|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.5.2007 22:51:05   
Aja1
Piknik (forum mama). Ti je ena ponujala prevoz iz Mb.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7326
24.5.2007 22:52:56   
max81
ah nč punce, tud jaz se za danes poslavljam, ker že dvojno vidim, se tipkamo jutri

nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7327
24.5.2007 22:54:46   
Aja1
max špegle dol, pa bo spet enojno user posted image  ma...jaz tudi kar nekaj klobasam user posted image
Grem tudi spat... (sem že enkrat skor šla user posted image ).
nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 7328
24.5.2007 22:57:12   
Zamima
aja, tisto, ah, mi je predaleč, pa še ene opravke imam jutri ,.. trenutno je vse na kupu , enkrat ko bo kje bližje pa grem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7329
24.5.2007 23:08:17   
atanja
Joj me je zdajle ustrašu. Se mu je mlekec dvignil in je šel čez noska pa ni mogel do sape pridet k se je ustrašu tok.
GA je mami dala spat k semo šle tri mamice in enauser posted image  na pjačo in ga je pokrila pa je bil revček čiz premočen. Pol pa še k se mu je zaletel in sem ga komplet preoblekala. Božček moj!

Sm pa danes poskusla sparjen ananas k sem ga rezala, in mi je v 10 min tako slabo ratlo da sem cel dop bruhala....

Nič jaz grem kar k njemu pančat. ozjaz gre v svojo pojtlo.
NOČKO

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7330
25.5.2007 7:33:07   
MALINČICA
Prva!
Sva bila včeraj po doooooolgem času spetz zunaj! Je imel en prijatelj otvoritev lokala, pa  sva šla. Moj mami je na Maja pazila. Sicer sva šla ob osmih od doma, doma pa sva tud bila že ob enajstih.
Se je mami ene parkrat zbudil, kar v spanju, ko pa sva šla midva spat, pa je samo dvakrat jedel in spal ko bubuica, hvala sine!
Se je pa zato, ker sva ga samega pustila, zbudil že ob pol sedmih zjutraj.
Je postal že kar nevaren, se kar priplazi do roba najine postelje, kjer je tista varovalna ograjica, se prime za rob in se potegne gor na kolena in pol se nagne čez, da gleda na tla. Me je kar zmarazilo, ko sem videla kaj zmore. Bi mi še na glavo butnil...

Taka vročina je ponoči, da kar teče z nas.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7331
25.5.2007 7:37:29   
Aja1
Druga?!

Naspana user posted image user posted image user posted image . Neja se je 1 x zbudila. Pridna punca user posted image . Samo kaj, ko bo kmalu polna luna.

Moj je prišel s fešte šele ob 4ih zjutraj user posted image . Sem bila tako jezna nanj, da se niti pogovarjala nisem (sem se delala da spim).

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 7332
25.5.2007 8:08:54   
majas
Tretja user posted image  Medalja pa je po dolgem času haha

Vrooočeee tudi tukaj pa saj ne moreš nitis pati potem pa še sonce žge skozi okno... Kot da je res poletje madona...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7333
25.5.2007 8:09:49   
krfjolca
Eh Aja1, sem pa tja si pa lahko privoščijo user posted image
Moj skoraj vsako soboto prihaja ob takih urah - 4, 5, 6ih. No ja, samo to ni žur ampak šiht user posted image . Moram jaz tudi enkrat malo ven. Sem že rekla prijateljici, da se ga moram enkrat fajn natolčt, preden spet user posted image user posted image .

Anže se pa igra v stajici! Že 5 minut, bravo sine! Mu je ati kupil ene fine didaktične kocke, pa so mu ful všeč. Ko bo pa prevroče ratalo, greva pa ven. Je dedi od nekod prinesel super dekico za na travo, tako da je spodaj plastificirana. Včeraj sem kupila bazenček, pa paviljonček postavim, par igrač ven zvlečem, pa bomo čofali user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7334
25.5.2007 8:13:48   
majas
Moram jaz tudi enkrat malo ven. Sem že rekla prijateljici, da se ga moram enkrat fajn natolčt, preden spet .

E na to sem jaz tudi že tolkokrat pomislila...a kaj user posted image  ko pa še jaz dojim in še bom kar nekaj časa čakala user posted image  ah ja...

Bazenček...res pametna ideja..nevem če ga ne bom tudi jaz danes šla iskat,,,

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7335
25.5.2007 8:47:32   
Anonimen
Da vam čisto potiho povem, da Val ne sliši...samo enkrat smo se zbudili in spali do nekaj čez 5. pa sva malo do 6 že nazaj spala in do 8...user posted image  Val, samo ne mu povedat da ga hvalim...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7336
25.5.2007 8:50:22   
Anonimen
Aja1, imaš pa lep podpis...tudi moj bi se tako glasil...user posted image

Jaz jezna na mojega kot user posted image , boljše, da mi danes ne pride pred oči...itak dela do 7ih zvečer...na kateri strani sta že potencialna atija? Da se malo umirim in spočijem oči...user posted image

A nam bo mogoče danes uspelo do 300?

Vas še preberem, potem greva pa s škratom na en lep sprehod, dokler naju vročina notri ne prižene...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7337
25.5.2007 8:59:07   
Nogavica
Jutro!
Spali do 6.30h, zdaj pa že pol ure spet spi.

Včeraj sem hotela v Pikapolonici kupiti tisto gugalnico, pa so jih spet takoj vse prodali user posted image . Zdaj sem pa pustila telefonsko, da me pokličejo, ko dobijo novo pošiljko.

V vozičku - Živa je še vedno obrnjena k meni in upam, da bo še nekaj časa, ker mi je tako fajn, ko se pogovarjava po poti. Sem ravno včeraj user posted image  govorila, da mi bo prav hudo, ko jo bom obrnila vstran - jo bom pogrešala user posted image . Drugače pa imamo naslon večinoma na 2. ali 3. stopnji, odvisno od tega, če je zasapana ali budna, včeraj zvečer sem jo pa morala dvigniti do konca, ker se je kar sama naprej vlekla. Je ful lepo sedela, sploh ni bila naslonjena in je gledala atijeve čevlje, ko je hodil zraven vozička user posted image . Ko je na 3. stopnji, pa tudi njo vleče na stran, kot da je pijana.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7338
25.5.2007 9:02:54   
Anonimen
Mi smo pa bolani. user posted image  Sej ne vem, al je prehlad al so zobki. user posted image

Včeraj je bila cel dan sitna in jokava, rdeča in pikasta po ličkih. Zvečer smo šli k dežurni zdravnici, imela je 38,5 vročine, dobili svečke za zbijanje vročine. Poslušala je plučka, pogledala ušesa in grlo, vse normalno.
Danes spet ni ta prava. Zobka pa od nikjer. user posted image
Upam, da ni kaj drugega narobe.

user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7339
25.5.2007 9:05:05   
Nogavica
Včeraj mi je prijateljica, od katere imamo izposojeno zibko povedala, da je verjetno spet noseča user posted image . Za hčerin 1. rojstni dan je dobila spet prvič po zanositvi menstruacijo, ki pa je verjetno bila tudi zadnja za nekaj časa. Joj, ji prav malo zavidam. Včeraj sem v trgovinah malo opazovala okolico - koliko je nosečnic!

Skratka, zdaj imam postavljen rok, do kdaj moram zlikat posteljnino od zibke, da jo končno vrnemo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7340
25.5.2007 9:05:26   
Aja1
Bravo Val! user posted image user posted image user posted image  Barby, paše taka noč, ane?!

Mi se bomo tudi počasi spokali in bomo šli v Lj na piknik. Že kar komaj čakam. Upam, da bo čebela pridna in da ne bo vsega pokazala, kar zna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 7341
25.5.2007 9:06:31   
Anonimen
Ůf sem jezna...sem ful napisala pa sem nekaj pritisnila in se mi je vse zbrisalo...

V glavnem:

-srečanje: a lahko že enkrat lepo prosim postavimo en datum in se spoznamo...user posted image  se mi ne da več težit...user posted image

- atanja, mogoče si pa user posted image  in se zdaj na ananas zgovarjaš...user posted image

- krfjolca, a boš Anžeta dala v bazenček...koliko °C pa mora imeti voda?

Še nekaj sem mislila, pa pozabila...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7342
25.5.2007 9:27:56   
Aja1
Barby, kaj pa če bi se za srečanje zmenile novembrke in ne kar vse iz tega RR foruma...mogoče naslednjič pa širše user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7343
25.5.2007 9:38:13   
Anonimen
Mene pa kar ignorirate?

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7344
25.5.2007 9:38:19   
atanja
atanja, mogoče si pa user posted image  in se zdaj na ananas zgovarjaš...user posted image

user posted image user posted image user posted image  No upam da nisem čeprav sem neki motovilila s tabletkami. Sej je ful luštno met user posted image  ampak mormo bit najprej na svojem.
Sicer mi je že mami neki težila da kok ted hitr raste in bi blo met fajn še enga.... Sam zaenkrat še ne!!!

MAli spi jaz pa učit!
Ajde

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7345
25.5.2007 9:39:59   
Aja1
Joj, MucaMaca...to je pa to, če bolj površno berem in delam še kup stvari zraven.

Kako je danes Ana? Ima še kaj vročine? Držim pesti, da je res samo zobek. Pa kaj čutiš, če podrgneš po dlesni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7346
25.5.2007 9:49:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Joj, MucaMaca...to je pa to, če bolj površno berem in delam še kup stvari zraven.

Kako je danes Ana? Ima še kaj vročine? Držim pesti, da je res samo zobek. Pa kaj čutiš, če podrgneš po dlesni?

Zjutraj je imela normalno temperaturo, zdaj spi, revica boga. Ful se mi smili. user posted image  Drugače je taka dobrovoljka, zdaj pa kar joka in stoka. user posted image

Nič ne čutim zobka pod dlesnijo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7347
25.5.2007 9:58:56   
Anonimen
Temperatura ji spet narašča. Bo zgleda treba spet svečke uporabit.

Joj, je smotano, če je otrok bolan, mene je ful strah, mam vse mogoče glupe scenarije v glavi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7348
25.5.2007 10:03:38   
Aja1
MucaMaca, držim pesti, da bo z Ano še danes boljše. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7349
25.5.2007 10:16:35   
Nogavica
MucaMaca, upam, da se stanje kmalu popravi user posted image . Kaj pa če bi jo dala v banjico in ji vodo malo ohlajala sproti? Zdaj je itak ful vroče, pa bi ji mogoče dobro delo user posted image .

Midve pa greva ven v senčko, ker je notri za znoret. Sem ji pripravila špinačo - prvič - bom videla, če jo bo jedla, do zdaj je bilo vedno vse sladko.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  292 293 [294] 295 296   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!