Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

paštetka, paštetka... vem, vem... Pošlji mi pa recept za tiramisu... 15 minut je ziher hitreje kot moj..
. Kaj je že to
pa za datum sem ti napisala... 27.07.2007 se mi boljše sliši (ostali
, ki boste rojeni 02.08, vas peljlem na sladoled, da ne bo zamere..
, vse je zaprt,nč ne dogaja...ok pol pa tut prov...Naslednji pregled-čez 1 teden-pa baje bo takrat delala UZ
Kile-zredila se nism nč
, torej točn 11,5 plusa do zdele....
za pop....)
.
Evo mene ponovo... Danes sem spet imela pregled in:
. G. je rekla, da se pa ne bova sekirali, ker če ob takih popadkih, še letam okoli (saj so me oni naročili
) ne more bit nič hujšega. Edino je rekla naj dam še 10 dni mir (počivam do polnega 37.tedna) in nato lahko tudi okna pomivam, kar se nje tiče (hmmm kako je vedla da jih še nisem??)....
- - to delajo živci!!!) sem gledala morilske igre. Res dober film.
pokliči svojo G... Lahko da ni nič, lahko pa se kaj pajsa tam spodaj. Spomni se , da sta sedaj dva!!! Pa tiramisu lahko ješ če so jajca v redu, kar pa ti nihče ne more garantirati. Vedno tvegaš...
jaz pa tudi nekaj zeham.... Se je malo shladilo.... grem še malo povohat kaj se dogaja na RR in nato hiter gledat pod kožo....