Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, groza!!Ampak danes pa bom, sem že zjutraj imela pogovor z mojim srčkom in mi je zabičal, da se moram postaviti zase in da naj končno gledam najprej nase
..jah no...buče ane?
.
tika taka, pa ne boš verjela, solzica mi je pršla v učke, tok sem vesela. Če drugo ne ti je vsaj neku upanje vlil in veselje, da boš lažje počakala na test ali
, karkoli bo že pršlo. Glavno da te je poštimal
znaki. Po drugi strani, pa ob jemanju teh zdravil si nikakor ne želim zanosit. Ne samo, da trepetaš ali boš splavil ali ne, ali bo z otročkom vse ok, tudi sam postopek se zamakne če bi bilo kaj narobe, vse skupi bi me razžrlo, pomoje bi še kak živčni zlom fasala, pa kakor koli si želim otočka. to vseeno mislim, da bi bilo preveč. Tudi G je reku, ad bi bilo nevarno, amapk pač je prepričan, da ne bo šlo naravno in zato lahko seksamo sto na uro. Ampak me ženske smo strah za vsako malenkost in iz vsake mušice naredimo mamuta in seveda vedno upamo, da nam lahko tudi po naravni poti uspe. Meljemo vsako malenkost in si postavlajmo milijon če-jev in zakaj-jev. kaj nam to pomaga
, samo še bolj živčne smo
. Res smo včasih smotane, po eni strani verjamemo, da se nam lahko zgodi čudež, po drugi strani pa spet kontra tolčemo.
hvala MIŠEK!Ti pa nimaš pojma kako lepo je, ko ti nekdo reče, da prineseš sonček
!Ampak šele po tem vidiš kako si res močna in koliko lahko preneseš, ker se zmeraj poberemo pa čeprav je še ne vem kako hudo in to je tisto zaradi česar se je vredno boriti ane?
po uni preprogi k meni ali ne. Men ej malo dolgčas, pa še tle se nič ne dogaja. Halooooo, kje pa ste vse.
in si probaš bolniško zrihtat???? ne vem poospie če boš manj trpela in se obremenjevala v službi, ap ostani in delaj, če pa bi raje bila doma in veš, ad bo to odbro zate in tvoje pikice, ap naredi vse kar je v tvoji močiin jih pošlji nekam, kjer hje tema in smrdi. samo kar bo tebi bolje. edino to imej v glavi, ker kot sem ti že rekla, glede an to da te mečejo ven, ni prihodnost v tej službi, ampak v tistem kar nosiš v bušiju.
, joj kako me jezijo takšni ljudje, samo izkoriščajo. Kako bojo pa pol brez tebe, ko boš šla, zakaj pa ti niso podaljšali pogodbe, p
. joj, bo veselo, boš videla
!!! In to me še danes do 16-ih drži pokonci
, saj so to samo sanje, ki se bodo morda nekoč uresničile.
resničnost!
, kaj bi jaz brez vas???