|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  578 579 [580] 581 582   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.9.2007 22:54:46   
majas
Pa lahko noč seveda 

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 14476
11.9.2007 8:15:52   
Aja1
jutro. PRVA user posted image user posted image user posted image

kapučinček se že kuha user posted image . Da ne boste predolgo spale, ker potem bo že hladen user posted image

Mi smo spali kar ok. Zbudila se je 5x. 1x je nogo vtaknila med rešetke (ograjico) in je ni mogla dobit ven, 1x dudo, 2x zizo in 1x deci mleka (ob 5ih). Sicer ji to flašo komaj uturim v usta (se dere in zmajuje z glavo), ampak je potem spala do pol osmih.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 14477
11.9.2007 8:31:30   
max81
Jutro, drugauser posted image , evo kapučinček je že na varnem u želodčkuuser posted image

spali smo do 6h, pol sem ji pa dudo dala pa polegla nazaj in je zaspala nazajuser posted image , tastar je iz šihta, jest se morm pa pol mal lotit posparavljenja, vn bomo šli šele popoldan ker tuki ful piha, mrazzz je za znoretuser posted image ...za kosilo bomo mel filane paprike od včeraj brez črvovuser posted image , pa krompir zraven

čevljčki so v albumu, ker jih drgam ne znam prlimat, ker sem blont...no je če nem šla kej kmal k frizerju bom kmal naravna

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14478
11.9.2007 9:25:28   
ema79

ZA 6.10.

- mucamaca
- majas
- petra  (enako kot 29.!!!)
- Aja1 (če bo user posted image  frej)
- ircica
- marella1
- nogavica (isto kot za 29. 9. - če user posted image  ne bo rabil delat)
- viv
- urška76
- atanja
- barby84
- krfjolca
- max81
- zamima
- monika29
- malinčica
- melita73
- lana_s
- ema79

Življenje je lepo....

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 14479
11.9.2007 9:40:46   
ema79
dobro jutro!

Naša princeska se je zbudila iz sna, kako je lepo, ker se vedno prebudi z nasmehom, pol se pa še mal pocarta na meni...

Mi imam cicibanove čeveljčke št. 18, na vezalke.  Za tiste, ki ste copatke naročile pri moj škratek - a so cifre realne? al moram manjše vzet, ali večje?

Zamima tvoja mala je itak celi cuker. Pa super, da ima rada muco, naša jo skoz gleda, išče kliče (taij), leti za njo, ko pa pride do nje pa zmrzne. Isto, če se je muca sam dotakne, je cel hudič.

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 14480
11.9.2007 10:04:23   
ema79
Anžetko bogi, naša k sreči, še ni imela vročine (že trkam na les) in ne vem kako bo, ko jo bo enkrat imela in ko bo boga, mislim, da se mi bo srček raztrgu takrat, ko ji pač ne bom mogla nevemkoliko pomagat!

Julija tudi zelo rada pleše. Naajbl je smešna, ku najprej na začetku pesmi začne samo z glavo migat, pol pa še z ostalim telesom. Najbolj všeč sta ji pesmi soba 102 in Dimnikar, takrat mora še obvezno v TV gledat.

Indijance se gre na stotri načine: Z mojo roko, s svojo roko, z drugimi deli mojega telesa, s pokrovi oz. z katerokoli stvarjo ji pride pod roke.

Petra ful luštne fotkice.

Aja, a sem to prov prebrala, da je lulala v kahlo???? Mi o tem še upat sanjamo ne!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 14481
11.9.2007 10:40:37   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: ema79

Aja, a sem to prov prebrala, da je lulala v kahlo???? Mi o tem še upat sanjamo ne!

ja, in danes zjutraj je spet. user posted image user posted image user posted image  Sicer slučajno, ampak vseeno user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 14482
11.9.2007 10:41:26   
Aja1
Ema, naši so prav copatki M, L so full preveliki. Ji bodo prav šele čez par mesecev.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14483
11.9.2007 10:43:28   
Aja1
Nogo ima pa cca 10,5 cm.

Zdaj sem ugotovila, da imamo pokvarjenega pametnega kužka. Vse pesmice poje do polovice user posted image . Včeraj sem pa že račun vrgla stran user posted image , tako, da sem danes že po kanti brskala in ga našla. Upam, da mi ga bodo zamenjali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14484
11.9.2007 10:50:18   
majas
Jutro!
Spali no ja...

Sonček je pokukal iz oblakov, jupiii... da bi tako tudi ostalo.

Bravo neja za lulanje v kahljico user posted image mi še ne sprobamamo, je še niti nimamo user posted image

Upam da je Anžetko danes že boljš ...

Luškani čeveljčki max... mi imamo komaj 17 št. čevljov.

Pa lep daaaannnn user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14485
11.9.2007 11:08:24   
Anonimen
Jutro!

Ne nism do zdajle spala, sn mela frizerko na obisku, mi je pramene delala, zdaj sn spet cela blontna. Pa mi je prav všeč. user posted image

Mi bomo zdele mal v Cele skočil, v un ta nov trg. center pa mal okrog. Pa sončeka mamo! user posted image

Vidim, da si Aja1 šlihta nov avatarček. user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 14486
11.9.2007 11:16:36   
Aja1
Že naštimala user posted image

Mucamaca, dej prosim  poglej, če imajo kej hlač (takih kot od trenerke) za user posted image . Pa koliko je cena. Hvala. Naša jih bo nekaj rabila za v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14487
11.9.2007 11:17:21   
Zamima
mucamaca sem ti kar fauš nove frizure user posted image  jaz bi si tud morala spet pobarvat, ne vem, če ne bom skočila po barvo danes v DM-a user posted image , pa modelček za mafine grem iskat - končno user posted image (če bom utegnila seveda)

Jej, jaz sem pa celo jutro pisala seznam za selitveni šoping v soboto user posted image  user posted image user posted image  (upam, da bo 100€ za začetek dovolj)
user posted image

Bravo Neja za lulanje user posted image , tudi mi še nimamo kahlice, pa ji je do 1. roj. dneva verjetno ne bom kupila. Ko bo pa sama hodila jo bom pa začela počasi navajat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14488
11.9.2007 11:25:22   
Aja1
Zamima, se že seliš?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14489
11.9.2007 11:25:51   
Aja1
Mucamaca, fotko frizure gor! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14490
11.9.2007 11:41:12   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, se že seliš?

ja še par dni, ker še na neko odločbo čakam user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14491
11.9.2007 11:46:58   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, se že seliš?

ja še par dni, ker še na neko odločbo čakam user posted image

super user posted image

Komaj čakaš? Koliko km stran pa gresta?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14492
11.9.2007 11:57:43   
atanja
JAz sem pa jezna... ker sm bla prejle v službi in so em dal na en slabš delovn mest... PA se zdaj sprašujem za koga sem rihtala preden sem šla zamenjavo, tako da niso mel nič posebnega dela zaradi moje situacije, niti kaj večjih stroškov.... Za nekoga k se vala v denarju tok da še vn ne vid....

Pa vse sem rihtala pa doma nardila kaj sam da je vse šlo v promet... in evo... Tanja je izviselaaa.... 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14493
11.9.2007 11:58:24   
Zamima
aja1, samo 4 km stran user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 14494
11.9.2007 12:05:42   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

JAz sem pa jezna... ker sm bla prejle v službi in so em dal na en slabš delovn mest... PA se zdaj sprašujem za koga sem rihtala preden sem šla zamenjavo, tako da niso mel nič posebnega dela zaradi moje situacije, niti kaj večjih stroškov.... Za nekoga k se vala v denarju tok da še vn ne vid....

Pa vse sem rihtala pa doma nardila kaj sam da je vse šlo v promet... in evo... Tanja je izviselaaa.... 

ja, na žalost je tako ponavadi. user posted image  Bolj si priden in tako naprej, slabše je. najbolje pridejo skozi tisti, ki se jim j... za službo. 
meni so dali letos manj dopusta kot lani, pa imam zdaj še na otroka dan user posted image user posted image user posted image oz. imam ravno toliko dopusta kot ena, ki je prišla junija, brez otrok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 14495
11.9.2007 12:09:01   
max81
Zdaj sem ugotovila, da imamo pokvarjenega pametnega kužka. Vse pesmice poje do polovice . Včeraj sem pa že račun vrgla stran , tako, da sem danes že po kanti brskala in ga našla. Upam, da mi ga bodo zamenjali.

Aja1 preden ga odneseš nazaj, a si odstranila tisti štrikec , ki je vzadi pri baterijahuser posted image

pa lušten avatarček mašuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14496
11.9.2007 12:10:21   
Zamima
v MB grmi user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14497
11.9.2007 12:11:40   
Zamima
samo ne dežja, no! user posted image  sva se z najboljšo prijateljico zmenle, da greva v mesto popoldan user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 14498
11.9.2007 12:55:20   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zdaj sem ugotovila, da imamo pokvarjenega pametnega kužka. Vse pesmice poje do polovice . Včeraj sem pa že račun vrgla stran , tako, da sem danes že po kanti brskala in ga našla. Upam, da mi ga bodo zamenjali.

Aja1 preden ga odneseš nazaj, a si odstranila tisti štrikec , ki je vzadi pri baterijahuser posted image

A tisti napol plastičen trak (bel),ki je prlepljen na kužka in na škatlo? Tega sem dala stran, drugega pa ni user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 14499
11.9.2007 13:05:31   
marella1
Aja: ful lep avtar pa user posted image za kahlico

Mi smo tudi danes končno dobili copatke, so ful luštni, ampak so ji še malo preširoki v dolžino pa so ji čisto malo ppreveliki user posted image . Mi je pa ful hecno, ker sem zraven dala tiste stare (Bobux) in so res majhne proti ta novim. V njih je kot kakšen Big Foot. user posted image

MucaMaca in Nogavica:
vidve sta naročili babylegs, če se ne motim. In kakšne so?

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  578 579 [580] 581 582   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  578 579 [580] 581 582   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!