rumba
|
Pozdravček še z moje strani! Končno sem upela do računalnika. V službi imamo norišnico. Včeraj so me kar fejst razjezili. Nikomur se ne ljubi delati in samo prelagajo svoje obveznosti. Ma kje najdejo glih mene Moja šefica je deloholik in temu sledi, da sprejme vsako delo, njeni otroci (tako nas kliče, svoje podrejene ) pa moramo slediti njenemu tempu. Sej po eni strani je fajn, se veliko naučimo, a sedaj se mi res ne da raztrgat na delovnem mestu. Koliko dni je še do prvomajskih, ko neham delat???? Pišuka, bom res začela šteti. No, drugače pa me je nekako začela grabiti majhna panika pred prezgodnjim porodom in kar gledam na koledar koliko še, da priguramo tam nekje do 28t. Vsak G mi grozi, da naj se le potrudim zdržati do 32t.... A kakih pametnih napotkov, kako in kaj, mi nihče ne da. Pri obeh prejšnjih porodih ni bilo prej nobenih znakov, dan pred porodom sem bila še sigurna, da bom vsaj še nekaj časa v enem kosu. Nikoli mi tudi niso znali povedati, zakaj rojevam prej. Eh, vem da težim..... mogla sem nekam napisati svoje skrbi. Saj bo. Še tri dni do moje morfologije! Komaj čakam ponedeljek! Bonni, za morfolofijo! Freycha, super previjalno mizico si kupila. Res fajn nakup! Bačko, jaz bi tudi tako majčko. Moram kaj v Popka. Se bomo lažje spoznale na ulici, kajne? Jelenche, končno sem ti uspela fotokopirati Dojenje in materinstvo iz srca. Če bi še katera hotela kopije, mi naj javi! Upam, da ti bom uspela še v spiralo speti, pol se pa morava zmeniti, kje se dobiva. Lep dan vam želim. Mogoče se uspem še kaj javiti!
|