Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ker če boli tako kot pri menstri, ko se pripravlja, pol je to verjetno od tega, ker se MV mehča in pripravlja
Nič ne vem o tem. Pa pravi, ja pa jih imate. Pa gre. Malo kasneje pride druga sestra, gleda listek in spet ista pesem. Vi imate popadke. A ste prišla roditi? HALOOOO JAZ NIČ NE VEM O TEM! Madonca, res nič nisem čutila, one bi me pa že kar v porodno poslale. OK, vas bo še zdravnica pogledala, če ste zadosti odprta... Sem bila ful vesela, ker je bila ravno moja G (preglede imam sedaj v P in ne več v ambulanti). Me pregleda v spodnji štuk (nič ni bolelo
Jaz bi tudi pico!
sva se odločila, da ne bova šla. Glede na to, da mi noben UZ več ne pripada, da nič ne vem o svojem
, bi jaz vseeno sla v porodnišnico, da mi naredijo CTG in UZ (to je vedno pred obratom), potem pa bi rekla da nočem obrata. A mislite da je to izvedljivo, al bi znalo bit kaj narobe. A me bodo fejst nap***** tam? Point je v tem, da res ne mislim rodit z ritko naprej 4kg težkega