Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
!
, haha, kako mi vse napisano zveni znano. Jaz sem bila tudi včasih skoraj poosebljenje spomina in koncentracije, od poroda dalje pa vedno večja katastrofa. Sem mislila, da bo šlo na bolje, pa gre na slabše.
. No, zaenkrat je še ni, upam, da je tudi ne bo, ampak ker tokrat nimam znakov nosečnosti, kot sem jih imela prejšnji mesec, kar nekak ne verjamem, da sem noseča in ne vem še, kdaj bom delala test. Če me M itak ne prehiti. Hecno, prejšnji mesec sem imela nosečniške znake in to zelo izrazite, pa ni bilo nič. Mogoče bo pa tokrat kontra.

iz julija 2005, zdaj pa mamo rok 8.7.2007. Sam mam mal problemov, pa morm bl počivat in dabrostan jemat. Za 1. smo s matral 9 mesecev, drugi je ratal takoj, še preden se je menstruacija vrnila - načrtovano, ampak ni blo sreče, tretji je ratal v prvo, zdaj pa upamo na najbolje.
čestitke Jasnicaa
pa čuvajte svoje zaklade!
in sem imela surlo do tal, ko ni bilo nič.
. Sicer sem ga delala prehitro - zato še vedno upam. Sem bila seveda tako neučakana. Sedaj pa razočarana, kljub temu, da še vedno upam.
tukaj
-razen če se kateri da raziskovat
. Upam, da nisem kateri prevzela figurice
. Nimas pojma kako je tesko gledat test in ga pustit pri miru no se 3 dni
Pa grem pogledat še jaz, in res je bila zeloooo slaba testna črtica. Ampak do danes kar nisem verjela, dokler nisem še enkrat prebrala navodil malo bolj natančno, kjer piše, da naj v tako zelo zgodnji nosečnosti na rezultat raje počakamo 10 minut. Tako da izgleda da sem