|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.7.2007 16:34:13   
majas
Danes pa mi ura tako hiti da mi čisto nič ni jasno da je že 16.30...pa nevem, zakaj user posted image user posted image user posted image

No spali gozno, zbujanje na 2 uri...

Zdaj pa moram iti ker je mala tečka pa še posesala bi rada...a joj user posted image

Krfjolca user posted image nevem kaj naj drugega rečem..ker so punce že vse. H G.pa res pojdi.

Nogavica saj bo šlo, bomo na RR držale pesti user posted image
bravo za z2. zobek Ted user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10351
5.7.2007 17:26:19   
Anonimen
Midva sva že doma, naju je dež in mraz pregnal...sedaj greva pa malo v igranje, Val gre potem v spanje, jaz mu grem pa album z živalicami delat...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 10352
5.7.2007 19:14:53   
viv_
user posted image Ojla...

Joj, sem ko ena užeta cunja. Teli dnevi, ko smo skoz same, so za umret. Pol pa še sije sonce, grem lepo z vozkom v vrtec po Mirno. Vmes je začel dež, OK, sem mela prevleko za voz pa eno marelo sabo. Nazajgrede je lilo in pihalo za znoret, potem mi je veter zlomil marelo in sva z Mirno laufale domov. Kot bi napisal I. Cankar je bil tek za vozom user posted image  Zarji je pa dogajalo pod polvenilom s tako brzino... Domov sva prišle z Mirno mokre ko miši.

Jutri se gremo pa v Bohinj kopat. Upam, da ne bo gužve. Gremo dopoldne, da mi pol otročad na poti domov zaspi. Potem gremo pa enega dojenčka gledat popoldne. Zvečer pa razvada: z dvema oktobrkama in eno marčevko gremo v mehiško. Njami!

krfjolca: mama viv ti ukazuje, da pejti k dohtarju! user posted image

Urška: kdaj je dan D? Saj se mi zdi, da si pisala, ampak se res ne spomnem... A lahko pridemo novembrke riž metat?user posted image

Tamala se še neki premetava po posteljci, ampak, se ne dam... Bo že nehala...

Jaz bom šla pa pomoje kar kmalu spat...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10353
5.7.2007 20:42:03   
urška76
Čer!
Naša mala je bila pa zdele tako utrujena, da se je priklopila, najedla, odklopla, sem ji dala dudo, in še predno sem jo odložila v posteljico (ja zdej treniramo zaspati v posteljici) je že spala.
Viv dan D je 1.9.  Fešta pa 15.9. user posted image  Sem našmu zagrozila, da če bo še kdo drug na gradu razen staršev in prič seveda, da se bom kar obrnla in grem domov.user posted image  Nama ni do ceremonij pa bit cel dan v središču pozornosti. Fešta pa valda mora mit, pa sva naredila tak kompromis. Pa še zarad ta malih bo lažje tako.
Nas pa ni nič namočilo. Je blo pa tko črno, pa pihalo je, da me je blo prav groza, ko sem šla po malega v vrtec. Sam očitno ste gorenci ves dež pobrali, pa ga je za nas zmanjkalo user posted image . Zdele je pa čist spucano, pa sonček sije.
Viv uživajte jutri na plavanju.
Jest se grem pa redit (namesto, da bi hujšala jem cukre user posted image ).Bova pa pol z drgim mal več telovadila, pa bom pokurila odvečne kalorije.user posted image
Nočko

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10354
5.7.2007 21:16:42   
Anonimen
Škrat je zaspal, ampak bo ziher še ena pestra noč, ker ima čisto rdeče in napihnjene dlesni...sem mu jih malo s Calgelom premazala, bomo videli...

Zdaj grem pa album naprej delat, da bo imel živalice za gledat...

Lepo spite, še namesto mene...user posted image

LP

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 10355
5.7.2007 22:32:21   
majas
Čer!
Tudi me smo bile v mestu, pa sem spet Nogavico zgrešila v Qlandiji... ti user posted image ti user posted image

Kfjolca upam da si šla že danes do G.

Barby kje delaš to album...si res pridna.

Tudi jaz se grem zdaj umit in spat.

Smo pa kupili Kaji gugalnico ker sem ji to "obljubila" za krst, sama sebi no sem to zabičala user posted image je dobila denar večinoma pa smo to kupili. sevede isto kot imamo vse novemberke  user posted image pa Fredov obroč. Pa so šli spet evrčki.

Pa še zdaj mi niste odgovorile če se lahko z gelom maže po dlesnih kljub temu da so zobeki user posted image

Jutri pa na mooorje... komaj že čakam!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10356
5.7.2007 22:53:01   
majas
Nekaj še mi povejte Ljubljančanke.. meni je šlo čisto iz glave in se enostavno ne spomnim user posted image   kateri izvoz je če prideš iz štajrske strani in je najbližji do BTCja... Res sem pozabila. user posted image a joj jaz ena...

Pa da bom potem jutri važna pred mojim kako vse vem-hehe... pst ...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10357
5.7.2007 23:05:55   
ema79
Nogavica jst sem na čvekanju v tri dni prebrala, da nakazujejo in sem preko teledoma preverla in je že blo. Ne vem pa, če je prišlo kakšno obvestilo, ker mi Vzajemna pošto pošilja še kar k mami.

majas najprej greš proti Kranju, pol pa ta prvi odcep, mislim, da so nove jarše, dol. Naj me katera popravi, če ni prav!

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10358
5.7.2007 23:24:52   
Monika79
oj

No da se spet malo javim user posted image

Majas - zelo lepe slikce od Kaje pri Krstu, prava bejba je bila user posted image user posted image user posted image  
Krfjolca - zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res se pojdi čimprej pokazat k G, tako, da boš lahko mirna, pa kot si rekla, da nisi imela nobenih user posted image  znakov, kot pri 1 user posted image  je lahko tudi kaj nosečniški test zatajil user posted image  (kar se je tudi že velikokrat zgodilo tudi tukaj puncam na RR) user posted image  katerega si pa delala?

no pri nas pa še nimamo nič zobkov, tako, da še čakamo user posted image  upam, da ji ne bodo začeli kje rasti, ko bom šla v službo, ker potem sem adijo user posted image  

evo 2 slikci od naše bejbe user posted image user posted image

user posted image

user posted image

grem počasi v vodoraven položaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10359
5.7.2007 23:34:12   
majas
Čer Monika. Ti še tudi ne pančkaš. Jaz se zdaj odpravljam pa sem že kdaj rekla da grem.

Kako je že zrastla. Moram priti kaj domov da vaju spet vidim user posted image

Lahko noč

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 10360
5.7.2007 23:35:28   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

majas najprej greš proti Kranju, pol pa ta prvi odcep, mislim, da so nove jarše, dol. Naj me katera popravi, če ni prav!

Hm... samo je že prej tudi en odcep za Nove jarše, kaj ni user posted image Joj nevem... Mogoče pa je to to... ah jaz... hvala ti

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 10361
5.7.2007 23:39:06   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Čer Monika. Ti še tudi ne pančkaš. Jaz se zdaj odpravljam pa sem že kdaj rekla da grem.

Kako je že zrastla. Moram priti kaj domov da vaju spet vidim user posted image

Lahko noč

Le pridita kaj v naše kraje, da kako rečeve user posted image user posted image  sedaj sem jaz na vrsti, da te povabim in seveda plačam kavico user posted image user posted image  le povedati mi moraš, kdaj pridete user posted image

nočko - hm....... sem tudi jaz rekla, da grem spat, pa še vedno tu gor vidim, jutri pa bom vsa zlepljena user posted image user posted image

nočko 

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10362
5.7.2007 23:50:08   
ema79
IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Hm... samo je že prej tudi en odcep za Nove jarše, kaj ni user posted image Joj nevem... Mogoče pa je to to... ah jaz... hvala ti

Ko ti prideš iz Maribora maš najprej izvoz Domžale, pol je Šentjakob , nslednji Sneberje, pol pa se obvoznica razdeli, ena gre proti Kranju, ena proti Zagrebu in Primorski. Ti greš na tisto proti Kranju in greš takoj prvi odcep dol.

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 10363
6.7.2007 8:26:29   
Anonimen
Jaz sem pa naspana, tralala...user posted image  smo se samo 2x zbudili, je par minutk jokal in zaspal nazaj...pa skoraj do 8...user posted image

Dlesni imam pa živo rdeče, zobka pa še nikjer...mu je pa menda Calgel pomagal...danes zvečer mu celo tubico vlijem v usta...user posted image

Majas lepo se imejte na morju in čuvaj princesko...s Calgelom jo lako mažeš...mislim, da tudi po zobkih..user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 10364
6.7.2007 8:26:50   
Anonimen
Pa še prva sem...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10365
6.7.2007 8:37:10   
Anonimen
Max81 in Nika čestitke za 8 mesecev...

user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 10366
6.7.2007 9:09:00   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev, Nika! user posted image

Verjele ali ne, ampak samo tja sva prišle pa sva že bile notri! Se je moja sestrična res dobro zmenila! user posted image P!nk je bla fajna, sam prehitr je blo konc. Men je blo najtaboljš, ko je zapela komada od Janis Joplin in pa od 4 Non Blondes. Ful ma dober glas ženska. Tako da ja, sem bla vesela, da sem bla tam, pa še zastonj! user posted image

Vidle sma Petra Mankoča, ki je ful njamsi njamsi in pa Špelo iz Bara2. user posted image

Ana doma 2 uri lepo spala, potem pa 2 uri jokala. Moja mami je bila že čist fertig. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10367
6.7.2007 10:08:13   
max81
jutro, ne ne nismo šele vstaliuser posted image , zbudila se je okrog 6h ko je šel ati na šiht, pa sem ji hitr dudo podtaknila pa je blo do 8h mir,, zdejle pa že sitnar, mislim da bo počas navrsti 2.runda spanja......jaz pa čakam, da stopinje še malo narastejo pol bo pa treba počas mal v trgovino it, pa en krog narest....pospravljeno je mi je učer zvečer dragi pomagu pospravlatuser posted image

u ja sej res, hvala za čestitke, me kr pri user posted image stisne, kr ne morem verjet, da smo že tolk stari, sem mislila, da bo šlo tole bl počas....pa sem se okrn zmotilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10368
6.7.2007 10:39:37   
Anonimen
Mama ponosno pove, da je Val pokazal zgornjo dlesen in ima belo desno enkico...user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10369
6.7.2007 10:40:26   
Anonimen
Ja max, čas prehitro teče..mi bomo čez 10 dni že 9 mesecev dopolnili...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10370
6.7.2007 11:08:55   
Monika79

Tudi iz moje strani čestitke za 8 mesecev, Nika! user posted image
Pa seveda čestitke mamici Barby in Valu za zobek user posted image user posted image  no mi še ga vedno nismo dočakali user posted image

Ja čas pa res leti 100/uro, naši sončki pa rastejo in rastejo, sem glih prej imela v naročju od sestre pupo, pa kar ne morem verjet, da je naša Kaja bila taka majhna user posted image  moram pa rečti in se sevda pohvaliti, da pa še vedno obvladam držanje otročka user posted image  user posted image user posted image  

uživaj Majas na morju, pa seveda tudi Kaja - da je ne pozabimo user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10371
6.7.2007 12:04:47   
Anonimen
Majas, hitro še kaj natipkaj predno greš...user posted image  pa uživaj kolikor se le da...user posted image

Babe, jaz grem na vikend v senčko, ker je tukaj strupeno vroče...škrat ravno kaka in imam še par minutk časa, da zadevo uredi...potem p agas masko in rokavice in na delo...user posted image

Uživajte

LP

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 10372
6.7.2007 12:22:57   
Nogavica
Živa ga je pa danes ponoči svirala, je bedela od 2.30h-4.20h, midva pa z njo. Potem je spala do 8h, ob 10h pa sva kar obe zaspali do 11.40h.

Zdaj jo je ati nahranil in previl in gremo malo na teren.

Čestitke Niki za 8 mesecev user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10373
6.7.2007 12:54:12   
Anonimen
Vse, ki greste na user posted image , imejte se skrajno lepo! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10374
6.7.2007 14:42:26   
majas
Evo me... pa veste da se ne bo poslovila preden grem moram kaj napisati user posted image pa saj smo že v nedeljo doma.
Sem danes pospravljala, zdaj pa grem do konca pospravit.

Niki lupčka za 8 mesecev, in user posted image Valu za dočakan zobek.

Mi smo spet imele zbujanje na 2 uri..in začela je zavračati dudo ko ji jo hočem dati da bi napej spala, tako jok dokler ne dobi zize pa niti en je, samo povleče pa že spi naprej user posted image a joj... jo je pa nekaj popikalo ponoči po obrazu, se je mogoče zaradi tega zbujala user posted image kaj pa vem...

Zdaj pa grem.

Ema 100X ti hvala

Lep vikend vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  413 414 [415] 416 417   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!