|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.3.2007 14:37:16   
MALINČICA
Midva pa ne bova krstila, naj se sam odloči, ko bo dovolj star... 

Sem zdaj čistila eno telovadno blazino, madona je bila umazana, nohte imam pa tud čisto mehke od čistila, nato sem še razkužilo gor polila, pol pa še samo z vodo obrišem, pa se bova z malim lahko igrala gor, jeeeej!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
30.3.2007 14:38:32   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Mi je pa zdravnica rekla, da jo lahko še zobki sploh ne matrajo, ampak je zdaj v obdobju ko so rokice vedno v ustih in tako zaznava čutilo.  In da ji moram pustiti, da raziskuje, ker če ne jo lahko za marsikaj prikrajšam user posted image ja tako je to... tako da ji postim da cmoka, pa čeprav je celaaa slinasta.

Meni je isto rekla. user posted image

Glede krsta. Naša ne bo krščena.

Za tiste, ki gledate BB http://video.google.co.uk/videoplay?docid=303629707230245938

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
30.3.2007 15:14:27   
Nogavica
Aja1, sicer ne gledam, ampak sem bila vseeno radovedna user posted image .

MucaMaca, pediatrinja na MON-u je napisala, da so pri cepljenju vmes 4 tedni http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=19581&t=19563. Kot kaže so 4 tedni minimum user posted image .

tejkaz, tvoja Eva je Živo prehitela za 10g, tako da je zdaj ona najtežja punčka user posted image .

krfjolca in Aja1, tudi midva sva imela težave z Jaguarjem glede zlaganja v avto. No, bolj sva imela težave z avtom, ker je imel res majhen prtljažnik - v bistvu je prtljažnik bil dovolj velik, ampak vrata ne user posted image , tako da sva menjala avto user posted image . Sva kupila rabljenega enoprostorca, zdaj smo pa tako komot, da spravimo noter cel voziček brez razstavljanja, pa imamo še viška prostora user posted image user posted image user posted image . Aja, pa še klimo ima, ko je prejšnji avto ni mel.

krst - saj sem že napisala, midva je ne bi, tašča in tast pa malo pritiskata, tako da bomo na koncu menda njima na ljubo user posted image .

masiranje dlesni - ne prakticiramo. Itak si jih sama nonstop masira, ko ima skozi nekaj v ustih - če ne roke, pa igračke user posted image .

celjenje - tudi Živa se kdaj popraska do krvi, pa naslednji dan ni več nič videt. Pri pikici od cepljenja isto.

Moram vam povedat, da je danes zdravnica od tašče v LJ povedala, da so po krvni sliki sodeč dosegli popolno remisijo. V ponedeljek bo šla verjetno domov, potem pa po praznikih nazaj, da ji pregledajo še kostni mozeg, če je o.k. Mogoče bo potreben še kak krog kemoterapije, mogoče pa tudi ne user posted image user posted image user posted image . Smo fuuuuul veseli!

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 30.3.2007 15:16:36 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
30.3.2007 15:26:18   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, sicer ne gledam, ampak sem bila vseeno radovedna user posted image .

firbec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
30.3.2007 15:28:16   
Aja1
Nogavica, me veseli, da je s taščo bolje user posted image user posted image user posted image

Tole vreme pa ubija....Neja je sita kot driska- edino na zizi ji je dobro...me je že čist pomolzla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
30.3.2007 15:29:32   
majas
Nogavica sem vesela da je s taščo bolje user posted image user posted image

tudi jaz sem šla pogledat, ja firbec kaj čmo hehe user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
30.3.2007 15:31:18   
majas
Aja1 sve napisale skoraj isto hihi
kaja še mi vedno spi, jaz pa še nisem šla pospravljat user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
30.3.2007 15:36:37   
Aja1
Jaz pa čakam user posted image , da pride domov.

Dejte mi povedat, če lahko jem porovo juho, ker dojim -da ne bo imela Neja kakšnih problemov (in posledično tudi jaz).

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
30.3.2007 15:38:24   
atanja
Nogavica-super novica!

ČEstitke petmesečnikom....user posted image . Res gre čas hitro naprej!!!!

Krfjolca, Aja1- smo na istem, sva tudi kupla marelo v Pikapolonci pa sva dala 50e. Ful pocen, sam najbrž ni tok kvaliteten. Sicer ga pa res rabim samo za na morje, da ga bom mela kam dat,ker bo najbrž ga treba že kar ornk pazit. no zdaj ga bomo  pa rabili tudi za trgovino. Ker čeprav mamo velik avto nam vseen zmankuje prostor ker gremo vedno tako da je treba hrano vso sabo vzet+pjačo. Pol je pa avto že brez vozička poln. 

Krst-jaz bi ga dala ker sem jaz krščena pa vse ostalo mam tud. pa ker se mi zdi lepo. Otalo pa če bi sam hotu sam. Ampak moj je mal proti temuuser posted image . In zdaj je kao reku da naj ga dam. Sam mi pa ni pol da mi bi kdaj metu naprej k sem ga komaj pregovorila. Al pa da bi tam bil ful hladen. k najbrž mu je zoperno. Ne vem kaj naj zdaj naredim. dala bi ga pa malo po mojem roj.dnevu sam bi pol nardila doma za oboje skupaj, ker ne bi rada delal velko stvar glede tega ampak bi bili prisotni res samo domači. Ne vem kaj naj naredim.

Jaz sem bla pa pridna danes in sem full pospravljela-sicer se nič ne vidiuser posted image . Pa zlikala sem ful, zdajle pa še perem, tako da bom lahko še likala. Rada bi že kar malo prej pospravla da mi dug teden pred prazniki ne bo treba full, mapak samo površinsko. K pol se lahko ukvarjam z barvanjem jajcev. to tako rada delam. al pa najprej hišo pospravim pol pa jo okrasim praznično. Tko da je pol že kar mal kičasto čeprav mora vse bit po barvah-se vid da sem aranžerka...user posted image

Aja da se pohvalim danes greva z mojim ven. Sama! Sm mu rekla da bi blo odbr za naju da greva vsaj 2krat na mesec sama zvečer ven. K drugač se pa tako al tako ne pogovajava sama k nas je tok v bajti. Pa da bova pol mogoče se kaj manj grdo gledala...user posted image . no in greva...

Zdaj moaram bit pa pridna da bo mami malega mela...čeprav vem da ji ne bo problem k je zalublena v njega..

Lp

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
30.3.2007 15:45:26   
Nogavica
Še to sem pozabila napisat: pediatrinja je včeraj rekla, da naj z GH počakava do 6. meseca, če se dojiva. Ampak kolikor poznam sebe, ji bom sigurno do takrat ponudila še kak košček banane, ko ji je zadnjič tako teknila. Je pa naslednji dan noro kakala user posted image .

MALINČICA, Živa se tudi včasih v spanju na glas smeje in midva tudi misliva, da sanja mamino zizo.

Ampak res - kaj taki malčki sanjajo? Je to že kdo ugotovil? Me ful zanima user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
30.3.2007 15:47:18   
Nogavica
Aja1, jaz jem zdaj že vse. Od začetka sem pazila, zdaj pa več ne, pa se mi zdi, da Živa nima težav, tudi če mene po čem napenja user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
30.3.2007 15:57:26   
Aja1
Neja je tudi po banani 3x kakala (bolj gosto) user posted image , prej sem bila navajena, da kaka na 5 dni.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
30.3.2007 16:13:03   
tejkaz
ja, eva je kar težka punčka. rodila se je z 2820 g zdaj pa skoraj 7 in pol. bo močna kot mami user posted image
mi smo krst že imeli. povabili smo najožjo sorodstvo pa kljub temu nas je bilo 40. mislim da sva dala okrog 300 evrov za kosilo, pecivo in potico so pa spekle babice. dobila je ogromno zlatnine, igrač, cotik, nekaj denarja in avtosedež od botrce.
eva je tudi kakala zelo gosto po banani. prav klobasa je bila.
danes je sitna kot vreme. koamj čakam da bo spet sonce.
baje da dojenčki sanjajo angelčke. naša se tudi smeji vendar po tiho. glasno se smeji ko jo slačim. očitno je žgečka.
a je katera od tukaj doma blizu medvod? za kakšen skupen špancirček. včasih mi je kar dolgčas.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
30.3.2007 16:25:10   
ircica
potem pa ti angeli Kostjo ful sekirajo, vedno se joče, preden se zbudiuser posted image
mi bomo krstili julija, pri mojem doma. meni ni, njegovim pa ful pomeni. že zbirava denarce za konkretno čago.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
30.3.2007 17:13:45   
atanja
A vas lahko vprašam kakšna je vaša družba? Če se še vedno družite s tistimi ki nimajo otrok? In kako to laufa

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
30.3.2007 17:27:18   
Nogavica
atanja, v najini družbi je en par dobil dojenčka 2 meseca za nama, en par pričakuje user posted image  letos avgusta, en par ima triletno hčerko, ostane še par samskih fantov in to je to. Se še vedno družimo tako kot prej, no zdaj, spomladi se bomo spet več, ko bo lepo vreme in bomo lahko vsi zunaj - mi z malčki, smo bili zdaj pozimi bolj za sebe, ker nismo hodili več v kafič, kjer smo se prej dobivali, ampak smo bili zunaj na sprehodih.
Smo se pa zdaj občasno obiskovali med sabo doma.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 30.3.2007 17:28:10 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
30.3.2007 18:49:33   
Nogavica
Moja žaba spet počiva in mi je dolgčas user posted image  pa sem šla malo povohljat k novemberkam 05, da vidim, kaj nas čaka čez eno leto user posted image . So ful čvekice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
30.3.2007 19:01:04   
Aja1
Mi smo bili zdaj še dve urci zunaj, tako, da je vsaj malo spala (zadnje čase spi čez dan samo v vozičku)...no, občasno še v rokah po 15 minut.

Nogavica, kje si našla novembrke 05?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
30.3.2007 19:04:32   
max81
ojla

ke se skrivate,ste vse na popoldanskem počitkuuser posted image , tudi mi2 bova dala škratka krstit, ampak bolj na željo njegovihuser posted image  samo datuma še nismo nič določili, sej mamo še čas, a ne?
link od BB-ja sem pogledala, mislim halllooooo, no sej ok sej to počnemo vsi, ampak ne glih pred očmi cele slovenije

lp

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
30.3.2007 19:14:53   
Nogavica
Aja1, Otrok - Čvekamo o naših otrocih user posted image .

max81, ali tudi tebe moti, da nam drugi vsiljujejo neke svoje načrte? Mene ful moti, da naju forsirajo s krstom. Ne upam pa se kregat, ker po drugi strani nama pa pomagata in ne bi rada izpadla nehvaležna. Ne razumem, zakaj nam ne dovolijo delat z našimi otroki, tako kot mi hočemo, saj so vendar naši in ne njihovi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
30.3.2007 19:15:50   
Aja1
No, bo vsaj bolj zanimvo gledat, ane?!

Zdaj pa grem Nejo skopat, potem pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
30.3.2007 19:36:19   
max81
Ja Nogavica na žalost je res tako kot si napisala.....edino to bom naredila njim na ljubo, pol naj mi dajo pa mirrrrrr, če tega ne naredim mi bojo non stop težil, pa dejta no, pa zakaj ne, bla bla bla

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
30.3.2007 19:39:56   
kaja11
Čer čveke... a ve ste se resno lotile oktoberke dohitet?? Men sploh ne rata vsega prebrat, kaj šele da bi kaj napisala. Fuul sva zunaj, doma ga moram pa skos animirat. V vetru kar dežno prevleko prakticirava in se super obnese. V bistvu je ful dobrovoljček, sam dogajat se morauser posted image . Danes sva bluzila po trgovinah. Trgovke sploh niso verjele, da ima šele 5m... malček skos nekaj "naklada", vriska, piska, ... Tiho je samo ko spiuser posted image

Odkar so prestavili uro (zaradi dojenja)  tud BB ne spremljam več.... Aja, dober insertuser posted image  .

Nogavica... super za taščouser posted image user posted image user posted image

Danes sem se odločila, da bom začela z GH. Mali se vedno pogosteje doji, tko da imam občutek, da mu samo dojenje ne zadošča več... bomo videli. Pa še kolegica mi je rekla, da je pravi suhecuser posted image .... 65cm in 6800g... zdravnica je rekla, da je čist OKuser posted image

Krst... pri nas ga ne bo

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
30.3.2007 20:21:42   
Anonimen
Nogavica, user posted image  user posted image  user posted image  za taščo! user posted image

Glede cepljenja, res se mi zdi čudno, da vsak nekaj drugače govori, o takih stvareh bi pa že morali biti enotni. user posted image  

Ja, res je, zelo ste pridne zadnje čase s pisanjem, kapo dol! user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
30.3.2007 20:50:03   
Aja1
Evo, pri nas je mir user posted image
Neja spi, user posted image  je pred tv, jaz pa na RR user posted image

Kaja, lepo, da si se javila. Mi moramo bit tudi čimveč zunaj, ker je potem dan manj naporen in ponavadi tudi noč. Zadnje dneve je pa tako user posted image  vreme  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

TAJDA (43%)

TADEJA (12%)

JERNEJA (14%)

JANA (31%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!