|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.4.2007 15:38:02   
Nogavica
Zamima, spet pecaš za svojo Zaliko user posted image ? Še malo pa nam noben fantek ne bo ostal, ko si jih bo ona vse napecala. Sicer pa, tako kot mala je zgovorna res ne bo imela problemov z osvajanjem, brez da ji mamica pomaga user posted image .

Meni se pa lubenica lušta, ko nonstop gledam tvoj avatar user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
19.4.2007 15:42:16   
Zamima
user posted image ,....

punce, kdaj boste kaj začele uporabljat stajice? user posted image
Nam že od božiča stoji  še zapakirana, da sploh ne vem kaka zgleda pa je še nismo postaviliuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.4.2007 15:42:14   
Nogavica
Jaz pa si nabijam poste zaradi svoje pozabljivosti.

MucaMaca, jaz sem si tudi parkrat naredila sezamov napitek, ko se mi je zdelo, da imam premalo mleka, pa nisem opazila nobene spremembe. Zakaj pa se ti zdi, da imaš premalo? Po mojem ga nimaš, mogoče je tvoja mala kak dan bolj požrešna in več hoče. Tako je bilo pri meni - par dni ji ni bila dovolj samo ena ziza, sem ji morala dati iz obeh in sem tudi jaz mislila, da nimam več dovolj, potem pa je spet bilo po starem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
19.4.2007 15:47:10   
Nogavica
Jaz sploh ne vem, če bomo imeli stajico user posted image . Sicer mi jo ena kolegica ponuja, pa se ne morem odločit. Pa itak imamo ono prenosno posteljico, ki jo lahko kar za stajico ponucam. Enkrat sem odprla temo o stajicah, pa jih je veliko napisalo, da je niso uporabljale, so raje nabavile penaste puzzle za na tla, tako da jaz zaenkrat tudi v to smer razmišljam. Če pa moram kam na hitro letet za kratek čas (wc ipd.), pa jo lahko v posteljico položim.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
19.4.2007 15:49:21   
Zamima
nogavica sem misla, da jo zraven neseš na wc user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
19.4.2007 15:56:45   
max81
helov, madona ste načvekaleuser posted image user posted image , sem komi sfolgala prebrat

evo sva ravno iz sprehoda, pa piha sto na urouser posted image , dobr da sonček sije, drgač pa kot po navadi, valda spet same, srček je šel služit dinarčke

jeeee dones je pikica dobila osebno,zdej pa veselo čakamo naslednji mesec, da gremo mal zapravlat v avstrijo, ta mesec se ne bo izšlo, ker bomo kmalu v rdečih številkahuser posted image user posted image user posted image , če že nismo, sploh ne upam pogledat na linkuser posted image

ok zdej mate pa dost pecanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
19.4.2007 15:58:25   
max81
stajicouser posted image , ne vem če jo bomo sploh imel, mi jo sicer ponuja kolegica, ampak za enkrat mamo puzzle po tleh, pa je čist ok.....mala se nč ne pritožujeuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
19.4.2007 16:21:34   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

nogavica sem misla, da jo zraven neseš na wc user posted image user posted image

ej, jaz sem pa to že izvedla enkrat user posted image
Sem ga imela v kenguruju, ko je bil tečen, pa je ravno mali zaspal, mene je pa pritisnilo ... user posted image
Če bi ga odložila, bi se takoj zbudil, sem ga pa kar s sabo nesla. Pol je pa tko smrdelo, da je še bolj v komo padu in sem ga lahko odložila user posted image
Bogi otrok ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
19.4.2007 16:23:27   
Zamima
user posted image user posted image  krfjolca zdaj sem se pa nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
19.4.2007 16:25:07   
Nogavica

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
19.4.2007 16:44:14   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

ej, jaz sem pa to že izvedla enkrat user posted image
Sem ga imela v kenguruju, ko je bil tečen, pa je ravno mali zaspal, mene je pa pritisnilo ... user posted image
Če bi ga odložila, bi se takoj zbudil, sem ga pa kar s sabo nesla.

user posted image  Jaz pa ne samo 1x user posted image user posted image user posted image ...no, to še v času njene rane mladosti in tečnobe (beri - do tretjega meseca), ko ni bilo šans, da jo dam iz rok, ker je bil takoj jok...ne jok, dretje user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
19.4.2007 16:46:07   
Aja1
Me smo danes po dolgem, dolgem času zaspali popoldan...Neja je bila ob 15h nekaj sitna pa sme rekla, da ji dam še malo jesti in potem ven...no, pa sva zaspali do zdaj user posted image user posted image user posted image  Samo ziza je morala bit pa skoz na razpolago user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
19.4.2007 16:47:42   
Aja1
Zamima...zdej pa že res nehej pecet za Zalo. Ima že Anžeta, potem Maja in zdaj še Vala...mislim, da je dovolj user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
19.4.2007 16:48:53   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima...zdej pa že res nehej pecet za Zalo. Ima že Anžeta, potem Maja in zdaj še Vala...mislim, da je dovolj user posted image

user posted image

če so pa tak lepi novembrčki nouser posted image user posted image user posted image

ma nikol ni dovolj! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
19.4.2007 16:58:55   
**Petra**
Meni je pa celo besedilo zbrisalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdj pa ne bom tok dolga k prej user posted image

Cvetačka, naša sta 22 mesecev razlike. Smo se kar ujeli,no, nimam kaj rečt. Sm mislna, da bo bolj kritično. Sej pride tud dan, k bi oba nekam poslala, ampak se poštimajo stvari. Včasih mam več težav s Pio, k hoče skoz pri Niku pomagat. Pol pa dela z  njim, koker s svojimi punčkami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Anžetu, za čebljanje. Si kar zrastla,a, ko je klical mama? Men je blo tud to ful lepo, k je Pia prvič rekla mama. Zdj sm pa mamica user posted image Tako me ljubkovalno kliče user posted image

Aja, res bi se lahko kaj dobile.

Stajico mamo mi še od Pie, samo je pri njej nismo ne vem kok rabili - notr so se bolj nabirale igračeuser posted image user posted image user posted image . Zdj pa mamo na tleh ze penaste puzle, tko da ne vem, če jo bom sploh uporabljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
19.4.2007 18:04:02   
majas
Jaj krfjolca kako si ti na hece user posted image user posted image ja kaj hočeš...
Sem pa tudi jaz pozabila pohvaliti Anžeta za čebljanje user posted image   res mora biti lepo kaj.

Joj Kaja se je zdaj tako lepo igrala na tepiho z igračkami, pa se smejala zraven,  pa se začne rahel jok in sva jo še malo pustila, potem pa se začne vreščanje..in bilo je konec vsega user posted image ampak je to bil taki histerični jok da je nikakor nisem morala pomiriti 15min. Groza, kar hlipala je že. Taka zamera lai kaj ker nisem takoj prišla. Zdaj pa se je komaj pomirila in sta oba lepo zaspala, mami pa hitro na RR user posted image

Glede stajice, moja mami mi jo hoče kupiti ker Kaja mora imeti stajico, ker sem jo jaz tudi imela... potem pa ji naj bo. Bomo pa imeli še puzzle, saj je dnevna dovolj velika user posted image

Petra, kdo je cvetačka? si se zmotila mogoče?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
19.4.2007 18:22:12   
max81
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv          hhhhhhhhhhhhhhč                                                                                                                                                                                                                                       n 77777777777777777777
ja tloe je pa en lep pozdravček od mojga škratkauser posted image user posted image  je skor tipkovnco vrgla na tlauser posted image tolk je tolkla po njejuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
19.4.2007 18:23:30   
Anonimen
Jaz imam tudi prenosno posteljico in ga tam odložim. Sicer se da narediti stajica, ampak mu še ni tam noter za bit. Je rajši na tleh na penastih puzzlah. Potem pa ga zadekam z igračkam in ga opazujem.

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
19.4.2007 18:33:51   
krfjolca
majas, a pri vas cvetači ne rečete karfijola? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.4.2007 18:55:43   
Zamima
Jaz imam zaenkrat igralni center, ampak se je začela že kotalit, iz hrbta je v sekundi an trebuhu in potem spet na hrbtu in BUM pa je v mizi ali pa v šivlanem stroju , ali stolu ali pa kavču z glavo user posted image  user posted image

Zato razmišljam, da bi ji že zdaj stajico postavilauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.4.2007 19:02:02   
Nogavica
Zamima, potem pa kar, da ne bo preveč bušk in poročaj, kako se obnese.

Jaz bom pa Živo menda končno po več kot enem tednu zamašenega noska rešila nadloge. Mi je majas včeraj posodila pumpico Narhinel in sem ji prej toooooliko smrklja ven potegnila, da ne vem, kje je sploh bilo toliko nakopičenega. Super je ta pumpica user posted image ! Hvala še 1x, majas .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.4.2007 19:02:38   
Anonimen

Jaz imam zaenkrat igralni center, ampak se je začela že kotalit, iz hrbta je v sekundi an trebuhu in potem spet na hrbtu in BUM pa je v mizi ali pa v šivlanem stroju , ali stolu ali pa kavču z glavo user posted image  user posted image

Zato razmišljam, da bi ji že zdaj stajico postavilauser posted image

Mislim, da najboljše. Naš še ni ful hiter in se ga še da lovit. Sicer nam iz hrbta na trebuh še ne gre.

Punce, a bi me tudi naredile kakšno srečanje? Oktoberke so se imele ful fajn in pravijo, da so sedaj posti dobili sliko. A ne bi bilo luštn, da se tudi me spoznamo? Sicer sem mislim, da zadnja prišla, ampak se mi zdi, da vas že kar poznam.

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.4.2007 19:49:32   
viv_
Ojla!

Ja ene par srečanj smo že imele, sploh takrat, ko smo bile še vse lepo okrogle user posted image . Pa v ponedeljek je v Tivoliju, ampak jaz še ne vem kako in kaj, ker mam namen s puncami stisnit na morje.

Stajico mamo mi kakšnih 14 dni. Ni ravno najbolj navdušena, ampak gre...

Dones sva bili pa pri meni v službi. Šefu se je ful smejala in dobrikala. user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.4.2007 19:55:20   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

majas, a pri vas cvetači ne rečete karfijola? user posted image

ah joj zdaj pa sem kar zardela malo v lička user posted image saj res, hehe

zdaj pa tamalo skopam, pa spat. Smo bili z dragim na sprehodu in je bilo prav fino-smo bili končno družinica user posted image

Nogavica-prosiiim! samo da je boljše..user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.4.2007 20:00:22   
Aja1
Enkrat moramo res naredit tako srečanje, da nas bo res veliko prisotnih (iz vseh koncev Slovenije).

Petra, me pa se res lahko dobimo v Nm. Še katera v bližini?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kdaj greste najraje na dopust
Spark

pozimi (7%)

poleti (85%)

ne morem se odločiti (7%)

Število vseh glasov: 260

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!