Zamima
|
Večer,... samo, da se vam malo oglasim preden grem spat,... mala je komaj zdaj zaspala , prej je jokala, se mi je zdelo, da je lačna, ji pripravim mleko, ga noče, ji dam sok, ga je pila in se potem še igrala, potem sem jo dala v posteljico, pa se je nekaj premetavala in pritoževala, zdaj pa končno spi. Danes sem šla malo po mestu, pogledat na razprdaje "kao", in sem prav razočarana nad otroškimi trgovinami, kamorkoli sem šla nimajo skoraj nič več št. 80 , sem bila tudi v benetonnu in s oliverju, iskala pa sem dolge rokave, kratkih ima itak že preveč, z morja se je vrnila z eno novo s kratkimi rokavi in eno oblekco . No, danes sem ji potem vseeno kupila ene hlače v trgovini Ma - mi in ene jeanske in tako luštno jopico, ki zgleda kot da ima spodaj majčko v Okaidiju . jaz sem pa v Mangu našla jeanske zase, ki so mi bile kot ulite, ... toliko o mojih razprodajah, zdaj pa imam veliko lukno v računu . Otroški je prišel pa ga ni več, s starševskim pa sploh ne vem kaj se je zgodilo, ker se tudi meni zdi, da je bilo nekam malo na računu ta mesec