Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
...

. S tamalim sva bila zunaj in sva šele zdaj prišla domov. Najprej sva šetkala in je bilo prav fino, pol sva se pa s kolegico na kavico usedle in sploh nisva opazile, da je začelo deževati. Sedele sva zunaj pod streho in sva se čist preveč zapričale... celo pot do doma sem tekla, brez dežne prevleke in dežnika. Domov sem prišla čisto premočena, roke imam rdeče (fuuuul srbi), malček pa ves zadovoljen panča v vozičku. Jaz res nisem gladka
Še dobro, da ni med težjimi dojenčki. Drugače bi mi že roke odpadle.
. Sva šli v lekarno in sva dobili kremo A-DERMA. Zdaj sem jo namazala in je stanje malo boljše...ampak najti bo treba vzrok za te flekce
jaz ne vem več, kaj naj... Sem na strogi dieti (mleko, jajca), mažem s kremami, kopam v kamilicah, hrastovem lubju, znižali smo temperaturo v stanovanju....
Meni se vedno tamalčki ful smilijo. Sploh ti naši, ki še ne morejo povedat kaj jim je. Upam, da se ji bo stanje kmalu izboljšalo in bo spet vesela in zdrava.
vred spijo), jaz pa si grem še malo ponavljati za jutri. Upam da bo, da se končno rešim tega tečnega študija, ki se že tako dolgo vleče.
Not!
Za baby no.2... no še moram mojega prej prepričat.
radi poslušajo glasbo? Midve z našo pupo sva sicer bolj rockerice.
za malo Nejo in zate.
in zdaj malo drema.