|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  569 570 [571] 572 573   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.9.2007 8:15:55   
MALINČICA
Pozdravljene!!
Nič nimam časa vas brat, kaj šele kaj napisat.

V službi je tako tako, s sodelavko zanekrat še gre, otroci pa še jokajo-še kak teden, pa bo! Mi je hecno, ko tolažim male otročke, mojega pa mora tačas čuvat nekdo drug...
Pa Maj pa itak ful uživa v varstvu pri moji mami, tako da glede tega ni panike.

Mi tud imamo cicibanove copatke in čeveljčke že kak mesec, pa so fajn. Sva pa za oboje dala skor 70€, če se ne motim.
Majči še vedno ziza, tako da ko pridem ponj iz službe, se kar prilopiva, da me malo olajša, he!user posted image

Ma nič, se grem igrat z mojim fantkom, da za cel teden nazaj spravim.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14251
8.9.2007 8:28:25   
Anonimen
SREČANJE NOVEMBRK, Celje , 29.9.2007

• MucaMaca
  • Majas
  • **Petra**??? pridm, če ne pride kaj vmes user posted image
  • Aja1  (razen 15. in 22.9.)

• Ircica (če Nogaviček ne dela in naju sprejmejo v avto)
  • Marella1
  • Nogavica (razen 15. - 22. 9.)
  • Viv
  • Urška76
  • Atanja
  • Barby84
  • Krfjolca
  • Max81
  • Zamima (se da zgodit, če se naju katera usmili in naju zraven vzame, sama se ne bi vozila user posted image user posted image , načeloma mi je vseeno kdaj)
  • Monika79
  • Malinčica
  • Melita73
  • Lana_s
  • Ema 79  (razen 15.,16.,22)

Pofočkajte se, punce. user posted image

(odgovor članu ircica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14252
8.9.2007 9:35:44   
Zamima
Eno vprašanje, kje v Celju bi se pa dobile? Bomo šle kaj pojest? Bomo kaj zraven prinesle? user posted image  Jaz lahko mafine spečem user posted image .

Dodala par fotk v album zalika, geslo pa upam, da mate, če ga katera nima naj mi piše ZS.

zdaj pa gremo ven, še nekaj malenkosti nabavit, potem pa domov wc školjko montirat (novo user posted image ).

Lep dan vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14253
8.9.2007 9:41:46   
ema79
Dobro jutro!

marella, zelo lepe fotke, sem opazila, da ima tvoj user posted image tudi tako lep nasmeh kot ti!user posted image

atanja a mogoče veš, če bo v Katja in alen tudi zdele v jeseni kaka taka fajna razprodaja, kot je bila pred poletjem? Da ne kupujem preveč stvari drugje!

Življenje je lepo....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14254
8.9.2007 9:42:21   
ema79
Zamima - geslo prosim!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 14255
8.9.2007 9:44:44   
Zamima
novejše fotke so na drugi strani, ne vem zakaj ji ne daje na začetek user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 14256
8.9.2007 9:46:20   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Dobro jutro!

marella, zelo lepe fotke, sem opazila, da ima tvoj user posted image tudi tako lep nasmeh kot ti!user posted image

atanja a mogoče veš, če bo v Katja in alen tudi zdele v jeseni kaka taka fajna razprodaja, kot je bila pred poletjem? Da ne kupujem preveč stvari drugje!

ema, nekaj stvari od Katja in Alen imaš v Outlet trgovini od Ariela user posted image , sem ji jaz tam polno majčk nakupila, ampak mislim, da so iz prejšn jih sezon, nisem 100%.

Ampak so luštne stvari user posted image .

LP

zdaj pa res šibam, mala tečnari user posted image

čaubau

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 14257
8.9.2007 10:49:38   
krfjolca

SREČANJE NOVEMBRK, Celje , 29.9.2007

• MucaMaca
  • Majas

• Marella1
  • Viv
  • Urška76
  • Atanja
  • Barby84
  • Krfjolca
  • Max81
  • Zamima (se da zgodit, če se naju katera usmili in naju zraven vzame, sama se ne bi vozila user posted image user posted image , načeloma mi je vseeno kdaj)
  • Monika79
  • Malinčica
  • Melita73
  • Lana_s

Evo, mi tudi pridemo. Moram pa še povprašat mojega, če nimajo slučajno kakega špila takrat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14258
8.9.2007 10:53:12   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

ircica, očitno spet imate internet user posted image .

Kje pa je krfjolca? Zgleda, da je še kar zaposlena s tistimi prevodi user posted image . Jo že malo pogrešam.

sem že dopoldan hotla napisat, da je že nekaj časa ni bilo k nam user posted image ,... mogoče smo se ji kaj zamerile user posted image

Ja, totalno sem vam zamerila, ker .... hm ... aha - ker imate pridne otroke, jaz pa ne user posted image .
Sorči, punce, zdajle sva oba delala ko nora, da sva prevedla tiste filme. Se je ful mudilo. Oba sva totalno neprespana, ker sediva za ekranom do 2h, 3h zjutraj. Upam, da se bo zdaj malo umirilo. Sicer imava še cca 6 filmov za prevest, samo se ne mudi toliko.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14259
8.9.2007 11:42:50   
Anonimen

Eno vprašanje, kje v Celju bi se pa dobile? Bomo šle kaj pojest? Bomo kaj zraven prinesle? user posted image  Jaz lahko mafine spečem user posted image .

To se tudi jaz sprašujem. Noben primeren plac mi ne pade na pamet.  user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 14260
8.9.2007 11:55:58   
Aja1
ČESTITKE KOSTJI ZA 10 MESECEV! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Zamima, Zalika je tak cukrček!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14261
8.9.2007 11:57:06   
Anonimen
Torej kje v Celju in ob kateri uri?

V City Centru je ogromno kafičev in restavracij, sam me je strah, da ne bi bla preveč gužva glede na to, da je 29. sobota.  Pa še vse z vozički zram, bomo ves promet ustavile okrog nas. user posted image Zakaj js zmeri tak kompliciram? user posted image

Mal sn šla špegat na Srečanja RR, pa vidim, da se Celjanke al dobivajo v parkih ( sam glede na tole vreme zadnje cajte, hmm kaj pa vem ) al pa v City Centru oziroma Planet Tušu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14262
8.9.2007 11:58:02   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

To se tudi jaz sprašujem. Noben primeren plac mi ne pade na pamet.  user posted image user posted image

Planet tuš? user posted image  Ker za zunaj je zdaj že kar hladno, pa tudi v primeru dežja user posted image . Samo jaz nisem še bila tam, tak, da ne vem, kako zgleda in če je kaj primernega za miting user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14263
8.9.2007 11:58:36   
Anonimen
Vse najboljše za 10 mesecev, Kostja in mamica pa ati seveda tudi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14264
8.9.2007 12:01:42   
Anonimen
V Planetu Tuš so picerija, fast food plac, slaščičarna itd. Tam majo kr dobre tortice. user posted image

Js se bolj spoznam na Planet, kr tja bolj pogosto hodimo, City Center mi ni ne vem kak fajn, je zmeri ful gužva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14265
8.9.2007 12:06:23   
Aja1
Naša je danes pa takooooooooo sitna. Zdaj je končno zaspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14266
8.9.2007 12:08:10   
Aja1
Jaz v Celju poznam samo City center in je že med tednom tam gužva. Če bi bilo vreme, bi bilo boljše kje zunaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14267
8.9.2007 12:14:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz v Celju poznam samo City center in je že med tednom tam gužva. Če bi bilo vreme, bi bilo boljše kje zunaj.

Js bi tud bla rajš kje zunih, sam kaj ko je vreme zadnje cajte tak muhasto. Planet Tuš je zram City Centra, ni kaj za zgrešit. Mogoč bi bla slaščičarna tam kr primeren plac? user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14268
8.9.2007 12:18:23   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Js bi tud bla rajš kje zunih, sam kaj ko je vreme zadnje cajte tak muhasto. Planet Tuš je zram City Centra, ni kaj za zgrešit. Mogoč bi bla slaščičarna tam kr primeren plac? user posted image

A ni tam zraven Supernova? in Planet Tuš tam ko se gre protii Hoferju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14269
8.9.2007 12:21:19   
Anonimen
Na levi je center Supernova in pa ta nov EK ( kjer bo C&A ) , na desni strani proti izvozu za AC pa je Planet Tuš.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14270
8.9.2007 12:25:10   
Aja1

Na levi je center Supernova in pa ta nov EK ( kjer bo C&A ) , na desni strani proti izvozu za AC pa je Planet Tuš.

Hvala. Potem je tam proti Hoferju pa samo Supermarket Tuš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14271
8.9.2007 12:25:56   
Aja1
Sem jezna...cunje se mi sušijo na balkonu že od ponedeljka, pa so še kar vlažne user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14272
8.9.2007 12:29:14   
Anonimen
Sicer sem jz zdaj to mal čudn povedala, ker je vse odvisno iz katere strani prideš v Ce. No v glavnem, na eni strani CC sta center Supernova in EK, na drugi strani pa Planet Tuš. Ki ga je pravzaprav nemogoče zgrešit, ker je ogromen in visok ter *polepljen* z filmskimi plakati. Mal naprej al pa prej je pa Merkurjev center.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14273
8.9.2007 13:01:23   
Anonimen

SREČANJE NOVEMBRK, Celje , Planet Tuš, Slaščičarna De La Creme,  29.9.2007

• MucaMaca
  • Majas

• Marella1
  • Viv
  • Urška76
  • Atanja
  • Barby84
  • Krfjolca
  • Max81
  • Monika79
  • Malinčica
  • Melita73
  • Lana_s

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 14274
8.9.2007 13:02:36   
Nogavica
Meni bi načeloma tudi bolj odgovarjalo, če bi lahko bili kje zunaj, ampak je vreme res čudno. Jaz še vedno upam, da se bo še malo uredilo.

Kostja, čestitke za 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  569 570 [571] 572 573   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  569 570 [571] 572 573   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?