|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
24.6.2007 21:28:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

user posted image  user posted image  user posted image poopsie, se kar s tabo veselim; že iz pisanja se vidi, da si zeloooo veselauser posted image user posted image user posted image . Zdaj se pa tudi zate začne uživancija. Tako da se lahko sedaj sprostiš in mirno čakaš na prihod vajine Tjaše. user posted image

tonja, hvala...sem vesela, da se še kdo veseli  z menojuser posted image ...zdej pa res možganćke na off in samo uživancijauser posted image user posted image user posted image .
tudi tebi želim enakouser posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
25.6.2007 7:27:21   
Sončni žarek
Jutro želim......

POOPSIE- sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image ....vem kak to zgleda-pri nas še danes in jutri dopoldne, pa bo tudi konecuser posted image ......potem pa še čiščenje do konca tedna, ampak bo že.......

PAŠTETOV KRUH- a si slučajno včeraj zvečer (ob cca. 22:15) bila na prireditvi v vašem kraju?! Glede nato, da sem na RR videla sliko tvojega sinčka-sem bila skoraj ziher da si ti tam...... Ko sem malo bolj pogledala, pa  gospa ni imela glih trebuščka za avgustuser posted image ..Še dobro da nisem nič reklauser posted image

Želim vam en lep ponedeljek..upam, da vam ne bo prevroče....
Jaz moram nujno k zajtrku, ker sem že tok lačnauser posted image   Privoščila si bom jabolčni štrudel + brezkofeinsko belo kavo....mmmmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
25.6.2007 8:49:56   
Anonimen
Sončni žarek, sem bila ja. user posted image Ti, ti...kaj nisi nič rekla user posted image .

Trebušček pa imam res za kakšen 5 mesec user posted image . Oblekico sem imela. Pa moj je bil tak gentlema, da mi je stol pri Winterju zrihtal in ga vlačil za mano, da sem se lahko vsedla, če nisem mogla več stati. Stali smo pa, pred onim šotorom kak je bila mešalna miza ali, kaj za vraga to je. user posted image  Ko pa je bil Pop Dessign pa za njo. Kje si pa bila ti?

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 25.6.2007 8:51:17 >

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
25.6.2007 10:47:57   
Sončni žarek
Paštetov kruh- midva sva stala bolj proti WC-jem.....Sem pa te videla ob cca. 22:15 - 22:30, ko je bil že Cetinski in sva odhajala domov, pa vi verjetno tudi, ker ste šli iz prizorišča. Mi je žaluser posted image user posted image user posted image  .....sem mislila do tebe stopiti pa te poklicati..... tvoj je nesel sinka na ramah in je imel oblečeno bež majico, ti pa razpuščene lase in kratko krilo-ne oblekicouser posted image ..... (vau, kako si zapomnimuser posted image ).

Ja, priložnost zamujena ne vrne se nobenauser posted image .....  Joj, samo da še vse počistim, pa se potem res vidiva v začetku drugega tedna...... Če pa je tebi kaj dolgčas, pa me pokliči in pridi na kavo.

Jutri zvečer pa itak poročam, ko prideva iz MŠ.....imam ful vprašanj za anesteziologa, ker za porod v vodi se sploh nebom šla pogovarjat-če nisem glih spremenljiva zaradi ščitniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
25.6.2007 11:19:48   
Jumpy
Hoj!

Se nisem javila že nekaj časa, pa enostavno nimam volje. user posted image  Danes mi je takooo dolgčas. Moj user posted image  dela. Kot vedno. Saj med tednom še gre, a takole med vikendom in ob praznikih pa si res želim, da bi bil doma, pa da bi kam šli. Tako pa sem sama s svojimi črički. Sedajle sta se šla malo poigrat k moji tašči (v spodnji štuk), da bom malo pospravila in skuhala kosilo, pa enostavno  nimam prave volje. user posted image  Se me loteva neka otožnost, al kaj.

Poopsie - bravo za zaključek del!!! user posted image  Sedaj pa se en mesec lahko posvečaš le razvajanju in pripravi na user posted image !

Lepo preživite dan!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
25.6.2007 13:07:14   
Anonimen
Sončni žarek, potem pa nisem bila jaz, ker najin sinek je spal pri babici. JE, pa res, da sem približno takrat tudi jaz odhajala domov, ker nisem več zdržala. user posted image

Bom dala 2 slikici v album, da me boš lahko videla kdo sem, da me drugiš pocukaš user posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
25.6.2007 18:58:17   
tonja
Jumpy - te čist razumem glede dragega. Moj je tudi cel teden skoraj ves dan v službi (saj ima že vožnje v eno smer skoraj eno uro), ampak je vsaj za vikende in praznike fraj. Danes nama je pospravil celo stanovanje user posted image  user posted image , me ni pustil blizu, jaz sem imela samo eno rundo cunj za polikat, potem sem pa na terasi križanke reševala user posted image , se pustim malo razvajat.

Drugače pa pogrešam katis- a se že kaj dogaja???user posted image  Imava le še dober mesec do pdp-ja, nikoli ne veš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
25.6.2007 21:26:10   
mojca 32
hojla čisto vas razumem tud mojuser posted image je bil cel vikend popoldan v službi danes ko je praznik je pa ponočiuser posted image ah bo že saj sem navajena ko je lepo vreme je moj popoldan ko je dež je pa prostuser posted image user posted image
jaz sem včeraj pospravljala in likala user posted image ja sem skoraj jokala zraven v stanovanju sem namerila 33,5 stopinj vsake toliko časa sem šla pod tuš da sem lahko preživela...... klime pa ne prenašam še v avtu ne
dans sem se mal razvajala pri sestri na terasi v UDOBNEM LEŽALNIKU
hvala bogu da imam vse prripravljeno za prihod novega člana ker bi umrla za likalnikom ta časuser posted image user posted image user posted image user posted image
KATIS je pa na dopustu vsaj mislim da je pisala o tem da gre??????!!!!!!
POOPSIE čestitke ob končanem delu SEDAJ PA UŽIVAJ ŠE MALO ČASA OB MIRU KER KMALU BOMO IMELE POVNEROKE DELA Z NAŠIMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha ha ha ha saj vem vse že komaj čakamo a ne ?????

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.6.2007 15:41:32   
malamisha
Ja avgustovke, kje pa ste????

Celjanke - kaj je z našim srečanjem?

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.6.2007 16:38:11   
tonja
Danes pa je res bolj zatišje user posted image , saj smo tudi čisto na koncu seznama.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
26.6.2007 18:15:05   
Jumpy
Po moje je zatišje zato, ker je tko luštno hladnooooo! Jaz sem danes polna energije, naredila sem že ogromno, pa še z otroci sem se žogala in igrala slepe miši. Ful luštno res.user posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
26.6.2007 21:38:04   
ašun
Nosečke mene pa zanima,če si tedensko slikate trebušček in si merite obseg le tega?

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
26.6.2007 23:10:53   
Jumpy
ašun - jaz si v prejšnjih nosečnostih nikoli nisem merila obsega trebuščka, v tej nosečnosti pa sem si ga dvakrat. Tako ali tako ta obseg ne pove nič bistvenega, samo to, da se v kratkem času zares nenormalno razširiš. user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.6.2007 7:34:34   
Anonimen
Mi boma pa danes kopalnico preurejali. Se že veseim koliko enega prahu in čiščenja bo user posted image . Kaj češ...

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.6.2007 10:10:04   
ašun
Jaz sem si pa tedensko merila in slikala trebušček. Zdej sem se pa odločila, da bom naredila tak album o poteku nosečnosti.
Pripopala bom slikico in napisala, kakšne ideje in skrbi so mo takrat hodile po glavi. To bo čez nekaj let zelo zanimivo brat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.6.2007 10:38:28   
ger06
živjo vsem,

prejšnji teden smo zaključili z dopustom, sem se prav fajn spočila,

zdaj imam pa še tri dni službe potem pa dopust in porodniška.  Komaj čakam, ker doma nimam še nič pripravljeno za user posted image , me kar malo panika grabi da ne bom mogla vsega zrihtat...

prejšnji teden sem imela redni pregled, vse je ok, 

naslednji pregled imam "šele" čez 5 tednov, potem grem pa lahko že kar rodit,

jaz sem si tudi ene parkrat zmerila trebuh in nazadnje je bil nekje okoli 93cm, kg so pa tudi že +10, bolečine v hrbtu so tudi prisotne, sem dobila napotnico za fizioterapijo (upam da bo kaj pomagalo) tudi gležnji so zaenkrat ok, glede na to da bolj malo počivam (nimam časauser posted image )

lp

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.6.2007 10:54:36   
Anonimen
evo, jaz sem si ga pa šla zdaj 1. izmerit user posted image . (se mi zdi) user posted image  

Obseg je točno 1 meter user posted image  

(odgovor članu ger06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.6.2007 12:12:31   
chips
Dan.
Mene je pa včeraj tako v križu bolelo,in spodaj pod trebuhom ,sem samo še na popadke  čakal.A jih za enkrat ni bilo.Danes me pa spodaj boli kot bi imela mentruacijo,taka čudna bolečina.Tako da sem zjutraj peljala Teo v vrtec potem pa nazaj v posteljo.
Zdajle sem si naredila kosilo,da se malo najem potem pa do 14-ih nazaj v posteljo.
Sreča da ni takšne vročine zunaj,da lahko normalno človek diha!
Uživajte.čao

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.6.2007 13:25:12   
tonja
chips - le počivaj! 

A morda katera ve, kaj naj bi taka bolečina kot pred menstruacijo pomenila? Ker mene tud včasih, samo kmalu neha.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.6.2007 14:01:47   
Anonimen
ej, mene je tudi 3 dni zdaj tak šraufalo kot, če bi menstruacijo dobila. Očitno je to zdaj normalno. Sem že pozabila kako je to user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.6.2007 14:07:50   
tonja
Izgleda, da je res kar normalno.

Sem se šla še jaz izmerit:
Najin obseg je 106 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.6.2007 16:31:50   
mojca 32
sem tud jaz merila in je obseg 103 cm merila sem si ga pa tam ko je najširši (pod popkom) nosim jo izredno nisko.
mene pa matra dihat in to že ene 2 dni ZA POIZDIT
aja pa še to ko začne brcat mi iz nožnice priteče sluz in to kr velik user posted image user posted image user posted image ima katera tudi iste probleme??????? včasih imam občutek kot da mi je ušlo tako da ves čas skačem na wcuser posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.6.2007 18:35:23   
Anonimen
Jaz sem tak narahlo user posted image  user posted image user posted image user posted image .

Če že slišim kakšnega malega otroka jokati, me takoj srček zaboli, če se pa kateremu kaj zgodi, pa o tem berem ali gledam pa kar jokam zraven. user posted image  Še eno hormonsko stanje zgleda user posted image

(odgovor članu mojca 32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.6.2007 21:51:48   
malamisha
Očitno nam res ustreza malo dežja. Hočem sonceuser posted image

Sem se najedla kot mali pujs. Privoščila sem si sveže borovnice s sladoledom (njami). Me še mika, da si naredim še eno porcijo...user posted image

Očitno z našim srečanjem spet ne bo nič. Celjanke zahinavile...user posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.6.2007 21:59:40   
Antigona
Ja, je prav luštno ko se je malo shladilo... Ampak dežja pa vseen ne maram user posted image .
Moj trebušček ima še zmeraj mero 110 cm, ni nič zrastu v zadnjem mesecu.

Mene je pa danes na sprehodu prov mal uščipn tam spodaj, k da bi mi Luka kej rinu tja dil, sem se mogla vsest in mal odpočit, pa še potem sem držala trebuh gor, da mi ni preveč dol pritisku. Sem se kr mal ustrašla, ampak je bilo potem hitro ok.

No, če katero zanima je moj dragi končno zrihtal slikce iz Tunizije, tako da sem prejle končno dala cel abum slikic gor, pa si jih lahko pogledate... Ko sem jih gor dala, se mi je kr mal zaluštal in bi šla še za kak teden ali dva nazaj.

Nočko punce!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?