|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 14:56:38   
ANIME
Tudi jaz mislim, da s temi testi ni za pretiravat ... meni je 2 dni izostala (kar mi do sedaj še nikoli ni) in do danes zjutraj nisem imela nobenega znaka, da bom dobila user posted image  (ponavadi že kakšen da prej čutim, da prihaja).
Telo se res včasih malo poigra z nami ... počakajte, da izostane ... nekatere pravijo, da še nekaj dni po izostanku test nič ne pokaže, čeprav so user posted image  ... in je škoda, da bi bile razočarane po nepotrebnem ...

Punce, malo zobke stisnit, pa bo ... (zdaj sem lahko pametna, ampak se bom tudi jaz tega probala drižat v prihodnje, ker enostavno narave ne moreš prehitet)

Midva sva sicer tokrat prvič delala na user posted image , ampak sem videla kako se živci in telo poigrata s tabo (vidiš samo tisto kar hočeš in očitne znake čisto zignoriraš).

Jaz sem se že potolažila in čakam na rekreacijo sredi novembra ... in mogoče se javim v avgustovskih mamicah user posted image

hvala vsem za spodbudne besede in držim fige za vse ....
Res pa bi pohvalila ta forum, ker je veliko lažje it čez vse čakanje, vprašanja, ...  ko veš, da nisi edini.

user posted image user posted image

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 15:15:13   
GB
No ja test sem kupila prej , saj je prvic ,da nacrtovano hocem zanosit . Vse je prvic : nosecnost (UPAM , UPAM ) , test in negotovost ali sem ali nisem.  Sedaj se mi prav lustno zdi hodit med policami v trgovini za dojencke , flaske, plenice itd.

No pa se ,da vam povem novico , da je prejle klicala od fanta mami in je napovedala 14 - dnevni obisk pri nama user posted image . Pride drugo soboto iz SLO in tako ji bom lahko povedala " iz oci v oci " , ce bom noseca user posted image . No ja tudi to bomo pretrpeli a ne .

Lep dan vsem

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 15:26:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  tukaj.

Še nekaj moram napisat. user posted image

Punce, jaz vas sicer razumem, da ste neučakane in firbčne in polne pričakovanja, kar se testov tiče, ampak ni mi jasno, da test kar prej kupujete user posted image  in vse nestrpne čakate tisti dan, ko bi morala priti user posted image .  Lejte-saj nočem solit pameti, vsaki želim, da postane čimprej user posted image , ampak ne predstavljam si, da bi jaz vsak mesec kupila nov test in ko bi mi user posted image  zaostala za en dan, test takoj naredila.user posted image   
...

LP user posted image



ja sej vem ja, ampak sem se spomnila, da imam test doma, ki sem ga kupila pred parimi meseci, ko mi je par dni zamujala, potem sem šla pa s testom v roki v kopalnico, pa sem jo dobila!!! tako da ga bom izkoristila!! sem pa popolnoma neučakana, kaj čem, hm, bom jedla, da se zamotim  user posted image

Lep dan, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 19:07:27   
Anonimen
Tudi jaz sem šla iz firbca delat test, zdaj pa mi je žal, ker je - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 21:08:43   
Anonimen
Afnica in Kety, čestitke za user posted image !

Anime, škoda... upam, da ti uspe biti avgustovka!user posted image

Jokica, boleče joškice so definitivno znak nosečnosti. Bolijo tako, da jih še pogledat ne smeš, kaj šele dotaknit!

Jaz sem danes naredila še en test, da se prepričam (ja, ja, saj vem, brezveze zapravljam user posted image  - se drugače popolnoma strinjam s tabo user posted image , samo sem imela en mesec nazaj lažno pozitiven test, pa me je zdaj skrbelo) in sem dobila user posted image  user posted image . Tako da sem definitivno julijka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 21:53:35   
Anonimen
Tašonka, super, da imaš še dodatno potrjeno.
user posted image , ti si tudi taka kot jaz, da si pokasirala - , pa hkrati prehitro šla delat test. Torej sva na enakem. Kateri dan ti je po user posted image in kdaj boš ponovila test?
Nas je namreč kar že precej v igri in nisem ziher, kako si z datumi.

No, jaz sem test naredila pač 27 dan. Ker me je firbec in sem si mislila, da pač dva dni ni take razlike in da mogoče bo pa že plusek. Ja, očitno smo vse tak neučakane.
Lepo bodite in čakam naslednjo, ki bo napisala, da je srečka user posted image . user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Julijke 2007
2.11.2006 21:58:23   
Anonimen
Prejšnji post od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 8:37:43   
Anonimen

No punce vidim da vas je že kar nekaj srečnih Julijk, vse čestitke user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 8:39:36   
Anonimen
Jutro

včeraj sem bila preveč neučakana, ker imam test že nekaj časa doma, nanjga sem pa čisto pozabila, sem ga seveda naredila. Seveda - user posted image  ampak sej bi mogla vedet da bo tako.
sedaj ga ne bom delala dokler mi en teden ne zamuja!! RRRuser posted image

Joškice me mal manj bolijo, jih pa še čutim! Upam da je to to!

Lep dan, user posted image  Jokica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 10:20:36   
GB
Danes zjutraj sem bla cist ze zivcna glede testa in sem ga nardila ( prezgodaj seveda user posted image ) in temu je bil tudi rezultat primeren  user posted image . Odlocila sem se , da sploh ne bom vec razmisljala o temu do user posted image . Kar bo pa bo . Moram se zacet malo koncentrirat na sluzbo in fanta , saj sem jih  cist zanemarila .

Upam da bo kej , ce ne pa drug mesec .

Lepo se imejte in zelim vam cim vec user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 10:24:58   
Anonimen
user posted image  velika britanija, isto kot jaz, samo da sem ga jaz naredila zvečer, kokoška sem!! Počakajva do izostanka, bo najbolje!! sej vem, ja, je težko!!!

kakšno imate kej vreme tam gor?? Pri nas je bil ravno snegec, sedaj pa sije sonce user posted image , svašta!!

LP user posted image  Jokica

(odgovor članu GB)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 10:38:07   
GB
Ves Anonimen malo sem razocarana glede tega . Ful sem se posvetila temu :
- Zdrava hrana
-folna kislina -
-zaston sem se zredila user posted image  ( no se vedno upam da ni zaston )
- moj user posted image ne upam nic vec rect glede testov in otroka ker takoj popenim
-  vse vse vse sem planirala kako in kaj in zdej glej ga hudica


No ja bo ze
Drgac mamo pa vreme za crknt kolko je mraz.  Zjutraj je okol 2-3 stopinje , ampak je tak cuden mraz bl je hladno . Ze oblaciva bunde , samo se sal in kucma in  cakanje na dedka mraza . user posted image
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 12:10:59   
Kety
Pozdravljene Julije!

Danes je prekrasen dan, sonček sije, obenem pa še rahlo naletava sneg (iz megle, ki pa se je že razblinila). Sva bila s tamalim že zunaj in mi je pomagal malo po vrtu pospravit, no zdej pa spi svoj opoldanski spanec. Upam, da bo dolg, da lahko še kaj postorim.

Velika Britanija, ne se sekirat, pa čim manj planiraj in uživajta s fantom v intimi in ne se obremenjevat ali tokrat bo ali ne. To vse vpliva na to ali se prime ali ne. Verjemi, da psiha naredi temu veliko škode. Čim bolj se sprosti in pozabi, da delate na user posted image . Sej vem, da je težko, ampak ti povem, da se bo tako hitreje prijelo. Ta nasvet dajem tudi ostalim, ki se trudite. Midva sva šla v to, ko bo bo in je bilo takoj.
Drugače je pa danes dan ko bi uradno morala dobit user posted image , pa je ni od nikoder!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To pomeni, da smo 100% user posted image .  Joj, me pa skoz trebuh boli, kot da se mi bo lih kar ulilo, ampak tako je bilo tudi v prvi nosečnosti, drugih znakov pa nimam, razen mogoče za malenkost bolj občutljive bradavice in rahlo boleče joškice.

Grem kej narest!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 13:02:28   
Anonimen
Hoj drage neučakanke in seveda vse ostale user posted image !


Pa kaj semo vse potencialne julijke tako neučakane - velika britanija, jokica, - vedve sta tudi isto nardile kot jaz. Pa še user posted image  isto...

Joj, joj. Mi je zdaj že malo vse skup hecno, ker smo vse tak firbčne. user posted image
Prej me je začelo nekaj šraufat, kot da bi hotela dobit user posted image ...  Pa ne bom se jezila, če jo dobim. Sicer si po planu želim, da bi bila julijka, če pa ne, pa pač ne. Pa naslednji mesec.  Bomo videli, definitivno, pa ne bom delala testa do 35.dneva po M.

Od kod ste pol ve, da pri vas sneži, tukaj na Štajerskem je sonček in ne duha in ne sluha o snegu. Je pa mrzlo, zjutraj -2. Sem imela že danes pravo zimsko opravo - me je včeraj preveč nazeblo.
Lep vikend vsem  - juhu, petek imam najraje!
pozdravček, oduser posted image

(odgovor članu Kety)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 13:40:55   
Anonimen
Pozdravljene drage moje "sotrpinke". user posted image ja dobila bi jo naj v teh dneh. Danes je 28.dan zadnje user posted image . Test bom delala prihodnjo soboto, ko mava z mojim user posted image 5.obletnico. Če seveda ne bo prej hudičevkeuser posted image user posted image user posted image . Lepo se imejte. user posted image
P.S: Vsem novim nosečkam pa čim lepšo nosečnost in zdrave bebike.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 17:30:51   
Afnica
user posted image po izračunu na RR naj bi bil pdp 13.7.2007

user posted image A obstaja kaj takšnega kot je lažno pozitiven test???? Katerega si pa to delala?



_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 20:08:43   
Kristina_1
Tudi z moje strani čestitke vsem novim user posted image . Tistim, ki pa še čakate pa naj se čimprej pokaže +.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 20:58:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

user posted image A obstaja kaj takšnega kot je lažno pozitiven test???? Katerega si pa to delala?



Delala sem Romed (lističi, ne kasetka). Sem ga pa delala prezgodaj, pa verjetno imam še malo zmešane hormone od prvega poroda, saj sem rodila proti koncu januarja letos. No, to naj bi bil najverjetnejši razlog za lažno pozitiven test.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 21:07:46   
Anonimen
Da ne bom pisala samo o testu in rezultatu - vam pa javim tudi vreme: tudi pri nas je popoldne začelo snežit. user posted image
Hm, lažno pozitivnen test - kot pri Tašonki - boljše, da mi pokaže  - , pa se pozneje izkaže morda  + . user posted image Raje sem za to varianto, kot pa  obratno. Sem pa našla eno pozitvno stvar v testu, ki sem ga delala prehitro, ne? user posted image Morda me čaka prijetno presenečenje. user posted image še zaenkrat nisem dobila. Sicer pa nimam nobenih user posted image znakov. Tak da dvomim, da sem user posted image .
Pa še dodatna tolažba, jaz testa tudi nisem delala s prvim jutranjim urinom. Sem ga pa delala na tešče.
Pozdravček  od user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Julijke 2007
3.11.2006 22:32:10   
Kristina_1
Mislim, da test ne more biti lažno pozitiven. Na radiu sem pred časom poslušala oddajo o splavu. Kjer so med drugim povedali tudi, da pride pri veliko ženskah do spontanega splava - zakasnela menstruacija je lahko tudi čišča po spontanem splavu, odtod je bil mogoče tvoj + Tašonka. Pri večini takih primerov ženske sploh ne vedo, da so bile noseče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Julijke 2007
4.11.2006 6:45:42   
Afnica
Dobro, če obstaja lažno pozitiven test....najbrž dva lažna ne obstajata. user posted image Danes mi je spet pokazalo user posted image . Komaj čakam ponedeljek, da se naročim pri ginek. 

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Julijke 2007
4.11.2006 9:36:15   
GB
Tudi jaz bi rada cestitala vsem , ki se jim je pokazal plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Najprej naj vam povem , kaj sem sanala : bila sem pri zdravniku (seveda noseca ) in mi je reku , da bom imela zelo tezak porod , saj je dojencek velik 1,3m in tezak okoli 10 kil . Poj pa moj user posted image  prjav ja nc pa navs koj rodila , ampak taprvo oba na dieto user posted image  , da ne bo otrok debu user posted image user posted image user posted image user posted image . Hecno a ne .


Drgac mamo pa mraz za popent in tko da moram it v mest kupt se ene dve deke , da ko moja tascica pride , da je ne bo zebl  user posted image .

NO se to v trebuscku se nekaj dogaja . Mogoce je user posted image  ali pa kej drugega (user posted image ) , BOmo vidl

Pozdrav vsem

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Julijke 2007
4.11.2006 10:05:21   
Anonimen
Julijke srečke nosečke:user posted image
 
Jasnicaa    ??? (sporoči rok)

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007
 
Lali82         9. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Lp od user posted image
 

(odgovor članu GB)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Julijke 2007
4.11.2006 10:10:51   
Anonimen
user posted image  tukaj.

Kako ste kaj moje drage julijke? Vas kaj zebe?
Velika Britanija, tud pri vas gor takšen mraz, kot pri nas?user posted image  Kako to, da si v VB?user posted image  Tam živiš, študiraš al kako?user posted image  Sm firbčna, a ne? user posted image user posted image user posted image
Si imela pa luštne sanje user posted image . Fajn filing, a ne? No, upam, da se ti res uresničijo.user posted image

Tašonka , priznam da sem na brzino prebrala poste in ne zastopim čisto user posted image . Kaj je tvoj test lažno pozitiven al kako?

Kako kaj ostale nosečkice?
Jaz priznam, da čisto nč ne mislim na to, al bom julijka al ne. user posted image  Sem se že navadila na to, da me vsak mesec obišče user posted image . 15.11. imam pregled pri ginekologu, da se pogovoriva, kakšen rezultat je imel možev spermiogram. Potem bomo pa videli, kako naprej.user posted image  Upamo na najboljše seveda.

Lp oduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Julijke 2007
4.11.2006 10:25:44   
tejči77




Pozdravljene vse skupaj!
Tudi jaz bom verjetno julijka 2007, če bo vse po sreči. Včeraj mi je test pokazal user posted image user posted image . V ponedeljek pa pokličem ginekologinjo, da se dogovorim za pregled.
Držim pesti za vse, ki še čakate pozitiven test.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?