krfjolca
|
ircica, saj bo bolje, če ne prej, ko gredo mulci v šolo . Mene bolj ko tašča mori moja mami. Tašča je, kar se tiče otrok, super, šele zdaj to vidim. Nič ne forsira, naredi tako, kot želim jaz (oziroma pri svakinjinemu otročku kakor želi njegova mami). Mi je to ful všeč, da spoštuje najine želje glede vzgoje in nege malega. Če se kaka stvar razlikuje od njenega mišljenja, reče samo: a res, no vidiš, ko ste bili pa vi mali, je bilo pa tako in tako - to pove kot zanimivost. Aja1, mi imamo Oleovit D3 kapljice, te so avstrijske, pa ni nobenih krčev po njih. Dam eno na dan (kadar se spomnim). Dobiš jih pa v Škofji Loki v lekarni Arnika, če se ne motim, pa lahko tudi pokličeš in ti jih pošljejo po pošti. Sva bila danes v BTCju. SPET NISEM KUPILA NIČ ZASE!!!! Zdaj si grem pa že na živce. V vsaki trgovini samo švignem mimo ženskih oblačil na otroški oddelek, moj me je pa komaj dohajal. Naslednjič mu moram reč, naj me da na POVODEC! No, kupila sem: - prehodno jakno za Anžeta (vojaško zeleno) v Zari - hlače z vojaškim vzorcem in bež poletni klobuček za Anžeta v BCju - 2 kratki majčki za Anžeta v Arielu - karirasto kratko srajčko za Anžeta v Emporiumu - sivo trenerko v HMu (jasno, za Anžeta) - pižamico za Anžeta v Marx & Spencerju malo je manjkalo, da nisem kupila še sončnih očal (za Anžeta) v HMu. Se mi ni dalo še enkrat čakat v vrsti. Aja, pa še Tiny Love spiralo z igračkicami za na voziček HELP, I´M ADDICTED!!!