|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.5.2007 6:59:38   
Anonimen
Jutro...mi smo bolj tako spali...trikrat sem se mogla ustat...pa polulal se je ful in sva se ob 4 zjutri preoblačila...bruhal na srečo ni nič več....sva pa že od 6 pokonci in je že nekaj siten....vragec mali...

Petra, ti kar pripelji Pio zraven...bo lahko varuška...

CE...kje je kakšen dober prostor....jaz ne poznam dobro CE....

No, a je še katera zainteresirana?

LP

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7576
27.5.2007 8:06:41   
Aja1
jutro

Tudi mi smo se zbudili ene 5x ponoči. user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa pjem kapučino Milka in zraven jem Domačico. Bom morala kar pospravit škatlo, ker drugač bom vse pojedla user posted image

Zame je Celje malo daleč. Se ne upam sama z nejo, ker v avtu nima potrpljenja. Edino, če bi se zmenile res vse (oz. večina) za piknik, pa bi prišla (pa možek z mano).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7577
27.5.2007 8:24:03   
Anonimen
Aja1, naš tudi nima ful potrpljenja za vožnjo in jaz grem ponavadi na pot, ko je precej zaspan in kmalu zaspi...če boš pa možeka imela zraven, potem pa sploh ni problema...user posted image  te potem lahko vpišemo za CE, da vidimo koliko nas bo?

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7578
27.5.2007 8:30:08   
Aja1
Dejmo se dobit 3.7. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7579
27.5.2007 8:38:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dejmo se dobit 3.7. user posted image user posted image user posted image

A greš mogoče v Laško? user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7580
27.5.2007 8:39:46   
Anonimen
Se mi zdi, ali se smajliji danes ful hitro smejijo? Tale user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7581
27.5.2007 8:50:03   
Aja1
Mogoče je danes bolj smešno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7582
27.5.2007 9:19:27   
Anonimen
Aja1, tvoj podpis mi ni všeč...ker tako kot se ti podpišeš, tako je potem tudi pri nas...user posted image  prosim spremeni ga... no a si potem za srečanje....prosim...da se bosta Val in Neja dogovorila, da ga ne bosta več ponoči kvačkala, ampak bosta pridna in spala...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7583
27.5.2007 9:20:07   
Anonimen
Ostale pa še tako fino spijo....user posted image  tudi jaz bom enkrat....v dalnji prihodnosti...upam...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7584
27.5.2007 9:24:09   
Aja1
Barby, če povem po pravici...SEM FULL FOVŠ VSEM, KI DOBRO SPIJO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7585
27.5.2007 9:24:55   
Aja1
Sem za srečanje na Otočcu user posted image user posted image user posted image , ali pa v Celju 3.7. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7586
27.5.2007 9:37:24   
Anonimen

Sem za srečanje na Otočcu user posted image user posted image user posted image , ali pa v Celju 3.7. user posted image

Bodi no resna...lahko pa prideš do mene in gremo skupaj...če si tako lena...ampak klime nimam...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7587
27.5.2007 9:38:05   
Anonimen

Barby, če povem po pravici...SEM FULL FOVŠ VSEM, KI DOBRO SPIJO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi majčkeno...ampak bomo tudi me enkrat spale...upam...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7588
27.5.2007 10:09:56   
Nogavica
Jaz sem v bistvu tudi za Celje v primeru, da gre dragi zraven, drugače ne bi šla sama z njo tako daleč, tako da imam jaz + z ? user posted image . Bi pa bilo res fajn, da bi se enkrat probale dobit čisto vse.

Spali smo dobro, do 6h, 2x sem se edino zbudila, da sem ji dala dudo in jo obrnila.

Včeraj se je že gugala in ji je bilo ful zabavno, še posebno, ko je maček hodil okroh in ga je za rep cukala user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7589
27.5.2007 10:11:32   
Anonimen
Nogavica, potem pa kar dragega zapni in gasa v Celje....

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7590
27.5.2007 10:11:39   
Zamima

jutrooooo! user posted image  user posted image   user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7591
27.5.2007 10:13:12   
Anonimen

Zdaj pa tiste ki ste za Celje, tačko gor...

- Barby84 + user posted image

- majas + user posted image

- Nogavica + user posted imageuser posted image

- Petra + user posted image + velik user posted image

- Aja1 + user posted image  + user posted image

No, še ostale...

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 7592
27.5.2007 10:21:46   
krfjolca
Ne, pa ne spimo user posted image . Danes sva bila pokonci ob 5.30. Takrat je namreč prišel lubi domov, pa potem mulc ni hotel nazaj zaspat. Zdajle pa oba drnjohata, jaz pa ustvarjam majčke za mulčka. Sem se spravila bele bodije in majčke porisat, da bodo malo bolj zanimivi. Zaenkrat imam 1 majčko in 1 bodi porisan z mravljico, pa zraven piše na eni Ants in my pants in na drugi Ena mravlja me grize. Potem sem se pa spravila popisat še eno mojo belo majčko, sem gor napisala SERVANT, na body od mulca pa MASTER user posted image .
Zdaj moram pa še par majčk kupit, ker imam še ful luštnih idej user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7593
27.5.2007 10:22:36   
krfjolca
Ah ja - jaz bi prišla v Celje, če bi bilo med vikendom in v obliki piknika. Za eno uro na kofe se mi pa res ne splača tako dolgo vozit. Pa če bi bila še katera z Gorenjske za, gremo lahko skupaj.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7594
27.5.2007 10:34:30   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

. Zaenkrat imam 1 majčko in 1 bodi porisan z mravljico, pa zraven piše na eni Ants in my pants in na drugi Ena mravlja me grize.

glej da boš kake slikice nalepila, to bi ap rada videla user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 7595
27.5.2007 10:43:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

. Zaenkrat imam 1 majčko in 1 bodi porisan z mravljico, pa zraven piše na eni Ants in my pants in na drugi Ena mravlja me grize.

glej da boš kake slikice nalepila, to bi ap rada videla user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi videla...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 7596
27.5.2007 10:44:12   
Anonimen

Ah ja - jaz bi prišla v Celje, če bi bilo med vikendom in v obliki piknika. Za eno uro na kofe se mi pa res ne splača tako dolgo vozit. Pa če bi bila še katera z Gorenjske za, gremo lahko skupaj.

Saj ni treba, da je za eno urico...lahko pač za eno dopoldne...tak mali kao piknik...user posted image

Katera pa je še iz Gorenjske...pa se dogovorite...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7597
27.5.2007 10:49:34   
Aja1
Če se nas bo res veliko zmenilo, potm pridemo. Ampak na piknik, ker se nam sto ne splača za eno urco - imamo vožnje 1,5 h. Katera je iz Celja??? MucaMaca?? Je tam kakšen tak plac za piknike?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7598
27.5.2007 10:50:29   
Aja1
Krfjolca, si pa umetnica...bi še zame eno porisala?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7599
27.5.2007 11:22:59   
max81
jutro, ups, sej je lohka že dober danuser posted image

vstale sva kšna urco nazaj in pofruštkale, mati pokofetkala, sedaj pa sedi v stolčku za hranjenje in me veselo opazuje, ja itak tudi ona bi rada  malo potolkla po tipkovnici

pri nas dežuje in nA VSAKE TOLIKO ČASA ZAGRMI, ups črke......o kolk je finouser posted image , sem v spalnici na stežaj odprla okno, da se bo v sobi malo shladilo.......ups pridem takoj nazaj, upam da mi ni že parketa vzdignilouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!