|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
29.4.2007 10:01:24   
Lana_s
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Lana_s, kako lep avatar!

Hvala, Tina je čist nora na bratca in bi ga samo lubčkalauser posted image Saj prav tak.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
29.4.2007 11:17:14   
Nogavica
Tako, midve sva pa spet do 15h ali 16h sami, ker sta šla dragi in tast v LJ k tašči.

Danes se je Živa zbudila že ob 5h, se mi je kar zameglilo pred očmi, ko sem videla uro, pa je do 6h zdržala v posteljici in se pogovarjala z igračkami. Tako nežno čeblja z njimi, kot da je zaljubljena v njih user posted image . Potem sva se previli in najedli in skupaj potegnili še do 10h z enim hranjenjem vmes. Je prav pasalo.

Zdaj bova pa počasi šli malo ven.

Ste videle vremensko napoved? 3 dni dež user posted image , v torek še 20 stopinj, v sredo pa samo 8 user posted image . Upam, da so se zmotili user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.4.2007 12:22:04   
majas
Mi pa bomo imeli danes piknik zunaj, juhica pa je že kuhana...

Spali smo super. Od 19-3eh, pa do 9ih, pridna je bila res user posted image

Lep preostanek nedelje, papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.4.2007 15:08:43   
Aja1
Mi smo danes pa že v kratkih hlačah user posted image  Neja je imela toliko dela s svojimi nogicami v vozičku user posted image user posted image user posted image

Majas, uživaj na pikniku pa ne preveč pojest, da ne boš potem zvečer jamrala, da ti je slabo user posted image

Midve greva zdaj pa spet malo ven, ker oči rabi računalnik, da bo pisal diplomo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.4.2007 17:14:27   
max81
dan, kej ste vse?

Evo moj hani je danes oddelal zadnji šiht in ne boste verjele, da je sedaj cele tri dneve doma......luksuz, pol gre pa v četrtek na šiht in je zopet do ponedeljka frejjjjjjjuser posted image user posted image ......končno bomo šli mal na okol kot familija

aja, čestitke za dve leti čvekanjauser posted image

barby, upam da ste dali krst uspešno skozi in da je bil mali Val priden

majas piknik, super, mi ga bomo imeli pa verjetno 1. ali 2.5, sem mal pozablauser posted image , morm še enkrat mijga vprašatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
29.4.2007 17:52:39   
ircica
Cestitke za obletnico, Aja1.
Mi smo nazaj s se enega impro piknika pri moji babici. Mali je ful uzival na travi, 10 minut je sam sedel in gledal nas, kako delamo. Doma pa skoraj takoj v jok. Moj je sel zdaj na biljard, jutri pa naju pusca sama ya 2 dni. Bo ye, Kostja je 5x boljse volje, zgleda, da je zob kar namucil. Celo spal je ponoci 5 ur v kosu, se vec ne spomnim, kdaj je bilo to nazadnje.
Barby, upam, da je bil lep krst.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
29.4.2007 20:08:35   
**Petra**
Živijo!

Mi smo se danes spet potepali. Zdaj pa Nik že ajčka, ga je po kopanju kar zmanjkalo. To, ko nas skoraj cel dan ni doma, ga zelo izmuči. Pa kar dosti je sitkan, ko se mu dnevni ritem mal poruši. Je pa zelo vesel, ko je dosti pri drugih na rokah, da ga primem v naročje in malo pocrkljam, pa da se stisne k svoji zizi... user posted image lump mali...

Lumpi plenice - ZAKON!!! Zelo zadovoljna z njimi! Tudi redek kakec ne spustijo čez user posted image user posted image user posted image

Barby, upam, da je krst uspel, da se Val ni preveč jezil na župnika user posted image user posted image

Joj, napoved za naslednje dni pa je res KATASTROFALNA!!!!!!!!! Jst upam, da ne bodo temp. tako nizko padleuser posted image user posted image user posted image .

Oh, skoraj sem pozabila, Aja, čestitke za 2 leti čvekanja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 29.4.2007 20:09:53 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
29.4.2007 20:09:23   
Aja1
Hvala za čestitke user posted image ...ja, že dve leti čvekam tu...no, bolj aktivno od začetka nosečnosti.

Punce, kje ste? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.4.2007 20:10:36   
**Petra**
Tukaj, Aja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.4.2007 20:21:07   
Nogavica
Se samo na hitro javim, da ti še jaz čestitam, čveka Aja1 user posted image .

Pa barby84 ima danes rojstni dan, ali ga je imela včeraj user posted image . Vse najboljše, barby84 user posted image  user posted image  user posted image !

Zdaj pa gremo kopat našo smrkljico.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
29.4.2007 20:29:10   
**Petra**
Barby, vse najboljše

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
29.4.2007 20:36:02   
Aja1
Barby, vse naj, naj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
29.4.2007 20:44:02   
ircica
Kostja je zaspal ob 6 in spi se zdaj. Noc bo najbrz zanimiva... Ce ne drugega, mu bo plenica eksplodirala. Redko zaspi pred 8. Pa saj se bo najbry kmalu zbudil.
Joj, kako me jezi nova tipkovnica. Ni sumnikov, locila so pomesana in z in y sta zamenjana. Jaz pa zvenim, kot da ne znam tipkat.
Lepo se imejte, se grem ucit.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
29.4.2007 20:45:42   
krfjolca
Vse naj naj vsem, ki karkoli praznujejo user posted image ...

Sem že prejle eno klobaso napisala, pa mi je vse skupaj ven vrglo. Danes smo bili v kitajski restavraciji, pa smo se imeli prav luštno, še Anže je bil začuda priden. Je malo frajaril z novim klobukom, ki ga je kupila babi:

user posted image

A ni hud kavbojc, no! user posted image

Včeraj sem spet zapravljala. Pa jaz ne vem no, kaj mi je, mislim, da sem prav odvisna že! Prav trese me, če grem mimo BCja, ne da bi stopila noter! Dobil je ene kavbojke, en kratek kompletek in 2 slinčka. user posted image

Kako ste kaj z GH? Mi imamo en obrok dopoldne, jemo pa zdaj:
SADJE: jabolko, hruške, slive, banana (čisto malo, ker ga zapre)
ZELENJAVA: bučke, cvetača, blitva, korenček

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
29.4.2007 20:48:43   
Aja1
Mi smo pri GH še zelo na začetku. Edino mlečno kašico dobi zvečer (samo cca 60 ml). Bomo počakali do pol leta, potem pa počasi začeli z uvajanjem česa drugega.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
29.4.2007 20:49:40   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Anže je pa res pravi kavbojc user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
29.4.2007 20:52:58   
krfjolca
ircica: Poskusi it v meni Start / Nadzorna plošča / Področne in jezikovne možnosti.
Potem pa izberi v jezičku področne možnosti: v zgornjem okenčku mora pisat slovenščina in v spodnjem Slovenija.

V drugem  jezičku Jeziki klikni na Podrobnosti: zgoraj mora pisat slovenščina, pod Nameščene storitve pa tipkovnica Slovenska, sicer klikneš na Dodaj in popraviš jezik.

Tudi pod jezičkom Dodatno mora v okenčku pisat slovenščina.

Probaj, če bo šlo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
29.4.2007 20:57:52   
max81
barby, vse najboljšeuser posted image user posted image

krfjolca, user posted image Anžetko je pa res en fejst frajer

mi3 smo imeli ravno ene obiske in sta ravno odšla domov, medtem sem mogla pa miško zrihtat, ker je ratala že fino zaspana.....tako, da sedaj že veselo pančka

bomo kšno rekle?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
29.4.2007 20:58:09   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Majas, uživaj na pikniku pa ne preveč pojest, da ne boš potem zvečer jamrala, da ti je slabo user posted image

nisem sploh imela časa ker sem letala sem in tja user posted image tako da je bilo vse na hitro...

Barby84 Vse naj naj naj naj..

In tudi od mene user posted image za čvekico Ajo1

Tudi mi že spimo od 20ih.. zdaj pa moram kuhinjo pospravit in se nečakinji posvetit, smo ji kupili dostop za BB in zdaj je ona vesela user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
29.4.2007 21:01:32   
Aja1
Še enkrat hvala vam za čestitke. Se počutim, kot da res kaj praznujem user posted image user posted image user posted image

Majas, zdaj boš pa še ti spremljala, kaj se v BB dogaja user posted image  Meni je tista Jasmina čist mim...samo za v Polje. Jaz pa nisem kupila dostopa, ker bi potem še manj spala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
29.4.2007 21:18:14   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Majas, zdaj boš pa še ti spremljala, kaj se v BB dogaja user posted image  Meni je tista Jasmina čist mim...samo za v Polje. Jaz pa nisem kupila dostopa, ker bi potem še manj spala.

user posted image user posted image ja se strinjam Aja tako sem upala da gre ona ven v soboto. Ah kaj hočemo... zdaj ravno gleda kako neke plešejo notri pa Jaina Miheca striptiz uči plesat, Alen pa skače po dnevni obelen v policajko. A joooj user posted image

Zdaj pa se grem umivat pa spančkat ker sem prav utrujena od letanja sem in tja danes.

Nočko punce moje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
29.4.2007 21:19:45   
majas
(Jaina) jasmina... in (obelen ) oblečen ah jaj same napake ko hitim

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
29.4.2007 21:26:04   
Aja1
Majas tudi jaz včasih pozabim kakšno črko oz. premalo pritisnem na črko user posted image

Moj pa še noče it spat. Je rekel, da naj še malo čvekam z vami...hmmm, je kje kakšna? user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
29.4.2007 21:28:31   
max81
Aja, evo mene.................moj je zaspal na kavču, tko da lahko mirne vole čvekamouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
29.4.2007 21:35:27   
Aja1
Moj tudi že smrči...pa je rekel, da bo tv gledal...ja, seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!