|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.8.2007 10:09:55   
Zamima
eno vprašanje: a vam tud zgleda RR nekam čudna, vse mam nekak povečano, grrrrr user posted image

pa še to:
nogavica: a sta vidva s tvojim user posted image  preko ebaya kdaj kupovala stvari kot so mobiteli inp.? Sem si nagledala enega, piše, da je nov user posted image ,... pa ima sofort kaufen zraven napisano. Ampak imam še samo 2 dni časa upam, da mi pošljejo tisto geslo do takrat user posted image

midva sva enkrat kupila usb ključek za mene,... jaoooo je bil tip iz Honkonga in sva plačala tolk carine, da sva 1x preplačala tisti ključek.

Saj pri tem z mobitelom pa piše da je iz Nemčije in piše kolk so stroški poštnine in pakiranja za SLO. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13476
20.8.2007 10:10:56   
Zamima
 user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13477
20.8.2007 10:49:47   
Anonimen
Smo imeli zdaj ****rije (pardon izrazu)...se je škrat nekaj afnal in mi izvlekel iz police pleničko pa robčke, pa se je pozabil prijeti in je udaril v rob police...čez celo čelo ima modro črto...sem mu namazala z margarino (sem na RR pobrala)...bom videla, če bo izginilo...revček moj...se mi je tako zasmilil, da sem še jaz skoraj user posted image ...

Glede tistega razgovora od četrtka...NIČ...so vzeli enega fanta...a resuser posted image  povejte kaj novega...barabe...poln kuser posted image  imam tega iskanja službe...user posted image user posted image user posted image

Danes ni moj dan...se grem na tla med Valove igračke sama sebi smilit...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13478
20.8.2007 10:58:20   
Zamima
ajoj barby,... moja pa spi user posted image , ko se zbudi bova pa jedli kosilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13479
20.8.2007 11:05:55   
Nogavica
Zamima, midva sva kupila voziček, pa neke dele za avto, pa enkrat satelitski reciever za kolega.

Zdaj bom pa morala računalnik izklopit, ker je začelo precej grmeti user posted image .

Adijo

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13480
20.8.2007 11:36:07   
Aja1
Zdaj ste ta dež pa še na Dolenjsko poslale user posted image

Neja je šla spat, jaz na na RR user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13481
20.8.2007 12:21:16   
urška76
Jao babnce. En vikend me ni gor, pa se mi že ne da za nazaj brat. A sam na RR visite al kaj? user posted image
Barby bogi Val. Jest pa buške, če ni odrgnine namažem kar s hepan gelom. Ga mam zame, k sem takoj črna, če me sam kdo grdo pogleda user posted image  , pol pa še pr večjih buškah mojih malih to uporabim.
Midve sva bili mal zuni, zdej je pa deževat začelo. Naša mala ima mal povišano tempreraturo, upam, da so sam zobki, da mi ne zboli. Zdele se je pa ulilo zuni mala mi je pa zapančala.
Popoldne gremo pa v lov za sredstvo proti faraonkam, pa pogledat za kak lep komplet perila zame. user posted image  Nimam čist nč pametnega v omari, sam modrce za dojit. Sam za poroko pa hočem met kaj lepega in seksi.
Zdej grem pa še kako stran nazaj prebrat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13482
20.8.2007 12:30:07   
Zamima
naša mačka sploh nima več miru user posted image  user posted image , jo Zala nonstop vlači za dlako, se počutim že kot en policaj user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13483
20.8.2007 12:33:37   
Anonimen
Naša pa našega user posted image kr naprej cuka in boža. Na srečo je miroljuben in se ne da veliko motit.

Midve sva zdaj obe 2 urci spale. user posted image Zdaj grema pa papcat.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13484
20.8.2007 12:57:53   
Anonimen
Pr nas je dopoudne ful bliskal in grmel in seveda deževal ko noro. Vmes je še enih parkrat elektrike zmankal. Zdaj se pa spet neki pripravla. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13485
20.8.2007 12:59:20   
Anonimen
Pa ste spet vse pobegnale. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13486
20.8.2007 13:11:04   
Nogavica
Zamima, zdaj sem se spomnila, da je user posted image  kupil tudi en telefon preko e-baya, samo se ga je hitro naveličal in ga je prodal user posted image .

Jaz pa čakam, da se Živa zbudi, medtem pa kuham kurjo juhico. Upam, da je bo pojedla vsaj par žličk, da ne bo spet vse stran letelo, kot se nam zadnje čase pogosto dogaja (razen pri sadju, jogurtih, skutkah ipd.).

Moram vam povedat, kaj se nam je zgodilo včeraj na sprehodu: smo šli mimo ene hiše, kjer je pri ograji gledal prijazen kuža in je Živa seveda čisto znorela, zato smo ga morali iti od blizu pogledat. Medtem se tam ustavita še dve starejši gospe, ki se na začetku navdušujeta nad psom, potem pa še nad našim krepkim fantkom user posted image  user posted image . Se mi ni dalo sploh razlagat, da je punčka. No, potem pa vseeno ena teta nekaj vpraša (ne vem več kaj) in ji povem, da je punčka, nakar sledi vprašanje, če smo bili kaj od zdravnika kregani, ker je tako močna user posted image user posted image , potem pa me še vpraša, če je stara 7 mesecev user posted image user posted image user posted image . Sem samo rekla, da ne in smo se popokali proč.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13487
20.8.2007 13:16:09   
urška76
Nogavica te stare tete je treba absolutno preslišat. Itak ne vedo kaj bi rekle, so pa najbolj pametne, saj so ja svoje že gor spravle.
Naša mala je pa spala točno pol urice user posted image m, pol sem se še pol ure matrala, pa je sam počivala pri men v naročju, zdej se mi pa kle pod mizo smeje in afna. Kok bo spet tečna popoldne, si sploh ne upam pomislit.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 13488
20.8.2007 13:26:16   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Naša mala je pa spala točno pol urice user posted image m, pol sem se še pol ure matrala, pa je sam počivala pri men v naročju, zdej se mi pa kle pod mizo smeje in afna. Kok bo spet tečna popoldne, si sploh ne upam pomislit.

Jaoooooj... user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 13489
20.8.2007 13:45:10   
Zamima
user posted image user posted image user posted image  ajoj nogavica user posted image .

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 13490
20.8.2007 13:48:29   
Aja1
Naša je zdaj pojedla celo porcijo ajdove kaše z bučko in korenčkom user posted image user posted image user posted image .
Spala je pa isto kot Špela samo pol urce in že vidim, da bo tečna popoldan user posted image

Jaz bom šla še nekaj v Millerja iskat (zmanjkalo je mlečne kašice),moj bo pa z Nejo šel spat. Punce, a tudi vaši user posted image  ne marajo kašic, ki se naredijo z mlekom? Naša je smo tiste, ki se mešajo z vodo. user posted image  Ne mara čokolinota, ne frutolonota,...

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 13491
20.8.2007 13:49:35   
Aja1
Nogavica, tudi v našo se tako spotikajo user posted image ."Kaj pa ti papaš, da si tako debeučkana?" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13492
20.8.2007 14:09:20   
Zamima
spet ful nevihta v MB user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13493
20.8.2007 14:16:00   
ircica
no, naju je dež samo 2x dobil danes. sem si pa kupila novo marelo, ampak ni pomagalo, je preveč lilo. tako da sva šla kar sama na kavico (zamima dobi smajlija, ki kaže jezik)

vpisala sem ga na čakalno listo za še en vrtec. držimo pesti.

zdaj pa spita z atejem na kavču, jaz pa kuham špagete z ricotto in dušen kornček. bomo viodeli, če bo kaj jedel.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 13494
20.8.2007 14:19:14   
ircica
so pa gospe v vrtcu videle Kostjo v najslabši izdaji (zaspan+lačen+naveličan vozička). je bilo tako tuljenje, ko sem izpolnjevala forular, da sta se samo spogledali in rekli: "A je fejst na mamico navezan, ne? Ja, tako je zdaj, ko so mame celo leto doma." Sva se hitro pobrala in v ta hudem nalivu tekla do najbližjega bifeja na pivo.

saj ne, na kavo in kašico. ampak otrok se mora hitro naučit izogibat institucijamuser posted image

sem pa bila danes ful hvaležna za novi zakon o kadilcih. tisti bife je bil vedno ful zakajen, zdaj pa se je dalo prav prijetno posedet med dežjem.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13495
20.8.2007 14:42:49   
majas
Jao danes pa samo grmi in se bliska, komaj čakam da moj pride domov ker me je že strah. Bom morala spet računalnik isklopit kako dela. user posted image

Ah te stare..tudi če bo nevem kake postave vedno joj je debela... katastrofa ker drugega nevejo kaj bi rekle. Bi jim prav klofuto dala res. Joj me to razjezi...!!!

Zdaj pa se je prišel mucek cartat k meni v naročje in je zaspal. Jaz pa g abom spet morala dol dati. joj sem nesramna. ah malo še ga bom postilia, grem maile pogledat potem pa kuhat. Kaja pa že spančka.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 13496
20.8.2007 14:44:02   
majas
ircica meni ta zakon tudi odgovarja, pa čprav si včasih kak cigaret prižgem user posted image mi je čisto super da se v zaprtih prostorih ne kadi. Res...že zaradi tamale. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13497
20.8.2007 14:45:16   
majas
pa še to **petra** se mi je javila in vas vse lepo pozdravlja. Še vedno čaka na priklop interneta, je boga čisto odrezana od sveta user posted image

Nič sem se odločila da grem tudi jaz malo pančkat.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13498
20.8.2007 16:33:47   
Anonimen
Sem jezna na dragega, bi ga najrajši iz kože dala...včeraj je obljubil, da bo danes po službi cel dan z nama...ja, boš...je klical brat, če mu lahko pride nekaj pomagat, ker kopljejo okrog hiše in seveda je šel...saj ni problema...pomagaj, ampak pismo, ne ves čas...za naju pa ni časa...poln kufer imam tega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa pradedek v bolnišnici, ker se mu je stanje ful poslabšalo...zdaj je bil 2 tedna v domu in je bilo ok, ponoči pa kriza...user posted image

Škrat pa spi...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 13499
20.8.2007 16:39:55   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

ircica meni ta zakon tudi odgovarja, pa čprav si včasih kak cigaret prižgem user posted image mi je čisto super da se v zaprtih prostorih ne kadi. Res...že zaradi tamale. 

Sem tudi jaz hotela prej isto napisat.

barby84, user posted image  za pradedka.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 13500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!