|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  377 378 [379] 380 381   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
18.6.2007 10:27:02   
Nogavica
Pri nas tudi FUL piha. Pa oblački zakrivajo sonce, ampak mi kar paše. Ne vem, kako to, ampak zadnja leta ful slabo prenašam vročino user posted image , prej sem pa bila čisto nora na tako vreme. Ja, leta naredijo svoje user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9451
18.6.2007 10:45:49   
krfjolca
Fju, končno vse prebrala user posted image

Zdaj pa hitro nekaj nakracam, predem se zbudi škrat ...

V glavnem, imeli smo super vikend, kopali smo se v Čatežkih toplicah, mali je fuuuuuul užival! Ta bo plavalec, definitivno. Nikjer drugje se tako ne zabava kot v vodi. Pa nobenih težav s kožo user posted image  ... Bili smo pa v notranji rivieri, pa je bilo super, v zunanji je bilo noro folka, tukaj pa ful malo. Parkirali smo se itak zunaj, na travo, kopali smo se pa v notranjem bazenu.

Fluorovih tabletk tudi jaz ne mislim dajat. Manj kemije, bolje je. D3 dam, če se spomnim. To je 1x na mesec user posted image .

PIKNIČ -  Mislim, da glede na naš seznam pade Ljubljana - Mostec. Glede hrane je tako - če pojemo tam (čevapi ipd.), je plac zastonj, sicer je za plačat. Pa pomojem bi bilo tako čisto kul, porcija je menda cca 7 €, pa tudi pijača ni draga. Je plac za dekice na travi in igrala za večje otroke.
Povejte, če se strinjate s to varianto. Datum pa - 30.6.
Pa prosim, če mi sporočite telefonske na ZS.

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 18.6.2007 10:49:32 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9452
18.6.2007 11:09:32   
Aja1
Krfjolca, kakšno sliko Anžeta kako plava user posted image

Mi bomo šli pa kmalu v Lj - ima moj zagovor diplome, midve greva zraven pa za moralno podporo. Imam jaz večjo tremo kot on user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9453
18.6.2007 11:12:03   
Aja1
Glede piknika. Nas verjetno ne bo user posted image ... Pa drugič. Bomo na morju od 25.6. do nedelje 1.7. (upam da ne bo moj fasal kakšnega šihta za vikend user posted image ).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9454
18.6.2007 11:14:24   
Anonimen
Aja1, držimo pesti za bodočega diplomiranca...GOOD LUCK

user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9455
18.6.2007 11:15:54   
Anonimen
A nisem imela jaz včeraj zvečer 2222 postov? Spet sem nekaj čvekala v tri dni...pa sem rekla, da se bom odvadila in bom samo pametno čvekala...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9456
18.6.2007 11:18:03   
majas
Tejkaz lepo da si se oglasila... pa le večkrat se nam daj. Pa dopiši se za srečanje. Če boste lahko prišli..jaz se kvečjemu strinjam... samo morala mi boš krfjolca malo bolj točno povedati kje je to, ker sem že malo pozabila.

Zdaj sem gledala TLP ponovitev. Mi je prav grozno da več ne bo te oddaje user posted image user posted image

pa vse cote sem zlikala zraven user posted image bravo...

in mucamaca se kar podpišem pod tebe.. ravno zdaj sem razmišljala preden sem sedla sem zakaj sem tako lena. Nič se mi ne da tudi meni pa bi morala posesat pa kopalnico umit in eh... zdaj samo čakam da se tamala zbudi da greve ven. To je res grozno...

nevem zakaj... sta mi bila Lado in Anja tako vredu res. Pa ko je rekla kako je materinsktvo in ta ljubezen do otroka nekaj lepšega sem kar objela svojo pikico in ji rekla da jo imam  rada

In seveda hvala za čestitke... joj 7 mesecev že

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 9457
18.6.2007 11:19:18   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

A nisem imela jaz včeraj zvečer 2222 postov? Spet sem nekaj čvekala v tri dni...pa sem rekla, da se bom odvadila in bom samo pametno čvekala...user posted image

LP

user posted image   nič sekirat saj boš hitro spet nadoknadila nazaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9458
18.6.2007 11:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

LP

user posted image   nič sekirat saj boš hitro spet nadoknadila nazaj... user posted image

S tvojo pomočjo ziher...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 9459
18.6.2007 11:24:31   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: majas
 samo morala mi boš krfjolca malo bolj točno povedati kje je to, ker sem že malo pozabila.

Še raziskujem user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9460
18.6.2007 11:26:10   
majas
Aja1 tudi jaz želim tvojemu vso srečo... pa res res škoda da te ne bo na srečanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9461
18.6.2007 11:26:53   
majas
Barby to tako ali tako user posted image   brez mene ne gre saj veš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9462
18.6.2007 11:31:09   
Aja1
MOSTEC. Najbliže je če greste za izvoz Brdo dol iz AC, v semaforju greste naravnost (sledite oznakam za ZOO), peljete se mimo Monsa (na desni strani) in pri semaforju zavijete levo (sledite oznakam za ZOO), potem pridete do nesemaforiziranega križišča (desno bi šle za ZOO), ve pa zavijete levo (oznaka ŠIŠKA, Center) in se peljete skozi gozd (kakšen km), na desni bo belo zelena tabla z napisom MOSTEC, zavijete dol in tam je tudi parkirišče. Parkirate in se odpravite po makadamski poti naravnost v gozd cca 300 m.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9463
18.6.2007 11:35:14   
majas
O Aja1 hvala... potem pa bomo ziher našli. user posted image

PA se strinjam da kar tam kaj pojemo in spijemo... jo zakaj morate ravno zdaj na morje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9464
18.6.2007 12:40:53   
atanja
Lep dan!
No mi smo imeli danes jok v spanju od 3-4h zjutraj pol pa je panču do pol osmih. Kar pridkan!!!
Bli smo na morju pa je gledu valove pa se kregu na njih. Spal ni nič ampak je bil tako dobre volje da sem kar gledala kje jemlje energijo.

No pri nas je tudi en bratranec dobil sinkota Lukatauser posted image user posted image user posted image . Komaj čakam da ga grem pogledat ko prideta domov da vidim kakšna kepica je bil Ted.
Drugače se bi pa mogla fuul učit. Pa kaj čem če se mi ne da.

Lep dan vam želim

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9465
18.6.2007 12:45:39   
tejkaz
Na piknik lahko pridemo, če smo povabljeni. 30.6 zaenkrat še ni drugih planov, Mostec tudi vem kje je. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 9466
18.6.2007 13:09:58   
ema79
hojla!

Pa smo preživeli zelo naporen vikend!

En cel kup priprav na krst. Urejanje okolice. Moj je zelo picajzlast in sva dva dni ob petih vtajala in vse rihtala...ccc

Postavitev dveh točk. Ena za lepo vreme in ena za grdo. Hvala bogu je kaplan dost molu in nam primolil lep sončen dan!user posted image user posted image user posted image

Naša žaba je bila zelo pridna, nč jokcala, skoz se je pogovarjala ( je kaplan dvakrat kr zatorkiru,ko je mala govorila) , mahala z rokami, koje dobila v roke prtiček, moj user posted image si je osmodil kocine po roki, ko je sveču držu in tamali prtiček pobiral iz tal!user posted image

Je bil še en krst zraven, pa je bla una dojenčica kot ena princeska, vsa rozika..

Doma je blo tudi noro, 10 otrok divja okoli, in še 17 odraslih, posode en kup....

Danes me čaka še ločevanje odpadkov in pospravljanje v nulo...

Grem pa danes tamali končno račun odpret, ker je dobila tolk enih ojrotov, da me bojo kej premamil, če bojo predolg doma ležali. Pa gugalnico pa Fredov obroč, en kup cunj,  verižico, obesek,  uhančke....

V glavnem povzetek - izredno lepo....

Vse najboljše želim vsem sedemmesečnikom in Valu za osem mesecev!

Rada bi pohvalila še dva fanta, ker sem res ponosna nanju .Mojga načaka (kateremu sem tudi birmanska botra) in sina od user posted image . Oba sta končala devetletko. Prvi je bil odličen, drugi sicer prav dober, ampak je pa za to postal športnik leta na šoli. In oba sta sprejeta na želene srednej šole.user posted image user posted image

Glede fluorovih tabletk - mi smo jih dobili pri zobozdravniku (BTW smo kr dam dobili, kdaj imamo pregled) in ji jih še nisem dala.  Plivit D3 pa kr poskušam redno dajat.
Pa še zmeraj smo brez zob.

Za 30.06. pa velja!

Življenje je lepo....

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9467
18.6.2007 13:13:20   
ema79
pa še to čestitke za uspešno opravljen izpiteuser posted image user posted image user posted image

Zdej se pa spravte še nad diplome!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 9468
18.6.2007 13:42:05   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Na piknik lahko pridemo, če smo povabljeni. 30.6 zaenkrat še ni drugih planov, Mostec tudi vem kje je. 

Seveda ste povabljeni!
Sem zadnjič pošiljala ZSje "pogrešanim" novembrkam, pa sem te očitno zgrešila, oprosti user posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9469
18.6.2007 13:49:32   
krfjolca
Aja1, hvala za navodila, pomojem ne bo težav. Ful mi je žal, ker vas ne bo. user posted image
Žal je nemogoče najt datum, ki bi ustrezal vsem. Če bo slabo vreme, bomo pa prestavili na 7. ali 8. julij.

Še navodila, ki jih je RibicaRR napisala:
Do tja gre pa takole (iz KR): Ce prides iz KR po AC do Sentvida, gres na Celovsko levo in se vozis po Celovski proti centru cez Sentvid in Dravlje in cez obvoznico in ko na levi zagledas McDonald's, v tistem kriziscu zavijes desno (na levi imas LPP, pa DM, pa Burek&kebab&sladoled&kruh , na desni Mercator) na Šišensko in se peljes po Šišenski skoz naravnost do naselja Mostec (na desni; prečkaš Vodnikovo in greš čez križišče s Koseško), na levi je stvaba s tajskimi masazami in gres se naprej, na levi je ze gozd in zavijes v 3 ''kriziscu'' levo - na prvi dve gozdni poti ne smes - parkiras avto in gres po gozdni cesti (glavni) pes do Mosteca. Da se pa tudi pridet z avtom, problem je samo potem ce je guzva, kje lahko pustis avto.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9470
18.6.2007 13:52:22   
krfjolca
user posted image

user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9471
18.6.2007 16:33:37   
Zamima
user posted image user posted image punce nova pogruntavščina je danes zrasla na mojem zeljniku, še ne dolgo nazaj Zala ni in ni hotela jest zelenjave, kak hitro sem ji dala na žličko kaj zelenjavnega je začela delat tak obraz in spuščat čudne zvoke, da me je bilo strah, da bi se zadušila user posted image

Zadnje čase ima rada skoraj vso zelenjavo:
špinačo, korenček, krompir, brokoli,... user posted image

Danes sem ji dajala kašico z brokolijem in je seveda celo pojedla , zraven sem ji pa govorila : aaaaaaaammm in je tako odpirala usta kot kak ptiček user posted image

Prav užitek jo je bilo gledati, pa soke je začela tudi na veliko piti, prej ni marala tekočine zdaj pa si kar sama drži flaško, prej sv bili v trgovini in je kar pila, ko sva prišle do blagajne, sokca več ni bilo, polita pa tudi ni bila, tako, da je šlo v pravo luknjo user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9472
18.6.2007 16:59:54   
Zamima
Ema, zelo lepo glede krsta user posted image , pri nas ko smo zalo krstili je tudi bil en fantek še takrat krščen, tako, da je bil kar lep parček ja user posted image .

glede zobkov - tudi mi smo še brez, čeprav je babi včeraj vidla neko belo pikico v ustih, mislim, da to ni zobek, ker bi naj prišel ven spredaj ta je pa dvojkica, ki bi se naj videla, tako, da dvomim da je sploh zobek.

danes je za kosilo jedla juhico pa špinačko s krompirjem, prej sem ji dala pa brokoli kašico, je preveč zelenjave to za en dan? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9473
18.6.2007 17:27:59   
Aja1
Evo moj je diplomiral...zdaj pa naju pelje na večerjo user posted image

Ja, žal bomo ravno takrat na morju. Če bo pa piknik prestavljen (slabo vreme), pa pridemo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9474
18.6.2007 17:36:40   
Zamima
wau, čestitke Ajeku al kak naj napišem za diplomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  377 378 [379] 380 381   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  377 378 [379] 380 381   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!