Anonimen
|
Ojla babe. Mi smo nazaj...sicer samo midva s škratom, ati je ostal na vikendu...nismo šli na morje ampak na vikend...je pa tam kot na morju...voda, svež zrak, uživancija v glavnem...sva pa prišla s škratom domov, da malo opereva, pospraviva in malce naspiva, ker ponoči slabše spi (mislim, da mu prenosna postelja ni všeč in potem je pri meni spal, jaz pa ne bi rada, da se navadi tako spat)....čez dan pa gor ful spi...v vozičku je spal vsak dan po 1,5 ure in to 2-3x... Ful sva se kopala in uživala...dopoldan sama, ker so bili ostali v službah...škrat je bil ful priden in je bil skoz dobre volje...ful se skoz pogovarja...kliče atija, mene, dedija in babico...govori amam, ko vidi koga da je...pri kobacanju in postavljanju na noge smo tudi napredovali...edino dojenje nama ne laufa več kot bi moralo...sedaj ful malo pri meni je...tako ene 2-3 minute in ima dovolj... ah, bo že sam določil, kdaj se bo nehal dojit...se ne bom več s tem obremenjevala... Zdaj pa da vidim, kaj ste ve počele...sem vas malo pogrešala... Majas, poslovila sem se občutkom primerno... pa ful lepe fotke Zale, Kaje in Kostje (prav sklanjano - to mi ni nikoli šlo )... Viv, upam, da uživata z možekom v Angliji in da vama ni za crknit vroče tako kot je nam...ti si pa res potepuhinja...predvidevam, da ne dojiš več, zato si lahko privoščiš izhod za dalj časa... Ema79 lep, nov avatar... Škrat je šel ob 21 spat in se je po 30 minutah že zbudil...pa sem ga komaj nazaj uspavala.. to bo spet zaj noč... Ircica, pomiri se...je mogoče tašča krožnik kupila zato, da bo prišla k vam kaj gledat? saj se hecam...ampak res ni lepo, da je kar kupila nekaj in sploh nič vprašala... Krfjolca...jaz pa upam, da boš imela kmalu še enega ...saj vemo, da si ga želiš...malo te je strah...strah pa je minljiv...saj veš... pa itak 2 otroka si nista enaka...prav tako ne dva poroda... pa za diplomo... Zobke mi umivamo vsak dan zjutraj s krtačko in pasto za , po vsakem obroku pa samo zdrgnem z brisačko... Aja1, barby je na hitro spokala in šla, ker smo bili na vikednu in je bilo prijetno v senči in v bazenu in smo se zelo na hitro odločili, da bomo kar gor par dni in sem šla samo domov po stvari...smo mislili biti do nedelje, pa tamal ful ni spal in prat je treba, pa sva prišla prej...saj greva jutri nazaj, ampak mogoče zvečer že prideva domov... V nedeljo grem pa s kolegico na koncert Kerme in Borisa Novkoviča...upam... No, komaj sem vas prebrala...ste bile kar pridne... Pa še čestitke vsem mesečkom in mesečnicam... LP
|