|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
16.6.2007 6:49:27   
Sisy
jutroooo

jaz sem že budna ko čuk,mislim za pop.....user posted image  Tale moj mehur mi ni dal spati in sem že od šestih kot sova.....katastrofa.....

Estera-zakaj pa ne bi šla na morje? Jaz grem celo na otok...Torej,če je s tabo vse ok sploh ni ovir...Pa pojdi kam bližje če se ne počutiš najbolj "varno"-kam v Istro recimo....
Tia-ti pa tut šibaš ritko namakat-super user posted image  Jst se bom "zadovoljila" kr s tastarimi kopalkami,vem pa kako je če modrček ni prav,bom pa pač zgoraj brez user posted image  ne ne mal se hecam...prav zaprav sploh ni slaba ideja-v H&M-ju imajo ful lepe pa ful ugodne kopalkice sam se mi zdi smotan nove kupovat z modrčkom XXXXL k mi bojo pol itak prevelike user posted image

Tonja-ja midve mava kr kmal tale D dan, tko da bo treba bit kr prpraulen user posted image  Sicer torbe še ne bom prštimala ampak takoj po morju pa res začnem oblekce prat pa likat...

Jst grem pa danes v baby center po posteljnino....Kupila bom tako roza-bež-z medvedkom...user posted image

nč, zdej me že počasi lahkota grabi,čez 15 minut se Mercator odpre tako da šibava user posted image  po svež kruhek...

se beremo

papa

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.6.2007 9:45:16   
tonja
Oj Sisy!

Si pa res zgodna!

Jaz pa grem ponoči ene dvakrat na wc, pa me tako razjezi k čist mal prteče - za tisto malo moram vstajat!!!
Se pa tolažim s tem, da je to uvertura za avgust, ko bom večkrat ponoči takole vstajala.

Smo začele že s stranjo 100 user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
16.6.2007 10:30:17   
tia01
Evo zdej sm pa tudi jaz med živimiuser posted image . Sisy, ti pa si zgodna. Jaz uživam še dokler lahko, potem bo treba pa bolj zgodaj ustajat. Sem pa glih prej v postelji premišljevala, da bi se čez kakšnih 14 dni lahko kateri izmed vas prvih avgustovk začelo že kaj dogajat... Tako da bi bilo fino, če bi si malo izmenjale telefonske št., da bi imela vsaka vsaj od ene avgustovke tel. št., ko bo treba obveščati za rojstva naših malih pikcov. Ker julijke so tudi kar začele en mesec prej rojevat. Sicer samo nekaj, ampak moramo biti pripravljene, da bomo vse na tekočem. Jaz imam še od prvega srečanja tvojo telefonsko Sisy, pa tudi od Antigone jo imam, tako da bom eno od vaju obvestila. Ampak jaz sem bolj proti koncu avgustauser posted image . Bolj me skrbi za vas Tonja, Sisy, Katis, Malamisha, Poopsie, Pujkec... user posted image user posted image

Me prav zanima katera bo prvauser posted image .
Hočem samo povedat, da ne boste pozabile na tisti seznam, ko boste pošiljale smsje okoli, pozabile dodati tudi eno od nas avgustovk, da se bomo veselile z vami.user posted image user posted image

Joj o čem jaz že razmišljam... A me že preveč paranoja daje a ne?? Hehe... Jst pravim da zihr je zihr...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
16.6.2007 10:44:50   
Sisy
Tia sej vem...tut mene že kr mal strah grabi-vse skup je že tako bliiiizu user posted image  Da ne bo pol že res čez kakšnih 14 dni naša Sara tkole uzuni delala: user posted image hahahahaha

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.6.2007 11:30:38   
tonja
Sisy - tale dojenček je pa prav za nasmejat se user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.6.2007 12:55:37   
tia01
Hehe, sam res...

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
17.6.2007 0:09:48   
tia01
Ok, zakaj ni bilo nobene nikjer cel dan?? Smo kar malo zaspale tukaj med avgustovkami... Zgleda je samo meni tako dolgčasuser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
17.6.2007 9:15:23   
karin412
Živjo! Se še jaz malo oglasim. Tudi meni je kar vroče, včeraj sem bila pa cel dan doma, ker je imela Ajla vročino, upam, da danes ne bo več narasla, ker je že boljše in tudi pije in je.
No, na WC ponoči tudi jaz hodim, sicer pa pokrivam Ajlo, ali pa odpiram okna, ker mi je vroče. Tako da cele noči nisem prespala kar že kaka 2 tedna in verjetno bo tako do konca.
Tudi jaz sem na bolniški, kontrole nisem imela, moja prijateljica tudi ne. Se pa šetam okoli, ker peljem Ajlo na sprehod po vasi ali pa smo pred hišo, kjer ima Ajla peskovnik, gugalnico... Ne vem no, jaz bom vseeno šla za nekaj dni v Koper se malo kopat, ker moram tudi urediti papirje na Davčni in Centru za socialno delo, ker imam tam stalno prebivališče. Me pa zanima res s to kontrolo, ker jaz sem tudi dosti pri tastu v sosednji hiši, ki je blizu naše, vmes je vrt; pa tam tudi počivam, ko oni pazijo Ajlo.

Zanima me, ali so vaši user posted image  že obrnjeni na glavo? Moj se vseskozi obrača, v zadnje je imel prečno lego na UZ. Mislim pa, da je zdaj na riti - sedi. A katera dela kako telovadbo za obrat otroka?

Drugače imam tudi jaz vse že pripravljeno, oblekice vse, samo nisem vedela kaj kupiti, ker ne vem, kako bo vreme avgusta. Kratkih rokavov nisem kupovala, zimske pajace pa imam od Ajle, tako da sem kupila samo 4 tanjše komplete. Zibko moram še naštimati, prav tako avtosedež, ki je v vreči v omari. Pa v lekarno moram po par stvari  - tudi termometer moram kupiti, sem se odločila za enega navadnega digitalnega za v rito in ušesnega z nastavki, čeprav ga že imam, pa mi ni všeč, ker je težko izmerit temperaturo (nima nastavkov, ušeska so pa ozka in izgleda, da ne doseže noter).
Kupit moram še čaj za dojenje, nastavke imam, Lanolin tudi, črpalko tudi, aja čaj iz malinovih listov in cimet za v čaj - za po 36. tednu, ko se pripravljaš na porod. Potem mislim iti še po kako homeopatsko zdravilo za rane, če bom slučajno rezana, sicer pa moram imeti take stvari doma, če se Ajla kaj podrsa po kolenih.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
17.6.2007 15:35:20   
Caarmen
Cimet za v čaj  - za po 36. tednu

A lahko prosim to malo razložiš!!!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
17.6.2007 19:31:15   
karin412
Prijateljica mi je povedala par fint, kako roditi prej, če otrok zamuja - ona je sicer rodila 13. dan po roku - zvečer pred porodom sta ji pomagali kopel v banji in ricinusovo olje (kar ji je svetovala babica iz Kr. porodnišnice), prej pa je šla še na masažo, ki jo izvaja Mojca Kurent v Lj.... no poleg tega mi je povedala tudi za cimet, da spodbuja porod.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
17.6.2007 21:27:26   
pajac
ponovno doma!
sicer mi je bilo fajn (sem šla na obiska staršem) ampak mojega user posted image ni bilo zraven pa je bilo malo žalostno...
Se mi zdi da se me loteva gnezditveni refleks i ko me ni doma se mi zdi da ne bom imela časa vse pripraviti user posted image pa nisam med prvimi avgustovkami. Je pa res da sem postala malo pozabljiva, dezorganizirana in podobno.

vidim da je vreme prelepo za sedenje ob kompu.
Jutri imam pregled. Danes sem skoraj prepričana da se je user posted image obrnil a glavo. Dobila sem namreč par dobro odmerjenih brc pod desno rebro, za katere bi lahko rekla kar koli prej kot da o bile prijetne.
E a se je katera pozanimala glede zavarovanja - asistence v tujini v nosečnosti.
Ja sem zdaj vzela Coris in veselo ugotovila da mi krijejo stroške v primeru ogroženosti življenja mene in otroka vendar le do polnega 30. tedna nosečnosti. (no to velja za probleme povezane z nosečnostjo, nogo v gips bi mi tak dali ne glede na to a sem noseča ali ne) Malo butast občutek je. Pa rihtala sem si Coris par ur preden sem odpotovala user posted image
malo bom pogledala na netu a kje piše kaj drugačnega.

Ok bejbike uživajte z user posted image !

Pajac

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
18.6.2007 9:03:29   
Antigona
Juto punce!

Ja ta vikend je bil tako zelo lep, da je bilo kar škoda sedet za računalnikom user posted image ...

Glede na to da vas gre kar nekaj v petek na morje, lahko naše tedensko srečanje prestavimo na sredo ali četrtek. Ura ostane enaka, Tia, ti pa če zaspiš lahko pokličeš, in te počakamo, lahko pa celo naročiš bujenje, pa te bomo zbudile user posted image . Kaj pravite???

Luka tudi zelo zelo brca, mi je prav smešen. Sem včerajk na terasi brala knjigo, tako da sem imela knjigo naslonjeno na roko, roko pa čez trebuh. Je Lukata očitno knjiga žulila in je tako brcnil, da mi je skoraj knjigo po tleh zabrisalo user posted image , očitno ne bo rad bral  hi hi hi... Je pa že obrnjen na glavo in razen rite in nog se ne obrača več, vsaj moja G. je rekla, da bo tako ostal do poroda. Pa tudi nič takega nisem čutila, da bi se kaj čudno obračal...

Evo to je to za zdajle, se mi neki ne da pisat.

Pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
18.6.2007 9:27:10   
Sisy
hoj

Antigona-men se isto dogaja user posted image  Sem zvečer revijo brala pa mela roke in revijo rahlo naslonjene na trebuh je parkrat tko brcnila da je revijo kr odnesl user posted image  a ni to hecn no...

Midva greva sicer na morje v soboto ampak se kr strinjam da se raj dobimo v sredo al pa četrtek ker bom v petek bolj v fazi pakiranja. Predlagam mogoče bolj sredo,kaj pravte ?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
18.6.2007 9:53:23   
Sisy
punce glede zavarovanj če greste na morje-sem klicala na Vzajemno in res žal nimajo nobenega posebnega zavarovanja za primer nosečnosti, je pa boljš vzet neko dodatno zavarovanje kot pa nič.

Jaz sem vzela neko posamično dodatno zavarovanje kjer ti krijejo za nujne primere :

• 12.800 EUR zdravstvenih storitev
  • 1.300 EUR odvetniških storitev
  • 5.100 EUR nujnih prevozov v domovino
    Skupaj zavarovalna vsota je:
    19.200 EUR

https://www.vzajemna.si/default.asp?CatID=430&TAS=true

Plačate pa nekaj čez 8 EUR....

(odgovor članu Sisy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2489
    18.6.2007 10:53:54   
    mony5
    Ojla čveke!

No da se po dolgem času še jaz malo javim! Sem od danes dalje na dopustu in potem na porodniški in morem reč, da je full dobr k sm doma in nič ne počnem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač se je pa naša Zoja začela malo intenzivneje gibati in sem čisto presrečna! Meni je tudi bolje, če bi se potem v sredo dobile na eni dollllggggiiii kavici ker me v četrtek ni! user posted image user posted image user posted image

Joj ja zdej bo pa res treba počasi vse nabaviti, oprati, zlikati, se pripraviti, saj se naš čas počasi že bliža in čas ko bomo po 9 mesecih prijeli svoje štručke v roke in jih opazovali ker nam bodo itak najlepši na svetu. Joj sem se kar malo raznežila in ja jaz komaj čakam, da vidim svojo Zojo in jo stisnem k sebi!user posted image user posted image user posted image

Malo sem se razpisala, zdej grem malo pospravljat, pa se kasneje spet malo oglasim!user posted image user posted image user posted image

Aja danes popoldne imam pregled pri G in bom videla svojo pikico, komaj čakam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2490
    18.6.2007 12:50:07   
    tia01
    Meni tudi bolj paše v sredo. Bom naštimala svojo budilko user posted image . A isto v tisti slaščičarni?

(odgovor članu mony5)
    Neposredna povezava do sporočila: 2491
    18.6.2007 14:09:47   
    Antigona
    Ja, ob desetih v isti slaščičarni, to je slaščičarna Orehek, nasproti glavnega vhoda v halo A, če slučajno še katera ne ve. Sej Tia če te ne bo, te bomo kar poklicale, boš vidla user posted image !!!

(odgovor članu tia01)
    Neposredna povezava do sporočila: 2492
    18.6.2007 15:12:31   
    Anonimen
    Ojla čvekice!

Pismo ste se razpisale, sem porabila skoraj pol ure, da sem vse prebralauser posted image pridne ste, ni kajuser posted image !
    No pri nas je tkole, poleg tega, da je ŠE KAR vse v razsuliu, no računamo da bo ta teden vse narejenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (držimo poesti, ane?user posted image ), mi je še brezzični router crknil tko, da sem bila brez inteneta skoraj 5 dni, obup in grozauser posted image user posted image user posted image ....tolk mi je bilo dolgačs, tolk sem pogrešale čvekanje in RR ampak smo končno poštimal tko, da zdej zanekrat dela.

Drugače se pa super počutim, tudi moja Tjaša brca kot nora, in zdej brcike že močno bolijo tko, da včasih kar na glas zastokam. Tudi mene ponavadi brca najbolj ravno takrat, ko sem na materinski ali pa na kakem uradu in potem hopsam gor in dol ,ker je tako močnauser posted image .
    Paprije na CSDju sem tudi že jsr uredila, tud očetovstvo smo že priznali in seveda tudi pri nama je bila ena smotana ženska, ki ji je bilo totlano odveč vse skupaj in potem me je še neumno spraševala, če sem bila že kdaj porolena(user posted image ...mislm sej sploh nisem poročena) in če je to moj prrvi otrok in kr nekej...sitna je bla pa k triper, groza!

Sisy in Antigona, imam podobne izkušnje...z revijami, krožniki oz. s čimerkoli kar dam na trebuh odpihneuser posted image !

V soboto sem nakupila še stvari, ki so mi manjkale, v glavnem spet je šlo več kot 100evrčkov za kremce pa ostale drobnarije, pa kaj čem, če je pa tolk luštn kupovat in potem me kar zaneseuser posted image .

Joj, da o Trenjih sploh ne govorim....user posted image , so mene tud tolk razjezil, sploh ta Cerar...ta pa je en podn od človeka, groza! No kakorkoli, mene Postojna še ni minila tko, da jst grem z vsem veseljem in pričakovanjem tja!!!

Joj, tale vročina me ubija..grem hitro pod tuš potem pa na materinsko!!
    Bodite pridne!
    pozdravček

(odgovor članu Antigona)
      Neposredna povezava do sporočila: 2493
    18.6.2007 16:14:45   
    malamisha
    Cerar - čeprav sem bila tudi jaz ena tistih, ki je kar pihala od jeze, ko sem šla iz pregleda, kjer me je pregledal on, se bom postavila zanj. Rajši imam, da me pregleda strokovnjak, kar on vsekakor je, pa četudi je malo bolj grob in osoren in pove realno, kar je, kot pa da me pregleda nekdo, ki je sicer nežen in prijazen, pa se na koncu izkaže, da nima pojma. Tako, sem se morala izkašljatiuser posted image

Telefonske številke - za obveščanje v primeru rojstva otroka ali kakšne druge malenkosti, da ostale ne bomo čisto panične, če bo katera izginila za dalj časa.
    Katera je že zadnjič omenila to možnost???user posted image  Predlagam, da ji pošljemo številko na zasebno, če je pripravljena na obveščanje...
    Mislim, da je bila Tia01 - se motim?

Trebuh - tudi v mojem je dogajanje, da je kar joj! Pri Mojci je bilo vse bolj mirno. Očitno bodo avgustovci pravi korenjakiuser posted image

Priprava cotk - še vedno ničuser posted image , grozna sem, nič se mi ne ljubi... Vročina me ubiva. Hvala bogu za klimo v stanovanju, drugače bi bila hin...

Zdaj pa pospravljat!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2494
    18.6.2007 17:13:15   
    tia01
    Ojla! Evo danes sem pa tudi jaz končno dobila vse papirje, da grem zrihtat na csd. Samo bojo moral počakat na julij, ker grem na morje in mam še tolk stvari do petka za narest...
    Potem je srečanje v sredo ne?? Ve kr pokličte, samo si bom prou budilko naštimala, tko da bom sigurno pršlauser posted image user posted image . Če bom 15 minut zamujala, pa kličte za svaki slučaj,user posted image .
    Ja glede sporočanja in to, je mene grabila panika, ampak jst telefonsko že mam od antigone in sisy, da sporočim, če se slučajno kaj nepredvidenega prej zgodi. Samo hotla sm povedat, da bi blo fino, če bi imela vsaka vsaj od ene telefonsko, da bo sporočila če bo kaj.

(odgovor članu malamisha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2495
    18.6.2007 19:41:33   
    tonja
    Ojla!

Midva pa sva šla v soboto popoldne v nabavo in sva spet veliiiiko zapravila; samo sedaj pa res že imava skoraj vse.
    Sva kupovala v Baby centru pa sva dobila 30 evrov bona, ker sva kupila lupinico, pa zaščito proti komarjem, pa adapterje za na voziček. Zdaj ga ravno nekaj prenavljajo pa ne vem ali zato dajo te bone, ker greš vseeno kljub neredu noter v šopinguser posted image .
    No, kakor koli že; bone bova hitro pokoristila :)

A vam tudi noge tako zatekajo?
    Ko sva nakupovala sem imela take noge kot en slonček.

Tale malinov čaj: a se ga kupi v lekarni ali kje drugje, pa se mu prav tako reče?

lp

(odgovor članu tia01)
    Neposredna povezava do sporočila: 2496
    18.6.2007 20:48:36   
    Antigona
    Malinov čaj dobiš na kaki tržnici, pri zeliščih. Gre pa pravzaprav čaj iz malinovih listov. V lekarni tega nimajo...
    Sam zdej ful študiram ,če sem si prav zapomnila od kdaj se ga pije. A od 32., al od 36. tedna user posted image

Morm še enkrat prevert...

(odgovor članu tonja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2497
    19.6.2007 7:28:53   
    Sisy
    jutro

evo mene spet zgodnja, tole je že 2much,bolj visok k sm noseča, več problemov mam sama s sabo. Že spet me je napadla migrena k se vleče že 2 dni za ponortuser posted image  sploh ne morm funkcionirat.

Učer sva šla tut midva popoldne v baby center pa v Pikapolonco,Leclerca,Špara in to pa najhuj vročini-kva sm brihtna ne, tko da nč čudnga da sm k ožeta cuna. Sva tut zapraulala, kupila sva tiste malenkosti ki nama še manjkajo-banjico,stojalo,podlogo za previjalno,krtačko,glaviček,dekico,blazino za dojenje (btw-ta je v Leclercu samo 20 EUR!), v glavnem zdej ostanejo sam še plenice in kozmetika....

Me zanima glede kozmetike-a je ta Bubchen u redu? Sem vidla en big pack te kreme pa nism vedla a je tut hladilna al ne pol je pa nism vzela...user posted image  U glavnem,sem razmišljala če že zdej sopiham tkole po trgovinah, kasnej bo pa potem še vse težje....Na konc dneva so gleženjčki kot buhteljčki....user posted image

Poopsie-glede tistega ko te vprašajo če si bla že poročena-tut mene so to vprašal,pol pa ko je vidla da sm debelo pogledala zkaj me to sprašuje je baje zato če bi bla ti recimo še poročena pa z novim partnerjem imela otroka,le-ta ne bi mogel priznat očetovstva ker bi bil oče nekako avtomatično prejšnji možuser posted image  ne sprašuj,tut men ni blo nč jasn user posted image  baje so taki zakoni....

Nč,grem mal ležat me že u glavi spet "žaga" od tega glavobola....a kej veste kok Lekadolov na dan lahko največ vzamemo?

(odgovor članu Antigona)
    Neposredna povezava do sporočila: 2498
    19.6.2007 7:46:45   
    Antigona
    Dobro jutro!

Sisy bubchen kozmetika je super, jaz jo uporabljam pri Žanu in seveda ja bom tudi naprej.
    V ta najhuj vročini pa jaz kr doma ostanem je tako super ko imamo klimo, nam ni popolnoma nič vroče user posted image , ampak mi ni jasn kako smo do sedaj zdržal user posted image

Uroš je pravkar peljal Žana v vrtec in njemu avto ni vžgal user posted image  Me je klical da naj mu svoj ključ dol prinesem... Zdej pa sam upam, da bo pol delal, ker če mi vzame avto in ga do jutri ne zrihtajo, ne bom mogla v Lj. user posted image  user posted image  user posted image . Pa njegov avto ni star niti dve leti. Sporočim tekom dneva za jutri, drgač boste pa kafetkale še za mene user posted image ...

Pa pa

(odgovor članu Sisy)
    Neposredna povezava do sporočila: 2499
    19.6.2007 10:47:45   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: malamisha

Cerar - čeprav sem bila tudi jaz ena tistih, ki je kar pihala od jeze, ko sem šla iz pregleda, kjer me je pregledal on, se bom postavila zanj. Rajši imam, da me pregleda strokovnjak, kar on vsekakor je, pa četudi je malo bolj grob in osoren in pove realno, kar je, kot pa da me pregleda nekdo, ki je sicer nežen in prijazen, pa se na koncu izkaže, da nima pojma. Tako, sem se morala izkašljatiuser posted image

se čisto strinjam s teboj, meni je na živec stopil samo zato, ker se obnaša tako vzvišeno. zdravniki so samo ljudje in ljudje delamo napake ampak jih potem tudi priznamo...on se pa obnaša kot kak bog. Da je pa strokovnjak to pa vem in v to sploh ne dvomimuser posted image .
    Tak je tudi dr. Reš..osoren, mal siten ampak men je car, če ne bi bilo njega....

(odgovor članu malamisha)
      Neposredna povezava do sporočila: 2500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri brezplačni pregledi v nosečnosti va...
    V nosečnosti se opravi 10 sistematičnih pregledov in dve ultrazvočni preiskavi. Kaj vam kot nosečnici pripada brezplačno...
    Za lažji porod jejte datlje
    Nosečnice, ki v zadnjem mesecu nosečnosti uživajo datlje, naj bi lažje rodile, kažejo raziskave.

Filmi za odrasle.
    пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?