ema79
|
hojla! Pa smo preživeli zelo naporen vikend! En cel kup priprav na krst. Urejanje okolice. Moj je zelo picajzlast in sva dva dni ob petih vtajala in vse rihtala...ccc Postavitev dveh točk. Ena za lepo vreme in ena za grdo. Hvala bogu je kaplan dost molu in nam primolil lep sončen dan! Naša žaba je bila zelo pridna, nč jokcala, skoz se je pogovarjala ( je kaplan dvakrat kr zatorkiru,ko je mala govorila) , mahala z rokami, koje dobila v roke prtiček, moj si je osmodil kocine po roki, ko je sveču držu in tamali prtiček pobiral iz tal! Je bil še en krst zraven, pa je bla una dojenčica kot ena princeska, vsa rozika.. Doma je blo tudi noro, 10 otrok divja okoli, in še 17 odraslih, posode en kup.... Danes me čaka še ločevanje odpadkov in pospravljanje v nulo... Grem pa danes tamali končno račun odpret, ker je dobila tolk enih ojrotov, da me bojo kej premamil, če bojo predolg doma ležali. Pa gugalnico pa Fredov obroč, en kup cunj, verižico, obesek, uhančke.... V glavnem povzetek - izredno lepo.... Vse najboljše želim vsem sedemmesečnikom in Valu za osem mesecev! Rada bi pohvalila še dva fanta, ker sem res ponosna nanju .Mojga načaka (kateremu sem tudi birmanska botra) in sina od . Oba sta končala devetletko. Prvi je bil odličen, drugi sicer prav dober, ampak je pa za to postal športnik leta na šoli. In oba sta sprejeta na želene srednej šole. Glede fluorovih tabletk - mi smo jih dobili pri zobozdravniku (BTW smo kr dam dobili, kdaj imamo pregled) in ji jih še nisem dala. Plivit D3 pa kr poskušam redno dajat. Pa še zmeraj smo brez zob. Za 30.06. pa velja!