|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  521 522 [523] 524 525   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.8.2007 21:46:27   
Zamima
se strinjam, da imajo zdaj eno obdobje (vsaj moja user posted image ), ko me več časa rabi ob sebi.
Ok, na wc, po pošto inp mi še dovoli user posted image . Ampak veliko raje se stiska pri meni, in pač daje mi vedet, da me bolj rabi.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13051
12.8.2007 21:48:49   
max81
ja naša je take ene dva dni, sam da ji hrbt obrnem je že jokkkkkk

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13052
12.8.2007 21:50:51   
Zamima
ah, krfjolca, saj si brala (veš na kirem forumu), da ne spadamo med bolje situirane ljudi, ker smo samo študentke oz. nimamo službe in poleg tega velikih dohodkov in prišparanega denarjauser posted image  user posted image ,... in ker bojo naši otroci pač hodili v državne vrtce,... me je fejst zbodlo tisto user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13053
12.8.2007 21:52:22   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

ah, krfjolca, saj si brala (veš na kirem forumu), da ne spadamo med bolje situirane ljudi, ker smo samo študentke oz. nimamo službe in poleg tega velikih dohodkov in prišparanega denarjauser posted image  user posted image ,... in ker bojo naši otroci pač hodili v državne vrtce,... me je fejst zbodlo tisto user posted image

Tega pa nisem videla. Kaj??

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13054
12.8.2007 21:53:41   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Tega pa nisem videla. Kaj??

user posted image user posted image user posted image

preberi si na cosmu user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13055
12.8.2007 21:58:23   
krfjolca
Aja - tisto o "malem Harvardu". Jaz sem to razumela kot poročanje o tem, kako imajo pač v Ameriki. Sigurno pa kot vse nezdrave ameriške stvari tudi to mišljenje prihaja k nam. Brezveze.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13056
12.8.2007 21:59:22   
Aja1
Krfjolca, jaz ti bom kar tukaj napisala. Se popolnoma strinjam s tabo. Eno podobno imam tudi doma. Vse delam skupaj z njo...tudi na wc jo vzamem (če sva sami doma), posedem na tla in čaka user posted image . Z mamo je 24 ur na dan, ne pustim je jokat (sem jo tudi samo 1x), ker jo je treba potem miriti še full časa (jaz pa imam strašno slabo vest, da pustim otroka jokat). Pač imajo tako obdobje, ki bo kmalu (prekmalu!) minilo. Zato raje uživajmo, dokoler naši otročki rabijo toliko pozornosti. Glejmo na to pozitivno. Kaj bi si pa mislila, če bi bilo otroku vseeno, če te vidi ali ne...jaz se ne bi počutila dobro. Pač naši user posted image  vedo kaj hočejo in to dosežejo. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13057
12.8.2007 22:00:50   
Zamima
ne vem no user posted image ,
sem dobila občutek kot da moraš bit milijonar, če hočeš otroka user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13058
12.8.2007 22:01:46   
krfjolca
Hvala, Aja1 user posted image . Samo me pa vseeno načne "črv dvoma" - ali morda s tem otroka ne razvajam - v tem smislu, da zaviram njegovo samostojnost user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13059
12.8.2007 22:03:22   
krfjolca

ne vem no user posted image ,
sem dobila občutek kot da moraš bit milijonar, če hočeš otroka user posted image

V Ameriki sigurno. Če hočeš, da ima lepo prihodnost in kariero. Saj so izjeme, ki pridejo skozi s štipendijami, a večina povprečnih ostane zadaj, oziroma imaš študirane pravnike z IQjem na nuli, ker je imel pač očka denar za Harvard.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13060
12.8.2007 22:05:11   
Zamima
kaj vem, jaz imam izkušnjo in tako mnenje: če imaš danes vse (pogoje) ni nujno, da jih boš imel tudi jutri.

Govorim predvsem glede plače (službe)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13061
12.8.2007 22:08:04   
Aja1
Veš krfjolca, meni jih mnogo govori, da Nejo full razvajam, ker pač takoj skočim do nje, če začne jokat, pa veliko jo imam v rokah, pa spi pri nama kar precej noči....ja, pa kaj naj? Je moj otrok in ne bom dovolila oz. se bom trudila, da bi čimmanj jokal. Itak pa ne bo do 20 leta taka. Ti trenutki, ko so naš user posted image  še majhni in nas rabijo res hitro minejo. Mi vsaj žal ne bo, da se ji nisem dovolj posvetila. Da bi zavirala s tem samostojnost? Hmmm, mislim da ne user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13062
12.8.2007 22:12:42   
max81
mater kako hudo debato ste zdejle odprleuser posted image

jest pa barby dones pogrešam, pa bodoča zakoncauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13063
12.8.2007 22:14:46   
Aja1
Bodočih zakoncev pa res že ene dva dni ni na RR.

Barby se je danes že oglasila? Mogoče ji net dela (pre)počasi user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 13064
12.8.2007 22:16:14   
marella1
Čestitke Anže, Ted in Nik za 9 mesecev!!!

Se oglasim čisto na hito. Krfjolca sem prebrala tvoj blog in komentarje, jah se tudi jaz podpišem zgleda da nas je kar dosti takih, ki ravnamo isto. Ne vem ali pa so tile naši novembrčki zahtevni, skratka mislim da njegove samostojnsti s tem ne zaviraš, saj sem mnenja da je veliko odvisno od otrokovega karakterja. Se pa tudi popolnoma strinjam z Ajo, ma še prehitro nam bodo zrasli

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13065
12.8.2007 22:18:25   
Zamima
meni ni jasno kako lahko sploh v povezavi o 9 mesečnem dojenčku govoriš o samostojnosti?
Sem jaz čudna, ali spet česa ne razumem? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13066
12.8.2007 22:24:00   
krfjolca
Mah, saj sem napisala - drugi so itak vedno najbolj pametni, ponavadi taki, ki sploh nimajo otrok. O razvajenih otrocih pa toliko - ponavadi niso najbolj nemogoči tisti, ki se s tarši z njimi nonstop ukvarjajo, ampak tisti, s katerimi se ne - ki jih pustijo, da počnejo, kar se jim zljubi, in potem imaš mulce, ki rogovilijo in terorizirajo vse v gostilni, medtem ko mame mirno srkajo svojo kavo in žulijo tisti čik. user posted image

Sem pa mnenja, da če ga puščaš jokat, dosežeš edino to, da bo otrok nad tabo obupal. S tem ga ne boš naučil samostojnosti, ampak to, da se na starše ne more zanesti. Da jih je itak brezveze klicat, ker ne bodo prišli. Ker jim je pomembneje, da imajo pred svojim otrokom mir, kot da bi se z njim ukvarjali. Sori, ampak k*** pa taki starši.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 13067
12.8.2007 22:26:00   
Zamima
ja se strinjam s tem o zaupanju user posted image .

Poznam ogromno takih, katerih starši se sploh ne zanimajo kje so pa kaj delajo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13068
12.8.2007 22:26:07   
krfjolca

meni ni jasno kako lahko sploh v povezavi o 9 mesečnem dojenčku govoriš o samostojnosti?

Ravno to. Mi je zadnjič serviral to samostojnost sodelavec v službi (ki ima BTW 2 otroka user posted image ), pa mi še kar ne gre iz glave ...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13069
12.8.2007 22:26:32   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Veš krfjolca, meni jih mnogo govori, da Nejo full razvajam, ker pač takoj skočim do nje, če začne jokat, pa veliko jo imam v rokah, pa spi pri nama kar precej noči....ja, pa kaj naj? Je moj otrok in ne bom dovolila oz. se bom trudila, da bi čimmanj jokal. Itak pa ne bo do 20 leta taka. Ti trenutki, ko so naš user posted image  še majhni in nas rabijo res hitro minejo. Mi vsaj žal ne bo, da se ji nisem dovolj posvetila. Da bi zavirala s tem samostojnost? Hmmm, mislim da ne user posted image

Se podpišem. Pri nas so isti komentarji, tudi z zaključkom se strinjam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13070
12.8.2007 22:26:53   
max81
Sem jaz čudna, ali spet česa ne razumem? user posted image user posted image user posted image
zgleda smo smo vse novembrke mal čudneuser posted image user posted image , ne sej se samo hecam

drage moje dame, jest vas zapuščam, upam, da se mi rata jutri kej oglasit, zjutrej šibnemo mal na kavico k mamici, pa veet morm kupt, da ne bom šla na morje kt sestra od medvedauser posted image , pol pa montanco namontirat, pa miškino robo zmetat goruser posted image , pa še par najinih stvariuser posted image  in to je toooo.....vas bom kr pogrešala, upam, da boste ve tud mene, če ne bomuser posted image user posted image user posted image user posted image , kt tamala, se bova skup drliuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13071
12.8.2007 22:27:09   
Zamima
jim raje dajo denar pa da imajo mir pred froci user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13072
12.8.2007 22:29:04   
Zamima
max 81 uživaj - te na morju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13073
12.8.2007 22:29:22   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Sem pa mnenja, da če ga puščaš jokat, dosežeš edino to, da bo otrok nad tabo obupal. S tem ga ne boš naučil samostojnosti, ampak to, da se na starše ne more zanesti. Da jih je itak brezveze klicat, ker ne bodo prišli.

To sem že tudi marsikje prebrala in verjamem, da je res tako.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13074
12.8.2007 22:29:25   
Aja1
Vidim, da nas je kar precej enako mislečih.

Grem zdaj spat....upam, da do jutra user posted image

Nočko.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 13075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  521 522 [523] 524 525   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  521 522 [523] 524 525   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dež

Ko začne rahlo deževati, kaplja po kapljo, takoj odprete dežnik ali počakate, če bo nehalo ali bo začelo bolj deževati?

dežnik (20%)

počakam (80%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!