|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.7.2007 21:42:52   
urška76
Čer!
Evo mene user posted image . Dragi je šel na pijačko s kolegom, jest pa končno za računalnik. Danes sva bili v mulerju, sva šle po plenice in ne uganete kaj je bilo. Spet mi je kakala. user posted image  Sem že upala, da tokrat greva pa brez kakanja in ko najdem parkirno mesto jo slišim kakose je napela in pritisnila. Do zdaj mi je še vedno kakala pred milerjem. Ne vem, no a če greva po plenice, je treba prejšne ekspresno porabit al kaj. Drgač je bil pa BTC čist nabit. K da bi kej zastonj talal. Sva šle še v halo A, k je Miha včeri v eni trgovini kakpo zgubu in sem jo na srečo dobila nazaj. Sam mali še ne ve tega. Je bil včeraj tak user posted image -ek, da že dolgo ne. Sem bila vmes tok huda nanj, da se nebi čudila, če bi don na RR.ju prebrala kako temo na račun hudobnih mamic. Priden je bil točno toliko časa, da smo mu gojzerje kupili. Že ko smo odhajali iz alpine, je začel neumnosti špičt.
Max kaka je pa kaj pot do Peričnika? Da ne bomo po cesti hodili. Midva z Mihom morva mal gojzerje shodt. Pa da vemo ker voz vzeti. A ta velikega, al sam marelo, pa ruzak za Špelo (k ta velik voz pa ruzak ne gre, premajhen prtljažnikuser posted image ). Bomo šli jutri verjetno mal na Rašico, al pa kak drug mali kucelj okoli ljubljane, drug vikend pa uletimo v vaše konce. Sej če te bo tvoj dragi samo pustu, bosta pa sam vidve šli z nami. Da ne boš samevala doma. user posted image  A gre še kera RR-jevka z nami? Da bo mela Max velik dela s kuhanjem kavice user posted image .
Aja mi mamo mrežo nalepljeno na zunanjo stran rolet. Na tista vodila za rolete. Fajn lov komarja. Pr nas sem tud jest vaba zanje. Na morju niso bli mala dva in moj čisto nč popikani, jest pa k da bi bla v vojni z njimi.
Naša mala pa že uro in pol spi. Upam, da bo še nekaj časa.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10801
13.7.2007 21:52:47   
max81
Urška poti do Peričnika sta 2, lahko gremo po cesti, al pa po gozdni poti na njej se najde kšna korenina, zato bo pomoje bolje da pustite marellloo doma, da ti ne bo razpadlauser posted image , moj bo po vsej verjetnosti drug teden na šiht, ker je ta vikend frej, tko da ni panikeuser posted image

o ne ne ne kavico morte pa s seboj prnest, a mislš, da je štrom zaston, pa voda, pa kofe pa cukruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa sej ja veste da sm gorenjka.... ne sej se sam hecam

ja a gre še kera z nami, lepo vabljene

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10802
13.7.2007 21:59:49   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Urška poti do Peričnika sta 2, lahko gremo po cesti, al pa po gozdni poti na njej se najde kšna korenina, zato bo pomoje bolje da pustite marellloo doma, da ti ne bo razpadlauser posted image ,

Sej marela bo v avtu ostala, pa se bo mala nesla v nahrbtniku. Važn, da ne bomo po cesti hodili.

o ne ne ne kavico morte pa s seboj prnest, a mislš, da je štrom zaston, pa voda, pa kofe pa cukruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa sej ja veste da sm gorenjka.... ne sej se sam hecam

Lej kavico mi prnesemo, cukra ne smemo, k hujšamo, vodo bomo pr slapu zajeli, ti sam mal štroma prspevaš user posted image

ja a gre še kera z nami, lepo vabljene

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10803
13.7.2007 22:03:57   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja mi mamo mrežo nalepljeno na zunanjo stran rolet. Na tista vodila za rolete. Fajn lov komarja. Pr nas sem tud jest vaba zanje. Na morju niso bli mala dva in moj čisto nč popikani, jest pa k da bi bla v vojni z njimi.

Urška, pri nas pa mislim, da ne bi šlo tako. Rolete imajo na zunanji strani nekaj nalepljeno (da jih nemoreš preveč gor potegnit)- upam da veš, kaj mislim.

Ojoj, naša še tako razgraja - je že v naročju, ker je bil v posteljici jok. Spulila mi je tipko na tipkovnici, zdaj pa presledekne prime dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10804
13.7.2007 22:04:07   
max81
evo zdej so se pa vse ustrašle, sej bi se mogla le jaz, ve se tko že skor vse poznateuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10805
13.7.2007 22:05:22   
max81
o tipkovnca je pa itak zakon, mala je že tolk tipk odkrila, za katere mat sploh ne ve da obstajajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10806
13.7.2007 22:06:28   
max81
Aja1 ti lepo nasledn vikend prpel Nejo s seboj, boš vidla kva dela gorensk zrk, bo spala kt angelček, se boš hotla kr sm gor preseltuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10807
13.7.2007 22:07:40   
Aja1

evo zdej so se pa vse ustrašle, sej bi se mogla le jaz, ve se tko že skor vse poznateuser posted image

jaz še nobene ne poznam - matr presledki- moram vse popravit.user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10808
13.7.2007 22:10:43   
Aja1

Aja1 ti lepo nasledn vikend prpel Nejo s seboj, boš vidla kva dela gorensk zrk, bo spala kt angelček, se boš hotla kr sm gor preseltuser posted image user posted image

drug vikend moj skoz dela, sama z Nejo tako daleč pa ne upam....user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10809
13.7.2007 22:12:10   
marella1
Punce hvala za čestitke!

No mi smo spet spali katastrofalno,ampak sem že kar navajena. Od 4 do 9.30 je potem spala v najini postelji kot angelček user posted image .

Živa user posted image user posted image

Krfjolca:  http://www.kerin-povirk.si/, ful imajo lepe otroške sobice. Jaz imam njihov katalog in so res lepe sobice

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10810
13.7.2007 22:12:19   
urška76
Evo Aja, ti je že Max napisala. Drug viken se dobimo po našimi vršači in si ogledamo lepote Mojstrane. user posted image  Pa nas boš spoznala, pa zrak bo otroke utrudil, pa Max bo mogla za štrom za kufe dat user posted image
Max sej se niso ustrašle, sam ne da se jim lazit. Pol pa jamrajo, da kg ne gredo dol user posted image  (in to pišem jest, k se ravnokar bašem s ta veliko milko user posted image  in mi še kar nekaj manjka, no imam preveč, do željenega).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10811
13.7.2007 22:15:04   
max81
user posted image
jaz še nobene ne poznam
, jest tud ne, sva že dve...no ja poznam cvetačko, ki spet nim nič časa za nasuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10812
13.7.2007 22:17:52   
max81
a lahko prosim nehate s sladkarijami, ker se trudim shujšat......ste mi take lušte nardile, da mam kr en tak čudn okus v ustihuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10813
13.7.2007 22:18:46   
Aja1
Evo,spimo. Bomo čvekale? Samo tipko moram prej zrihtatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10814
13.7.2007 22:21:04   
max81
ja tele kerinove sobce morjo bit pa drage a ne?
sej so lepe
samo so samo otroške al se motim, jest bi ji koj kupla mladinsko,ker ji pa čez par let ne mislim spet nove sobe kupovat....so pa mal tooo much predrage za naše žepe, no saj za mojgauser posted image
babe a se keri zdi, da odkar mamo evre, plača ful hitr zgine, se mi zdi da ko so bili tolarji, sem mela ful dolg keš na računu, ampak jest pa tolarje ful pogrešam, se kr ne morem navadit na tele user posted image user posted image user posted image user posted image  evre

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10815
13.7.2007 22:21:54   
max81
no pa dejmo mal potračat, da vidm kaj se kej novga dogajauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10816
13.7.2007 22:22:42   
marella1

ja tele kerinove sobce morjo bit pa drage a ne?

Ziher so drage, ampak so fuul lepe. Mislim pa da imajo tudi mladinske

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10817
13.7.2007 22:23:45   
urška76

a lahko prosim nehate s sladkarijami, ker se trudim shujšat......ste mi take lušte nardile, da mam kr en tak čudn okus v ustihuser posted image

Te bo drug vikend Miha okol podil, pa boš kalorije zgubljala. user posted image  Drgač pa en jabuk v roke pa bo.

Sam mi je pa full čud dons, k sem sama doma. Pa dragi mi je neki user posted image  obljublal, zdej ne bo pa nč iz tega.  user posted image  Dobre ste tiste, ki vas najdražji večkrat same pustijo. Jest sem vsa zgubljena brez njega. user posted image  Še dobr, da je vikend, da nov tega prebral, bi se mu še zdel. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10818
13.7.2007 22:24:15   
marella1

babe a se keri zdi, da odkar mamo evre, plača ful hitr zgine, se mi zdi da ko so bili tolarji, sem mela ful dolg keš na računu, ampak jest pa tolarje ful pogrešam, se kr ne morem navadit na tele user posted image user posted image user posted image user posted image  evre

Ravno danes sem isto ugotavljala, da gre denar res hito. Prej sem imela dlje časa v denarnici 100 SIT kot zdaj 5 € user posted image . Ah kaj čmo

LANA 13.11.2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10819
13.7.2007 22:26:43   
Zamima
Večer,...
samo, da se vam malo oglasim preden grem spat,... mala je komaj zdaj zaspala user posted image , prej je jokala, se mi je zdelo, da je lačna, ji pripravim mleko, ga noče, ji dam sok, ga je pila in se potem še igrala, potem sem jo dala v posteljico, pa se je nekaj premetavala in pritoževala, zdaj pa končno spi.

Danes sem šla malo po mestu, pogledat na razprdaje "kao", in sem prav razočarana nad otroškimi trgovinami, kamorkoli sem šla nimajo skoraj nič več št. 80 user posted image , sem bila tudi v benetonnu in s oliverju, iskala pa sem dolge rokave, kratkih ima itak že preveč, z morja se je vrnila z eno novo s kratkimi rokavi in eno oblekco user posted image .

No, danes sem ji potem vseeno kupila ene hlače v trgovini Ma - mi  in ene jeanske in tako luštno jopico, ki zgleda kot da ima spodaj majčko v Okaidiju user posted image .

jaz sem pa v Mangu našla jeanske zase, ki so mi bile kot ulite, ... toliko o mojih razprodajah, zdaj pa imam veliko lukno v računu user posted image .

Otroški je prišel pa ga ni več, s starševskim pa sploh ne vem kaj se je zgodilo, ker se tudi meni zdi, da je bilo nekam malo na računu ta mesecuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10820
13.7.2007 22:29:11   
Aja1
Tudi jaz prehitro zapravim drobiž (kao mislim, da ni nič vreden user posted image ). Prej je bilo 1000sit že kar veliko , zdaj pa res 5 € ni nič (predvsem zato, ker so kovanci večjih vrednosti).

Tipke ne morem popravit user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da je nekaj odlomljenega. Zdaj pa dajem presledek brez tipke user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 10821
13.7.2007 22:30:04   
urška76
Jest vas zapuščam. Moj lubiko je nazaj. user posted image
Nočko

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 10822
13.7.2007 22:31:17   
Aja1
Nočko Urška. Hitro nas boš zapustila.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 10823
13.7.2007 22:31:35   
max81
Dobre ste tiste, ki vas najdražji večkrat same pustijo. Jest sem vsa zgubljena brez njeg
eh sej se navadiš, če je pa že kšn dan preveč doma je pa že prov čudn, pol ga počas že jagam da nj gre na šiht, ker nisva navajeni da je doma...joj kolk sem jest žlehtuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 10824
13.7.2007 22:37:44   
max81
Jest vas zapuščam. Moj lubiko je nazaj

a ha zdej pa bo akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 10825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  431 432 [433] 434 435   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?