|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.4.2007 22:42:14   
**Petra**
Samo sprobavam, če bo delovalo

user posted image

Tako se naš Nik razgibava pod mostom user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.4.2007 22:57:46   
**Petra**
user posted image

... sestrica Pia me malo oponaša... hih

user posted image

... tukaj sem si sposodil Piin sedež, sem bolj na visokem in imam večji razgled, mmm, ko vsaj prišla mimo kakšna bejba...

user posted image

... s svojo sestrico Pio...

Še nekaj slikic našega navihanca. Lepo spite in se jutri spet tipkamo.... nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.4.2007 23:00:09   
**Petra**
Ups, nisem pravega linka prpopala user posted image user posted image user posted image .... se pardoniram user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.4.2007 23:05:07   
kaja11
Kva sta luštkanauser posted image user posted image user posted image

SPANJE...... kaj je že to????????

Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.4.2007 23:31:22   
**Petra**
... pa navihana tud... en bl k drug user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja, a že kej bolj spite ponoč user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.4.2007 23:39:31   
kaja11
Doji se.... nimam pojma kolikokratuser posted image . Ponoči sem očitno čist zblojena in sploh ne vem kdaj ga prestavim k sebi, kolikokrat se zbudi.... kr neki. Men je čist v redu. Po moje sploh ne znam več par ur v kosu spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.4.2007 23:47:28   
**Petra**
Sej bo počas... upam...

Sam kok je fajn samo zizo dat, pa veselo papca, kaj pa če bi mogla ponoči še flašo prpravlat. In to ne 1X, 2X na noč, ampak večkrat.... user posted image user posted image user posted image user posted image To bi bil šele hudič user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.4.2007 23:48:11   
max81
evo mene, nočna pticauser posted image , slikce so ful kjuttttt, mamice pa tud ne zgledajo slabuser posted image , ja fino bi blo če bi se res enkrat novembrke srečale, jest sm za!!!

Dones smo bli kr doma, je pri nas fulllll pihalo, tko da smo se malo stiskal na kavču ker je bil ati danes frejuser posted image user posted image .Pikica je bila cel dan tak dobrovolček, skoz ga je neki svirala, joj res je tolk luštna ta najina bejbika in res sva srečna, da jo imava

finance imava skupne, najprej ponucava njegovo plačo, pol je pa počas na vrsti že moja, ki pa je ne ostane prov veliko, ker imam cel kup enih odtegljajevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.4.2007 23:48:37   
**Petra**
maxi, a ti s' tud še pokonc user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.4.2007 23:51:58   
max81
jah kva pa čem, cel dan nimam cajta nč napista, pol morm pa ponoč nadoknadtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.4.2007 23:52:26   
kaja11
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Sej bo počas... upam...

Sam kok je fajn samo zizo dat, pa veselo papca, kaj pa če bi mogla ponoči še flašo prpravlat. In to ne 1X, 2X na noč, ampak večkrat.... user posted image user posted image user posted image user posted image To bi bil šele hudič user posted image user posted image

Itak....

Saj jaz nič več ne jamram. Mali je tak smejko, da se mi vsako jutro takoj odkupi. En velik smile, pa takoj pozabim na neprespano nočuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.4.2007 23:53:04   
max81
petra a je tvoj Nik že zasedenuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.4.2007 23:54:22   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa samo čakam, kdaj bo moj začel težit, če še kr visim tle gor user posted image user posted image K sm  v hodniku pustila luč prižgano, pa mu v spalnico svet user posted image user posted image
Ampak ugasnt se mi je pa niti pod razno ne da it user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.4.2007 23:56:19   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: max81

petra a je tvoj Nik že zasedenuser posted image

A b' tvojo princesko že rada omožila, al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.4.2007 23:57:42   
kaja11
Moj je pa glihkar iz rekreacije prišel in ne more dojet, da sem še pokonc. Ponavadi me že ob 22.00 zmanjka. Zdele grem pa frendse gledat... lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3715
19.4.2007 0:00:48   
**Petra**
Jst jih tud škilim z enim očesom. Pa počas grem tud jst....

max, sam veš kaj, tok deleč na gorenjsko ga pa jst ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
19.4.2007 0:07:36   
max81
petra, je treba začet zgodej tamlade čekiratuser posted image , dej no sej gorenska pa res ni tko delč.Pravjo da se morjo mladi tolk delč odselt, da tašča ne more u copath na obisk pridtuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
19.4.2007 0:15:43   
max81
nč punce, lepo pančejte, pa se tipkamo jutr, ups dones.......dragi kliče, bohved kva bi rduser posted image

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
19.4.2007 7:58:59   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Petra, greš ti kdaj v Nm?

Tudi, ja, zakajuser posted image user posted image user posted image A b' šla kofetkat al kajuser posted image user posted image user posted image

Ti, sem lih razmišljala, a mogoče že iščeš snubca za Nejo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja Neja bo iMela Urškinega Mihata user posted image user posted image user posted image

Ja, Petra, lahko bi se enkrat dobile.

Neposredna povezava do sporočila: 3719
19.4.2007 8:00:13   
Aja1
Mi imamo pa danes cepljenje...me je kar malo strah user posted image   Kako so kaj vaši user posted image  prestali drugo pikico?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
19.4.2007 8:01:13   
Aja1
Sem pozabila napisat. Pia in Nik sta pa res luštkana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
19.4.2007 8:10:31   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

[
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moja Neja bo iMela Urškinega Mihata user posted image user posted image user posted image

Ja sam Aja pol morš pa na RR-piknik pridt, da se tamlada dva spoznata user posted image
Sem danes mal že zjutri gor, k je Miha bil tok zgoden, da sva z malo že iz vrtca nazaj.user posted image  Zdej pa Špela po postli telovadi, jest pa tuki visim, dokler mi voda za čaj ne zavre. user posted image  Pol pa zajtrk, pa torbo za plavanje moram naštimat. Upam, da jo ne bodo zobki matral, k včeri mi je tud kar neki jokala. Bom mela kremico sabo.
Kako naj Mihu razložim, da mu danes rolanje odpade, k je hokej v tivoliju.  Sem mu obljubila, da danes začne, pol pa včeri zvečer dobiva meil, da kje prestavljeno na drug teden.user posted image  Mah, ga bom že s čim drugim zamotila.
Nč, voda vre, grem se basat. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
19.4.2007 8:39:49   
krfjolca
Petra, ful maš luštna frockota user posted image . Pa kake lepe kodrčke ma princeska user posted image .
Tiste, ki mate dva user posted image , dajte mi povedat, koliko so razlike v letih? Za Viv vem, za ostale pa ne ... Pa kako folgate z dvema?

Naš user posted image pa smrda user posted image . Bljak. Sem mu bučo namazala z mešanico hladilnega mazila in ribodermina, baje je super za temenca. Verjetno res - temencam tako smrdi, da kar pobegnejo user posted image

Aja, Anže je drugo pikico prestal bolje kot prvo. Zdaj se ga da zamotit in preusmerit pozornost, takrat je pa samo na to mislil, kako ga buba ...

Ej, naš Anže pa reče MAMA user posted image . PA BRRRRRM, pa AM AM.
 Saj vem da je slučajno, pač ponavlja te zloge, ampak sliši se pa kul user posted image

Hruško mi jemo 2 dni. Učinek na kakec je super. Breskev pa ne bomo probali, dokler ne bodo na vrtu. Če jih bo toliko kot lani, bomo lahko vse novembrčke nafutrali :)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
19.4.2007 8:40:12   
Nogavica
Aja1, mi smo drugo cepljenje prestali isto kot prvo - sploh ni vedela, da je dobila pikico user posted image . Reakcije tudi ni bilo nobene.
Mater ste bile čveke ponoči user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
19.4.2007 8:56:46   
urška76
Evo, medtem ko sem se basala, sem mal za nazaj prebrala.
Slikice so vse prav srčkane. Pa mamice ste tud fejst.
Petra, če nebi našega Mihca že Aji za Nejo obljubila, bi kar vašo Pio rezervirala. user posted image
Drugače sta pa našadva škrata narazen dobri dve leti in pol. Miha je bil 26. marca star tri leta. Pa sploh ni problem folgat. Dopoldne je mali v vrtcu, da mal energijo pokuri, popoldne pa si mal z našim razdeliva delo, pa se enkrat malo več jaz z Mihom ukvarjam, drugič pa on. Pa ta mala je itak v očija zaljubljena, tako, da popoldne jest odpadem k gumb od gat user posted image .Ni problem imet dveh takih. Včasih je edino mal zoprno, če sem sama z obema, da jest dojim in glih takrat malega prime kakat. K to mu moram pa pomagat, lulat zna pa že čist sam. Verjetno je težje, če je razlika manjša in sta še oba čisto odvisna od mamice. Pa pri večjih razlikah je baje rada tud večja lubosumnost. Sicer je pa čisto od otroka do otroka odvisno. Pravijo, da lče je ta prvi priden, da je ta drugi razgrajač in obratno user posted image  Bomo vidl, naša že kaže, da ima trdno voljo user posted image
Pri drugem cepljenju mi spet nismo imeli nobene reakcije. Edino pikica ji je malo zatekla, vendar ni bilo videti, da bi jo kaj bolelo. Pri zdravnici pa sploh opazila ni, da se kaj dogaja. Je lovila prste od zdravnice, medtem pa ji je sestra zapičila inekcijo.
Krfjolca jest naši sam z riboderminom namažem laske, pa mi nič ne smrdi. V bistvu to meni diši. Jest ji skoz rito z njim mažem, pa če ima suho kožico tud. Je pa res, da ga ne kupujem v lekarni, k je tam svinsko drag, ampak ga kar pri proizvajalcu pa v večji pakungi. Temenca gredo pa res lepo stran. Sam kaj ko se potem spet nova naredijo.
Je pa res luštn slišat naaše škrate, k poskušajo govorit. In vem, kako se ti srček stopi, ko te prvič čisto zares pokliče mami. Miha je našega že kar nekaj mesecev klical oči jest ssem bla pa eee, pa ammm, pa vse drugo, samo mami ne. Sem bila kar užaljena.
Zdej moram it pa res torbo za na bazen zrihtat, trenutno moj mali škratek spi. Sem morala čisto potiho to povedat user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!