Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Miha je šel v vrtec, mala je pa zaspala in imam pol urce časa (upam).
ji ne paše. Ampak je bilo ravno to. Sem jo prestavila na levo stran in ona plane na dojko, ko da že 14 dni ni jedla. In potem po podiranju kupčka je tud deno prav lepo prijela in spraznila. Ampak začet na desni strani pa ne. Ni pogojev. Edino ponoči, ko itak je v spanju, ji je pa vseeno na kateri strani začne.
.
, potem pa me hodi dragi budit. Včeraj je po eni uri že skoraj spala, ko se naenkrat ful pokaka. Jo ati previje in mi jo da nazaj, pa se v roku 10 min še enkrat ful pokaka. Ko sem jo spet previla, je bila čisto zbujena in smo šli spet od začetka. No, potem sva jo dala v njeno posteljico ob 23.30 in smo spali do 6.30, ko naju je iz Živine posteljice zbudil ogrooomen prdec, ki mu je sledil kakec, potem pa olajšan vzdih in smeh
, kaj.
, zdaj ji bo ta skoraj premala, naj še zdrži do pomladi, da drugo leto novo kupimo
. Pa tudi očke tako na veliko takrat odpre. Ko pridem do njega in ga vzamem iz zibke pa me tako močno stisne za roko in me ne izpusti, dokler se ne pomiri!
.
.