|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
19.7.2007 10:10:37   
max81
sem kr ok, na vsake toliko mi je mal slabo, trenutno sem lačna kot volkuser posted image pa ni nič pametnega v hladilnikuuser posted image
ma sej nisem jezna, sem ful užaljenauser posted image
nč zdej pa šibam, ker me moj že preganja, ravno dela izračun za kasko, pa sploh ne vem če si ga bomo lahko prvoščil, pride kr fino čez 300 bivših tolarjev, lansko leto smo pa dali 260 jurjev, pa sej niso normLNI, mene bo kapuser posted image user posted image

nč lepo se mejte uživejte, pa sepopoldan tipkamo, al pa že kej prej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11126
19.7.2007 10:14:49   
Nogavica
Živa je zaspala ob 9.15h, po 10min pa je ugotovila, da me ni zraven in je spet rabila skoraj uro uro, da je zaspala nazaj. Najboljše, da zdaj še s tem začne, da bom morala spat zraven nje user posted image .
Zgleda, da je prišla v obdobje, ko me mora imeti skozi na očeh. Prej sem šla zajtrkovat in je bil user posted image  z njo in je začela jokat takoj, ko sem pokazala hrbet. Ko sem prišla nazaj pa je že primaširala po vseh štirih proti meni z velikim nasmeškom. Pa ful se stiska k meni, preden zaspi, kar gor na mene leze. Mala mamina carta user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11127
19.7.2007 10:15:19   
max81
user posted image user posted image user posted image  naša žabica je pogruntala točno sedaj, zakaj so ročaji v stajici, joj kolk se ji je fino zdelouser posted image user posted image user posted image , mamica pa seveda ponosna na mojo miško

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11128
19.7.2007 10:33:57   
Zamima
jaz sem pa denas že od jutra slabe volje user posted image , upam, da je res luna ali pa Končno PMS. Mama me je danes že 2 x za brezeze zbudila user posted image , kak pa to sovražim, da za brezveze kliče! In potem drugič na srečo ni zbudila Zale, jo je pa zato fotr zbudil ko je prišel po malico user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še za zajtrk nimam časa, ker kot si rekla ti Nogavica, jo moram skoz na očeh imet user posted image  Ne vem kaj je to za eno blesavo obdobje user posted image .
Upam, da čimprej mine

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 11129
19.7.2007 10:43:59   
Anonimen
Zamima, pride kak dan, ko ti gre vse na živce...upam, da bo kmalu boljše...user posted image

Moj otroček pa že eno uro spi...priden...

Najbrž ste že opazile, da je na forumu ena kanta, ki je imela ful nesrečo (splav, s fantom sta šla narazen, prometno nesrečo), sedaj je pa srečno zaljubljena in je njeno življenje kot pravljica...kako ji privoščim...user posted image  mi je kar polepšalo dan...pa čeprav je ne poznam...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11130
19.7.2007 10:44:37   
Anonimen
Naš ima tudi kakšen dan takšno obdobje, ko moram biti skoz z njem...upam, da ga jutri ne bo imel...sicer bom pa šla od doma, ko bo še spal...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11131
19.7.2007 10:50:58   
Zamima
no, mi je uspelo pozajtrkovat, Zala se pridno igra v stajici user posted image ,... ampak ne za dolgo, ker bo kmalu spet lačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11132
19.7.2007 10:53:49   
MALINČICA
Oj, novembrke! Zdaj se pa res že dolgo nisem oglasila, vmes nam je še valda računalnik zrušil in sedaj ne najdemo cd-ja za wireless kartico za internet in imava kabel čez celo dnevno sobouser posted image .

Ja nič, čestitam za vse obmesečnice, za maxino nosečnost-joooj, sem ful vesela, da vama je že kar v prvo ratalo.user posted image user posted image user posted image  Srečno in zdravo nosečnost ti želim!!!

Pri nas je stanje takšno, da naš fant že hodi ob opori, seveda ga ne držimo za rokice, ampak si kar stol vzame in si ga potiska do želenega cilja. Pravi smotko je! Imamo e dva zobka, s katerima me tu in tam taaaaako vgrizne v bradavico, da kar zatulim od bolečine, nato pa še Maj, ker se mene ustraši.
Pogruntal je tudi, da če se sede poganja z nogicami, ga nese "rikverc" in mu je fuuul zabavno. Najbolj so aktualni kabli in vse, kar ni igrača.
Pri GH smo še vedno tam nekje, mesa sploh noče, sadne kašice pa kar je! Ampak ziza rula! Čez noč se dvakrat zbudi za dojenje in spi naprej.
Je pa začel bitful posesiven do mene, zadnje tri dni imamo tako štalo z uspavanjem. Prej je lepo ob dojenju zaspal in sem ga samo odložila v njegovo posteljico, zdaj pa po podoju še vedno gleda kot kak čuk in moram z njim zaspat in se tud vmes zbudi in začne jokat, ko vidi da je sam. Upam da je to samo posledica vročine zunaj, ker drugače bom popenila, mulc zaspi zdaj šele ob 22.ih, prej pa je spal že ob 20.ih.
Ne vem, sploh mi ni všeč tako uspavanje.

Začel je tud ščipat in to tako, da ko se doji ali carta, prime kožo in ščipa, po prsih in po roki sem bila kar plava, zdaj mu pa ne pustim več.

Ma ta vročina me ubija, klimo smo naročila že pred enim mesecem, pa je še danes nimava.
Ma nič, grem malo pospravljat, dokler mali tečnobek še spi.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11133
19.7.2007 11:32:40   
Zamima
barby, Zali sem pokazala slike tvojega Vala in je nekam z navdušenjem komentirala user posted image , ko pa sem zaprla se je pa glasno pritoževala user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11134
19.7.2007 11:55:04   
Nogavica
Zamima, torej bo Zala prijazno prepustila Anžeta Živi user posted image ?
Ups, moramo še mamo krfjolco vprašat za dovoljenje user posted image  user posted image .

MALINČICA, WB user posted image ! Drugi del tvojega posta mi je zelo znan, imamo tudi pri nas tako user posted image . No, razen da imamo klimo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11135
19.7.2007 11:57:20   
Anonimen
Napadate 450. stran, vidim? Pridne, pridne. user posted image

Mene je pa nekaj v križu zagrablo, komaj hodim. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11136
19.7.2007 11:58:32   
Anonimen
Tole je pa prava ženitna posredovalnica tu gor. user posted image

Ana je pa še kar sama. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11137
19.7.2007 12:03:47   
Zamima
Nogavica, zdaj se tudi jaz zmedena,  user posted image  user posted image  očitno se še sama ni odločila user posted image user posted image user posted image . Mucamaca če je pa tak primanjkljaj dečkov med novembrkami user posted image  user posted image , kaj smo pa same punce delali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11138
19.7.2007 12:06:52   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Tole je pa prava ženitna posredovalnica tu gor. user posted image

Ana je pa še kar sama. user posted image user posted image

Ma ja, MucaMaca, saj Živa še tudi nima nobenega kanditata, zato pa jo smotana mama hoče kar uturit user posted image . Uboga revica, je sploh nisem vprašala za dovoljenje. Saj se bom skulirala, menda mi malo vročina škodi, ker sicer nisem taka user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11139
19.7.2007 12:08:26   
viv_
Ojla frajle...

max, ja čestitke... pogumno, pogumno user posted image user posted image user posted image  joj, moram malo bolj sledit tele čveke tukile...

krfjolca - mi imamo stanovanje v hiši mojih staršev oz. zdej, ko sva z mami naredile prepis, imajo moji starši v moji hiši stanovanje user posted image  Imamo pa vse ločeno, vodo, elektriko, telefon, vhode... vse vse... in mi je prav super, ker je priročno za "odložit" mulčke user posted image  Veliko imamo cca. 100 kvadratov, ampak sta tamali skupi v sobi. Je stara hiša in so čudne razporeditve. Dnevne imamo 40 kvadratov, ampak se ne da nič prezidat, ker so samo na eni strani okna, pa še obema nama je všeč če je velika dnevna. Bomo pa delali mansardo (neekoooooooooooooooooooč, upam da drugo leto), tam bomo pa potem na enih 200 kvadratov.

Naša frajla je bila pa pri frizerju danes in je toooook luštkana. Čist k mami user posted image user posted image  Pa ful ji dogaja in s svetlobno hitrostjo napreduje. Predvčerajšnim je pogruntala, kako se posede, danes zjutraj je pa že stala v postelji. JO moram pa danes javno pohvalit, spanje od 7:00 do 7:30 brez enega bev-mev vmes. Mami dones zgleda ko rožica user posted image  (no, ko da kdaj ne, he he).

Tko, grem mulčka nafutrat, pol jo dam pa v posteljo... Sem jo dajala čez dan v Mirnino, pa ma ograjco pri kraju, ampak uno, dolgo 90 cm, pa mi je zanč tamala dol padla, tako da gre kar v svojo...

Mejte se punce!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11140
19.7.2007 12:08:48   
Nogavica
Zamima, kje si nabavila to "šildkapico", ki jo ima Zala? Sem te že zadnjč hotela vprašat, ko sem gledala slike.
Živi postaja klobuček premajhen, jaz pa nič pametnega nikjer ne najdem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11141
19.7.2007 12:33:47   
ema79
Hojla!

A lahk tudi danes pojamram, da mi je VROČE!!!!!!!!!!!!????

Naša spi drugi krog. Včeraj sva bile narazen od pol dveh do osmih zvečer in me ta mali vragec ni čist nič pogrešal. Lih tolk, da me je pogledala, ko sem pršla domov.user posted image user posted image Tko da upam ,barby, da bo pri vas efekt drugačen!  Zakaj za user posted image se pa očija zmeri tolk razveseli????

Pri na imamo tudi cca 100 kvadratov. In tudi samo eno otroško. Sam mi najbrž dveh ne bomo rabili.  Ta večja, ko prideta sta zaenkrat skupaj .Za tiste dva dni jima je ok. Mogoče celo luksuz, ker pri mami spijo vsi trije v eni sobi. Julija je pa zdej pri nama, ko bo pa zrasla, bo pa tudi ta večji že toliko star, da najbrž ne bo hotu kej preveč čez cele vikende tle bit. Če bo pa drugače, ma pa babi zanjga spodaj eno sobo v pripravljenosti.

viv super za male dosežke. A to si Zarjo peljala k frizerju, al Mirno? Če si Zarjo, kako to zgleda?

Danes morm v lov za bazen (kolk se hiter spomnem, a ne?). Sam ne bi mela onga, ku so čez tri metre, manjših pa ful ni nikjer za dobit.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11142
19.7.2007 12:34:56   
urška76
Oj!
Mi smo s prvega potepanja nazaj. Zdej je šel lubiko še mal sam na potep, med drugim v Domžale po senčnik, da se bomo šli popoldne s ta malo na Laguno kopat. Sam upam, da Miha že spi in ga ne bo vidu, da ne bo spet jok.
Nogavica take kapce s šiltkom sem dons gledala v BC pa so ble naši mali vse prevelike. Ji je tud klobuček že mal mali. Pa nikjer ne najdem klobučka od Miha. Je mel enega takega cort od Pupe. Moram še mal pr naših pogledat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 11143
19.7.2007 12:39:07   
Zamima
Nogavica kapico smo kupili v Turbo Limaču user posted image  imeli so pa take zelene pa bele user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 11144
19.7.2007 12:56:49   
Aja1
Mi smo odspali prvo rundo - je bila kratka. Zdaj se pa na tleh igra s ključi ....ja, take "igrače" ima najraje.

user posted image user posted image user posted image  vsem za nove dosežke. Zdaj bo res vsak dan nekaj novega.

Naši je danes dala babi Monte za jest....itak,da je jedla, ker je sladko, je tako odpirala usta,....ja, zelenjavo bo pa mami user posted image . Za kosilo bomo spet bučko - tokrat s krompirčkom. Upam, da bo šlo v malo rito.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 11145
19.7.2007 13:04:23   
Zamima
moj foter si je pa omislil nov DVD, Dvix, Mp3,.... player,... Sem pa prav jezna nanj user posted image , ker vem kako bo to izgledalo,... slab mesec bo stvar totalno IN, nosil bo domov DVD-je, ki mu jih bodo posodili znanci, potem se bo pa na njem nabiral prah user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11146
19.7.2007 13:30:59   
Anonimen
Zamima, lušten avatar....za Vala se bo pa Zala morala s Kajo od Maje zmenit...user posted image

MucaMaca, upam, da te bo dragi zmasiral in bo križ kot nov...user posted image

Viv, kaj si naredila Zarji, da je celo noč spala...daj fotko, da jo vidimo z novo frizurco...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 11147
19.7.2007 13:37:03   
Anonimen
Še ta novost...škrat je prej ob kavču naredil svoj prvi korakec...user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 11148
19.7.2007 13:55:59   
krfjolca
Bravo mulčkom za dosežke :) user posted image

Jaz sem prejle premontirala posteljico na najnižji nivo, ker sem ga zalotila, da se že čez nagiba. Kake dva dni nazaj je pogruntal tole vstajanje in zdaj pridno trenira, povsod! V triciklu ga sploh ne morem več vozit, ker se prime za balanco in bi se v stoje vozil. Ful hecno igleda user posted image . Pol ga že tako mišice izdajo, da se mu prav trest začnejo nogice.

Zdajle je pa revež zaspal. Sem ga skopala v mlačni vodi, zdaj je pa v plenički na sredi zakonske postelje, vse 4 od sebe pa spi kot top. Sem ga odložila, da bi pripravila njegovo posteljo, pa je medtem mrknil. Pa ga nisem hotla budit, sem tla obložila s kovtri, za vsak slučaj.

Jaz pa UMIRAM! Študiram, da bi še eno klimo naročila pri Merkurju. Spet za 15 dni, pol jo pa reklamirava, kot prejšnjo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11149
19.7.2007 14:07:25   
Zamima
midve sva se prej obe stuširali user posted image , meni se je še uspelo lase oprat medtem ko je mala čofotala.
Jaz sem ji že v nedeljo premaknila posteljico na najnižji nivo. Za ziher user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  444 445 [446] 447 448   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?