|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
5.11.2006 15:34:56   
kapica
Bety jaz bi zelo rada debatirala, pa vseeno o cem, samo da cas malo hitreje mine user posted image .
To glede bolniske in dela, vem da imas cisto prav.
Ampak po ET-ju ne upam v sluzbo, res da ne, pa vem da bi bilo boljse da sem zaposlena. Ampak ne vem kako naj se tam vsak dan izgovarjam zakaj ne morem tega in tega. Ne verjamem pa da lahko pocnemo vse naprej kot do zdaj in da to ne vpliva na plodek. Ze zaradi zavesti ne bi mogla normalno delati. Da so pa prvi trije dnevi odlocilni pa se strinjam, po tistem je al pa ni.
Ampak ce tokrat ne uspe bom tudi jaz sla naslednjic v sluzbo, ker se bom prepricala da mi lezanje doma ne pomaga.

Kar se znakov tice, se boji da imam znake za user posted image , ceprav mi ni jasno kako da tako hitro. Veckrat me v jajcnikih pika, cuden obcutek je, ker me muci v trebuhu tako kot pred M. Pa ne razumem zakaj ze zdaj, da mi ne da niti par dni da se pretvarjam da sem nosecka. V torek si morem dat se eno spiko, zadnjo, pa se mi zdi da tako vec nima smisla.
Tako kot sem bila vceraj vesela, sem danes potrta. Sploh ker ne vem kako bom prenesla poraz. Pa vem da je se vec kot prehitro o tem razmisljat user posted image user posted image user posted image . Enostavno ni moj dan.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
5.11.2006 17:55:48   
Bety
Hej Kapica ....ne biti žalostna..user posted image ...mislim, da imaš samo prebavne težave, ker je za M prezgodaj.user posted image

Pa upaj......vse črne misli odvrži stran.....noben znak ne pomeni nič konkretnega....Edino CB test, tisti 14.dan, pove resnico.....In vse drugo je ugibanje, strah, negotovost.....user posted image

Če imaš možnost, prebrskaj malo na Med.over.net vse o znakih, špikanju.......Pa še na Živa forum, neplodnost pokukaj......jaz sem vse skupaj prebrala 3x in mi je lažje......Tudi tebi bo.....user posted image

Pa....sama veš, da ti bo enkrat uspelo....tako ali tako....user posted image

Pa piši....lepo te je brati.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 7:30:09   
darjamarinc
Dobro jutro punce!

Tudi jaz čakam na punkcijo, katere me je resnično zelooooo strah.  Glede na to, da ste večinoma doma po punkciji in transferju me zanima kaj to pomeni, da ste 3 tedne doma. Najprej za punkcijo nekaj dni potem pa še 14 dni po transferju. Kaj ste pa v službi rekle, da vas tako dolgo nebo. To me tudi malo skrbi, saj vem, da je naprej zdravje in potem služba ampak vseeno moram povedat neki razlog kaj mi je.  Samo v službo ne bom šla ker imam zelo stresno. Prosim, če poveste kaj ste rekle. Hvala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 8:23:13   
Ayolinca
Kapica, user posted image  ne razmišljaj tako, vse bo še ok.
Pa ne priporočam ravno brskanja po forumih, ker te tako zmede, da si misliti ne moreš. Ti nam kar tukaj še kaj lepega napiši, pa bodo dnevi hitro naokoli.user posted image

Daj povej, kaj ste to nekaj dni nazaj v Nemčiji počeli, da ste polovici Evrope vzeli elektriko???!!!! ;-))))))))))user posted image
Kaj pa drugače počneš, sedaj, ko si doma?

M.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 9:21:33   
Anonimen
Kapica kaj se zdaj to dogaja s tabo, lepo prosim en velik nasmeh an licauser posted image zvrhan koš optimizmauser posted image user posted image user posted image in polno košaro srečeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da ti tvoji znaki niso znaki user posted image in da se krepko motiš. BTW pa itak nisi še bila nosečka, pa ne veš kako je ko si nosečuser posted image , tako da je lahko tudi kaj na temuser posted image .  Kapica definitivno je prehitro, da bi puško vrgla v koruzo. Še hvala bogu, da so že vso koruzo poželi, da je ne moreš tako hitro najtiuser posted image user posted image . Držim pesti in in želim, da se krepko motiš o svojih znakih. Kakšno vreme pa mate? Pejd mal ven na sprehod ali si najdi kak razburljivega za počet, da pozabiš na vse skrbi in tegobe. Odklopi se iz RR, če je treba in si vzami dan zase in svoji lepi pikici, ki ju greješ. Vama pikici, ki sta v kapici, pa želim lep prijem in vso udobje v prijetni sobici in nobenega nagajanja kapici. Zgleda da ti že zdaj delata sive lase, kaj šele bo ko prilezeta ven user posted image .

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 9:37:26   
Anonimen
Spet napišem in spet mi noče poslatuser posted image user posted image user posted image

Imela sem eno vprašanje za tiste, ki ste dale skoz UZ v času M. Kako to izpeljete?????? saj vem, da so vsega hudega vajeni in da jim ni grauž, ampak meni vseen ni okusno, da tam letam naokrog naga, ko pa vse lije iz mene in padajo čudni kosi ven. A mate tampon not in si ga pred Uz ven vzameta ali mate vložke??????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 10:14:06   
Anonimen
Dobro jutro moje soborke!user posted image

Vidim, da se dogaja, da čvekate in se vzpodbujateuser posted image user posted image user posted image , prav je takouser posted image user posted image .
Kapica tebi najmenjam en veliiik user posted image user posted image ali pa dvauser posted image . Vem, da je težko in vem, da te je strah neuspeha, vse to poznamo zatorej razumem tvojo žalost, ampak draga moja kapica VEŠ, da še ni nič izgubljeno in naj tvoje srce ne obupa tako hitro!!Je pa res da pridejo dnevi, ko smo potrti in takrat je dobro da daš to ven iz sebe, danes pa je drug dan, poln lepih stvari,ki te čakajo, zatorej nasmeh na ustnice in vedi, da smo tukaj punce,ki mislimo nate in ti želimo vse najlepše!Pridno grej svojauser posted image user posted image  in verjemi v uspeh!!

siskamiska tudi tebi želim, da da tvoja user posted image user posted image pridno ostaneta na svojih mestih, verjamem, da jima je zelo toplo in da nebi menjala za nič na svetuuser posted image . Močno držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Vso srečo!user posted image user posted image user posted image user posted image

MIŠEK bi ti prov rada pomagala, ampak nisem šla še nikol na UZ z menstro, tko da žal...sicer pa tudi meni ni jasno kako to izpeljati...jst bi imela tampon notr potem pa itak da š ven, tko kot si napisala.
Kaj misliš?
Brala sem, da si eni punci svetovala uporabo ketonal svečk pre punkcijo, a se jih da dubit brez recepta in kdaj jih vstaviš,?

Jst sem imlea danes prvi UZ in Reš je bil zadovoljen, jst pa še bolj, ko sem videla ogromno foliklčkov, pridna semuser posted image . Zdej samo še upam, da bo notri čim več dobrih jajčkuser posted image user posted image . Reš pravi, da bo v petek že verjetno punkcija..brrr...,me kr malo strese, ko se spomnme prejšnje ampak bom vse preživela, sej ni tko zelo zelo hudo...malo je user posted image ...in bom tud jst ketonal svečke kupila, če res pomagajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 10:15:30   
Anonimen
mislm ta RR je pa čist adijouser posted image user posted image kako sem lahko odsotna če sem prijavljena in lahko objavljam poste...adijo pamet...prov napiše mi da sem odsotna...kriza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 10:33:40   
Anonimen
Ja valda da daš tampom ven, le kako ti naj vtakne tisto reč notuser posted image user posted image . Tolk blond pa nisem. Ponavadi zraven sploh ni nikjer koša, da bi vrgu tampon vstran. da ga nesem na drug konec sobe, je pa tud mal čudn, a ni???? vložek je bolj praktičen, sam je vse bolj svinjsko. Joj marija mati božja iz tako nekaj naravnega delam celo umetnost, sam men je res bad, bad, bad.

glede ketonal sveč je tako, da sem jih jaz dobila od tete, tako da ne vem ali se dajo dobiti brez recepta. Bi mogla poklicat ali it v lekarno, pa vprašat. V rit sem si jo vtaknilauser posted image pred odhodom v postojno. Takoj po odhodu iz ordinaciji pa mi je reš predlagal še en tablet protibolečinski, tak da sem vzela še naprosin. Saj veš, da moje bolečino so ubijalske po končani punkciji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za folikelče in tebe kokoškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 10:37:48   
Anonimen
sej vem,da ti je bad...sej men ni tud blouser posted image user posted image ...bljek,b ljek...user posted image samoje naravno,kaj češ take smouser posted image !

pismo , hočem te svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..mene je punkcija ful bolela in bi bilo res fino da mi tokrat nebi bilo rteba tega prenašat, grem dones takoj v lekarno al pa k svoji dohtarci,da mi napiše recept...ne bom se jst matralauser posted image

pismo no kako je to mogoče, da sem prijavljena pa sem odsotna???

aja, sej res, zdej imam rač. doma tko da bom lahko na RR tudi, ko bom doma oz.ne bom več v službiuser posted image user posted image user posted image -jupi!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:01:18   
Ayolinca
Oj, Mišek!

Tudi jaz ti ne morem prav nič pomagati. Res da sem bila prejšnji teden skoraj na tem, ampak k sreči ni bila močna krvavitev, tko da sem imela samo vložek, pol sem pa hitr gor švignila, pa nazaj dol.

Mogoče bi šla pogledat na med.over.net - mislim, da so enkrat imele debato glede tega. Tudi sama si ne predstavljam kako in kaj, ne za mene, ne za Reškota!!!user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da ni to ravno smešno, ampak tko je naneslo!!!

Mišek, srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:04:01   
Ayolinca
Hej, Poopsie, kako se kaj imaš???

Vidim, da pridno vališ - ti kr! In tudi punkcija te čaka že ta teden?!?! user posted image user posted image user posted image  Super!!!!!

Vse ti gre kot ¨po maslu¨!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Le tako naprej! A potem boš pa na bolniški?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:14:42   
Anonimen
Ah saj bom prživela a ne? Bom pa rdeča dol, pa še goruser posted image user posted image , pa še po tlehuser posted image user posted image user posted image user posted image . Aja pa še halja bo mal rdeča. Tu maš un ameriški stil, ko dobiš haljo iz katere ti skoz naga rit ven kukauser posted image , nikoli mi ni bilo jasno, čemu sploh oblečt, če itak rit kažeš, pa če itak pol še na pregledu pokažeš lulikouser posted image user posted image . jao, jao, kaj bom vse doživela. Moja user posted image in ves cikel pa sta tako čudna in bolečauser posted image , da je potreben Uzuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:19:58   
Anonimen
Ojla Maza!
Tebe pa že tolk dolg časa nisem brala, da te morm kar malo objetiuser posted image .
Kako si?
Kolikor se spomnim začneš januarja z novim postopkom ane?Že sedaj držim pesti in upam, da ti novo leto prinese več uspeha!!!

Pismo, jst sploh ne morem dojeti kako gre pri meni hitro...danes me je Reš kar malo šokiral s tem, da je v petek že punkcija, sicer še ni 100% ampak vseeno, lahko računam na petek. Sej sem vesela, čim prej naj bo, daje bo čimprej konecuser posted image !!!
Bom na bolniški, sem se odločila...že zdjle se slabo počutim, ful sem utrujena in zaspana, pa tko nataknjena...ko bom pa imela punkcijo bom itak čist fertik, pa še transfer..ne,ne ne bom se hecala, lepo bom doma, itak imam še fuuuuuuuul dopusta,ki ga moram ponucat preden grem, pa ful imam nadur in tudi to moram izkoristiti, itak mi noben ne bo nič dal. Ko sem prvič službo menjala sem jim neumnica vse pustila,ure, dopust..ne, ne ...nikol več.


(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:36:59   
Saša27
Sem se že pomirila in sedaj se bom, če mi dovolite user posted image  pridružila tudi vam., kajti januar bo kmalu tu in takrat kot vidim greva z mojim po zmrzlinkote. Res je fajn občutek, ko veš, da ti ne bo treba zopet čez punkcijo. aja še nekaj, ali je že kateri uspelo zanositi z zamrzjenčki??? Mogoče mal butasto vprašanje, vendar še nisem zasledila.

Mišek kar se tiče M pri UZ, jaz sem si dala tampon ven tik pred UZ-jem pa je bilo vse OK, nič ni špricala in lilo user posted image
Poopsie, mislim, da se teh svečk ne da dobiti brez recepta, najboljše je, če poznaš kakšno medicinsko sestro, da ti jo zrihta (tako sem jih jaz dobila), pa res ful pomagajo, jaz sem si jo dala v rito ko sem prišla v LJ na Ginekološko, ker sem potem itak čakala dve uri, da sem prišla na vrsto za punkcijo. Ko mi je začel delati punkcijo sploh nisem vedela da je že začel, pol pa sva se z G cel postopek smejala in hecala, pa vse mi je lepo razložil kaj dela. Se mi zdi, da me med M bolj matra, kot me je na punkciji.

Poopsi, držim močne pestke, da punkcija nebi bila nič boleča zate, pa da bi imela veliko celic.

Kapica in Siskamiska, vama pa želim S R E Č O user posted image user posted image , da ko bo minilo teh 14 dni, obe zagledata en velik +

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:47:28   
Anonimen
Saša lepo te je slišat, da si že ok user posted image user posted image . pa hvala za pomoč. Lahko ti rečem, da je nekaterim puncam uspelo tudi z zmrzkoti, zato se lahko veseliš januarja, ko jih dobiš v varstvouser posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 11:54:12   
Anonimen
Saša, bravo zate, da si tako pogumnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Januar bo tukaj kot bi mignil, boš videlauser posted image !!

Hvala ti za lepe misli in željeuser posted image , zdej grem pa na lov za ketonal svečkamiuser posted image , nobenga ne poznam, ki bi mi lahko zrihtal tako da bom kr svojo zdravnico poklicala, če mi bo dala recept...kaj čem, moram jih dobit!!!

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 12:19:55   
Saša27
Poopsie, držim pestke da dobiš vsaj eno svečko, drgač ti pa jo jst pošljem, mi daj na ZS svoj naslov, mam še eno, pa ti jo odstopim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 12:22:44   
Anonimen
saša, ti si caricauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 12:35:36   
Anonimen
Moja sestra gre v sredo domov in bi lahko tudi ona pol po pošti poslala svečke. Jaz jih imam namreč celo škatlo. Samo problem je lahk, da bo mal prepozno, ker bi lahko šele v četrtek dala na pošto in v petek zjutraj še ne bi dobila. Razen, če bi imela v soboto punkcijo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 12:55:26   
Anonimen
MIŠEK, zakaj me tale tvoj post ne preseneča...user posted image user posted image , ti si res zlata, pa sej to sem ti že stokrat povedalauser posted image ....čim več svečk, si bom vse v rito zabasalauser posted image user posted image ...sam, da ne bo bolelouser posted image user posted image user posted image
a to si jo vstavim zjutraj pred punkcijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 12:59:06   
Anonimen
Poopsie jaz sem si jo vstavilo, pred odhodom v postojno, šla sem pa ob mal pred 7 se mi zdi. Ob 8 sem imela punkcijo.Ne vem več kaj mi je teta rekla kdaj začnejo delovat, grem zdaj pogledat. A pol jih po sestri pošljem. ok. jih grem kar adt v kovček, da res pol ne pozabimo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 13:01:02   
Anonimen
Evo pa glih listka ni več, na škatli pa ne piše, kdaj začnejo delovat. Vzami tako kot sem jaz, lepo pred odhodom, pa bo ziher prijelo.

aja, ap na ZS napiši naslov kam naj pošlje

pismo, ko nismo že prej na to pomislile, upam, da res ne bo prepozno pošta pršla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 13:35:20   
Saša27
Punce, naj se še mal pohvalim, a veste, ko sem rekla, da bi rada nehala kaditi, USPELO MI JE.user posted image , po transferju, ko sem morla ležati (ukazi mojega moža), pa ker v hiši ne kadiva, sem enostavno nehala, pa do danes še nisem nobenega prižgala. Bravo jaz a ne? Pa še moj je danes nehal (upam da mu bo uspelo). Sem dobila pod nos (od moje mami), da je nekje prebrala, da kajenje izpodbija uspeh IVF postopka za celih 50%, ja 50%, zato pa sem morala nehati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
6.11.2006 13:38:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo saškauser posted image user posted image user posted image user posted image , carica siuser posted image user posted image user posted image user posted image

tudi moj je dobil ukaz od G, da mora nehat kadit, četudi ima ok spermije in če glih pokadi bore malo, kak čik na teden. Ampak vidva, ki sta huda smokerja bla, pa vsaka čast in čestitke, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?