|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.5.2007 9:44:35   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Monolog...
Zamima, upam, da to ni preveč vtikljivo, ampak velikokrat razmišljam o tebi in Zaliki (ful mi je žal, da sem zamudila srečanje Mariborčank). Kaj pa njegovi starši? Pri vsem čakanju na priznanje očetovstva (juhuhu, da bo že skorajuser posted image user posted image user posted image ),nič ne poveš o njih. Pa mi je ful težko verjet, da se ne zanimajo za tako ljubko pikico, kot je Zalika.

Oni bi se že zanimali pa še s kakim veseljem, vendar tudi njih ni več user posted image , resnično žalostno,... ampak tako je.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 5826
8.5.2007 9:51:38   
max81
jutro, noč bila fenomenalna, sam mati bi se lahko tudi enkrat za spremembo spravla bolj zgodej  spatuser posted image , zaspala je okoli 20h in se zbudila ob 4h, pol sva pojedli in zaspali nazaj, ati pa je šel v službo
tko zdej sva pa že celih 45min pokonciuser posted image

vreme je danes spet za en drekuser posted image , tko,da sploh ne vem kaj bova z miško počeli

včeraj sem šla pa v šoping za rožami in sem kupila surfinije in srčno upam, da bodo lepo cvetele

majas jest mislim, da si se čisto prav odločila, naj se dec zamisli in začne že enkrat razmišljat z tazgorno glavo in naj se vede kot mož in predvsem kot oče..........in upam, da vama končno rata poštimati zadeve, ki ne štimajouser posted image user posted image user posted image user posted image   in poljubčki za vaju z Kajo

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5827
8.5.2007 9:53:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Se mi zdi, ali Aja1 še spi?user posted image

Aja1 dosti imaš...a sem mogoče sama ostala v klubu neprespanih mamic?user posted image

LP

JUTRO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes pa odlično spali! user posted image user posted image user posted image  Zbudila se je ob 3h in potem ob 6-7h brcala, da se je utrudila in nato smo vsi še 1x zaspali do 9.30 user posted image   Zdaj me a vse boli od ležanja...nisem več vajenabit v postelji 12 ur user posted image user posted image user posted image

Barby, zdaj pa res tudi tebi že pripada ena prespana noč user posted image

Majas, kje si? Oglasi se. Jaz srčno upam, da se bo tvoj dragi spametoval in se bo obnašal tako, kot se oče in mož mora. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5828
8.5.2007 9:55:17   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: atanja
A boste mele hojce?

Ne, mi je ne bomo imeli, ker sem povsod brala, da jo odsvetujejo.

IZVIRNO SPOROČILO: atanja
A majo vaši tudi budilke? K men se pol mali vsakič zbudi k dudilka zacvili?

Ja, tudi moj jo ima in se Živa skoraj vedno zbudi, ko zazvoni, tudi če jo takoj izklopiva.
dudilka - user posted image  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5829
8.5.2007 9:56:43   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima: Pa ne spet roza no!!!! user posted image

Ja, moja Rozika mora imet rozaaaaa user posted image  user posted image user posted image user posted image

A še katere deklice na cesti zamenjujejo s fantki? user posted image  user posted image  Jaz če nima kaj rozastega oblečeno takoj rečejo, kak lep fantek, včasih ko je cela v roza me sprašujejo če je fantek al punčka user posted image  user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5830
8.5.2007 9:58:32   
Anonimen
Naš ima tudi kar zokenčke in se kar strinjam s Petro, da ga tako najlažje naučiš, kako mora postavit nogico...imamo pa ene take luštne čevelčke (samo za frajerišit se) iz C&A...

Zamima še enkrat user posted image user posted image  tebi pa res ni z rožicam postlano, ampak hvalabogu imaš največji zaklad na svetu, svojo Zalo...user posted image

Pri nas pa sonček sije, ampak se bližajo čudni oblaki, tako da ne vem če bova šla ven...user posted image

Naju budilka ne zbudi, ker sem itak mojega tako naučila, da ko zazvoni, mora takoj skočit iz postelje in jo v sekundi ugasnit...in ponavadi sploh ne slišiva kdaj gre ali pa kdaj pride (če pride pozno, tako kot včeraj npr....sta z mojim atijem do 11ih na vikendu delala)...

Jaz pa stojim za tistim, kar sem napisala včeraj za majo...
user posted image user posted image user posted image user posted image  Edino tako bo ugotovil, da nisi njegova sužnja, ampak del njegovega življenja...in s tem boš tudi videla, koliko mu je do tebe in Kaje...če vaju bo spoh pogrešal ali mu res računalnik pomeni več kot njegova ljubezen in njegova kri...

Drži se!!!! Mi smo s tabo in s Kajo user posted image

Upam, da je gospod dovolj pameten, da ve, da ju lahko izgubi in da se bo čez čas tolkel po glavi...

Aja1, nekam sumljivo mi je tole, da se ne oglasišuser posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 5831
8.5.2007 9:58:54   
Nogavica
Kaj mi lahko kera, prosim, še 1x prilima link do tistega programčka, ko lahko narediš avatar iz 2 fotk, se mi ne da it nazaj iskat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5832
8.5.2007 10:00:56   
Zamima
atiju so se izvidi nekoliko izboljšali, držite pesti še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5833
8.5.2007 10:01:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima: Pa ne spet roza no!!!! user posted image

Ja, moja Rozika mora imet rozaaaaa user posted image  user posted image user posted image user posted image

A še katere deklice na cesti zamenjujejo s fantki? user posted image  user posted image  Jaz če nima kaj rozastega oblečeno takoj rečejo, kak lep fantek, včasih ko je cela v roza me sprašujejo če je fantek al punčka user posted image  user posted image

Naš je skoraj vedno v modrih oblačilih, včasih pa v rjavih ali bež...pa kadar je v modrih, se najde kdo, ki vpraša ali je punčkauser posted image  halo?! ne me hecat, no...

Aja1, hvala, ker si me pustila samo v klubu, bivša prijateljica...užaljena do amena....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........zdaj sem pa res sama ostala...Val kaj delaš mamici....bom se kar poslovila od vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grem na svoje!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 5834
8.5.2007 10:02:49   
Anonimen

atiju so se izvidi nekoliko izboljšali, držite pesti še naprej user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pesti še naprej....user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 5835
8.5.2007 10:03:01   
max81
Mi smo danes pa odlično spali!

evo sem glih hotla še preh to napisat, da  ko se bo Aja oglasila, da bo rekla dones smo pa spali odliiiiiččččnnnooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna Neja, mogoče pa vaju lahko počasi vzamemo v klub naspanih mamic, kaj pravte babeuser posted image , zdej si je pa punca po tolkem času nespanja sigurno prislužila še kšno naspano, prespano  nočuser posted image

user posted image Konstantin za polovičko svečke

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5836
8.5.2007 10:07:43   
Nogavica

To se nam dogaja neprestano. O.k., razumem, če je oblečena v nevtralne barve, ampak ko ima rožaste hlačke, lila majčko in rutico user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5837
8.5.2007 10:08:35   
max81
včasih ko je cela v roza me sprašujejo če je fantek al punčka user posted image  user posted image

ja to pa vem kako je,  glih kšne 2 meseca nazaj sem enga tipa vprašala, če je mogoče že kje vidu fantka oblečenga v rozauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5838
8.5.2007 10:16:42   
Nogavica
Vse najboljše Kostji, Niki za 2 dni nazaj in še komu, če sem pozabila !!!

user posted image

Zamima, še naprej user posted image user posted image user posted image  za atija!

Aja1, user posted image  za spanje!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5839
8.5.2007 10:25:28   
atanja
Aja superuser posted image user posted image user posted image

Enako čestitam tudi jaz za pol svečke!!!!!!!!!!!!

Pa zdajle sem slišala eno zanimivo informacijo. DA če ti čuvajo otroka babice potem dobiš nekajdenarja sam ne vem od koga. A je to kdo slišal? KEr jaz sem dobila zavrnjene vse prošnjeuser posted image ! In sem tok jezna!!!!!!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5840
8.5.2007 10:36:21   
Aja1
Tudi mi ne bomo imeli hojice.
Pri nas je pa sonček. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa gremo ven.

Štumfk, tukaj imaš link http://www.download.com/Easy-GIF-Animator/3000-2186_4-10202399.html

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5841
8.5.2007 10:37:18   
Aja1
user posted image user posted image user posted image Konstantin, čestitke za pol svečke! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5842
8.5.2007 10:44:47   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Štumfk, tukaj imaš link http://www.download.com/Easy-GIF-Animator/3000-2186_4-10202399.html

user posted image  Hvala user posted image !

Pri nas pa ni sončka user posted image .
Smo hoteli iti malo po trgovinah, pa je pred pol ure klicala tašča, da ima vročino in jo mora user posted image  peljat k zdravniku. Me ful jezi, ko ji dohtarji rečejo, da se mora FUL pazit doma, ker je imunski sistem zelo oslabljen, ona pa se dobro počuti in laufa okrog, kot da ji nič ni, zdaj pa ima pizuser posted image . No, upam, da ne bo kaj hujšega, sicer pa gre menda že ta teden nazaj v LJ.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5843
8.5.2007 10:46:44   
max81
ja sej zdej boste pa vse pobegnile, a neuser posted image

ja sej jest pa tud tanajbolj da se spokam dol z računalnika  in grem kej pametnga narest, mala je v postljci ker je že komi gledala, in sedaj prov na veliko cvili

grem mal pospravt, ker se že oblački od prahu delajo za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image

za kosilo bomo verjetno pico, mam že  vse kupljeno, sam en problem je ne da se mi testa narest, tko da prosim predloge za  hitro kosilce, cajta mate pa do trehuser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5844
8.5.2007 10:49:43   
Aja1
max, jaz ponavadi testo kar kupim. Od Pečjaka zmrznjeno.

Sicer bomo pa mi danes kuhali raviole z omako (paradižnikova + bučke).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5845
8.5.2007 11:08:15   
ema79
good day!

Mi smo tudi spali odlično! najprej do šestih pol pa še do devetih. Ni lepšga!

max sej testo za pizzo je pa hiter fertik! Drgač bom pa jst danes delala prebranac in kranjsko pa solato. Joj, kako bomo ropotali! Boljš, da nikamor ne gremo!

glede razvijanja slik: jst jih mam vse kr na računalniku. Tiste, ki jih pa rabim za album al pa za babice in dedke, pa kupim foto papir in jih kr stiskamo doma. pa lah lih kakršenkol rob narediš in sliko po svoji želji.

Naša žaba trenutno leži na kavču, glavo tiši pod povšter, vriska, ima samogovore in se trudi zaspat nazaj.

mi bomo najbrž hojco uporabljal!

Zamima  zate user posted image ! da bo vse ok!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5846
8.5.2007 11:13:11   
Nogavica
Aja1, ne rata mi naredit avatarja. Skozi imam preveliko datoteko, pa imam fotki čisto pomanjšani user posted image . Ne bom se več zezala, bo kar ta ostala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 5847
8.5.2007 13:11:41   
Aja1
Nogavica, pošlji mi na zs tvoj mail, pa se bova zmenili. Ti bom jaz naredila avatar, če želiš.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 5848
8.5.2007 13:12:37   
Anonimen
Sem mislila, da ste me blokirale, ker nikakor nisem mogla splezat na RR...potem pa vidim, da sploh ne dela....sem bila kar malo penasta okrog ust...

Torej sem res sama v klubu neprespanih...user posted image user posted image user posted image

Mi bomo tudi imeli pico za kosilo...sem še moja starša povabila na kosilo...testo je pa ja tak hitro narejeno...pa ful simpl...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5849
8.5.2007 13:31:53   
Anonimen
user posted image user posted image  KONSTANTIN user posted image  za pol svečke!!!user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  232 233 [234] 235 236   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!