Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa se mi potem ni dalo še enkrat pisati (ja saj vem kopy in paste.....
).
in sem ugotovila, da imam premalo bombažnih pajackov (s stopali in naramnicami)....ja bo treba še v shoping
. Jutri- ko bo moj užival ob formuli
pa bom še vse zložila v omaro, napolnila previjalno, oblekla posteljico in pripravila obe torbi.....potem pa še samo čakanje na najino
. Sedaj pa res komaj čakam-pa ne da bi me karkoli mučilo (ne zatekam, dobro spim, še vse delam)....samo rada bi jo že objela in stisnila k sebi....-kar solzne očke dobim...
v službi in pride šele po polnoči....Sicer bi mogla še službene papirje skup spravit
pa mislim da nebo nič, ker sem danes bila že preveč pridna
.
, pol pa že
. Sm mela že občutek, da se bo pr nas prej dogajal, pa mi kr nič ne napreduje. 2 cm odprta, otrdevanje, mal sluzi,zaznani rahli popadki na ctg-ju ostalo pa nič oz k nič ker nč ne čutim. Pa seveda izdano potrdilo od pajaca...
.
Ja pa mene tut zanima-bo akcija čez 4 dni al ne? Pr men nč ne kaže na to....
Pa tud jaz se ne upam kar full nekam it, sicer avta tud ne vozim več in so kar dolgi dnevi in noči.
še mal pa bomo eni
, drugi
eni celo
.
avgustovkei n avgustovske julijke.
to bo žur!!
normalno da bo porod potekal OK, saj vse pozitivno mislimo
zate), pa upam, da mi ne bo žal. Sicer pa imam že nekaj dni občutek, da bo naša
sm že prštimala (to bo pol moj prnesu v porodnišnco zadnji dan), zase jo pa še morm prštimat. Sm tut bol na jutr preložila. Če je pa za