|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
15.7.2007 21:57:02   
tia01
Pajac - peče me pod desnim rebrom, pa ne koža ampak prav notri???! Me ful nervira.
Ne gledam nothing hill, ker se je moj pred tv usedu in gleda nekaj kar me res ne zanima, tko da sm kr pred user posted image obvisela (spet)user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
15.7.2007 22:10:25   
pajac
tam so jetra, ampak ona ponavadi ne pečejo temveč tako opisujejo kot, da tišči, žolčnik pa pa če je vnet povzroča krče... Prav peče??? A bolj prot sredini?? Mogoče imaš tako stišnjen želodec. Probaj z rupurutom pa če ne bo boljše pa se pejdi pokazat ali vsaj pokliči G...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
15.7.2007 22:15:17   
tia01
Ja prav peče me. Pa bolj proti sredini, ampak še vedno na desni strani. Bom verjetno res poklicala ginekologinjo, ker je ful nadležno.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
15.7.2007 22:21:35   
pajac
Rrobaj še rupurut, ker je lahko spodnji del požiralnika. Mene je podobno na morju matralo pa je odnehalo po rupurutu. Vseeno pa preveri če te skrbi, ker si je najhujše kaj očitat kasneje...

vidiš, vse so spet pobegnile....
Mater je vroče danes.... jutri pa moram na pregled pa še z avtom ne smem ker mi je G rekla naj se ne vozim več sama, moj user posted image pa je v službi....

< Sporočilo je popravil pajac -- 15.7.2007 22:22:59 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
15.7.2007 22:37:34   
malamisha
Pišuka, ure je 22.33 pa je še vedno vroče za popiz...

Naslednji teden me bo neslo, vročina ubija. Gležnji zatečeni, da gor dobim samo še natikače...

Pa dovolj jamranja. Vročino bo ohladila klima, na sprehode bomo pa hodili ponoči.

Kdaj je polna luna? Mogoče bo pa kaj sreče in grem rodituser posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
15.7.2007 22:43:08   
pajac
Polna Luna - Scip 3. januar | 2. februar | 4. marec | 2. april | 2. maj | 1. junij | 30. junij | 30. julij | 28. avgust | 26. september | 26. oktober | 24. november | 24. december

Si zamudila zadnjo naslednje pa se res lahko držiš..user posted image Meni je tudi ful vroče, Pa to bolj kot čez dan user posted image user posted image . Prej sem imela vse zaprto in je bilo prav luštno zdaj... Kljub vetrcu...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
15.7.2007 22:53:02   
malamisha
30. julij... Bi bilo kar lepo, ker me je strah, da bom ponovno čez PDP.user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
15.7.2007 22:54:14   
malamisha
Ja pa veter lahko samo sanjam, pri nas je to neznanka...

Neposredna povezava do sporočila: 3058
16.7.2007 7:12:52   
Sisy
user posted image

Ja dons sm pa jst med ta zgodnjimi,sm že dobro urco budna kt čuk in že veselo pijem user posted image ..Sama sem si kriva kaj sem pa šla spatuser posted image že včeraj ob desetih...No in pol se je začela že okol petih moja mala podnajemnica v trebuhu blazno raztegovat in potem smo pač vstal user posted image  A se kateri dogaja da v snu čuti kako se ji otroček premika...Men se zdi da telovadi celo noč user posted image , čez dan pa tišina...Tko da če bo tut zuni tako sm oplela...user posted image

Dons mam pregled+ctg, me prov zanima če bo kej pokazal.....user posted image

Tia-si potem včeraj kaj nakupila? Joj mene spet neki grab da bi še kr mal zavila v shopping ampak NE morm bit karakter user posted image  Še dobr da bo vročina in da se mi avtu brez klime ne da vozakat naokol....

Polna luna-30.julij user posted image hmmmmmmm zna bit zanimivo....user posted image  Jst grem staut da zna kakšna šibat v porodnišnico user posted image ....Vidm da je pa Pajac dala zeleno luč za rodit sam tistim do 3.avgusta...Kaj pa me ki imamo rok 5.8 user posted image haha.... Mene je včer kr majčken zvil ko sem v eni od revij prebrala: "37.teden-zdaj lahko rodite kadar koli user posted image ..." Zveni tako "nadrealistično user posted image "

No zdej pa dost nakladanja,grem pod user posted image  pol pa počas na pregled....

user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3059
16.7.2007 7:41:19   
malamisha
Dobro jutro souser posted image !

Res kar malo stisne, ko preverim koliko dni bi še naj bilo do konca, čeprav komaj čakam!

Tudi naš-a user posted image  je pravi nočni divjak. Očitno tudi njim ne paše vročina. Me je danes zbudila prav lepa oblika trebuha. Očitno išče pot ven, pa je malo zašeluser posted image

Oblačila - ali imate pripravljenih tudi kaj kratkih rokavov in hlač?user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
16.7.2007 8:22:55   
pajac
Izgleda, da so naši user posted image imeli danes ponoči dogovorjeno žurko.... Sinoči sem mislila že ustati po eni uri!!!! kolcanja, razegovanja in premetavanja..nato pa mir user posted image user posted image user posted image . Danes moram res vprašati kako tole bitje leži, ker se mi več ne sanja., mogoče tudi išče izhod in če je tako bom še mlo zatemnila okna. user posted image user posted image user posted image

Sisy še par dni počakaj pa user posted image izdam dovoljenje tudi tebi user posted image user posted image user posted image ... Danes so na vrsti tiste z PDP 04.08.07

Tsto iz revije je prepisano iz Pušenjakovega dnevnika in je strokovno gledano res (porodni temin traja od 37. - 42 tedna - kadar koli) ampak.... še nimaš dovoljenja user posted image !!! Hihihi javi kako je bilo na CTG in pregledu..

Kako fajn je sveže danes zjutraj.. Moram hitro iti speglat tisto, kar še imam, pred vročino...

Kam je sinči Tia 01 zginila?? Sigurno se je priborila za daljinca....

< Sporočilo je popravil pajac -- 16.7.2007 8:25:52 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3061
16.7.2007 8:55:07   
Anonimen
jutro bejbikeuser posted image !

danes je bila pa očitno produktivna noč, tudi moja bunka je bila aktivna celo noč in še zdjle nadaljuje svoje aktivnosti, se mi zdi, da mi bo čez trebušček pogledalauser posted image .
Ja, sisy, tudi jst berem Pušenjakov koledar in ko sem prebrala, da sedaj pa lahko grem kadarkoli rodit, me tolk zvije da letim direkt na školjkouser posted image . Samo je res smešno, na trenutke sem ful pogumna in komaj čakam, takoj zatem me je pa strak kotuser posted image . Jst res še ne dojamem, da  me lahko zdjle(bognedejuser posted image ) prime...no, jst pravim Tjaški da naj še teden do 10 dni počaka potem ji pa dovolim da me presenetiuser posted image .

pajac ti si pa zdej uradni promotor in urednik "avgustovk"user posted image user posted image  in hvala za dovoljenje, da lahko sitnarim in živciram vse okoli sebeuser posted image user posted image !

jst moram tud še kej narediti preden tale vročina začne prisekavati in bom itak čist adijo. si moram lase umituser posted image , to mi je zdej največja muka, ker preden si jih posušim in zlikam traja debelo uro , če je pa vroče sem pa itak čist konec.
tko, da šibam....se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3062
16.7.2007 9:35:37   
tatjana.d
Jutro!

Tko ste pridne user posted image v pisanju, da vas komaj dohajam!

Mi smo v redu, sam tale vrocina me bo po moje cisto zdelala. Ze tako jo mal slabse prenasam, take temperature pa user posted image Sem si naredila zalogo vode in lubenice, za prvo silo bo user posted image
Pravijo, da je trebuh zdaj ze zelo velik in cisto v spico. Jaz sam vem, da sem preklopila na slow motion. Zdaj prav uzivam na sprehodih z malim. Jaz pocasi racam, on pa itak mora vse pregledat in pretipat, tako da imava ravno pravi tempo. Vceraj zvecer smo se sli kopat, pa je bila oseka, v zalivcku pa tako topla voda, da se je noter namakal celo uro. Tako je vriskal, da je bilo veselje!

Slaba volja: sem brala, da imate nekatere kar debate s svojimi. Naj vas potolazim, da po moje je to enako pri vseh. Mene tudi zagrabi, da bi ga vcasih najrajsi cez prah vrgla, potem cez 5min pa spet najboljsi prijatelji user posted image Ah, ti hormoni...

Pregled: ja, res ga imam pozno, vmes je kar 5tednov... Mal me skrbi, ker mi je na zadnjem rekel, da imam mal zmehcan mv. Kako naj potem vem, kaksno je stanje, kaj naj pricakujem?? Se moj se je cudil. Kaj cmo, moj g gre na dopust, pa zgleda, da nima postimanega nadomestnega. Tako da: se 3tedne, pa bo. Do takrat pa sem mali dala prepoved, da ne greva se nikamor user posted image

Pozdravcek!

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
16.7.2007 9:39:04   
pajac
Poopsie user posted image !!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
16.7.2007 10:33:34   
tia01
Pajac - prav si mela, sem se izborila za daljincauser posted image user posted image . Sm potem gledala en ful dobr film na dvdju. Potem pa zaspala kot bi mignil.

Tatjana.d - to je pa res mal dolga 5 tednov čakanja. Jaz ne vem če bi lahko zdržala.

Sisy - ja sm šla včeri pol v city park (ker nč druzga ni blo odprtga), pa sem seveda spet zavila v h&m, tko da sm celo našla še dve stvari, k jih timon še nimauser posted image . Ampak zdej je pa dost oblekc, ker drugač ga loh samo preoblačm, da mu sploh vse dam gor, kar ma v dveh mescihuser posted image . Saj pravim, samo še v BC grem po en res ful luškan pajack, pa tud če dam mal več dinarčkov, da bo pol meu za iz porodnišnice. Ful so mi všeč pajacki v bež barvah. Pa nima nobenga. Tko da sm rekla da to še lahko. Mogoče pa počakam do petka, pa gremo po orehku skupi v BC. Seveda, če bom zdržala do petka.

Pajac - ti bi pa tud lahko pršla k orehku!!!user posted image
No zdej pa pod en hladn tušek, potem pa pogledam, če ste vmes še kaj napisale.
user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
16.7.2007 10:47:00   
chips
Punce a ta Pušenjakov koledar se da lahko kje prebrati,Ali je treba to knjigo samo kupiti.Me tudi zelo zanima.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
16.7.2007 11:20:26   
Anonimen
Mene je tak vročeeeeeeeeeeee...pogrešam morje in svežino...

Sem šla prej v trgovino in na pošto in sem skoraj 2x zružila skupaj. Saj sploh za dihat ni. user posted image  Potem se pa še kakšen zašvican pred tabo znajde user posted image .

Mene tak ima. Bi skoz nekaj šlatala cotike, pa pripravljala za našo Mašo, posteljko skoz hodim gledat, če je še prazna user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še kar nekaj bluzila in rihtala. Jo komaj čakam, da ji predstavim družinico,  njen prvi domek, posteljco (v kateri ima trenutno Max skakalne vaje - misli, da je trampolin kot na morjuuser posted image user posted image )...

Sisy, sem dobila modrčke od Neckermana oz. bolje rečeno šotorska krila user posted image user posted image user posted image . Sem kar oba nazaj poslala in naročila 2 številki manjše. Upam, da kmalu pridejo.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
16.7.2007 11:25:39   
pajac
Saj sem vedla Tia 01 - tako potihem si izginila, da je v poštev prišel samo daljinc user posted image user posted image user posted image .
Za Orehka bomo še videli.... Prvo moram dobiti dovoljenje od G. Zadnjč sem hotela iti na Ptuj in so me tako prestrašili  user posted image da si nisem upala niti do BTCja... Zdaj samo še božam avtek v garaži, ključe in prometno pa sem kar pospravila.. Danes imam pregled pa bomo videli.. Jaz se sicer dobro počutim, ampak...

V petek pa še moj user posted image ima rojstni dan.. Hmmm morala bi mu nekaj kupit, pa ne vem kaj, glede na to pa, da bi mogla biti doma pa ne vem niti kdaj????user posted image

Chips jaz sem jo iskala na netu pa se je ne dobi nikjer kar tako za prebrat... Veliko revij jo sicer citira ampak jo je luštno kar sproti brati.... Mogoče da imajo v knjižnici...
Sem pogledala na COBIISu v Žalcu (saj si od tam a ne?) in v Kamniku pa je ni....
Zgleda preostane edino tisto kar sem jaz naredila dokler si je nisem kupila... V City Parku sem se vsedla v Vale Novaka in prebrala za tisti teden v katerem sem bila...
user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
16.7.2007 11:27:56   
pajac
Paštetka v senco! Čuj pri odločanju glede datuma.... a je kak adut za kateri datum ali ne???
Lahko pa bi modrčke obdržala pa šla še enkrat na morje - v kamp... user posted image user posted image user posted image

Antigona  - vidim te! To pomeni da nisi v Rimu... ali pa samo tvoj brska po kompu??user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 16.7.2007 11:29:10 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
16.7.2007 11:34:47   
tatjana.d
pajac, kar nekaj stvari se lahko naroci preko neta, ce ne drugo kaksno knjigo. al pa da mu kaj finega speces in pripravis kaksno tako bolj intimno vzdusje. glede na to, da je to zadnji rojstni dan v dvoje... vsaj kaksen dober film si lahko pogledata (potem res ni casa vec...).

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
16.7.2007 11:35:37   
Anonimen
pajac, naredi tvojemu Tiramisu, to zdaj paše, ker je hladno, pa gor na vrh na mesto sveče priloži kakšne seksi "špagice", kao, da ga še ena sladica čaka, da jo bo upihnil in zmazal user posted image user posted image .

Kar se pa tiče datuma, pa ni nič takega. Številke so nama všeč user posted image . PA se ne moreva zedinit katere. Samo, da ne bom rodila na taščin RDuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
16.7.2007 11:37:42   
Antigona
Ojla!

Da se še jaz malece javim.
Sem očitno nekaj staknila ker sem včeraj zjutraj bruhala od takrat naprej pa kar naprej driskam. Sem bila celo noč dežurna. Pa že v soboto sem se ful slabo počutila. Me moj straši da sem sigurno kako lažjo obliko salmonele fasala. Je reku, v petek si sigurno sladoled jedla in res sva ble z April potem še v Rustiki na sladoledu. No, kakorkoli upam da se bo počasi umirilo. Je pa vsaj nekaj dobrega v tem, vse kar sem pridobila od prejšnjega pregleda sem zdej zdriskala ven, tako da me G. vsaj glede kg ne bo več kregala user posted image . A ja pa očitno je šla tud vsa viška voda ven, ker so gležnji spet čisto moji in popolnoma nič otečeni. Je pa res da se ne premaknem od doma, kjer imam prijetnih 25 stopinj brez vlage user posted image , ravno prava temperatura...

Malamisha jaz imam sicer ene 4 bodije in dve majčki s kratkimi rokavi, pa mislim da dvoje kratke hlače, ki jih je dobil Žan ob rojstvu, pa ne vem če je bil 2x v kratkih rokavih. No saj če bo konec avgusta ali sredi septembra taka vročina kot je sedaj bomo rabile tudi kaj od tega, drugače pa po vsej verjetnosti ne.

Ja v Emporiumu imajo tam kjer je bil včasih Mothercare res zdaj tuk kar luštkane stvari po dokaj normalni ceni. V Intersparu na Viču pa je Okaidi (ampak na cunjah pa piše Obaibi). Žan je imel nekaj teh stvari (mu je kupila moja tašča), pa nikoli nismo imeli neke sreče. Vedno se je kaj strgalo ali sparalo, pa še precej drage cunje so. Ne vem, nekateri jih hvalijo, zdej pa ne vem a smo mel sam mi smolo al kaj. Sej drgač majo zlo luštkane stvari ampak cene so pa ubitačne.

No jst grem mal nazaj počivat in čakat kdaj naslednjič prtisne, mam klistir še pred porodom user posted image ...

Sej res v petek smo zmenjene ob 9ih pri Orehku. no jaz imam pregled ob 8:30 in če bo vse posreči bom točna, drgač bom pa malce zamudila. Sej bom sporočila, pridem pa definitivno!

Pa pa

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
16.7.2007 11:52:57   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

pajac, naredi tvojemu Tiramisu, to zdaj paše, ker je hladno, pa gor na vrh na mesto sveče priloži kakšne seksi "špagice", kao, da ga še ena sladica čaka, da jo bo upihnil in zmazal user posted image user posted image .

Kar se pa tiče datuma, pa ni nič takega. Številke so nama všeč user posted image . PA se ne moreva zedinit katere. Samo, da ne bom rodila na taščin RDuser posted image

Paštetka... sva z mojim dobila prepoved user posted image igric... ampak ideja pa ni slaba... Tiramisu pa obožuje...

Pa v kino bi ga lahko peljala, bom danes prepričala mojo G da mi da pisno dovoljenje...user posted image user posted image user posted image ....
Saj res ta zadnji RD ko bova čisto sama....

Antigona  pij zadosti!!! Če je res  salmonela in nimaš povišane temperature  ali bolečih sklepov ni druge kot da zdriskaš ven. Antibiotiki samo podaljšujejo klicenoštvo (seveda če se kaj zakomplicira ne izbiraš...). Zaenkrat je najbolj nevarno nihanje količine tekočine v telesu in samo glej, da koliko gre ven, vsaj toliko mora iti not. Če pa boš postala utrujena in zaspana pa kar k zdravniku po infuzijo...

< Sporočilo je popravil pajac -- 16.7.2007 11:55:31 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
16.7.2007 11:55:10   
April
Hello,

Antigona, povej kaj si jedla, da se še jaz malo ščistim.user posted image  user posted image  user posted image  Tist sladoled men ni nič premaknu. Kile pa kar pridno nabiram. Žile imam tud že jaz vidne, pa celulit sem tud nakopičila v teh zadnjih mescih.
Ja, danes imam tud jaz pregled. Pa baje tud že ctg.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
16.7.2007 11:56:25   
Anonimen
PAjac, saj ni treba: noter in ven user posted image . LAhko se gresta tudi lizike user posted image user posted image .

KAr se pa tiče tiramisuja...imam božanski recept. Cel tiramisu je gotov v največ 15 minutah. Če rabiš...samo reci.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Rast ploda od tedna do tedna
video
Vsak teden nosečnosti je nekaj posebnega. Poglejte si fantastičen video, ki prikazuje razvoj otroka v trebuščku od oploj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?