Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ama nikol ne pride takrat k reče zmer si vzame unih akademskih 15 minut (al pa še več) tko da sm ga že spet po telefonu napizdila...Se mi zdi da bl k se bližamo roku bl se njemu "šeta okolo" oz."vozaka okolo" s tistim biciklom
....Za pop !!!!
hehe...ma jst sm dons ginekologinji kr rekla da me zanima kok je naša beba velika pa težka pa je rekla da ona itaq dela UZ v 38-tednu tko da sm bla pol vsa
da jo bova še enkrat predn pokuka na ta svet vidla...Moj je bil že dons z mano k je upal da bo kej pa UZ-ja ni blo, je pa zato iz čakalnice poslušu Sarin
k un ctg razbija k nor da se sliš do spodnga štuka
Takim ponavad po porodu kile kr dol padejo,me se bomo pa po vsej verjetnosti še s tisto revšno k bo ostala po porodu mogle matrat še par mescov
kok sm grozna hehehehe

Želim jima hiter odhod domov in veliko cartanja!!!!
on p nj se še malo sekira... Res pošlji ga v kamnik z biciklom...
jao če ti nauš šla kmal rodit...hehe
... Mi je pa danes G. rekla, da se babe ful grebejo za 20.07.2007 (dober datum a ne? moj ima takrat rojstni dan ampak nama ni to palo napamet da so take lepe številke - tako da, če želiš lepo številko evo ideje...)
ok!!!... Itak bom te dneve doma.... Gledala sem napoved za jutri : 36 st, pojutrišnjem 37. Ne grem nikamor. Edino še jutri zjutraj po krompirjevo moko za slivove cmoke... mljac...
vsak dan večkrat vprašam, če ima čas, da greva rodit. Pravi da bi že bil bogat za vsako takšno moje vprašanje
in to tudi v petek, ko imam pregled in bom spet 3ure in pol tam čakala tako kot prejšnji teden, groza...ura imam tud ob11h, ko se začne segrevat.
dovoljenji za Sisy in Jumpi! Samo Jumpi bo mogla plačati kazen zaradi prehitevanja! Hi hi hi. Sem se včeraj slišala z njo. Je prišla domov z Mihcem, ampak je zdaj njen
.
, zdej grem lahko mirne vesti rodit (hehe)....Ojoj-a od Jumpy Mihec pa je zbolel? Revček....Upam da se čim hitrej "pocajtajo"
Antigona javi se......!
nč popadkov...ti rečem da bosta Tjaška pa Sarči cimre
,
!!! Res je danes uradno stopamo v deveti mesec.
naj še malo počaka.... Saj otrdevanje se je pri meni zdaj nekoliko umirilo ampak, kaj ko CTG... Hmmm Kaj bi bilo če sploh ne bi imeli pregledov, mirneje spali??? Kar se tiče iztekanja plodovnice, pa sem jaz tudi zadnjič ugotovila, da sem se zredila kot pujs in da mi se potijo stegna... posledično paničarim glede odtekanja plodovnice.. Probaj, da se uležeš, nog ne ravno tiščati skupaj... Takrat se niti ne potiš (upam) niti ni izcedka, plodovnica pa teče vseeno - tako so mi včeraj razložili na MŠ.