|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
22.6.2007 17:53:09   
Zamima
NOGAVICA - kako dolgo si čakala na avtosedež, ko si ga naročila?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9751
22.6.2007 17:54:18   
Zamima
atanja, Zalo še precej zanaša user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9752
22.6.2007 17:55:58   
atanja
JA sej našga tu, Zamima , sam a jo maš ti potem kaj še bl v ležečem položaju v vozičku al ti pač sedi pookonci?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9753
22.6.2007 17:57:47   
Zamima
v vozičku jo imam normalno, če je budna bi ona sedela, sicer je čez čas čisto poševna notri user posted image , ampak jo popravljam, nimam pa čisto gor naslonjala, pa tudi ne čisto ležeče, razen če spi.
Drugače pa lepše sedi, če ima nogice čimbolj narazen, ima več ravnotežja user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 9754
22.6.2007 18:03:28   
Zamima
serm naročila Ferarija user posted image  user posted image  , zdaj samo upam, da ga dobimo do naslednje sobote user posted image  user posted image  user posted image

tiste ki ste naročale preko BC, kako hitro so vam poslali?  Tukaj sicer piše, da če je na zalogi v roku 6 dni user posted image , ampak to mi je malo pozno.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9755
22.6.2007 18:12:02   
max81
Zamima jest bi tud tegale ferarija mela, mi je ful lep........drugače pa imamo mi user posted image chicckota, ki smo ga dobili od mojega bratca za darilo, ko se je miška rodila in je tudi ful lep

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9756
22.6.2007 18:31:11   
max81
Drugače pa mi jemo jogutrke na polno, vsak dan enega, jih ima ful rada....je pa P rekla da jih kamot jemo, ker so narejeni na drugačen način kot je mleko

danes sem jezna kt 100user posted image , najprej se spravim zjutraj delat filane paprikeuser posted image , je bil meso tko suho, nafilam paprike jih dam kuhat, mi poparih minutah, vsa fila pade ven iz paprik, naredim tist ajmprem al kako se že reče...so se skoz kuglce delale, tko da mi je v 3 le ratalouser posted image , stresem tisto not v vodo, je blo še vseen ful redko pa ful moke sm dala not, meso sploh ni imelo nič okusa, 14 dni nazaj ki sem jih delale so ble fullll dobre, njamii za prste obliznit, danes pa za direkt v kanto za smetiuser posted image

gremo naprej, upam, da ne bo preh mala začela tečnarit, preden bom jest tole natipkala do koncauser posted image , ja se spomnete ko sem govorila od pomivalca.....ja je delov glih ene 2 meseca ko ga je moj popravil, sem skor popi....pa že tko nimam kam piskrov postavit k  imamo ful mal delovne površine......ja do nadalnega pere max piskre na rokeuser posted image user posted image , po novga pomivalca pa šele po avgustovskem dopustu, kjer zdej nimava keša

pa pejmo naprej za povrh me je pa še decccc tko razuser posted image , jest sem kao zato doma, da perem ,peglam kuham pospravlam, pa še za nega skrbim za povrh....sej k bom šla pa na šiht mi bo pa pomagov pri hišnih opravilih ......ja ja sanja svinja kukuruz....potem pa zavije svizec čokolado v folijo, jauser posted image

dobr da se saj s tamalo daje medem da Jest lahko pospravlam

mi po novem meče skoz naprej, da naj grem na šiht, pa bo šel on namest mene na porodniškouser posted image , pa da bo stanvane u nulo spedenan, ja itak, še tisto eno stvar k ga prosm ne more narest, ker kao ni utegnuuser posted image

ok bom nehala težit, sem mogla vn plunt, da mi  bo mal lažje

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 9757
22.6.2007 18:36:06   
Zamima
max81, ponavadi je tako, ko ti gre nekaj narobe ti gre vse user posted image  user posted image  user posted image
dedi pa imajo itak neko svojo filozofijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 9758
22.6.2007 19:01:24   
Nogavica
Zamima, že vse veš user posted image .

atanja, Živa še tudi ni čisto stabilna, ampak hoče sedet.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9759
22.6.2007 19:02:18   
ircica
ja, bi bilo stanovanje počiščeno... ker bi vidva po hitrem postopku zmogla najeti čistilkouser posted image user posted image

Kostja še kar uživa v lupinici, pa bo še vsaj do konca julija, ko pridemo s počitnic. mi je tisti avtosedež res pretežek in neroden za na letalo. Pa še fajn se da lupinico med avti menjavat.

Sedi dete že čisto pokonci, naklon v vozičku imam pa enega manj, da se lahko udobno nasloni, ko je utrujen. Večino sprehoda pa tako sedi nagnjen naprej, ena roka pa počiva prek roba. Najbolj bi užival, če bi lahko v vozičku stal. Ampak še menda ni tega modela.

Zdaj spi, od 5.30 naprej. Res spal bo pa ob 9 ali kako?

In jogurte smo po novem ukinili. Ne vem, zakaj, ampak si je premislil in ima sadno dieto. Najbrž poskuša za Zalo malo shujšatuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 9760
22.6.2007 20:40:48   
Aja1
Naša pa že kar stabilno sedi. Danes se je sama igrala z igračami na tleh celo uro (s kockami). Ji bom mogla kupit ene nove kocke - zdaj ima še tiste, s katerimi sem se jaz igrala ko sem bila majhna...ja, vse pride prav user posted image  Drug teden bomo dobili pa hojico na posojo, pa jo bom dala za enih pet minut vanjo, da vidim reakcijo. Uporabljali pa je ne bomo (mogoče 1x na teden po par minut).
Zdaj pa začuda že spi. user posted image  Upam, da ne bo samo par minut.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9761
22.6.2007 20:41:41   
Aja1
Tiste, ki imate stolček za hranjenje Peg perego. A lahko snamete tisto prevleko? jaz sem se spravila čistit stolček, pa je ne morem dat dol user posted image ...kaj preveč vlečt pa ne upam, da ne bom strgala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9762
22.6.2007 21:09:36   
Anonimen
Jaz pa samo da se malo pohvalim, Ana se sama poseda, vmes ko se veselo plazi po tleh. user posted image

To je to. Lepo spite. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9763
22.6.2007 21:11:41   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Ana!

Mi se še ne plazimo in zgleda da se nikoli ne bomo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9764
22.6.2007 21:16:40   
Aja1
Babnce kje ste??????????? Če ne bo kmalu nobene gor za čvekanje, bom šla pa spat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9765
22.6.2007 21:50:39   
krfjolca
Evo, midva sva prišešačila domov. Sva se ob 17h spravila od doma, pa šele zdaj prišla nazaj user posted image . To je bil res dolg sprehod. Noge mi bodo pa odpadle!

V vozičku mi sedimo. Se sam potegne pokonci in se afna, steguje čez obroč in visi ob strani ter lovi travo ob poti user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9766
22.6.2007 22:10:37   
Anonimen
Ojla babe.

Mi smo nazaj...sicer samo midva s škratom, ati je ostal na vikendu...nismo šli na morje ampak na vikend...je pa tam kot na morju...voda, svež zrak, uživancija v glavnem...sva pa prišla s škratom domov, da malo opereva, pospraviva in malce naspiva, ker ponoči slabše spi (mislim, da mu prenosna postelja ni všeč in potem je pri meni spal, jaz pa ne bi rada, da se navadi tako spat)....čez dan pa gor ful spi...v vozičku je spal vsak dan po 1,5 ure in to 2-3x...

Ful sva se kopala in uživala...dopoldan sama, ker so bili ostali v službah...škrat je bil ful priden in je bil skoz dobre volje...ful se skoz pogovarja...kliče atija, mene, dedija in babico...govori amam, ko vidi koga da je...pri kobacanju in postavljanju na noge smo tudi napredovali...edino dojenje nama ne laufa več kot bi moralo...sedaj ful malo pri meni je...tako ene 2-3 minute in ima dovolj...user posted image  ah, bo že sam določil, kdaj se bo nehal dojit...se ne bom več s tem obremenjevala...user posted image

Zdaj pa da vidim, kaj ste ve počele...sem vas malo pogrešala...user posted image

Majas, poslovila sem se občutkom primerno...user posted image   pa ful lepe fotke Zale, Kaje in Kostje (prav sklanjano - to mi ni nikoli šlo user posted image )...

Viv, upam, da uživata z možekom v Angliji in da vama ni za crknit vroče tako kot je nam...ti si pa res potepuhinja...predvidevam, da ne dojiš več, zato si lahko privoščiš izhod za dalj časa...user posted image

Ema79 lep, nov avatar...user posted image

Škrat je šel ob 21 spat in se je po 30 minutah že zbudil...pa sem ga komaj nazaj uspavala..user posted image  to bo spet zajuser posted image  noč...user posted image

Ircica, pomiri se...je mogoče tašča krožnik kupila zato, da bo prišla k vam kaj gledat? user posted image  saj se hecam...ampak res ni lepo, da je kar kupila nekaj in sploh nič vprašala...user posted image

Krfjolca...jaz pa upam, da boš imela kmalu še enega user posted image ...saj vemo, da si ga želiš...malo te je strah...strah pa je minljiv...saj veš...user posted image  pa itak 2 otroka si nista enaka...prav tako ne dva poroda...user posted image  pa user posted image  za diplomo...

Zobke mi umivamo vsak dan zjutraj s krtačko in pasto za user posted image , po vsakem obroku pa samo zdrgnem z brisačko...user posted image

Aja1, barby je na hitro spokala in šla, ker smo bili na vikednu in je bilo prijetno v senči in v bazenu in smo se zelo na hitro odločili, da bomo kar gor par dni in sem šla samo domov po stvari...smo mislili biti do nedelje, pa tamal ful ni spal in prat je treba, pa sva prišla prej...saj greva jutri nazaj, ampak mogoče zvečer že prideva domov...

V nedeljo grem pa s kolegico na koncert Kerme in Borisa Novkoviča...upam...user posted image

No, komaj sem vas prebrala...ste bile kar pridne...user posted image

Pa še čestitke vsem mesečkom in mesečnicam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9767
22.6.2007 22:24:01   
majas
Samo da se vam na hitro javim... te priprave za krst in ta vročina sem čisto konec...
Tako da sploh nevem kdaj vas bom imela čas prebrat,,,, lepo se imejte ... lep vikend user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9768
22.6.2007 22:53:36   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image user posted image user posted image  Ana!

Mi se še ne plazimo in zgleda da se nikoli ne bomo user posted image

Aja1, Neja že sama stoji, mislim,da je to za 7 mesecev ogromno, ...

Zala še sedi ne stabilno, saj ima čas, bo že, boljše za njeno hrbteničko, da ne prehiteva in to počne takrat ko bo sama začutila, da je dovolj močna.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9769
23.6.2007 7:51:51   
Anonimen
Prva!!!user posted image  in celo naspana

Sva spala do 7 in se samo 2x zbudila...user posted image  zdaj pa hitro dat prat in malo pospravit...se je pa precej shladilo, ker je ponoči deževalo...

Majas, veš nisem pozabila nate...bom si vzela čas (upam, da danes)...pa lep krst vam želim...

Punce, ne obremenjujte se s tem, da vaši pa še ne sedijo, se plazijo, stojijo, govorijo itd...a ste že videle katerega 16 letnika, da ne bi sedel ali hodil ali govoril....vse ob svojem času....tudi user posted image  se morajo naučiti...seveda jim je potrebno malo pokazati in pomagati, ampak ostalo morajo sami in to bodo naredili, ko bodo dovolj močni in ko se bodo sami čutili sposobne...user posted image so take it easy

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 9770
23.6.2007 7:59:13   
Nogavica
Dobro jutro!

Mi smo imeli spet jok, tokrat ne pred spanjem, ampak sredi noči, ob pol enih user posted image . Pojma nimam, kaj se ta teden dogaja. Doma so mnenja, da so jo zobki začeli matrat, ker tudi vse grize, kar ji pride do ust (torej vse, ker itak vse pride do ust user posted image ). No, natipam še nič ne, ampak kolikor vem, se lahko bolečine pojavijo tudi mesec ali dva prej.

Zunaj pa dežuje. Hvalabogu, se bo vsaj malo osvežilo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9771
23.6.2007 10:04:23   
Anonimen
Midva sva pa do zdaj ful pospravljala...je bil zelo priden in sem veliko naredila...sedaj je pa zaspal...jaz se bom pa malo odpočila, ker nerada ropotam, ko škrat spi...ker jaz imam tudi rada mir, ko počivam...user posted image

A ve pa še spite? user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9772
23.6.2007 12:01:35   
Anonimen
Punce, jaz sem se prišla spet samo poslovit...sva bila s škratom ful pridna in sva vse pospravila, obesila 2 pralna stroja cotk, zdaj greva pa nazaj na vikend...predvidevam, da bova zvečer prišla spet domov (da se lepo naspiva)...tako, da se beremo zvečer...

Preživite lep sobotni dan s soncem obsijan...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 9773
23.6.2007 13:06:58   
ircica
Meni se zdi, ampak samo zdi, da Kostji raste 4. zob. Danes sem videla tam nekaj belega in celo dopoldne je spuščal bojne krike. Moram pa pohvalit ateja, ga je rihtal celo jutro od pol šestih in še zdaj sta šla skupaj delit vabila za krst.
In zakaj? Ker se jaz počutim, kot bi me traktor povozil. Boli me herpes, ki je ravno na mesu, kjr se mali namesti, kadar ga imam v naročju. Dlesen me boli, kot da ne bi včeraj ves dan antibiotskega trakca nosila v gobcu. Boli me glava (najbrž od vremena). V glavnem se počutm kot 95letna babica na kak bolj slab dan.

Barby84 - saj razumem, kaj si hotela povedat o brezveznosti sekiranja, ker slej ko prej vsi shodijo. In imaš načeloma prav.
Ampak jaz sem videla 16-letnike, ki ne hodijo, sedijo ali govorijo. Res je sicer, da se do 16. leta temu prilagodijo, jim je pa težko. Res nima smisla s primerjanjem pretiravat, mi je pa v tolažbo (ni ravno pravi izraz, ampak se boljšega trenutno ne spomnim), ko opazujem in primerjam približno enako stare dojenčke.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9774
23.6.2007 13:07:36   
ircica
Maqjas, želim vam lep in uspešen krst.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 9775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero ime za deklico?
simonasven

Katero izmed naštetih bi izbrali?

Sanja (45%)

Sari (27%)

Stina (29%)

Število vseh glasov: 301

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!