MALINČICA
|
eVO, FANTIČ SPI, ups, črke! Je zaspal na joški in je prav fajn, ko ne tuli... Zamima, super za laptopa, fajn je. Midva ga tud imava, ampak je še neka stara škatla, morva noega nabavit, ampak tistega skoraj nič ne uporabljava. Tu in tam ga dragi nese na treninge, ko jim kaka predavanja pripravi ali pa ko kaže kake filmčke iz športa, drugače pa bi ga komot pogrešala. Vse kar nekako delava na tem "fiksnem". Ti pa ga boš imela čist zase in ti bo ziher ful prav prišel. Danes pa sem tako utrujena, je fantek čist malo spal ponoči, kar se prebudi in začne se kobacat in kotalit sem ter tja in se včasih s vso silo z glavo vrže meni na obraz in me prav boli, mali pa ne reagira. Zgleda muu je prevroče. Zato sem ga danes oblekla samo v kratek bodi, bomo videli kako bo. Tud Maj je danes dobil prvo buško, je je ruknil v vzglavje postelje, ki je železno in jokal. Sem bila prepozna, da bi ga potegnila stran. Sem imela tolk slabo vest potem. Sem se pa včeraj pogovarjala z eno znanako, ki ima dva meseca starejšo punčko, kot so naši in je rekla ""joj, a veš, moja pa je tako diavja, da mi je med previjanjem že trikrat padla s postelje, samo po pleničko se stegnem, pa je že na tleh". Madona sem si mislila svoje, koza smotana! Pa sem jo vprašala bolj tako no, če si ne pripravi pred previjanjem pleničke in to kar rabi, pa je rekla da ne, saj se hitro tja stegne. Mater so ene mamice enostavne, no! Meni se Maj tuditako obrača, da ga ne previjam več na previjalni mizici ampak kar na najini postelji, ampak si vedno prej vse tja nastavim, da mi ja ne bi zletel dol. Ma saj se zgodi, amapk, da je ne izuči, ej! Nič, grem še pospravit kuhinjo, pol pa skopat in malo pred tv!
< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 23.5.2007 20:09:46 >