|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  440 441 [442] 443 444   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
17.7.2007 15:08:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: barby84
Mi smo pa danes samo 3x ponoči ustali...user posted image

Kolkrat smo pa mi? Ene 15x tja do polnoči... user posted image Potem pa se mi zdi, da je spala...(?)
Starejša ko je naša bejba, slabi je... Namesto da bi celo noč oddrnjohala....

LP
Ž.

Pri nas je enako user posted image , je veliko bolje spala ko je bila še čisto micena

Se pridružujem klubu. user posted image

(odgovor članu marella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11026
17.7.2007 20:37:41   
melita73
Da nas malo dvignem iz dna.user posted image Se vidi da je še za pisat prevroče.
Zamima, naša Zara že kar nekaj časa noče mleka. Sedaj ga sicer spet spije malo več, mogoče 2 steklenički, je pa bilo obdobje (okrog 6 meseca), ko ga ni popila niti požirek, kot bi ji dajala strup.
Sta pa najini dve punčki prav manekenskih postav. sem prej gledala mere tvoje punčke, jaz za dolžino naše sicer ne vem, tehtnica pa pokaže približno 6800g.
Naša je tudi lepše spala ko je bila majhna -  predvsem ponoči, ker sedaj pa čez dan več spi, kar mi pa tudi paše.Mislim pa, da ji sedaj zobki nagajajo, bomo videli.
Hladno in mirno noč vam želim.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 11027
17.7.2007 21:01:51   
Anonimen
Urška, hvala ti...res je drago, kot user posted image ...bom še nekaj poskusila...

Škrat je bil cel dan zelo priden, sva bila na vikendu in se je kopal, se plazil po travi za sosedovo mačko, ki ga je sprehajala...zjutraj sem ga postrigla...ja bilo las za izvoz...zdaj je pa zaspal...user posted image

Viv, luštne fotke...user posted image

Moj škratek pa že od majhnega spi ponoči bolj tako...bi me pa menda ubilo, če bi že spal celo noč od rojstva in ga potem začel štrikat pri 8. mesecih...user posted image

Jutri bova pa kar doma v hladnem stanovanju...zjutraj na en sprehod, moram še na banko, potem se bova pa hladila in malo pospravila...ker v 38 stopinj pa ne mislim lezt...tudi za bazenček je prevroče...v senci je pa ravno 2 stopnji manj,...user posted image

Zdaj pa vsem skupaj mirno in čimbolj prespano noč...user posted image

LP

(odgovor članu melita73)
  Neposredna povezava do sporočila: 11028
17.7.2007 21:49:48   
Zamima
O, melita tebe pa dolgo ni bilo med nami user posted image ,... ja najine sta očitno trlici user posted image ,...

Danes sem jo prvič stuširala, je najprej nekaj protestirala potem sem jo pa kar lepo posedla v tuš kabino, jaz pa sem sedla na rob za njo in sem jo lepo počasi najprej malo zmočila, tudi laske in jo namilila, potem pa ji je začelo postajat všeč in se je že igrala z vodo, ki je tekla iz pipe user posted image . Škoda da nimam fliperja. Ga bo treba nabavit user posted image . Še dobro, da imamo v kadi tisto mehko nedrsečo gobo, da je ni zeblo v ritko user posted image .

Prej sva pojedli keksolino z adaptiranim mlekom, zdaj bo že ajčka. user posted image

Danes je bila spet zamenjana za fantka user posted image , imela je sicer modro majčko, ampak vseeno no user posted image .

Mene pa zanima kaj folk vidi na Harryju Poterju in si zdaj prvi film dol vlečem user posted image .

Danes pa si bom po dooolgem času pogledala Look who´s talking, sem si vse tri dele povlekla user posted image .

Zdaj grem pa pod tuš.

dobro kavico skuhajte jutri zjutraj  user posted image .

Čau bau

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11029
17.7.2007 22:20:20   
Aja1
Čer...

Neja je končno zaspala. Danes je dobila pa od dedija in babice tricikel.user posted image user posted image user posted image  Je uživala 100 na uro.

Viv, luštne fotke user posted image user posted image .Vidim, da ima Mirna enak avtosedež kot naša Neja (barva in material, samo za drugo starostno skupino). Ste zadovoljni z njim?

Glede spanja pa je pri nas isto kot pri Barby user posted image user posted image .

Zdaj pa grem spat. Nočko vsem!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11030
18.7.2007 7:59:25   
Aja1
PRVA!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa gremo malo ven na zrak. Potem bo pa Neja ene 3 urce prvič v varstvu pri mojmu, ker peljemo z mojo mami psa k veterinarju. Gre zobni kamen pucat....bo revček dobil narkozo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11031
18.7.2007 8:46:22   
viv_
Dobro jutro!

Aja1 - ja, teli Roemerji so super! Za kužata pa le zrihtejte. Včasih se to ni tako počelo, je mel naš Mur tako boge zobe in tak zadah, da je bilo za umret. Potem so mu pri 15 letih dali vse zobe ven in je bilo super, tudi zanj bolje... No, dočakal jih je pa 16.

Pri nas je mela pa Zarja danes vesele urice, eno uro ponoči. Punca je ugotovila, kako se sama spravi v sedeč položaj in kadar sem prišla k njej, je sedela v postelji... Po eni uri je pa le omagala. Mislim, da se moje sanje o salonski punčki, ki z mašnico na glavi lepo sedi pri miru vse bolj oddaljujejo... Ta prav gavnar postaja. Ves dan stoji na vseh štirih (noge na podplatih) in se postavlja na glavo, ker ji nekako ni jasno, kaj naj počne v takem položaju.

Imam pa danes še Mirno doma in se gremo zdele v Bohinj mal hladit... Pa pa!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11032
18.7.2007 8:55:33   
urška76
Jutro!
Kaj ste že vse na dopustu? user posted image  
Naša mala zdele spi, jo je utrudilo Mihovo stiskanje in lubčkanje v vrtcu. user posted image  Mulo mali mi ni hotu v igralnico it. Že doma se je joku, da ne gre v vrtec, potem je bilo po poti, da bi šel on na sprehod kar mimo vrtca, pol ne v igralnico. user posted image  Pa tako rad drgač v vrtec hodi. Bo treba pol mal njegovo vzgojiteljico pobarat kaj je bilo. Pa danes se bodo spet namakali v bazenčkih, da jim ne bo tako vroče. No sej jutri in v petek je pa na počitnicah pri mojih. Še Špelo nekam v varstvo porint, ma moj lubiko dopust user posted image . Morva še za čevlje it mal okol, pa za prstane bo zadn cajt, da jih dava naredit.  A se kiri sanja, kje bi dobila kake luštbe salonarje, bele ali črne (lahko tud kombinacija teh barv), pa da niso v špico, al pa taki za stare mame. Sem mela ene v Alpini nagledane, pa se nekak nisem odločila zanje, ker niso bili usnjeni, zdej pa nimajo več številk.user posted image   Pa vse kar vidim, da mi je všeč je al 36 št. al pa od 41 dalje in to taki, ki niso znižani, oz. na razprodaji.
Viv uživajte v bohinju, jest bi šla tud.
Max a ti sobota odgovarja? Mi bi pršli tam okoli pol desetih, prej bo skoraj nemogoče. Te še na ZS kontaktiram.
Aja dobr kužija zrihtite.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11033
18.7.2007 8:56:55   
Nogavica
Jutro!

Noč zelo podobna ostalim v zadnjem času: zaspala ob 21h, ob 23h sem jo prestavila v njeno posteljico, ob 3h se je zbudila in jedla, potem se je kako uro premetavala, se zaletavala z glavo v naju, naju brcala..., potem pa zaspala do 7.30h.

Se vaši user posted image  tudi z glavo zaletavajo v vas? Živa se postavi na vse štiri, potem pa bomba, kamor pač glava prileti (na žalost večinoma v moje uboge joške user posted image ). Kot mali bikec je.

Kako pa so bili vaši user posted image  razpoloženi pred prihodom zob? Živa je zadnje dni nenormalno sitna. Ko je na tleh, dvigne rokice in sili v naročje, ko jo vzamem, spet protestira in sili dol user posted image . Hoče zizo, ko jo dobi, se pa začne režat v njo. Saj ne vem, ali je to zaradi zob, ali mogoče zaradi vročine. Mogoče ji je res vroče in ne ve, kaj bi rada. Samo klime pa tudi ne moremo imeti nonstop vžgane. Jo imamo samo takrat, ko nismo v tistem prostoru.

Aja, pa še to: preden zaspi, ko je že umirjena, začne z nogo nabijat po jogiju in to dela, dokler ne zaspi user posted image . Pa si predstavljajte, da je ura 3h, mala že čisto mirno leži, midva hočeva nazaj zaspat, pa naenkrat začne nabijat user posted image . Danes je to delala po ubogem user posted image  - malo po roki, pa malo po glavi user posted image . Včasih se tudi vleče za laske, preden zaspi, tako rahlo jih vleče in svaljka med prstki. Danes je našla roko od user posted image  in to počela z njegovimi dlakami user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11034
18.7.2007 8:57:06   
urška76
Ja pa da se pohvalim, danes pa ni bilo treba 15x vstat zarad naše male. Sicer je baje šel naš dvakrat k njej (jest nč ne vem o tem, sem spala ko ubita), potem je pa okoli štirih jedla in spala naprej do šestih, ko je Miha prilomastil iz otroške.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11035
18.7.2007 9:01:12   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Kako pa so bili vaši user posted image  razpoloženi pred prihodom zob? Živa je zadnje dni nenormalno sitna. Ko je na tleh, dvigne rokice in sili v naročje, ko jo vzamem, spet protestira in sili dol user posted image . Hoče zizo, ko jo dobi, se pa začne režat v njo. Saj ne vem, ali je to zaradi zob, ali mogoče zaradi vročine. Mogoče ji je res vroče in ne ve, kaj bi rada. Samo klime pa tudi ne moremo imeti nonstop vžgane. Jo imamo samo takrat, ko nismo v tistem prostoru.

To so lahko zobki, sam je res verjetno vročina kriva. Taki mali jo še težje prenašajo kot mi.

Aja, pa še to: preden zaspi, ko je že umirjena, začne z nogo nabijat po jogiju in to dela, dokler ne zaspi user posted image . Pa si predstavljajte, da je ura 3h, mala že čisto mirno leži, midva hočeva nazaj zaspat, pa naenkrat začne nabijat user posted image . Danes je to delala po ubogem user posted image  - malo po roki, pa malo po glavi user posted image .

Naši tud noga trza, se mi zdi, da se hoče tako obdržat budna. user posted image

Včasih se tudi vleče za laske, preden zaspi, tako rahlo jih vleče in svaljka med prstki. Danes je našla roko od user posted image  in to počela z njegovimi dlakami user posted image .

Avč, sam to pa naša tud rada počne. Pa mojmu očetu rada dlake na prsih svaljka (ma pravi ljubavni tepih naš ata user posted image ) Ja pa Žigu vedno dlake najde, na rokah, na nogah. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11036
18.7.2007 9:40:22   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ja pa da se pohvalim, danes pa ni bilo treba 15x vstat zarad naše male. Sicer je baje šel naš dvakrat k njej (jest nč ne vem o tem, sem spala ko ubita), potem je pa okoli štirih jedla in spala naprej do šestih, ko je Miha prilomastil iz otroške.

Lahko bi rekel, da sem se danes naspal... user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11037
18.7.2007 9:42:12   
Anonimen
Midva sva bila že na sprehodu, sedaj je pa škrat zaspal...jaz grem pa malo za diplomsko iskat...

Čestitke za 8 mesecev:

Kaja in majas

Zala in Zamima

Maj in Malinčica

Meni pa ta RR takooo počasi dela...GRRRR..

Spali pa tako kot ponavadi (3x zbujanje)...

LP

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11038
18.7.2007 9:53:21   
max81
Slavljenci čestitke in vse na najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11039
18.7.2007 9:55:08   
Nogavica
Čestitke, Zala, Kaja in Maj za user posted image mesecev !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11040
18.7.2007 9:57:33   
max81
Drage moje novembrke, sporočam vam, da se selim še malo k

marčevkam, ja ja slabo mi je vse mi nekaj čudno smrdi, zbada me v križu, špika me v jajčnikih, test je bil 2 krat pozitiven, pozabljiva sem stoo na uro, ravno tako kot v prvi nosečnosti, ne boste verjele, prej smo se matral tri leta, zdej je pa ratl v prvo, brez merkanjauser posted image , moj PDP je po mojem izračunu 23.3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11041
18.7.2007 10:13:28   
Nogavica
max81, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ful sem vesela zate. Lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image .
Pa ne zapostavljaj nas zdaj, ko boš čvekala še z marčevkami user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11042
18.7.2007 10:34:27   
max81
Ne ne Nogavica, ne bom vas zapostavljala, so marčevke zlo slabe čveke, tako da ni panikeuser posted image , pa hvala za čestitke

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11043
18.7.2007 10:56:52   
krfjolca
Oooooo mAX81!!!!! user posted image user posted image user posted image
To je pa svetovna novica zdajle! Čestitke!!! No, vidiš, pa ni bilo treba še enkrat čakat 3 leta! Super super user posted image . A pri Marčevkah si? Sem pa že malo upala, da bova mogoče pri aprilkah skupaj čvekali user posted image  ...

Evo, zdaj pa 100 na uro user posted image , da te ujamemo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11044
18.7.2007 10:59:56   
krfjolca
Meni je pa mulo včeraj padel s previjalne! user posted image
Sem se ful ustrašila. Samo po kremo sem se stegnila (na polički nad previjalno), pa držala sem ga z drugo roko, pa je tako močan, da se mi je nekako izmuznil in čofnil dol user posted image . K SREEEČI sem imela odprt spodnji predal, da je s celega padel na mehak kup cunj in pravzaprav še opazil ni, kaj je bilo.
Mislim, da je zdaj pa res konec s previjalno, večinoma ga itak že previjam na tleh ali na postelji, pomojem da bo tako tudi ostalo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11045
18.7.2007 11:07:52   
Zamima
Čestitke:

Maj, Kaja, Zala user posted image

pa MAX, lepo nosečnost!user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11046
18.7.2007 11:11:06   
Nogavica
O sranje, krfjolca user posted image !
Še dobro, da ni daleč padel. Zdaj pa vas je že kar nekaj, katerim so user posted image  padli s previjalne. Živa tudi tako razgraja gori, jaz pa še vedno izzivam usodo. Bomo najbrž tudi mi morali ukiniti previjanje na previjalni, preden še nam štrbunkne dol.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11047
18.7.2007 11:11:34   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev, Maj, Kaja in Zala! user posted image

Max81, tebi pa super čestitke in lepo, zdravo ter mirno nosečnost! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11048
18.7.2007 11:11:42   
Zamima
Joj krfjolca,  user posted image  vem, da je grozno, mene je bilo skoraj konec pred morjem ko mi je čofnila s postelje user posted image , od takrat dalje je ne dam spat tja niti podnevi.
Na srečo se je samo fejst ustrašila in tulila kot zmešana, potem ko se je pa pomirila sem jo pa pogledala pa je imela samo malo rdečo čelo nič druga na srečo user posted image
Niti pomisliti si ne upam, da bi si kaj zlomila user posted image

Verjetno si preslišala moje vprašanje glede vajine kuhinje user posted image  - kje sta jo kupila? Še vedno me zanima user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11049
18.7.2007 11:12:43   
Nogavica
Meni pa ticker več ne kaže prav user posted image . Kako je pa to možno, če pa je od začetka bilo prav, vmes pa nisem nič spreminjala?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  440 441 [442] 443 444   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  440 441 [442] 443 444   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?