|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.5.2007 17:06:42   
Anonimen
Da se malo javim...vse pospravljeno...sedaj luftam, ko je fino hladno, je bila pa spet kar ena nevihta ampak na srečo brez toče...

Škrat je šel spat...danes že tretjič...prej je spal dvakrat po 40 minut...upam, da ne bo noč prehuda...

Je pa danes začuda lepo jedel...zjutraj pri meni sicer ne najbolj, ampak češnje in slivo (za malico) ful lepo, pirejček za kosilo pa tudi...

Vidim, da ni nič novega...

Krfjolca user posted image  za korenjaka...po teži se vam hitro bližamo, po velikosti smo vas pa že prehiteli...user posted image

Zamima user posted image  za laptopa...upam, da boš sedaj večkrat z nami...

Nogavica, mi imamo Maxi Cosi Tobi in sem ful ful zadovoljna z njim...poleg tega, da se ga da tik tak montirat (sem ga sama v manj kot 3 minutah), je tudi ful udoben in naš škrat je ful rad v njem... Baje pa da je tudi Romer dober...malo si poglej na crash teste pa obvezno mora imeti standard ECE R 44/04...to je najnovejši...v glavnem...priporočam...poglej na Sonček ali BC imajo večkrat v akciji...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7151
23.5.2007 17:34:07   
Nogavica
krfjolca, še zdaj mi ne grejo tisti ubogi joški iz glave user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7152
23.5.2007 17:35:34   
Anonimen
Meni se pa zdi, da bomo mi kmalu zaključili z dojenjem...user posted image   Ker škrat noče več veliko zizati imam posledično zelo malo mleka...skoraj nič...prej sem si ga malo stisnila za pirejček in je komaj kaj priteklo...user posted image  sem kar malo žalostna...sem upala, da bomo do enega leta furali z dojenjem...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7153
23.5.2007 17:36:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

krfjolca, še zdaj mi ne grejo tisti ubogi joški iz glave user posted image user posted image user posted image !!!

Ja, mene kar zmrazi...se na oktoberkah tudi o tem pogovarjajo, kako je nagravžno 'pri nas'...user posted image

Spet samo čekirate, pišete pa nič...user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7154
23.5.2007 17:37:15   
Aja1
Jutro...ups...je še (že) dan user posted image user posted image user posted image  Midve sva daj dve uri drnjohali...zdaj pa grmi in pada dež user posted image user posted image user posted image  Jaz res ne maram neviht.

Nogavica - tisti stolček prima pappa je pa lep user posted image . Mi imamo podobnega (belo - temno modrega). Je Neja pa full rada v njem. Na tisto mizico ji dam igrae in dude, pa se igra tudi po eno uro (mama pa na računalniku user posted image ).
Glede avtosedeža. Mi imamo Romer king TS plus. Tudi po testih je full dober, pa še malo večji je od maxi cosija in bo dlje "prav".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7155
23.5.2007 17:40:10   
Anonimen
Aja1, ti zaspanka, ti...potem ti pa danes ponoči ne pripada mir....user posted image user posted image  se samo hecam...jaz pa čez dan ne morem it spat, ker se potem zvečer predolgo mučim, da zaspim....

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7156
23.5.2007 17:52:21   
Aja1
Barby, tudi jaz se zvečer mučim, da zaspim (če imam mir). Čez dan pa Neja noče zaspat sama, tako, da se  ji kar pridružim....nabiram urice še za nazaj user posted image

A ste vse že bile na bazenih z user posted image ? Mi bomo šli probat drug teden dopoldan za kakšno urco. Upam le, da ne bo vsa pikasta user posted image user posted image user posted image . Šli bomo pa verjetno kar v Šmarješke toplice v notranji bazen (ima izhod tudi malo bazena zunaj - da ji ne bo prevroče).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7157
23.5.2007 18:04:50   
Anonimen
Moj je bil pa danes 2 uri v službi, potem je prišel za pol ure domov in je šel delat na vikend...pa je sedaj prišel domov in sem ga kar naterala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7158
23.5.2007 18:08:26   
Anonimen
Se je škrat krega z medvedkom in sem šla posredovat...user posted image

No, mojega sem naterala k dr., ker ga je včeraj pičila čebela in mu je ful zateklo...ima ful debel vrat in nek čuden glas, pa se mi zdi, da malo težje diha, ampak njega spravit k dr. je zadnja...zdaj je pa le šel...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7159
23.5.2007 18:22:49   
max81
ojoj

tkole tudi mi2 sva direkt iz postelje, sem bla čist hin k je bla tamala taka tečka ponoč, preh pa spet, se je drla za znoret, dokler sem ji pela je blo ok, pol pa spet veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image ........ja je bla pa mami mal nasramna pa jo je pustila par minutk da se je dokonca zdrla in je lepo zaspalauser posted image user posted image user posted image , upam, da bo današnja noč mirnauser posted image

drgač pa čakava atija da končno pride iz šihta

user posted image user posted image  user posted image drug teden bova pa 3 dni same gre dragi službeno na neke vaje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7160
23.5.2007 18:27:35   
max81
Meni se pa zdi, da bomo mi kmalu zaključili z dojenjem...

ja tudi meni se zdi, da ni več tako kot je bilo do sedaj, no sej kot je na začetku slabo zgledalo, da bom sploh dojila, me zelo veseli, da smo se tako namatrali, da smo prilezli do polletauser posted image user posted image  za atija, ki mi je bil res v user posted image veliko podporo

MucaMaca, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7161
23.5.2007 19:14:56   
Zamima
kje ste zdaj čvekice? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7162
23.5.2007 20:08:09   
MALINČICA
eVO, FANTIČ SPI, ups, črke!
Je zaspal na joški in je prav fajn, ko ne tuli...

Zamima, super za laptopa, fajn je. Midva ga tud imava, ampak je še neka stara škatla, morva noega nabavit, ampak tistega skoraj nič ne uporabljava. Tu in tam ga dragi nese na treninge, ko jim kaka predavanja pripravi ali pa ko kaže kake filmčke iz športa, drugače pa bi ga komot pogrešala. Vse kar nekako delava na tem "fiksnem".
Ti pa ga boš imela čist zase in ti bo ziher ful prav prišel.

Danes pa sem tako utrujena, je fantek čist malo spal ponoči, kar se prebudi in začne se kobacat in kotalit sem ter tja in se včasih s vso silo z glavo vrže meni na obraz in me prav boli, mali pa ne reagira.
Zgleda muu je prevroče. Zato sem ga danes oblekla samo v kratek bodi, bomo videli kako bo.user posted image
Tud Maj je danes dobil prvo buško, je je ruknil v vzglavje postelje, ki je železno in jokal. Sem bila prepozna, da bi ga potegnila stran. Sem imela tolk slabo vest potem.

Sem se pa včeraj pogovarjala z eno znanako, ki ima dva meseca starejšo punčko, kot so naši user posted image  in je rekla ""joj, a veš, moja pa je tako diavja, da mi je med previjanjem že trikrat padla s postelje, samo po pleničko se stegnem, pa je že na tleh". Madona sem si mislila svoje, koza smotana!
Pa sem jo vprašala bolj tako no, če si ne pripravi pred previjanjem pleničke in to kar rabi, pa je rekla da ne, saj se hitro tja stegne.
Mater so ene mamice enostavne, no!

Meni se Maj tuditako obrača, da ga ne previjam več na previjalni mizici ampak kar na najini postelji, ampak si vedno prej vse tja nastavim, da mi ja ne bi zletel dol.
Ma saj se zgodi, amapk, da je ne izuči, ej!

Nič, grem še pospravit kuhinjo, pol pa skopat in malo pred tv!

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 23.5.2007 20:09:46 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7163
23.5.2007 20:11:22   
Anonimen
Tisti user posted image  mail, a je to kaka bolana fora al je to res? user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7164
23.5.2007 20:16:31   
krfjolca
MucaMaca, fotomontaža je ;)

Aja, pa vse najboljše!!! user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7165
23.5.2007 20:18:11   
MALINČICA
Po moje je to fotomontaža, se mi zdi! Je pa vseeno gadno od gadnega! Fuj, kar vse me je začelo srbet!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7166
23.5.2007 20:26:05   
Anonimen
Tudi mi smo imeli na začetku ogromno težav z dojenjem...sploh ni hotel zagrabit in ko je zagrabil, je takoj zaspal...ko sva prišla iz porodnišnice, nama je pa kar steklo...

Zdaj zvečer je sicer kar jedel pri meni...mogoče nama pa še uspe...user posted image

Grem pogledat, če je že zaspal...

Mi imamo tudi laptop in običen PC...pa 99% uporabljamo samo laptop...ker je itak skoz doma...pa skoraj nov...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 7167
23.5.2007 20:26:48   
Anonimen
Hvala še enkrat za vaše čestitke. user posted image

A ste gledale zadnjo epizodo 3.sezone Gospodinj?

Neposredna povezava do sporočila: 7168
23.5.2007 20:27:09   
Anonimen
Začuda danes ni šel spat ob 19.30 ampak kar eno uro kasneje...tako, kot je hodil včasih...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7169
23.5.2007 20:30:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Val...spet je sam zaspal...zdaj vmes dvakrat ali trikrat ni....danes pa spet...a nisem ravno včeraj jamrala, da spet noče....user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7170
23.5.2007 20:32:18   
Anonimen
Zdaj pa le vkup babe, da že enkrat pridemo do 300...drugače bomo šle prej v službo...user posted image

Gospodinj pa ne gledam (ni časa, žal - so mi ful ok), sem sama ena velika gospodinja (5 v 1 - ali koliko jih je)...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7171
23.5.2007 20:35:55   
Anonimen
MucaMaca, enega za zdravje...

user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 23.5.2007 20:38:12 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7172
23.5.2007 20:44:53   
Zamima
punce, super novica, moje kile so se zmanjšale, pa sploh nisem pazila kaj jem user posted image  sem po dolgem času stopila na vago (prej ful dolgo nisem, ko jih nikakor nisem mogla spravit iz 61 user posted image  dol), danes jih imam 57.6 user posted image  user posted image

moja user posted image  pa neuradno samo 6 kil user posted image ,...

< Sporočilo je popravil Zamima -- 23.5.2007 20:46:30 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7173
23.5.2007 20:48:55   
Anonimen
Evo, da vas mal postrežem...

Kos user posted image   in user posted image  za vsako...

Naj vam tekne user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil MucaMaca -- 23.5.2007 20:49:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7174
23.5.2007 20:51:49   
ema79
čer!

Mucamaca vse najboljše!

Pri nas je bila pa danes taka toča, da je joj! Pa še podstrešno stanovanje mava, v dnevni in kuhinji strešna okna in je blo prov grozno ku ke tolk ropotal. Ampak ne morš verjet, pol čez eno uro pa tak lep onček in pet full toplo.

Naša je danes spala brez filanja dude ponoči do šestih in pol še do devetih!!!!

Mi imamo maxi cosi priori xp in sem tudi ful zadovoljna z njim. Midva sva najprej hotla kupit avtosedež od 9 - 36kg, ampak nama je pol prodajalka povedala, da so teli od 9-18 boljši, ker je sestavljen iz enega kosa in tako posledično bolj stabilen kot un 9-36. Je pa pol un jahač itak sam 3 slabe bivše jurje.
Je pa res, da bo baje prišel zakon v veljavo, da ne boš smel več imet sam jahača, ampak tudi un oporen del gor.

Dejte mi no povedat, če e že kej  kolesom vozte? Ku naša tko uživa v vožnji!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  285 286 [287] 288 289   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Klomifen!
Matejčika

V katerem poskusu ste zanosile po Klomifenu?

V prvem! (67%)

V drugem! (9%)

V tretjem! (5%)

V četrtem! (2%)

V petem! (1%)

Več kot petem! (16%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!