urška76
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: marella1 : kdaj se začne plavanje? . v Lj se začne zadni teden v marcu. Od 26.3. dalje. Nas sicer na prvi vaji ne bo, ampak jo bomo pa toliko bolj navadili na vodo tisti teden v toplicah . Komi čakam. Kaja upam, da bo še prostor in bomo soplavalci. Drugače smo pa mi že skoraj zdravi, upam da taki ostanemo do konca tedna. Miha je že Ok, danes je tud mal kakal in ni bila driska, tako da gre jutri v vrtec. Mene še neki šravfa, ampak ni panike, me je sam mal prepucal. Špela in moj sta jo pa odnesla brez problemov. Komaj čakam četrtek, pa baje ne bo nič s sprehodom, je dež napovedan. Tako, da mamice s fantalini obvezno na srečanje, da preženemo dež. K če bomo same babe, pol bo šele ulival Našemu Mihcu pa petica raste, tako da smo ugotovili zakaj juho tako z veseljem poje, vse ostalo mu gre pa težko po grlu. Ga boli, je danes pri umivanju zobkov pojamral. Mi smo pa virus krivil, da ni jedel , no sej prva dva dni je bil verjetno tud virus kriv, da mu ni hrana pasala. Aja jest pri mali pazim, da jo ne pregrejem. Za ven jo imam oblečeno v bodi, majčko in termo jopico, spodaj pa žabice in nogavičke pa v zimsko vrečo in na voziček. Notri imao pa tko skoz enak toplo. Za v lupinico je pa imela čez žabice še trenirkico, pa z dekico pokrita pa ji je bilo glih prav. lepo in mirno noč mamicam in
|