|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  612 613 [614] 615 616   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
26.9.2007 21:57:07   
MALINČICA
JEEEEEEE!!!!! Bravo Anžetko!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 15326
26.9.2007 21:57:17   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Max81, boma kaj čvekale, ko bodo ostale punce v službah?

Itak da boste...pa še jaz bom kakšno napisala v frej cajtu (malica) user posted image

Jaz v službi niti enkrat nisem bila na netu. Še za obisk WC-eja ni blo cajta, jest smo hodile namesto ob 10. ob 12. ali 12.30. Pol pa dobim prenehanje del. razmerja na tak lep način v zahvalo. Brez telefonskega klica ali povabila na razgovor. Nič. Pa niti en dan na bolniški. Res me je prizadelo vse skupi.user posted image user posted image user posted image

Res nesramno user posted image user posted image

se kar podpišem pod to ... ah ja...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15327
26.9.2007 21:57:25   
krfjolca
Aja1, samo še rdečo so imeli, modro mi je pred nosom ena splela user posted image . Je pa ful hecen mali, ko je mislil, da je novega poganjalčka dobil. Je šibal po celi sobi s to kahlo user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15328
26.9.2007 21:59:09   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

sva že pri mojih user posted image

kratke počitnice... zdaj pa Zalo hitro uspavat pa priti čvekat user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15329
26.9.2007 21:59:20   
Aja1
Maja, priden ati, da jo je lepo zrihtal spat user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15330
26.9.2007 22:00:33   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, samo še rdečo so imeli, modro mi je pred nosom ena splela user posted image . Je pa ful hecen mali, ko je mislil, da je novega poganjalčka dobil. Je šibal po celi sobi s to kahlo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15331
26.9.2007 22:00:43   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Enako - naša tudi šiba po celi sobi user posted image user posted image user posted image . Če je pa v kopalnici je pa na tepihu in je ok.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15332
26.9.2007 22:01:50   
majas

Maja, priden ati, da jo je lepo zrihtal spat user posted image

JA res.. je bila 2uri pri tašči, potem jo je prišel iska, sta se igrala, nardill flaško, skopal in jo dal spat... sem prav vesela da zna user posted image pa meni je tudi pasalo, pa v službi je bilo prav fajn.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15333
26.9.2007 22:06:45   
majas
Grem malo po tel klepetat potem pa pred tv, se je JAG začel.

Lahko noč vsem  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 26.9.2007 22:15:42 >

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15334
26.9.2007 22:11:02   
Aja1
Jaz tudi grem. Spet stoka moja miška user posted image

Nočko.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15335
26.9.2007 22:18:39   
majas
Aja1 mirno nočko... pozdravita s ečim čim prej

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 15336
26.9.2007 22:26:08   
Zamima
Evo mene, ugotovila kaj pali pri uspavanju: Zibanje ob goveji muziki na TV petelin user posted image user posted image user posted image

No, nima veze samo, da spi user posted image user posted image

Bravo Anžetko!!!
Nogavica: Živa je pa res en angelček, te sinje modre okice user posted image , ne vem meni se zdi, da je čist po mamici user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15337
27.9.2007 5:52:15   
Anonimen
Jutro...ziher sem prva...se je palček pred eno uro zbudil, dobil flašo mleka in zaspal nazaj...meni je bilo pa brezveze za 20 minut spat...sva z dragim kavico spila, zdaj sem prišla hitro počekirat, če ste še žive, sicer se mi pa že malo mudi...sem cele dneve v službi...user posted image

Pri nas ful dežuje...upam, da ne bodo hudi nalivi in poplave...user posted image  Val ful dobro hodi, ful lepo lovi ravnotežje...zna novo besedo...v knjigici pokaže medvedka in reče ''detek''...user posted image

Zdaj pa šibam...uživajte z malčki...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 15338
27.9.2007 7:32:07   
max81
Jutro vidim, da ste večeraj še kr nekaj čvekale...jest sm šla že ob 23h spat se mi ni dalo čisto nič večuser posted image ...spali smo fino, zdejle sva pa že pokonci, ker gremo takoj v šoping, samo še atija počakava da pride iz službe

vav pa mamo spet novega frajerja na kahliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15339
27.9.2007 7:48:26   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: viv

ZAMIMA - dej mi prosim pošlji geslo od albuma hiška. sem firbčna user posted image

Jst bi tud prosim, še nism vidla... user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15340
27.9.2007 9:30:07   
Zamima
jutrooo, naša user posted image  se očitno vrača na stare tire kar se spanja tiče - upam, da se ne hvalim prehitro,... ampak še zdaj spančka user posted image user posted image user posted image , upam, ne bo več vstajanja ob 7.00 user posted image . No zdaj jo bo pa lakota zbudila user posted image .

Tudi pri nas dežuje user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 15341
27.9.2007 10:29:34   
majas
Jutro. Mi spali super, ob 6.30 se je zbudila in mi iz pojstle padla,.. od zdaj naprej več ne spi z nama... vedno ko se okoli 6ih zbudi in ko jo vzamem k sebi me kar zmanjka, še lučko ponavadi pozabim ugasniti kaj šele da bi njo dala v petleka. In evo je bilo boom... jokala malo, hvalabogu vse ok..
Zdaj se lepo igra že kar nekaj časa, ker se jaz stanovanje pospravila, je bilo spet vse navlečeno user posted image

Dežuje tudi tukaj ja,,, grozno vreme, brezveze res... Bodo kaki nakupovalni cebtri dobrodošli za sprehod. Evropark imamo zdaj res velik,, samo kaj ko so skoraj same drage trgovine notri user posted image  

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15342
27.9.2007 10:51:00   
viv_
Dan zaspan!

Naša je že odslužila svoje v vrtcu. Uvajanje gre bolj gladko, kot je šlo pri Mirni. Pomoje da zato, ker jaz nisem živčna, pri Mirni sem bila pa vsa v razsulu... Zdele pa šlafa doma. V torek bo prvič spala user posted image

Me je pa naša tajnica dones že 650-ič klicala, kdaj pridem delat. Aaaaaaaaaaaaaaa... Pa že vrabci čivkajo.

Anžo user posted image user posted image user posted image user posted image  za kahlico. Jest je ne mislim dajat na kahlo. Ker mi je sam dvojno delo. Mirna je pri dveh letih rekla, da ne bo mela več plenice in je blo konc. Od takrat naprej skoz na wc lepo hodi. Najprej smo meli nastavek, zdej pa že kr tko. Sem mal komot user posted image

Se morm pohvalit, sem šla dones naročit nova očala user posted image  Zdej bom mela že 3 okvire, k se mi dioptrija ne spreminja, sam na vsake 3 leta en recept pokoristim. Prispevajo pa 30 eur user posted image  Je ša Zarja nora na moje špegle, kuj mi jih dol zvleče user posted image  

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 15343
27.9.2007 10:58:37   
viv_
Zamima - ful luštna sobica. Pohištvo je pa zakon? A si to že kupila s temi rožicami, a si sama kombinirala?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15344
27.9.2007 11:29:41   
Zamima
viv - rožice se dobijo zraven pohištva in potem jih po želji nalepiš user posted image .

Zala je spet zaspana, ampak spati pa noče user posted image , zdaj sem ji dala ene račke ki gagajo, da ima neko delo user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 15345
27.9.2007 11:41:21   
max81
mi smo doma, skor smo prmrznli...edin tamali je blo fajn toplo k je bla napravlena kt sred zimeuser posted image

kupil smo vse, pa še neki več...vzel smo še nov monitor k je bil v akciji, da se znebimo te velike škatle...jej kolk bo zdej manj prahu zapobrisatuser posted image

tamala spi, kosilce se kuha..komej čakam, da vidim kaj sem včeri spacala skupuser posted image ...poročam kasnej al jih bom še kdaj delala al sem jih včeraj zadnjičuser posted image

popldan gre tastar neki delat, tako, da bova spet sami

joj čedalje bolj mi grejo na živce vprašanja, a ja tko zgodej ste naročil še engauser posted image ....zdej pa res ne vem al sva mi2 tko čudna al kvauser posted image .....jest butelj se pa kr neki sekiramuser posted image , dobr da moj ni slišov, povedat mu pa tud nočem

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 15346
27.9.2007 12:44:05   
krfjolca
Max, ne se sekirat. Reci, da imate namen imet 12 otrok, pa zato hitita.

Mi smo danes spali boljše. Sva ga ob 1h (po že 5x bujenju) pustila malo dret, pa je vztrajal 20 minut. Potem sem ga pomirila in je zaspal do 6.30, spil mleko in potegnil še do 9h user posted image . Kruta mama, ampak naspala sem se pa le.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15347
27.9.2007 12:45:24   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81
joj čedalje bolj mi grejo na živce vprašanja, a ja tko zgodej ste naročil še engauser posted image ....

Ne seciraj se in raje odgovori: "Joj, saj veste, zdaj lahko vse prek katalogov kupiš, pa naju je z možem malo zaneslo..."

Primrznilo? Ja kakšen mraz pa mate tam gori na severu?

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15348
27.9.2007 12:50:50   
urška76
Oj!
Mi smo imeli pa danes katastrofalno noč. Se mi zdi, da še ni tako slabo spala od kar je na svet ta naša bejba. Pa nimam pojma kaj jo matra. Verjetn kombinacija polne lune, vremena zobkov in rahlega prehlada.
Max ne seciraj se. Reč da bi rada mela fuzbalsko ekipo, pa se ti mudi. Kaj jih pa briga, vsak ima otroka kadar njemu paše.
Veš kao so mene zadnjič čudno gledal, ko smo šli z mojimi na sprehod, pa mami pazi še na eno punčko dve leti in pol staro. So si mislil, da sem si tri enega za drugim omislila user posted image . Jest sem se pa francoza naredila in nisem hotla nič komentirat, naša mami pa tud ne user posted image . Kaj jih pa briga babe stare. Če bi mi tako pasal, pa če bi mi ratal je to čisto moja stvar. Sej Špela bi bla tud mal prej, če bi ratal, pa se ni hotl tok hit prjet, k pr Mihu user posted image .

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 15349
27.9.2007 12:51:23   
urška76
Evo tok cajta pišem da me pol prehitite user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 15350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  612 613 [614] 615 616   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  612 613 [614] 615 616   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?