MALINČICA
|
Oj, novembrke! Zdaj se pa res že dolgo nisem oglasila, vmes nam je še valda računalnik zrušil in sedaj ne najdemo cd-ja za wireless kartico za internet in imava kabel čez celo dnevno sobo . Ja nič, čestitam za vse obmesečnice, za maxino nosečnost-joooj, sem ful vesela, da vama je že kar v prvo ratalo. Srečno in zdravo nosečnost ti želim!!! Pri nas je stanje takšno, da naš fant že hodi ob opori, seveda ga ne držimo za rokice, ampak si kar stol vzame in si ga potiska do želenega cilja. Pravi smotko je! Imamo e dva zobka, s katerima me tu in tam taaaaako vgrizne v bradavico, da kar zatulim od bolečine, nato pa še Maj, ker se mene ustraši. Pogruntal je tudi, da če se sede poganja z nogicami, ga nese "rikverc" in mu je fuuul zabavno. Najbolj so aktualni kabli in vse, kar ni igrača. Pri GH smo še vedno tam nekje, mesa sploh noče, sadne kašice pa kar je! Ampak ziza rula! Čez noč se dvakrat zbudi za dojenje in spi naprej. Je pa začel bitful posesiven do mene, zadnje tri dni imamo tako štalo z uspavanjem. Prej je lepo ob dojenju zaspal in sem ga samo odložila v njegovo posteljico, zdaj pa po podoju še vedno gleda kot kak čuk in moram z njim zaspat in se tud vmes zbudi in začne jokat, ko vidi da je sam. Upam da je to samo posledica vročine zunaj, ker drugače bom popenila, mulc zaspi zdaj šele ob 22.ih, prej pa je spal že ob 20.ih. Ne vem, sploh mi ni všeč tako uspavanje. Začel je tud ščipat in to tako, da ko se doji ali carta, prime kožo in ščipa, po prsih in po roki sem bila kar plava, zdaj mu pa ne pustim več. Ma ta vročina me ubija, klimo smo naročila že pred enim mesecem, pa je še danes nimava. Ma nič, grem malo pospravljat, dokler mali tečnobek še spi.