Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Naša je meni itak najlepša. Ja pa potem ko smo tam klepetali, jaz nisem pogledala na listek, kdaj sva naročeni na naslednji pregled in zato smo morali nazaj, ker nas je naročila med našim dopustom. A je še katera se morala po cepljenju zadržat pol ure v bližini ZD? Pri Mihu mi niso kompliciral, ima pa res drugo zdravnico, ki gre zdaj na žalost v pokoj.
....meni se pa tako lušta čokolada, pa kaj čokolada, zdaj bi bila zadovoljna že z eno skodelico kakava....ampak za Nejo se bom pač potrudila. Upam, da bo pomagalo....čeprav še vedno dvomim v alternativno medicino
...ampak, da mi ne bo kdaj žal, da nisem vsaj poskusila olajšati življenje Neji in tem tudi sebi....pa probajmo.
Sam je pa to znak, da bo treba resno začet telovadit.
. Sej vem, sem
za srečo! Poročej kako boste zrihtal!
odvisen od mamice in ne obratno. In če boš ti naredila tako, da boš ti naspana ti bo vse veliko lažje, za
je tale tvoja miška. Poročaj kako je bilo.