|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
31.3.2007 9:42:54   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

V BB so spet seksali user posted image  Baje je bila tokrat prisotna tudi golota in vzdihljaji.user posted image

ah joj se je že začelo... eh saj se mi je zdelo da bo postala totalna bedarija,,, na začetku sem še gledala...kdo je bil pa tokrat?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
31.3.2007 9:44:01   
ircica
jaz tudi delam strašne plane, kaj bm pekla za veliko noč. malinovo tortico in tiramisu sigurno, koruzne mafine tudi. jaz bi še neko breskovo tortico probala, pa ne vem če bo čas.
skoz imam slabo vest, ker strokovnega zanemarjam. saj poskusim vsak večer vsaj 1 uro, ampak običajno je to bolj vsak 3,4 dan, ker je vedno nekaj - likanje, spanje... bom pa zdaj (upam, da zadnjič) popravila nalogo, mi gresta moja moška sama na lepše in sem obljubila, da ne bom nič lepšega počela (čepav Mladina čaka)

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
31.3.2007 9:48:25   
majas
Tako jaz šibam zbudit mojega,potem pa šibnem v mestu.
Lepo soboto vsem.

Kaj bom kuhala pa še nimam pojma user posted image  

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
31.3.2007 9:49:32   
Aja1
Vse boste pekle? Mi ne bomo pa nič pekli in se bomo kar kam povabili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
31.3.2007 9:51:23   
ircica
Paprikaš (mama včeraj skuhala) in raviole, ki jim danes poteče rok.
Majas, lepo se imejte v mestu, uživaj  s svojima dvema.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
31.3.2007 9:53:54   
Aja1
Pri nas je user posted image

Zdaj se malo zrihtamo in gremo za eno urco ven (v trgovino in krajši sprehod), potem pa kuhanje in nazaj ven.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
31.3.2007 9:58:00   
ircica
Saj mi se tudi k mami povabimo, ampak sem pri nas doma jaz mojster (beri: edini, ki se mu ljubi) za pecivo.
Velika noč pa je v naši familiji nekako tako kot po0mladni božičuser posted image  - se zberemo (ko smo drugače daleč narazen), režimo, jemo, pijemo šampanjec pa iščemo zajčeva darila. Saj zgledamo malo nori, ampak to pa dobiš, če si 4 razpuščene ženske (babica, mama in medve s sestro) same praznike rihtajo. Moški (svak in moj) so pa vedno bili najprej malo presenečeni, potem pa so se navadili in jima je zdaj kar všeč. Razen, da morata pet svojo himno, da dobita darilo. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
31.3.2007 10:22:11   
max81
dannnn, evo pri nas zopet dežuje, tako da bomo verjetno spet cel dan doma
Aja jajčka mam še, sem se raje spat pobrala, danes mi pa ne potegnejouser posted image

Jutri gremo pa mal po obiskih, da ne bodo spet govoril da nas nikoli niuser posted image user posted image .
joj sej res a ma mogoče kera kšno zamisel kaj nj mamici kupim ker ima birthday, sem čisto brez idej

noč smo prespaliuser posted image , sam jaz sem pa še vedno čisto nenaspana

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
31.3.2007 10:48:56   
adelinna
Majas, včeraj bi se res morala oglasiti pri meni na pici. Ker te ni bilo, sem morala jaz pojesti dvojno dozo. No, saj ni bila ne vem kakšna žrtev. user posted image

Midva sva Nejo do zdaj pustila le 2x v varstvu. Pa še to pri mojih starših, ki jih najbolj pozna. Pa ona njo tudi. Je pa res, da je od takrat minilo že mesec in pol in ne bi bilo slabo spet kdaj poskusiti. Da se počasi navadi, da včasih mamice in očija ni zraven, ampak se vedno znova vrneta. Ker se je zdaj že večkrat zgodilo, da ko jo pestuje kdo drug vedno pogleduje proti meni. Kot bi preverjala, če sem še tam.

Ircica, jaz imam tudi še nekaj dolgov (beri: izpitov). Zdaj zbiram voljo in energijo. Nekaj časa bi si tudi brez težav izborila. Samo še čakam, da me začne slaba vest orng razžirati, pa bo. user posted image

Malinčica, tole bo pa res treba narediti. Ptem pa samo upam, da bo kdo prišel na obisk, da mi je ne bo treba sama pojesti. user posted image

Ircica, ti pa tudi lahko napišeš recepte za tvoje dobrote. Za koruzne mufine še nisem slišala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
31.3.2007 11:06:59   
ircica
max81 - moja mama je frik na urejanje stanovanja, zato vedno dobi kaj s tem v zvezi. Ful je bila vesela lepih, posebnih kozarcev ali posode, krožnikov, stolčkov, mizic.
Res pa je, da s številom malih mizic v stanovanju močno dvigne število mizic na prebivalca Slovenije.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
31.3.2007 11:10:57   
Zamima
Ojla user posted image  Pa saj ne morem verjet, da ste se tako razpisale user posted image user posted image ...
Kaj boste kaj danes počele? Pri nas je vreme zanič user posted image , pa itak dobimo ene obiske tako da ja user posted image  bomo lepo doma...

To pa je naš najnovejši spomladanski outfit: user posted image

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
31.3.2007 11:16:42   
ircica
Koruzni mafini:
mokri del: 2 jajci, 200g koruze, 125g olja, 240g jogurta, 125g naribanega sira, 150g slanine, 2 žlici sladkorja, 1 manjša čebula,
suhi del: 310g moke, 125g koruzne moke, 1/2 žličke sode bikarbone, 2,5 žličke pecilnega praška, 2 žlici suhega peteršilja, malo soli
Suhi del vmešaš v mokri del, pečeš 20-25 minut na 180.

Malinova tortica pa se dela podobno kot grška, ampak na vrh daš malinov pire zmešan z želatino, sredina pa je iz skute in smetane. Je pa strašno dobra, se še ni zgodilo, da bi bila na mizi več kot pol ureuser posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
31.3.2007 11:21:21   
ircica
Zamima, kako objaviš slikico v sporočilu?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
31.3.2007 11:24:58   
Zamima
greš na www.shrani.si naložis sliko iz računalnika potem pa prekopiraš tisto kodo kjer ti piše za forum s predogledom user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
31.3.2007 11:35:46   
Aja1
Me smo bile že uro in pol zunaj. Pri nas je pa zaenkrat še sonček user posted image user posted image user posted image

NEHAJTE S TEMI DOBROTAMI user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
31.3.2007 11:38:23   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

NEHAJTE S TEMI DOBROTAMI user posted image

Ampak res user posted image ,... nisem neki fuuul sladkosned, ampak danes mi pa že cel dan nekaj sladkega diši user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
31.3.2007 11:50:26   
max81
Aja jest se bom kr v vaš konec preselila, ker vidim da mate skoz sončeka, tukaj pri nas pa ne izgleda da bo sploh nehalo deževati, jest sm čist zaspana, očke mam že čisto rdeče ker si jih skoz mencam, prov dolgcajt mi je. Moj je na šiht in pride šele ob 16h, bejba pa veselo spančka, po tv-ju pa itak ni nič pametnega

Zamima mala je pa pravi cukrček

slaDKARIJE PROSIM, ČE DASTE ŽE MIRRRRRRRR

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
31.3.2007 12:06:47   
ircica
user posted image

Kako naše dete spi

Juhu, uspelo mi je sliko spravit na internet. Zdaj bo pa morda le lahko dobil nevestouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
31.3.2007 12:10:15   
Zamima
ircica bravo user posted image user posted image

user posted image  zaspanc mali, kak so luštni novembrčki, ne moreš verjet. Bi morali nardit eno akcijo pa tako kot imamo težo/višino še od vsakega slikice zraven user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 31.3.2007 12:11:08 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
31.3.2007 12:32:39   
ircica
Hvala za navodila, brez tebe bi bil Kostja še vedno samo mali skrivnostnež.

Ne vem, kje hodita moja dva... ju že malo pogrešam. Kaj ni nihče nič lačen? Še malo, pa me sploh ne bosta več rabila.

Nalogo pravkar pošiljam mentorici, upam, da ji bo tokrat le všeč. Mi je že sitno... saj napišeš že, ampak potem popravljatuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
31.3.2007 12:33:59   
Aja1
Kako lepo spančka...in kako ma rokice user posted image user posted image user posted image

Zamima, dober predlog, ampak kako bi to izvedle? user posted image

Max, zgleda, da boš res morala na Dolenjsko, če hočeš sončka. user posted image  Pa pridi na obisk user posted image

Zdaj je moj šel v službo, Neja se jezi v ležalnku. Jo grem preoblečt in potem spet malo ven, predno se sonček skrije...je dež napovedan za danes user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
31.3.2007 12:39:56   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Nalogo pravkar pošiljam mentorici, upam, da ji bo tokrat le všeč. Mi je že sitno... saj napišeš že, ampak potem popravljatuser posted image

Ircica diplomo pošiljaš? Tudi ja ji bomam še poslat mojo mentoriciuser posted image , saj ja to popravljanjeuser posted image .

Aja lahko bi kar vsaka novembrka dala eno sliko pa se potem vse skopira v 1 stran tako kot datumi.user posted image oz. teža/višinauser posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 31.3.2007 12:40:21 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
31.3.2007 12:42:33   
Zamima
Slike novembrčkov:

Zala 18.11.2006 (Zamima):

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
31.3.2007 12:42:55   
Zamima
nekak tako, kaj mislite?user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
31.3.2007 12:46:06   
ircica
Ne, diploma je (hvala bogu) že za mano. Za strokovni izpit za svetovalne delavce moram pripraviti seminarsko nalogo. Vlečem in kompliciram jo pa že tudi tako dolgo, da traja skoraj kot diplomauser posted image user posted image
Po nalogi pa še "samo" naštudiram zakonodajo, pa smo.
Eh, dve leti že delam, pa nisem še nobenega zakona prekršila zaradi neznanja. Pač grem po pravilnik, pa naštudiram zadevo sproti. Itak se zakonodaja spreminja. Pa, konec nerganja, nič se ne bo spremenilo.

Meni se zdi, da bi bil tak seznam prevelik. Samo moje mnenje.  Pa vsi vemo, koliko je vredno, glede na to, da še kar ne znam niti avatarja nastavit.

< Sporočilo je popravil ircica -- 31.3.2007 12:47:26 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!