|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
16.7.2007 23:20:41   
Sisy
čer,

jst pa od jeze ne morm spat k moj spet zamuja domov user posted image  Ama nikol ne pride takrat k reče zmer si vzame unih akademskih 15 minut (al pa še več) tko da sm ga že spet po telefonu napizdila...Se mi zdi da bl k se bližamo roku bl se njemu "šeta okolo" oz."vozaka okolo" s tistim biciklom user posted image ....Za pop !!!!

Hej Pajac-a a pol mam že dovoljenje za rodit? user posted image  hehe...ma jst sm dons ginekologinji kr rekla da me zanima kok je naša beba velika pa težka pa je rekla da ona itaq dela UZ v 38-tednu tko da sm bla pol vsa 

user posted image  da jo bova še enkrat predn pokuka na ta svet vidla...Moj je bil že dons z mano k je upal da bo kej pa UZ-ja ni blo, je pa zato iz čakalnice poslušu Sarin user posted image  k un ctg razbija k nor da se sliš do spodnga štuka user posted image

Tia-glede sporčanja-midva bova tut neki skup sestavla pa vsem po vrst pošiljala...Upam da bom mela tok energije še mesiđe pisat user posted image

Ej April-ti se pa tok sekiraš zarad teh kil pa ful dobr zgledaš user posted image  Takim ponavad po porodu kile kr dol padejo,me se bomo pa po vsej verjetnosti še s tisto revšno k bo ostala po porodu mogle matrat  še par mescov user posted image  btw-a pa si ziher da jih je 17,jst nikol ne bi rekla da si jih tolk dobila...sicer pa samo jednom se živi user posted image  hehe

jah nč grem počas u mižule...al pa ne.... bom raj še svojga pred tv-jem počakala da ga še mal napizdim-tko za lahko noč user posted image kok sm grozna hehehehe

< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.7.2007 23:22:23 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
16.7.2007 23:21:55   
pajac
aja še to... zasledila sem da je bibiyzan danes šla na sprejem k svoji Tjaši... To pomeni, da bosta hiter doma... user posted image   Želim jima hiter odhod domov in veliko cartanja!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
16.7.2007 23:24:55   
pajac
sisy ti ga samo napiz... potem pa spančkat "snom pravednika"   user posted image on p nj se še malo sekira... Res pošlji ga v kamnik z biciklom...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
16.7.2007 23:26:53   
Sisy
Za Bibyzan- user posted image user posted image user posted image

Pajac-a pa teb je res zaznal tok močne popadke al kaj????user posted image  jao če ti nauš šla kmal rodit...hehe

Veš kva je pa men še bolj zanimiv-da ene pa praujo kakšne hude popadke so mele-ctg pa nč pokazu...ama čiso nč... a ni to čudn no? user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
16.7.2007 23:27:50   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Res pošlji ga v kamnik z biciklom...

sej se skos tm okol ganja...Učer nekje pr Snoviku, dons na Velko...jaoooooo da popiz.....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
16.7.2007 23:34:38   
pajac
ma ne okoli kamnika... v kamnik okoli steletove, pa na pir naj gre... kolo gre zazihrano... user posted image

Malo sem ti pogledala čez prste, ker je že toliko ura... zjutraj pa poštempljam še ostalim...

Kar se tiče CTG: res je, danes so mi pokazale tako sestre kot G. Pa zadnjič tega ni bilo na CTG v porodnišnici... Ali pa oni imajo kaj narobe naštimano??... user posted image user posted image user posted image

Ma jaz ne grem odit pred 01.08. no way user posted image ... Mi je pa danes G. rekla, da se babe ful grebejo za 20.07.2007 (dober datum a ne? moj ima takrat rojstni dan ampak nama ni to palo napamet da so take lepe številke - tako da, če želiš lepo številko evo ideje...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
16.7.2007 23:35:50   
tia01
Kva je čveke, a še ne spite?!?
Pajac - jutri sm rekla da bom kr res poklicala mojo ginekologinjo in jo vprašala kaj bi to lahko blo...
Sisy - pa ne pozabi dat eno od avgustovk na seznam za obveščanjeuser posted image user posted image .
Jaz sem že napisala, da obvestim tebe ali pa Antigono.

No zdaj pa dam še cunje iz sušilca, pa potem spat.
Se tipkamo jutri, lahko noč.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
16.7.2007 23:37:29   
pajac
držim te za besedo Tia01!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
16.7.2007 23:40:24   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

ma ne okoli kamnika... v kamnik okoli steletove, pa na pir naj gre... kolo gre zazihrano... user posted image

jao a to ja-kok sm blont user posted image  (bla učas user posted image )...točn bravo pajac user posted image  Sm že jst razmišlala da bi komu rekla da nej pomotoma "odpele" kolo iz naše kleti pa kaj k ma še rezervo...Pa tut ne b pomagal k b že jutr meu nouga user posted image

Ja zate je res še mal zgodi za rodit-kr noge skup stisnt pa u hladovini ležat user posted image  Men je pa še bl ušeč datum 27.7.07 user posted image  Ampak mam filing da bom še po roku šetala okol s trebuhom... user posted image

Pa kaj to pomen da ti je pokazal močne popadke, da se bo kmal začel dogajat al kaj...Al lahko to sama mal "umiriš" z mirovanjem?user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
16.7.2007 23:42:17   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Sisy - pa ne pozabi dat eno od avgustovk na seznam za obveščanjeuser posted image user posted image .
Jaz sem že napisala, da obvestim tebe ali pa Antigono.

itaq, bom user posted image

lepo spita user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
16.7.2007 23:48:07   
pajac
G. je rekla: "da pa ne bova me dve šle rodit še po PDP" glede na to da nič ne čutim... Ampak se je nato nasmejala in rekla: "ma ne to pa ne, verjetno bo kaj prej" ampak naj še malo mirujem... nato pa naj delam kar čem ... Saj mirovanje naj bi pomagalo, ampak ti težko kaj pametnega rečem, ker ne čutim. ginekološko me pa nočejo gledat da ne bi kaj prej sprožili... Še tisti križ, kar me je zadnjič bolel je nehal.... Pojma nimam naj bo kar bo, samo naj bo user posted image ok!!!... Itak bom te dneve doma....  Gledala sem napoved za jutri : 36 st, pojutrišnjem 37. Ne grem nikamor. Edino še jutri zjutraj po krompirjevo moko za slivove cmoke... mljac...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
16.7.2007 23:52:06   
Anonimen
Edino še jutri zjutraj po krompirjevo moko za slivove cmoke... mljac...

super, si me spomnila user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
16.7.2007 23:52:17   
pajac
zdaj pa res grem spat.... user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
17.7.2007 6:15:38   
chips
Dobro jutro.Jaz sem že pokonci.Mali tako brca,celo noč mi je tako otrdeval trebuh.Komaj čakam da bo petek da grem na pregled.
Ponoči nisem skor nč spala ,taka vročina za znoret.
Zdaj pa počakam še eno urco in peljem Teo v vrtec,potem pa okoli po opravkih.
LP

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
17.7.2007 7:28:19   
malamisha
Dobro jutro!

Tudi pri nas smo že pridni! Izkoriščam ure pred vročino. Danes bo spet juhuhu...

user posted image  vsak dan večkrat vprašam, če ima čas, da greva rodit. Pravi da bi že bil bogat za vsako takšno moje vprašanjeuser posted image

Obveščanje - sem "dogovorjena" s Katis, da ji javim, pa vidim, da je zginila iz neta. Iščem še eno prostovoljko... Se katera javi?

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
17.7.2007 7:41:56   
chips
    Ja malamisa lahk jaz,če želiš!

Sem, si šla merit obseh trebuha-110cm.user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
17.7.2007 7:58:35   
Anonimen
jutro!

no pri nas tudi ne moremo spatiuser posted image , celo noč sem hodila na izlete na wc, slabo spala, sanjala neumnosti,vročina za popi****,  v glavnem se mi je dogajalouser posted image .

sem gledala vremensko napoved, mene bo kap, cel teden bo do 36-37 stopinjuser posted image user posted image  in to tudi v petek, ko imam pregled in bom spet 3ure in pol tam čakala tako kot prejšnji teden, groza...ura imam tud ob11h, ko se začne segrevat.

Drugače, se pa konstantno pojavljajo bolečine v sp. delu trebuha, zvija kot pr norcih, trebušček otrdeva ampak tudi meni ctg ni pokazal čisto NIČ.
Tjaški je super in se ji nikamor ne mudiuser posted image .

evola, chips si grem še jst merit trebušček, že dolgo nisem.......105cm...je pa res majčkenuser posted image ....bomo pa lažje rodiluser posted image ( ja, ja i wishuser posted image ).

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
17.7.2007 8:50:54   
malamisha
Chips - sem ti pisala na ZS, hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
17.7.2007 9:05:56   
pajac
user posted image
mmm kako je bilo fajn spati... Ponoči sem sicer bolj slabo spala, ker sem letala na stranišče in kolki so me boleli. Jaz res več ne vem kako naj spim... Z blazinami ali brez.. Na bokih me že tako bolijo kolki (ali nekaj v tem predelu), na hrbtu čutim utrip svojega srca tako da ne morem spati, na trebuhu pa.... Zdaj sem proti jutru fajn zaspala in bom morala pohiteti pred vročino, če hočem kaj narediti.  Pravijo da bodo take vročine še naslednji teden, samo se mi zdi ok dokler se ponoči ohladi pod 20 st.

Danes izdajam user posted image dovoljenji za Sisy in Jumpi! Samo Jumpi bo mogla plačati kazen zaradi prehitevanja! Hi hi hi.  Sem se včeraj slišala z njo. Je prišla domov z Mihcem, ampak je zdaj njen user posted image zbolel. Pošiljam ji user posted image user posted image user posted image da bo čim prej okreval in se bo lahko spočila user posted image .

Jaz imam za sporočanje številko od Antigone in Jumpy ampak nobene ni gor. Saj res Antigonaaaa!! A je vse v redu???

Malamisha ti vidim čakaš na PDP...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
17.7.2007 9:20:11   
malamisha
Pajac- se držim predpisov! Nič prepovedanega prehitevanjauser posted image user posted image

Sem izmerila trebušček - 110 cm. Hujšanje prihajam
user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
17.7.2007 9:28:35   
Sisy
jutro

no jst sm pa dons za spremembo dobr spala user posted image  pa šla vmes na WC "samo" trikrat user posted image  jupi zame user posted image

Hej Pajac-hvala za dovoljenje user posted image , zdej grem lahko mirne vesti rodit (hehe)....Ojoj-a od Jumpy Mihec pa je zbolel? Revček....Upam da se čim hitrej "pocajtajo" user posted image

Mal me skrbi za Antigono-upam da je vse ok, da se je "sračka" umirila user posted image ...Upam pa da ni šla že rodit k je ni nč gor....user posted image  Antigona javi se......!

Poopsie-midve sva pa spet na istem user posted image nč popadkov...ti rečem da bosta Tjaška pa Sarči cimre user posted image  Ti maš rok tretjega,jst petga,torej se kr tm zmenva četrtga a prou? user posted image

U cmoki praute...Hm vidm da ste se odločile kr za home-made varianto...za naju jih bo pa dons kr Pečjak naredu user posted image

Kva se sekirate za obseg trebuha-jst mam žez 115....user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
17.7.2007 9:42:52   
Anonimen
sisy, jst ti povem, tile najine dve frklji sta prov zmenjeni, da skupaj privekata na svetuser posted image .
že od začetka počenjata enake fore in to pridno nadaljujetauser posted image , se vidiva 4.user posted image !

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
17.7.2007 9:47:13   
Sisy
user posted image user posted image user posted image

zmenen,jst mal pohitim, ti pa mal počakaš pa sem tm dobiva heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
17.7.2007 9:59:22   
minka 123
Hoj user posted image ,

Pajac, od danes naprej imava samo še 1 mesec do PDP! Kdaj nama boš izdala dovoljenje - tam okrog 27.7.? Joj upam, da ne bom plačala kazni, ker se mi zdi da je otrdevanje vsak dan hujše. V nedeljo pa sem imela tudi paniko, če mi slučajno po kapljicah odteka voda (je pa res, da sem bila zunaj in sem bila itak čisto mokra od vročine). Potem sem se pa lepo umirila in se spravila notri in mislim, da je bila res kriva samo vročina.

Danes sem vstala ob 6.30 (kar ni ravno normalno zame), da bi dobro prezračila pred vročino (do zdaj mi uspeva ohranjati okrog 23C, da se da normalno živeti), no ampak ob 8.30 sem že morala nazaj v posteljo, ker je bila zaspanost prehuda. Ne vem zakaj, ker imam kri OK user posted image . Mogoče je pritisk nizek. No, zdej sem srknila eno belo kavo in upam, da bom v redu.

Moj obseg trebuščka pa je bolj pri majhnih - tam okrog 103 cm.

Pozdravček! 

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
17.7.2007 10:20:35   
pajac
Sisy ni zbolel Mihec ampak user posted image . Mihec je menda priden ko šus... Saj vas pozdravlja in se bo javila ko najde čas... S Poopsie se bosta res kje srečali...

Malamisha hvala bogu vsaj ena ki se drži predpisov...

Kje pa je res Antigona.... Sploh je ne zasledim nikjer... hmmm.... No res upam samo da počiva, ker driska res ni luštna stvar.

Minka 123  user posted image !!! Res je danes uradno stopamo v deveti mesec.

user posted image naj še malo počaka.... Saj otrdevanje se je pri meni zdaj nekoliko umirilo ampak, kaj ko CTG... Hmmm Kaj bi bilo če sploh ne bi imeli pregledov, mirneje spali??? Kar se tiče iztekanja plodovnice, pa sem jaz tudi zadnjič ugotovila, da sem se zredila kot pujs in da mi se potijo stegna... posledično paničarim glede odtekanja plodovnice.. Probaj, da se uležeš, nog ne ravno tiščati skupaj... Takrat se niti ne potiš (upam) niti ni izcedka, plodovnica pa teče vseeno - tako so mi včeraj razložili na MŠ. user posted image

Joj pa še to danes.....po tej vročini...

Moj obseg "trebuščka" 113 cm.... user posted image pa brcari in kolcari za zmešat. A niso rekli da bi se ga naj slabše čutilo???? Moj trebuh pa ima vsake tri minute drugačen " izrastek"user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa bi res mogla v trgovino...

Aja Tia01 a si klicala G ????

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?