tatjana.d
|
Jutro! Tko ste pridne v pisanju, da vas komaj dohajam! Mi smo v redu, sam tale vrocina me bo po moje cisto zdelala. Ze tako jo mal slabse prenasam, take temperature pa Sem si naredila zalogo vode in lubenice, za prvo silo bo Pravijo, da je trebuh zdaj ze zelo velik in cisto v spico. Jaz sam vem, da sem preklopila na slow motion. Zdaj prav uzivam na sprehodih z malim. Jaz pocasi racam, on pa itak mora vse pregledat in pretipat, tako da imava ravno pravi tempo. Vceraj zvecer smo se sli kopat, pa je bila oseka, v zalivcku pa tako topla voda, da se je noter namakal celo uro. Tako je vriskal, da je bilo veselje! Slaba volja: sem brala, da imate nekatere kar debate s svojimi. Naj vas potolazim, da po moje je to enako pri vseh. Mene tudi zagrabi, da bi ga vcasih najrajsi cez prah vrgla, potem cez 5min pa spet najboljsi prijatelji Ah, ti hormoni... Pregled: ja, res ga imam pozno, vmes je kar 5tednov... Mal me skrbi, ker mi je na zadnjem rekel, da imam mal zmehcan mv. Kako naj potem vem, kaksno je stanje, kaj naj pricakujem?? Se moj se je cudil. Kaj cmo, moj g gre na dopust, pa zgleda, da nima postimanega nadomestnega. Tako da: se 3tedne, pa bo. Do takrat pa sem mali dala prepoved, da ne greva se nikamor Pozdravcek!