ircica
|
Na plavanju mi je Kostja spet skoraj zaspal, je kar položil glavo na obroč in očke zapiral. Zgleda, da mu ura ne paše. Pa kaj mu naj, če se zbudi ob 5.30 zadnje čase in ne zaspi do 9.30, ob 10h pa je tečaj Danes je prvič gosto kakal, je cela spalnica smrdela. Oblačenje dojenčkov - naš je včeraj kar v bodyju s kratkimi rokavi šarmiral, ker je body in kratke hlače pokakal v parku. Sva bila zunaj od 9 do 16, pa še ob šestih smo šli na sladoled. Potem se ni hotel dojit, ampak sam!"!!!! (mati, pusti me na miru) pit iz lončka, pa mu ni šlo in je že popolnoma zmatran le pristal na dojki. Ponoči pa mi ga je dragi iz postelje nosil, baje je enkrat že čisto na robu ležal. Grozno, kako zaspim med dojenjem... Malinčica - ko ti bo tašča kaj razlagala o tem, kako je svojega hranila, jo samo široko in žalostno poglej in reči:" Ah, zdaj pa razumem, zakaj je taki..." Ko je moja razlagala, kako je ona vzgojila enega, dva, tri otroke in bi mu že kar dajala krompir z mize (pri 3. mesecu), sem samoo tako veselo rekla, da se je mojemu najbrž zato zelenjava tako zamerila, da je do 25. leta ni jedel. Kaj, češ... naj ti bo v tolažbo, da boš nekega dne tudi ti lahko težila svoji snahi Pa res ne razumem, kaj se tako sekirate, če vam rečejo, da so debeli... morajo biti taki, za mene je to pohvala, se namreč vidi, da so zdravi, ljubki, sijoči. Včeraj sem videla dojenčka, ko mu ne bi rekli, da je debel... revček zgleda, kot da so ga predolgo v vodi pustili. Njegovo mamo gotovo bolj sekirajo o hrani, kot so mene kdajkoli.
< Sporočilo je popravil ircica -- 15.5.2007 13:17:34 >
|