Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
če pa ne kakaka pa bi tudi porabila plenice dnevno. Čisto noramalono-saj ritka ni mokra če so vredu plenice.
. Zdej mi pa v vozičku spi.
Še dobro, da sem na porodniški, k drugač ne vem če bi si lahko še dopust zrihtala tok hitr. Pa še ni za Bežigradom, k bi šli lahko peš, ampak ga imamo v Črnučah. Se bom še lovila okoli, kje to sploh je.
.
. Pa te Šparove tako smrdijo, pa ne vem, a sem razvajena ratala, al pri Mihu res niso tok smrdele.
. Dobi se ga samo v lekarni stane pa 8 al pa 10 E (odvisno v keri lekarni kupš-prepričaj se da ni zasebna... smo se že parkrat nasr...)
Saj jaz tudi komaj čakam ampak do 4. meseca pa bom vseeno počakala, mogoče še kak teden dlje glede na to da je imel pri rojstvu prenizko porodno težo in ima takšne težave s hranjenjem. Bom zdravnico vprašala da vidim kaj ona misli. Jutri imava posvetovalnico, v petek pa še pregled za kolke.
.
, tako da sva v skupini ob 12. Kaj je z jutrišnjim srečanjem?? Po moje me ne bo, ker sploh ne vem kako se zadeve lotit. Vem kje je KR... to je pa tud vse