|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  408 409 [410] 411 412   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.7.2007 21:44:03   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: ircica
Malinčica mora it septembra nazaj v službo.

Ojoj....

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10226
2.7.2007 21:54:02   
ircica
Kaj se bom spet sama s sabo pogovarjala?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10227
2.7.2007 21:56:40   
majas
Čer!
Evo tudi mene... user posted image em gledala eno komedijo z nečakinjo in se tako nasmejala...

Ja vem Monika79 na slikice od krsta pa sem čisto pozabila user posted image oz.še nisem dobila ostalih slikic iz fotoparata. Pokažem ko jih dobim user posted image Bravo zaspanka Kaja. kako pa kaj sestrica in user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10228
2.7.2007 22:02:37   
majas
No in kje ste zdaj vse user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10229
2.7.2007 22:03:34   
majas
Ves čas mislim na krfjolco...ko nam bo razlagala o prvih brcikah, kako Anže boža trebušček.. ah joj,,, sem res vesela za te veš.
Nisi še povedala kako je bil dragi vesel?

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10230
2.7.2007 22:04:52   
max81
čer

a se kej čveka al nčuser posted image , mi2 sva oba na kavču, eden bere navodila za pomivalcauser posted image , drug pa visi na računalniku in mal pokuka če je kej pametnga na tv

danes sva bile samo enkrat uzunej, pol pa nič več, ker skoz dežuje

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10231
2.7.2007 22:10:57   
majas
Mi smo pa danes imeli cel dan sonček.

Jutri pa bi se rada šla kopat na Fontano. Mariborčanke-gre katera? Bom zelo vesela user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10232
2.7.2007 22:13:25   
ircica
Moj bi moral peljat Kostjo ven, pa se je po 10 minutah odločil, da je prevroče in gresta nazaj (meni se zdi, da Kostja ni sodeloval pri nakupovanju v Springfieldu). Tako da sem ga pelajal ven ob 5. Sva videla eno super ulično gledališče. Gospod niso bili navdušeni, mama pa. Ima pa novo finto, da cvili. Kar tako, iz veselja, začne tulit in cvilit.

Danes je jedel korenčke z rižoto iz filanih paprik. Kaže, da je čas za odraslo hrano. Če me vsaj ne i bilo tako strah, da se bo zadušil na čem.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10233
2.7.2007 22:15:30   
ircica
Kdaj pa greš? Jaz sicer ne bi šla, ker imam opravke v mestu, ampak za kak kofe potem/prej pa bi se lahko zmenili.

Krfjolca je mene tudi poslala na pot spominov po nosečnosti. Ampak me realnost dobro grize: ni še čas. Še kar nekaj časa.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10234
2.7.2007 22:16:59   
majas
 Mi smo pa danes jedli rižoto z mesekom. A to je bilo spet samo par malih žličk... še vedno je mamina ziza najboljša, glavo pa samo omika in pljuva ven. Jaz res nevem kdaj se bo to končalo. Mi ni jasno kako se bom navadila da je ne bom imela čez dan na prsah ko pa zdaj skos gor visi user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10235
2.7.2007 22:18:16   
majas
Hm nevem še točne ure. Bom šla kar z vlakom pa peš do Fontane.. vem da se bom nahodila a vseeno user posted image
Kdaj boš pa ti v mestu?

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10236
2.7.2007 22:35:30   
ircica
Okrog 10. Se dobim s kolegico, da si izmenjava kenguruje. Sigurno bom zunaj med 10 in 13, lahko pa tudi prej.
Kasneje najbrž ne, moj si zamišlja družinska kosila ob strašno zgodnjih urahuser posted image user posted image . Pa naj mu bo, še 8 dni pa mu bo njegova mama kuhala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10237
2.7.2007 22:40:11   
majas
Aha... če se odlčimo da se gremo sigurno kopat ta pokličem na brzino za kavico prav. Upam da bo sonček. Bomo pa potem okoli 10ih tudi jaz v mestu. user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 10238
2.7.2007 22:48:58   
majas
IKaj zdaj čvekice nikjer nobene... no pa grem spat!

Lahko noč vsem user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10239
2.7.2007 22:54:01   
Nogavica
Bi čvekala z vami, pa pošiljam slike za razvijanje preko neta in traja in traja in traja, preden se mi kaj odpre, tako da vam samo zaželim mirno noč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10240
2.7.2007 23:17:33   
ema79
Čeer!

Ja, ene boste nosečke srečke, mene je pa razveselila novica, da je po novem Mirena zastonj!user posted image user posted image

Po pravici povedano pa ne vem ali mi je fajn, al se nej zjočem!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10241
3.7.2007 0:22:32   
Monika79
oj

No jaz pa danes bolj pozno tukaj gor visim, ne vem kaj je naši Kaji, da sedaj že dva dni tako težko zaspi, tako se sem ter tja obrača, spet na bok, spet na trebuh, potem jok, sploh več ne vem kaj naj z njo, no danes je trajalo do polnoči, včeraj pa do enih user posted image  jaz pa vsa zalepljena hodim po bajti ves dan user posted image  pa saj ni panike, da bi le potem dlje spala, oh ne, gospodična vstanejo že ob šestih in delajo neumnosti v posteljci user posted image user posted image  tako, da se je potrebno kar hitro vstat user posted image  - jaz mislim, da jo mantra vročina, samo to se še ni zgodilo, pa je tudi bilo neznosno vroče user posted image  vidim, da  pri vas ni tega problema, ker vse pančate user posted image user posted image user posted image  jaz pa mam samogovore user posted image

Majas - sestra in bejba sta ok, mala raste in se redi, vsak dan je lepša, ker ima bolj polna lička, bom jutri dala slikco gor kako Kaja svojo sestrično lupčka, tako sta zlati, naša se kar trese od navdušenja, ko jo vidi user posted image user posted image user posted image

nič, grem pančat user posted image  da ne bom več tukaj gor strašila user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10242
3.7.2007 8:57:35   
krfjolca
Malo sem pozna, vem, ampak sem imela ful malo časa. Sem dala v album slikice - geslo isto kot pri Barby.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 10243
3.7.2007 9:12:35   
majas
Jutro!
Zaspanke nikjer nobene.
Nekaj je oblačno tako da nevem če se naj gremo kopat ali ne. No saj bazen je tako pokrit. Jaz bi se pa res rada šla...
ircica ampak bom komaj ob 11ih v mestu ker Še spi nečakinja in bomo šle ob 10.30 na vlak user posted image zdaj pa si grem kavico skuhat in jo v isrru spit.

Kaji pa sem dala na mizu kup časopisnih reklam in zdaj to ona prebira in meče po tleh, je čisto navdušena user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 10244
3.7.2007 9:34:20   
Anonimen
Krfjolca, ful slik in vse ful lepe...user posted image

Mi spet spali katastrofalno...do 1 super lepo, potem pa do 5 na 15 minut...krivim pa zobek, ker ima zatečeno ličko in toplo...upam, da bo res...je pa potem potegnil do 8...sedaj se pa igra...jaz grem pa malo pospravit pa Malčka, Mamo in Mami prebrat...sem se oborožila z revijami...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 10245
3.7.2007 9:35:10   
Anonimen
Krfjolca, kako si? Sem tako vesela...tudi mene so spomini iz user posted image  preplavili in nisem več tako ziher, da bomo ostali pri enemu...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10246
3.7.2007 9:37:33   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev:

Lan in naja78

Čestitke za 7 mesecev:

Luka in Lana_s

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 10247
3.7.2007 10:19:46   
krfjolca
Barby, potem pa kar pohiti, da bomo še na marčevkah čvekale skupaj user posted image

Počutje - nič posebnega, sploh nobenih simptomov. Pri Anžetu sem že v prvih tednih imela slabosti, pa boleče prsi, pa ful sem bila čudna. Zdaj pa sploh ne čutim nobene spremembe.

Pa hvala vsem za čestitke :) user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10248
3.7.2007 10:40:08   
Anonimen
Barby bo pa kar lepo počakala še en čas...nekaj let najbrž...pri nas bo to čisto spontano...če bo in ko bo...še nisem čisto 100%, moj bi pa kar imel...user posted image
Drugače se pa že širi o tvoji user posted image ...si jih nekaj kar po desni prehitela...user posted image
A sodeluješ tudi na klepetalnici Mama...ker je nekaj objavljeno v Mami in je spodaj podpis Krfjolca...user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10249
3.7.2007 10:44:30   
Anonimen
Ve, ko ste skoraj vse poročene...prosila bi za kakšen lep verz, ki ste ga dobile ob poroki...se ena prijateljica v soboto poroči in moram nekaj napisat...prosim...user posted image

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 10250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  408 409 [410] 411 412   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  408 409 [410] 411 412   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Cel dan
busklca

Kako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.

od 0h do 24h (2%)

od 8h do 22h (11%)

TV sem gledala precej več časa kot običajno (73%)

TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (11%)

drugo - napiši kaj (2%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!