viv_
|
Ker včeraj nisem bila nič na PC, ker sem mela žur z enimi ful simpatičnimi grem kar po vrsti: HVALA ZA ČESTITKE, res rastemo, ne morem verjet Patra, wb Zamima, uživaj na dopustu krfjolca - ja, itak kava. Sem zanalašč pozabla Hecam se... vedno nekaj nekje pustim Za test pa, držimo pesti, da bo +. Če se je enkrat ful narahlo videlo, pol je Piknik je bil prav lušten. Definitivno ponovimo. Pa meni bi prišel še en par rok prav Koleno je že kar OK. Še sama sreča, da se je še Miha potem po komolcu, ker zdaj sta ta glavna frajerja. Mirna je vsa navdušena, da se je ona udarila na kolenček, Miha pa na rokico, pa da sta oba jokala... Joj, pri telih dveh mojih puncah me skrbi puberteta. Naša ta velika še vsa lepa , to bomo tipe odganjali Barby - luštne fotke Urška & Žiga: Ta zadnja fotka je dokaz nadlegovanja. Se bo Čeferin oglasu pri vas Bomo rabil dnar, k bomo zidal Pa lahk še štarijo tožmo, da so se otroci potolkli Jest pa že čistilno akcijo, Mirna se mi je ponoči polulala in to v atijevo posteljo, kjer nimam podloge in že vse perem in sušim. Grrrrr