Monika79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema79 Rada bi povedala, da me je včeraj nekaj fejst ganilo. Sediva popoldan z hčero od na klopci in ona hrani Julijo. Kar na enkrat se ustavi, me pogleda in reče :" Hvala, ker si mi rodila tako lepo sestrico!" Za zjokat! Jst pa nisem bila sposobna rečt nč druzga kot: "Ja, ni zakaj!" zraven tega pa sem se še jaz razjokala, full lepo no to pa ti res seže do srca no da se po dolgem času kaj javim me spet en čas ni bilo, smo imeli priprave na Krst in je bila cela norišnica in seveda je bil sam Krst norišnica, mala mi je zbolela, tako, da je glih zjutraj v soboto dobila vročino, no in temu primerno se je odvijal ves dan, enostavno je nisem mogla pomiriti je jokala in jokala v cerkvi me obredom je še vzdržala je bila dobre volje, no med slikanjem pa je tako jokala revica, pa saj je bila od šeste ure gor, pa ta vročina jo je že dajala, no popoldan ji je res začelo kuhati, sem ji dajala svečko in jo skopapa v mlačni vodi, drugi dan pa dalje, ji je kar zrasla temp. na 39,5 samo se mala sploh ni zbudila, sem jo potipala po čeli pa kar vrelo iz nje, ona pa se sploh nebi zbudila no sve bila v pon. pri P in je rahla viroza, počasi prihaja k sebi in je HVALA BOGU vsak dan boljša evo eno slikco iz vabila za krst
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|