|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  531 532 [533] 534 535   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.8.2007 9:14:55   
ircica
Kostja pa hodiuser posted image

Ob hodalici sicer in kolikor ima momenta, ampak že celo jutro se postavlja ob hodalici na noge in jo potiska pred sabo.

Je pa kar močen. Včeraj je spulil vrata iz elementa (IKEA kakovostuser posted image ). Bo zgleda treba hitro z vzgojo začet, preden demolira stanovanje.

Krfjolca, glede čistoče: našega spustim na tla, čim pokaže zanimanje, če ravno ne sedimo zunaj na betonu. Saj imajo vodo na WCjih, da malo oplakneš (če pa je zgodaj in zgleda čisto, pa so tudi robčki uporabni). Ko pa leti žlica na tla, pa je tista voda zraven kave edino čistilo, ki ga je deležen. Samo držim pesti, da je tista teorija o čimveč bacilih v otroštvu resničnauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13301
16.8.2007 9:26:35   
atanja
user posted image Bravo Kostja
JAp pri nas pa mali gre na tla skoraj povsod. tud na asvaltu....
In vedno mam zdaj robčke pol pa mu jih itak mal bolj pogosto umivam kar v umivalniku. Kaj čmo!

Krfjolca hvala bom probala. Mogoče pa bo....
Ema ful lepe slikice.

Midva sva pa se  zdaj ta drugič zbudila. NAjprej smo se 5.50user posted image . Pol pa sva šla ob 7 nazaj spat in sva mrknila do zdajle. user posted image user posted image

Eh me je ena povabla v Laguno se kopat pa mamuser posted image . TAmponov ne uporabljam. TAko da upam da bo drug teden kaj lepega vremena pa bova šle. 
Zdaj grem pa enga Sharka spit. Sm spet najdla uno akcijo z torbico zraven pa sem nabavla k je fajn torbica-glih da dam malemu čajček notri da se en segreje...

Čauuuu

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13302
16.8.2007 9:49:25   
Anonimen
Kostja, bravo! user posted image  user posted image  user posted image Kapo dol. user posted image

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13303
16.8.2007 9:51:31   
Zamima
ircica midve prideva user posted image  Boš tam?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13304
16.8.2007 9:59:37   
Anonimen
Jaz  sem pa zunih vidla eno majceno miš, zdaj sem pa čist fertig. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13305
16.8.2007 10:18:26   
Zamima
mucamaca miške so pa ja lepe user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13306
16.8.2007 10:19:25   
Zamima
tak, zdaj pa grem počasi user posted image ,...
z ircico pa Kostjem na kavico, upam, da se nam še katera pridruži user posted image  nogavica, malinčica??

Majas pa uživa na morju user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13307
16.8.2007 11:01:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mucamaca miške so pa ja lepe user posted image

user posted image

V risankah so lepe ja. user posted image Drgač se jih pa bojim ko nora. user posted image Kaka muca sm jz, ko se miši bojim? user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13308
16.8.2007 11:42:32   
Aja1
ŠPELA in KAJA čestitke za 9 mesecev! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13309
16.8.2007 12:21:32   
Aja1
VAL ČESTITKE ZA 10 MESECEV! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13310
16.8.2007 12:50:14   
urška76
Ojla!
Midve sva se pa že potepali. Sva bili na kavici v Tivoliju. sem še eno decembrčico spoznala.
Špela se zahvaljuje za čestitke, zdej pa-čisto potiho povem- pridno panča. Popoldne gremo pa na obisk k moji sodelavki. Da vidimo, če se bomo mi odličili še za enega user posted image . Ona ima namreč tri, pa gremo preverit kako sfolga. user posted image  Ta srednji je dva meseca starejši od Miha, ta mlajša bo pa zdej zdej eno leto. Ta velika je pa itak že v šoli.
Muca maca pa kaka mačka si mi to ti. Ena fina meščanska a, ki se mišk boji user posted image
Kostja čestitke za prve korake ob opori. Mamici pa prihrani živčke, ali pa ji prišepni za čelado. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13311
16.8.2007 14:54:19   
Nogavica
Čestitke vsem današnjim mesečkom user posted image user posted image user posted image !!!

Več pa potem, ko porihtam Živo user posted image .

Kolegica je že od 2h ponoči v porodni user posted image . Upam, da malček kmalu pokuka na plano, da ne bo mamica preveč izčrpana.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13312
16.8.2007 15:53:45   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

ŠPELA in KAJA čestitke za 9 mesecev! user posted image

Kaja se zhavaljuje za čestitke user posted image user posted image  ne morem verjeti, da je že 9 mesecev stara user posted image  
Aja - Kaja je te balončke z takim zanimanjem gledala user posted image  pa zraven jejjjjjjj user posted image user posted image  tako, da jih je bila zelo vesela user posted image

Čestitke tudi Valu user posted image   za 10 mesecev user posted image

Bravo Kostja user posted image

Muca maca - hvala za gelslo, Ana je pravi cuker, lepa bejba user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13313
16.8.2007 15:59:37   
Zamima
Ojla, vsem

pa smo bile na kavici user posted image ,... MALINČICA, daj se kaj javi, da gremo enkrat na pijačko in da se naši novembrčki spoznajo user posted image .

Drug teden baje spet user posted image , upam vsaj,... pa upam, da bo Zala kaj bolj družabna user posted image ,... danes ni bila ne vem kak,...

Jo moram pa pohvalit, ker je potem doma ful papcala ko se je zbudila user posted image . Zdaj je odspala še 1 rundo in je spt malo sitna user posted image . Spet kaki zobki? user posted image

Zdaj greva pa fruchtzverge papcat user posted image .

Ircica hvala za čajeka, nogavica, še enkrat hvala za pijačko, pa kašico user posted image !

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 13314
16.8.2007 17:54:55   
Nogavica
Ja, fajn, da smo se po dolgem času spet srečale. Škoda, da spet v okrnjeni sestavi. Živa je bila pa danes od vseh srečanj najboljše razpoložena in družabna.
Je pa potem spet spala po poti domov, zdaj pa z user posted image  drnjohata že 2 uri (no, vmes sem morala 1x uletet z zizo user posted image ).

Polenta ji ni preveč dišala. Res ne vem, zakaj je zdaj nehala jesti "nesadne" stvari, ko pa ji je prej že lepo šlo user posted image . Me začenja že malo skrbet, ker od sadja in mlečnih izdelkov verjetno ne bo dobila vseh hranljivih snovi, ki jih potrebuje.

BTW, kolegica je zdaj že 16 ur v porodni user posted image . Sicer ji ni preveč hudo, ker je že od 10h na epiduralni (so ji kar ponudili, ni bila prej dogovorjena), ampak čakanje pa ubija. Prej se je oglasil njen dragi in rekel, da gre baje končno počasi proti koncu, tako da zdaj že prav nestrpno čakam sms.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13315
16.8.2007 18:25:13   
Zamima
ajoj nogavica, 16 UR??? user posted image user posted image user posted image

jaz imam pa manjšo težavo,... user posted image  Zala je čist nora na našo mačko user posted image  in ko pride mimo se kar trese od navdušenja, potem pa na vsak način hoče do nje (njenega repa) ,... mene je pa strah, ker je mačka stara in jo bo enkrat samo vsekala user posted image .
Ko jo dam stran od mačke pa jok user posted image user posted image
Smo pa danes en korak napredovali user posted image
Zdaj se že lepo postavi na kolena brez da se ji druga nogica zaplete user posted image  (ampak še ne da v prvo, kot je rekla krfjolca za Anžeta user posted image ), saj se nekaj trudi, ampak po par minutah pristane spet na ritki user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13316
16.8.2007 18:55:59   
Zamima
eno vprašanje, pravkar si bom spekla  jajčko za večerjo. Jo lahko dam malo Zali? Ni na nič alergična. user posted image  Kaj mislite? čisto malo?
Kaj že rumenjak, lahko al kak je že s tem? user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13317
16.8.2007 18:59:34   
ircica
Jaz bi rekla, da od blizu nadzoruj, opozarjaj Zalo pa roko ji primi, če gre proti repu, in preusmeri na božanje (če mačka pusti). Imam pa jaz same v redu izkušnje z mačkami - pri naši je dovolj, da pazim, babičin ga je opozorilno šavsnil za zapestje, mamin (najbolj nespreten, najstarejši in žal že pokojni) pa je delal velik krog okoli vseh dojenčkov.

Mi smo z Otoka, bilo je super, ampak ne dovolj, da bi Kostja zaspal.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13318
16.8.2007 19:00:09   
ircica
Rumenjak lahko, beljaka še naj ne bi do 1. leta.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13319
16.8.2007 19:24:13   
Zamima
nisem uspela, ker je zaspala user posted image ,... zdaj ko se zbudi bo pa že prepozno user posted image ,... pa spet je zaspala zdaj, da bo pokonci do 22.00 user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13320
16.8.2007 19:31:37   
Anonimen
Čestitke, mali veliki slavljenki  Špela in Kaja ter slavljenec Val!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13321
16.8.2007 19:35:53   
Anonimen
Ana je ali ob opori v sekundi dvajset na nogicah ali pa na vseh štirih nonstop. Ko pa postane utrujena, se hoče pa cartat. user posted image  
Danes sva probale jest banano, malo morgen mami, potem sem ji skuhala kolerabico pa še melancane, malo morgen mami. Samo mlekeca pri meni je zadnjih par dni. Ne vem, kaj jo je pičilo. Mogoče ker je spet malo bolj vroče, pa nima apetita. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13322
16.8.2007 19:38:28   
Anonimen
Aja, še vedno nisem dobila izvida iz bolnice za alergije, pa sem jih že v ponedeljek klicala in je šlo kao še isti dan na pošto. user posted image  Jutri kličem spet...
Pa šefice tudi nisem uspela danes nikakor priklicat na telefon. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13323
16.8.2007 19:39:10   
Anonimen
Zdaj mam pa jaz samogovore. Si mal nabijam število postov... user posted image   da končno prilezem do 1500.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13324
16.8.2007 19:56:16   
ircica
Kostja je bil 10 dni izključno na joški v Romuniji, potem pa ga je Albert keks premamil.

Ta otrok postaja prepameten za svojo mamo. Mu hočem zvečer spitat mlečno kašico (ki je ful dobra in bi jo jaz jedla), pa noče. Se spomnim krfjolčinega nasveta (kruh in zelenjava), mu dam kašico na koščku keksa, pa je sprejel samo en košček. Potem pa je vztrajal, naj mu dam košček v roke, obrisal dol kašico in pojedel keks.

Ja, tak mamo zdravo prehrano. Za kosilo je imel kupljen mlečni riž, ker v trgovini ni bilo drugih mlečnih zadev, mami pa se je mudilo na kavo (potem ko smo dopoldne preživeli v družbi dveh jako očarljivih dam). Saj midva pa sva si privoščila juho iz vrečke. Tega mu pa le ne bi  dala, čeprav ne vem, kdo bi zmagal v količini Ejev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  531 532 [533] 534 535   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  531 532 [533] 534 535   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!