|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
23.7.2007 21:23:21   
*lenc@*
  • Živjo, kako smo nosečnice?
  • Naša punca pa danes zelo miruje (v 38 tednu sem) in sem kar poklicala h G, pa sem šla na ctg in je bilo vse ok. Zaznanih mam kar nekja nizkih krivulj za popadke.
  • Sončni žarek, kdaj maš rok? Greš na Pca a ne? Pa paštetka. Pa jaz tud, občutek mi daje, da je to ql, pa že zarad tega mam zdaj pol manj strahu pred porodom. K v glavi je pa res vse. Če negativno pristopiš k stvari, iz tega ne more bit nč dobrga, to je moje mnenje!
  • Pajac, medved posilil? Posrečena primerjava. Pa hvala za humor!!!user posted image Pajac, jaz razumem da zdržimo do 37 tedna(od tu naprej otrok ni več nedonošenček), ko si noseča celih 37 tednov, torej 38 o/7 oz koj k nastopiš z 38 tednom. Jaz sem zdaj 38 3/7, pa mi je rekle, da od tega tedna komot rodim. Najbrž res bolš, da počivaš, čeprav veš otrok je izven vsake panike, čez ta hudo si!!!
  • Tud men noge otekajo, pa ni hujšga prav G, če ni visokega pritiska. V tej kombi pa ni glih dobr, k se dete ne razvija dobr v bušiju drgač.
  • Antigona; fletni ste, ti maš pa full lepe modre oči, sem opazila.
  • Sissy, 1. torba definitivno lepša k sem si jo še enkrat pogledala.
  • Poopsie, saj bo počutje, saj drgač je blo čutit po napisanem, da si čist ok! En dan je pa lohk tak ne?
  • ****_25% zihr odbij od tega, tam nejke 20-25%. Če je pa kera bolj podkovana v tem, pa naj pove. Jaz bom mela plačo celo mal večjo k se šteje še regres v ta povprečje plač in se zadeva še mal popravi.
ČAw!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
23.7.2007 22:00:31   
malamisha
Lenča78 - kaj si jim pa obljubila, da ti poleg štejejo tudi regresuser posted image

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
23.7.2007 22:02:13   
Sončni žarek
Lenča78- rok imam 16.8........ Za PCA-seveda držiuser posted image , saj je pri nas tak postopek, da se moraš prej dogovoriti (sem bila odločena že pred posvetomuser posted image ). Glede poroda-pa se sploh ne obremenjujem in ne razmišljam, le pozitivno mislimuser posted image .

Tudi naša user posted image  je bila danes spet nenormalno mirnauser posted image . Ko pa je prišel moj user posted image  iz službe in jo malo pocrkljal, pa je kar ponorela-sem tako ugotovila, da je bila očitno užaljena, ker se ji ati ni posvetil zjutraj pred odhodom v službouser posted image ...že tako majhna pa nagajivauser posted image

Drage souser posted image  želim vam prijeten spanec.....LAHKO NOČ

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
23.7.2007 22:03:37   
Sončni žarek
Sem pozabilauser posted image

Paštetka kako pa je s tabo?! Javi se kaj!!!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
23.7.2007 22:05:09   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78
  •  Jaz bom mela plačo celo mal večjo k se šteje še regres v ta povprečje plač in se zadeva še mal popravi.

tut jst prvič slišim da gre regres not user posted image  men ni šel....pa kolikor vem naj tut ne bi šel...user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
23.7.2007 22:07:03   
Sisy
joj punce mene bo pa dons konc...že petkrat sm šla bruhat,tut pit ne upam več k pol pa vodo zbruham, k ožeta cuna sem...no vsaj glava je zarad tega mal popustila...

če mene vprašate bi pa šla jst že kr rodit...no dons glih ne k ne bi še tega zmogla od jutr naprej pa komot user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
23.7.2007 23:00:02   
tia01
Sisy - ja pejt že rodit, kaj še čakaš... Jst bi tut že kr šla, sam je še mal prezgodi zameuser posted image . Revca, a pol maš pa čist slab dan dons al kaj?? Bogicauser posted image . Si sploh ne predstavlam kok je to zoprno.
Mene pa dons user posted image pelje na burek (sva se mela učer tok fajn k sva šla na kebab, da je reku da greva dons pa na burekuser posted image ) Tko da ga že komi čakam, da prderka s službe in greva.
Pajac - jp, moj je velk men se zdi da 178cm, pač neki povprečnega, jst pa 154, tko da še dobr da mam boke bolj širokeuser posted image . A je teb delala uz dans na pregledu? Kok je pa tvoj baby težk? Al pa kšne k mate rok tm nekje k jst? Kok so kej težki user posted image ?

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
23.7.2007 23:13:10   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Mene pa dons user posted image pelje na burek (sva se mela učer tok fajn k sva šla na kebab, da je reku da greva dons pa na burekuser posted image ) Tko da ga že komi čakam, da prderka s službe in greva.

hehe a uzameta še mene s sabo...je moj spet  nauser posted image odfrču pa mene revco samo pustu user posted image ...zdele sem že malenkost bolš...tko da so se mi celo sline pocedile k si burek omenila user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
23.7.2007 23:20:51   
tia01
Komot se nama prdružš!!user posted image A te je kr samo pustu? Ja sam sej zvečer je najbl pametn kolesart ob taki vročini. No pol bom pa dons misnla nate ko bom jedla burek. Učer sm pa misnla na Pajaca, k se ji je zaluštu kebabuser posted image . A nism jst prjaznauser posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
23.7.2007 23:23:38   
Sisy
jast bi enga sirovga user posted image  glej da ga boš res z užitkom jedla pa name mislila user posted image

Hej, a se v petek kej vidmo na kavici? Baje ne bo več take vročine user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
23.7.2007 23:25:54   
Sisy

Ponedeljek
23.07.2007
user posted image
18°C
30°C
user posted image

Torek
24.07.2007
user posted image
16°C
29°C
user posted image

Sreda
25.07.2007
user posted image
14°C
26°C
user posted image

Četrtek
26.07.2007
user posted image
15°C
28°C
user posted image

Petek
27.07.2007
user posted image
17°C
31°C (no ja ravno mrzlo ne bo user posted image )
user posted image

Sobota
28.07.2007
user posted image
16 °C
28°C
user posted image

Nedelja
29.07.2007
user posted image
18 °C
30°C
user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
23.7.2007 23:30:48   
tia01
Ja seveda da se dobimo!! Sploh pa po današnjem pregledu, k me je ginekologinja pomirila, da še nč ne kaže da bi se loh kej začeluser posted image . Ob devetih al desetih??

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
23.7.2007 23:33:31   
tia01
Aja poglej kakšen ležalnik grem jutr iskat v chiccota za Timona:

http://www.yatego.com/babybutt/p,46027c93e741d,4178bd5573c991_7,chicco-schaukelwippe-relax-and-play?sid=07Y1185226218Ye1e48ffcb7afbf5c8a

al pa tega, ne vem še:

http://www.yatego.com/levana-babykleidung/p,46223a909cf1c,41dc04b97bc4c7_9,chicco-schaukelwippe-relax---play-aquarelle---chicc?sid=07Y1185226218Ye1e48ffcb7afbf5c8a

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
23.7.2007 23:36:35   
Sisy
no super, po mojem je najbolš mal po deveti,kaj pravš?

Uau kakšni lepi ležalniki. user posted image ..Jst glasujem za ta prvega user posted image  

Moj je definitivno prot tema dvema ful "češki" user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
23.7.2007 23:37:38   
Sisy
nč, me spet v glav neki zbada,grem raj mal ležat da me nau spet začel ful bolet...

se tipkamo jutr

papa

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
23.7.2007 23:40:43   
tia01
Ok, pa čim bolj mirno noč ti želim... Bom samo zarad tebe vzela sirov burek, sm hotla pizza burek, sam bom zdej sirovgauser posted image . Nočko

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
24.7.2007 0:06:41   
saskija
Tia01 si še gor, sama ne morem spat je tako soparno, pa še šraufa me nekaj.

Ležalnička sta pa ful lepa!!!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
24.7.2007 6:26:50   
pajac
Čveke, dobro jutro!!!user posted image

Pa sem prva user posted image ... kako pa ne bi bila... Še sama ne vem kdaj sem šla spat, ampak tema še definitivno ni bila... Ma včeraj je bil res taki čuden dan..

Sisy upam da si se naspala in da je danes bistveno boljše user posted image !!! Sam pit pa le pejd ker te bo glava danes zaradi ehidracije bolela... Pa ti je burek pasal.. Meni je kebab ful, ko je Tia mislila na mene. Mogoče pa celo pridem v petek... Takrat bom polnih 37 tednov user posted image . Pa tvojemu jaz pridem gume zrihtat user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tia !!user posted image Pa ležalnika sta oba ful lepa, prvi pa je meni bolj, ker ima bolj izrazite barve, ne vem pa kakšna sta v živo..
Ni mi danes gledala, imam pa svojo (Strahovo) v torek spet pa ti javim...

"Jaz sem bila danes na pregledu, naslednjega imam prihodnji ponedeljek, in sicer me bojo dali že kar na CTG. A se vam ne zdi to malo zgodaj, glede na to, da bom takrat v 36. - 37. tednu?? Rok imam šele 21.08.
Danes so mi izračunali, da naj bi otrok imel 3300g, torej res lahko pričakujem najmanj 4 kilaša. :o))
" Tole je pa pisanje ene avgustovke na med.over.net... V tolažbo. Res je boljše da imaš širše boke user posted image
At 36 weeks and 0 days menstrual age, the expected ultrasound data are:Estimated Fetal Weight: average 2813g, from 2335 to 3291 g

Lenča 78, si me pa mal zmedla...
Pajac, jaz razumem da zdržimo do 37 tedna(od tu naprej otrok ni več nedonošenček), ko si noseča celih 37 tednov, to mi je zdaj jasno..ampak, a ni nastop 38. tedna 37 tednov in 1/7..... user posted image   torej 38 o/7 oz koj k nastopiš z 38 tednom. Jaz sem zdaj 38 3/7, pa mi je rekle, da od tega tedna komot rodim. Najbrž res bolš, da počivaš, čeprav veš otrok je izven vsake panike, čez ta hudo si!!!

Ma po moje bom v petek žurko naredila hi hi hi

Grem zdaj malo kavice spit, pa peljem dojenčka malo na sprehod... Sem se odločila da morava nabirat kondicijo zaenkrat user posted image , če pa bo se razburjal user posted image , kaj pravite????

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
24.7.2007 6:34:08   
pajac
le RR, ga biksa... Spet ni bilo mojega posta in se je čudežno pojavil ko sem pritisnila refreš, tako da probajte tudi ve, če kateri zašteka...

Sicer moja današnja naloga je (saj vem da sem rekla, da grem kavico spit, ampak jo imam poleg sebe user posted image in počasi srebam..) izdati dovoljenja

Izdajam naslednja dovoljenja user posted image  pajac user posted image , minka 123

user posted image  Ugotavljam, da sem bolj mila kot ginekologi.. (bog ve, če bi se strinjali z mano)... Ampak vseeno...

Poročam kako je bilo na potepu...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
24.7.2007 6:59:04   
Sončni žarek
Jutro.....

Sem tudi jaz včeraj šla bolj med zgodnjimi v posteljo.....Sem mogla, ker če bi moj user posted image zaspal nebi nič bilo z user posted image ....Ne vem, ampak mene čedalje bolj razganjauser posted image user posted image user posted image

Upam, da ste dobro spale, saj je zunaj spet tako svežeuser posted image ....

Sem že kar lačna,grem kar jest moj čokolino........user posted image

Sisy in Paštetka javita se kaj...... Pajac tebi pa lep sprehod-midva ga prakticirava zvečer.....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
24.7.2007 7:52:14   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Antilopa kako je bilo potem na dopustu??? Ste šli in uživali, ali si imela kaj težav?

Imeli smo se super. Edino, kar me je oviralo, je bila nosečnost.
Tisto potrdilo sem potem dobila od ene ginekologinje preko vez.... napisala ga je v slovenščini, tako da so me že na letalu za dol opozorili, da za nazaj ne bo tapravo  user posted image . Tako da smo šli takoj v akcijo z vodičem, ki se je res 200% potrudil, da sem dobila potrdilo še v francoščini... sicer sem morala iti na pregled v njihovo kliniko... pa plačati, seveda... Ma, je bilo vredno, samo da greš lahko v miru na letalo.

Danes grem spet na CTG - že en teden nisem bila, čeprav imam napotnico za vsak dan. Ja, jaz sem dobila napotnico, ker nekaj ne štima s posteljico. V prvi nosečnosti pa vem, da sem šla prvič na amnioskopijo in CTG tri dni po roku, potem pa so me naročili za vsak drug dan (no, ja, naslednjič so me že obdržali user posted image )... pri ginekologu sem bila nazadnje kakšna dva tedna pred PDP.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
24.7.2007 8:06:04   
Anonimen
morgenuser posted image .

no jst sem danes precej precej bolje ampak včeraj je bilo pa zauser posted image ...hvala vam za sočutje in pomirjujoče besede, je prov fino, da lahko nekomu pojamrašuser posted image , zlate steuser posted image .

ponoči sem ful fino spala, prov poznalo se je, da ni tako vroče in sem samo enkrat vstala za lulanjeuser posted image , to je rekord, no pa se ne bom preveč hvalila, da ne bom spet danes ponoči cel dan na školjkiuser posted image .

sisy, revica, upam, da si danes kaj bolje in upam, da te kdo preseneti in ti prinese burekuser posted image . glede poroda..hm..user posted image jst sem ravnokar mojemu rekla, da imam filing, da bom druge teden lepo potovala v Rim, tko, da dej lepo te prosim počakaj še teh par dniuser posted image .

lenča, hvala bogu, da je samo en dan tak, ker bi jih več težko preživelauser posted image .

tia, user posted image user posted image user posted image  kako kjut ležalniki, mi je pa prvi malo bolj všečuser posted image .

pajac, tebe moram pa prov pohvalit, ker tako lepo izdajaš dovoljenja in skrbiš, da bomo vse pripravljenje na big dayuser posted image user posted image .

sončni žarekuser posted image , uživaj še dokler te razganja...mene že par tednov nič ne pripravi za akcijouser posted image , sem grozna, se mi moj toolk smili, k bi se rad cartal revčekuser posted image .

No, zdej grem pa še malo ležkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3697
24.7.2007 8:07:15   
Anonimen
Midve sva še v sožitju user posted image . Sem danes malo boljše volje, mi je Max dovolil malo več spanja ponoči. Drugače me pa še vedno v hrbtu seka sto na uro user posted image .

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
24.7.2007 9:13:18   
Sončni žarek
Očitno bo pa danes moj slab danuser posted image ....me spet tak nekaj "šraufa" za p******t....
Bi kar nekoga "nazijala"user posted image , pa še iščem primerno žrtev.....že vidim kok sem tečnauser posted image , vse mi gre na živce.....user posted image

Pa vroče mi je žeuser posted image  Pa samo sem žejna......

Se opravičujem, ampak nekje sem se "morala izkašljatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
24.7.2007 9:23:40   
Anonimen
Ej pridi, se bova skupaj jezile in boksale eno drugo user posted image . Ali pa špukale  z balkona, potem bova pa še medveda šle poiskat, da vidim kako je to . user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?