|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
31.5.2007 14:33:53   
MALINČICA
Punce, tak mastitis sem fasala, da še komaj živim. Grem čez par minutk h ginekologu. Madona, pa da se ti zmeša!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8051
31.5.2007 14:34:16   
ircica
hvala. Zdaj pa imam spet material za razmišljat pa mojemu najedat... bi... ne bi... bi... ne bi...user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8052
31.5.2007 14:38:55   
majas
Luškani tatuji razen tistega  pajka user posted image jaz jih tako ne morem ker se jih preveč bojim user posted image
lep mi je samo na hrbtu, drugače pa nisem preveč ljubiteljica tatoojov user posted image

Sem se najedla zdaj pa šibam v mesto k tašči, pride čez prib.2urici user posted image domov, jutri pa je fraj user posted image da bomo malo skupaj user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8053
31.5.2007 14:40:24   
atanja
Malinčica upam da se ti hmal zrihta!

Ema joj je ful lepo slišat da se fajn štekate!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Joj jaz sem včeri zvedla da je moja sestrična(nimamo stikov velik) prejšni teden šla gledat svojo 4 letno punčko k je spančkala in jo je pobožala pa je bla mala podhlajena. Se ji je temparatura v spanju kar zniževala. Pol so šli pa direkt na urgenco da so mali nekaj dal. ej groza kaj se lahko vse zgodi...

Zdele pa mali noče spančkat čeprav je utrujen. zdaj grem pa mal pospravit pol pa ven.
Ajde

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 8054
31.5.2007 14:41:58   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Punce, tak mastitis sem fasala, da še komaj živim. Grem čez par minutk h ginekologu. Madona, pa da se ti zmeša!!!

Kaj res?? O revica ti..kako to da po tolikem času dojenja?? user posted image Joj boga...upam da mine in boš Maja še vedno lahko dojila

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8055
31.5.2007 14:49:20   
majas
barby kam si pa ti danes pobegnila?

Joj atanja grozno...zakaj pa pride do tega user posted image midve z sestrično pa se res tako fajn zastopiva in zdaj je prav fajn ko imave obe user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8056
31.5.2007 15:00:39   
Nogavica
MALINČICA, upam, da kmalu mine in da ne bo prehudo. 
Sem ravno danes zjutraj razmišljala o tem, če lahko pride do mastitisa kadarkoli v času dojenja, ali samo na začetku. No, pa imam odgovor user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8057
31.5.2007 15:07:34   
urška76
Ojla!
Evo, danes me pa siol nč ne za****va. Včeri se spravm tak post napisat, pol me pa vn vrže. Sem bla tok jezna (pa že tko sem bla tečna včeri), da sem kar rač pospravila.
Midve sva bili na plavanju. Naša mala tok uživa v vodi. Me zanima, kako bo na morju. Pa tud, kako bo šel Miha v vodo mi ni čist jasno. Lani mi je v Zrečah zabrusu, da ne gre k meni v vodo, ker sem v mrzlem bazenu, da gre on v toplega. Me zanima, kok mu bo morje všeč.
Bejbe, če organizirate en velik piknik kak vikend, mi pridemo. Moj bo ziher za. Če le ne bo kaj vmes prišlo.
Ob štirih mamo pa danes fešto v vrtcu. Me prav zanima kako bo.
Jutri pa greva na Mačkovo, ups v Tobačno, da si rezervirava termin za prvega septembra. V bisvu me je kar mal strah. Dejte tiste, k mate poročne prstane povedat, a se kaj spremeni po poroki? K zdej nam je tok fino. Pa sej vem, da je sam papir, ampak me je vseen en mal strah.user posted image  Ma sej vam, čudna sem.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8058
31.5.2007 15:14:49   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
V bisvu me je kar mal strah. Dejte tiste, k mate poročne prstane povedat, a se kaj spremeni po poroki? K zdej nam je tok fino. Pa sej vem, da je sam papir, ampak me je vseen en mal strah.user posted image  Ma sej vam, čudna sem.

Ne skrbi..pri nama se ni čisto nič spremenilo, res... mogoče se bosta pa imela še rajši.
Na začetku sva si skos govorila:"kaj je žena, kaj je mož".. pa nama je bilo tako smešno ker še nisva dojla.
res se čisto nič ne spremeni, saj pri nama se ni. Mogoče se počustiš malo bolj povezan to pa je samo prednost vsega!
Boš videla da bo poročni dan nekaj najlepšega, ko boš blestela v poročni obliki in
boš tisti dan najbolj lepa in v središču pozornosti
Jaz bi se še enkrat rada doživela poročni dan.  user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 8059
31.5.2007 15:59:56   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joj atanja grozno...zakaj pa pride do tega user posted image midve z sestrično pa se res tako fajn zastopiva in zdaj je prav fajn ko imave obe user posted image  

Ej ne vem cele zgodbe , sam baje da je pri otrocih to radouser posted image

Drgače pa se ja tudi razumem ful dobr z tistimi k se slišim al vidim. Sa z njo pa že od vsega začetka se nismo slišal razen k je bla babica še živa. Tko pride...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8060
31.5.2007 17:57:50   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Zamima, sem pogledala ravnokar težo od tvoje Zale.
Sta bili kaj kregani da je prelahka?
Midve z Zaro sva bili, pa je velika 65 cm, tehta pa 6180g, se pravi tam nekje po teži, le da je Zala še malo večja.
Me prav zamina kaj so ti rekli.

NIč mi niso rekli, vprašala me je edino, če ima vredu apetit, ampak Zala ne more bit drugačna, ko sva pa mi dva bila oba taka suhca user posted image , sem rekla, tam sestri (ki je btw. kar obilna - ampak me ne gane), sem ji rekla, da ne more bit debela ko pa sva midva bila oba suhljata user posted image

Ko sem imela jaz osebno 6 mesecev, sem tehtala 6.040g in 68cm. Ravno zadnjič sem gledala mamine zapiske.
Pa v družini ni nobenega suhca, pa tudi danes nisem prav nič suhljata. Pravzaprav se že celo večnost borim s kilogrami. Tako da ni enega pravila.

MALINČICA, pozdravi se!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8061
31.5.2007 17:59:17   
krfjolca
Tole je pa moj tatoo:

http://www.tattoo-mato.com/gallery/colour/animals/19.jpg

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8062
31.5.2007 19:33:01   
Nogavica
krfjolca, ful lep tatu user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8063
31.5.2007 19:42:37   
melita73
Krfjolca, saj meni se Zara tudi ne zdi suha, oz.presuha. Nima klobasic, drugače se mi pa zdi ok.
Samo sestra je zadnjič na sistematskem tako jamrala, da ne narašča Zarina teža po krivulji, da sem se kar malo zasekirala. Ampak sedaj sem že ok. Upam, da bo tudi čez par blet bolj suhcena in ne bo imela problemov s težo.user posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 8064
31.5.2007 19:53:12   
Anonimen
Malinčica, tudi jaz sem že imela enkrat user posted image  mastitis in srčno upam, da boš kmalu spet kot nova. Mislim nate... user posted image

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 8065
31.5.2007 19:57:12   
ircica
Tako, mali spi, veliki je v službi, mama pa na RR.
Kaj še katera doji ponoči? Jaz bi šla naslednji petek ven, mama se je javila, da čuva Kostjo, mene pa že skrbi, kako bo.
Kaj naj ga kar začnem navajat na čaj ponoči (samo ga še podnevi ne pije) ali naj ga ata uspava (se strašno dere) ali naj kar pustim pa držim pesti, da bo vsaj takrat 4 ure skupaj spal. Ali ga ne damo spat, preden grem in bo že zaspal, ko bo dovolj zmatran?
Kompliciram strašnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8066
31.5.2007 20:01:44   
Zamima
mi že spimo. rekordno hitro user posted image ,... zala ej imela malo vročine - reakcija po cepljenju - pa malo je bila sitna,... mah ja saj bo jutri boljše.

Jaz se pa matram z instalacijo Nerota pa mi ne uspeva ravno user posted image ,... kaka ideja? kak link? Vse bo dobrodošlo user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8067
31.5.2007 20:07:19   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ko sem imela jaz osebno 6 mesecev, sem tehtala 6.040g in 68cm. Ravno zadnjič sem gledala mamine zapiske.
Pa v družini ni nobenega suhca, pa tudi danes nisem prav nič suhljata. Pravzaprav se že celo večnost borim s kilogrami. Tako da ni enega pravila.

MALINČICA, pozdravi se!

ah ja ne vem kako je pri tebi, pri nas smo vsi bolj suhi, tak, da močno dvomim, da bo Zala kdaj ravno debelušček, jaz vseeno mislim, da je to merilo, vsaj v šoli za starše so nam rekli, da ponavadi ko gre za suhega ali debelušnega otroka najprej pogledajo starša - potem jaz sklepam ;).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8068
31.5.2007 20:11:04   
krfjolca
Aha, no potem bi morala jaz tehtati 100 kil user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8069
31.5.2007 20:17:28   
Zamima
Ja, tako so nam rekli, nisem si jaz zmislila tega, no jaz sem pri šestih mesecih imela take mere:
6400g, 67 cm

Sicer pa ne mormo nič govorit ker ne vemo kako bo, v glavnem pri nas ni iml noben v družini težav s težo, danes pa imam jaz 57 kg in 166 cm.

:)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 8070
31.5.2007 21:00:06   
majas
Daj nehajte z temi kg , ker pri user posted image pa res ne moreš vedeti kaki bo ko bo odrasel tako da ni vse dednost. Sploh pa ne debelost in suhost... mogoče malo. Pa lahko bi še in še komentirala tako da nehajta vidve user posted image

Krfjolca ful full luškan tatoo..vidiš takega pa bi jaz imela. res je lep

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 8071
31.5.2007 21:01:06   
majas
Kaja že spančka jaz pa kokice jem user posted image samo so prav dobre user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8072
31.5.2007 21:18:26   
Aja1
čer... Kje pa ste?

No, jaz grem počasi kar spat, ker sem kar utujena. Je bila danes takoooooooooooo sitna user posted image ...Le kakšna bo noč...jutri je luna user posted image

Sem pa končno vse zlikala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepi tatuji, ampak jaz jih ne bi imela. Mogoče enega mini, ampak samo za par let. Si ne predstavljam kakšno staro mamo s tatuji user posted image ....pa še strah me je tiste igle user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 8073
31.5.2007 21:28:15   
majas
Moj pa je doma pa namesto da bi se posvečala drug drugemu visiva za računalnikom user posted image a joj joj user posted image saj je jutri doma pa bova nadoknadila user posted image

Tudi jaz premišljujem o postelji, samo se mi pa danes čisto nič ne spi.

Pa nikjer nobene...

Onidve pa se kregata o kg user posted image user posted image user posted image hecam vaju malo ... krfjolca ker ti se res malo preveč sekiraš zaradi tega, pusti otroku naj je kar mu paše...boš videla ko bo star eno leto ko mu ne bo čisto nič pasalo pa ne bo hotel nič več jsti in postal izbirčen user posted image no se bove čez polleta o tem menile user posted image ko pa bo velik pa bo taki maneken potem pa bo mami govorila-pglej kaki debelušek lepi si bil ...
Tak je bil moj bratranec ko ga vidim po slikah, ti rečem 1X več ga je bilo od Anžeta, zdaj pa ma tako postavco, prav nogometaško (sem vedno govorila-škoda da je moj bratranec) user posted image user posted image

Anže pa tak ni debel krfjolca no...te bom za uho ko vaju srečam user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8074
31.5.2007 21:36:37   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Rada bi povedala, da me je včeraj nekaj fejst ganilo.
Sediva popoldan z hčero od user posted image na klopci in ona hrani Julijo.  Kar na enkrat se ustavi, me pogleda in reče :" Hvala, ker si mi rodila tako lepo sestrico!" user posted image user posted image user posted image user posted image Za zjokat! Jst pa nisem bila sposobna rečt nč druzga kot: "Ja, ni zakaj!" user posted image

zraven tega pa sem se še jaz razjokala, full lepo user posted image  no to pa ti res seže do srca user posted image

no da se po dolgem času kaj javim user posted image  me spet en čas ni bilo, smo imeli priprave na Krst in je bila cela norišnica in seveda je bil sam Krst norišnica, mala mi je zbolela, tako, da je glih zjutraj v soboto dobila vročino, no in temu primerno se je odvijal ves dan, enostavno je nisem mogla pomiriti user posted image user posted image  je jokala in jokala user posted image user posted image  v cerkvi me obredom je še vzdržala je bila dobre volje, no med slikanjem pa je tako jokala revica, pa saj je bila od šeste ure gor, pa ta vročina jo je že dajala, no popoldan ji je res začelo kuhati, sem ji dajala svečko in jo skopapa v mlačni vodi, drugi dan pa dalje, ji je kar zrasla temp. na 39,5 samo se mala sploh ni zbudila, sem jo potipala po čeli pa kar vrelo iz nje, ona pa se sploh nebi zbudila user posted image  no sve bila v pon. pri P in je rahla viroza, počasi prihaja k sebi in je HVALA BOGU vsak dan boljša user posted image user posted image

evo eno slikco iz vabila za krst user posted image

user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 8075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  321 322 [323] 324 325   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!