Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

- anonimne ali ne
  - anonimne ali ne  
   Verjetno bom šla prej iz službe, ker tole danes je kar neznosno.
  Verjetno bom šla prej iz službe, ker tole danes je kar neznosno.  
    Sem pa slišala, da se pri večplodovni nosečnosti pogosto dogaja, da en izmed plodov odmre. Veliko mamic npr. sploh nikoli ne izve, da so spočele dvojčke, ker so bile na prvem pregledu npr šele okrog 12.tedna, do takrat pa se to običajno zgodi. ZAto kar pogumno.
    Sem pa slišala, da se pri večplodovni nosečnosti pogosto dogaja, da en izmed plodov odmre. Veliko mamic npr. sploh nikoli ne izve, da so spočele dvojčke, ker so bile na prvem pregledu npr šele okrog 12.tedna, do takrat pa se to običajno zgodi. ZAto kar pogumno.   Je še prezgodaj. Poleg tega sem malce vraževerna in se mi tudi zato ne zdi pametno kupovati stvari prezgodaj. Tam v kakšnem 7. ali 8. mesecu pa že. Itak bodo pa takrat spet razprodaje - takrat že poletne. Kaj se ne začnejo tam v začetku julija?
  Je še prezgodaj. Poleg tega sem malce vraževerna in se mi tudi zato ne zdi pametno kupovati stvari prezgodaj. Tam v kakšnem 7. ali 8. mesecu pa že. Itak bodo pa takrat spet razprodaje - takrat že poletne. Kaj se ne začnejo tam v začetku julija?  pa še vzet nič ne smem....Ampak vse lažje prenašam kot pa tisto grozno slabost....Drugače se ne počutim nič nosečo,v bušiju se nič ne dogaja tako da me na trenutke kar malo zaskrbi če je moja bebica še tam
  pa še vzet nič ne smem....Ampak vse lažje prenašam kot pa tisto grozno slabost....Drugače se ne počutim nič nosečo,v bušiju se nič ne dogaja tako da me na trenutke kar malo zaskrbi če je moja bebica še tam  

AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE
  AVGUSTOVSKE NOSEČKE SREČKE  
  je vse OK.
  je vse OK.  bije, gibi so tudi tak da je vse ok. Naročili so me na nuhalno, ki jo imam konec meseca januarja.  Po mojem izračunu ZM imam PDP 11.08.2007; ginekologinja mi ga še ni določila. Dobila sem materinsko knjižico . Imam tudi 1. slikico in ginekologinja mi je rekla da jo naj zaščitim z prozornim lakom da zdrži dalj časa; a to z lakom za nohte ali katerim drugim? Katera ve mogoče?. Drugače sem pa zelo vesela in polna občutkov ki jih ne morem opisati; saj je to moja 1. nosečnost in zato še toliko bolj. Nimam nobenih slabosti, izcedkov, bolečin. Vse je super.
    bije, gibi so tudi tak da je vse ok. Naročili so me na nuhalno, ki jo imam konec meseca januarja.  Po mojem izračunu ZM imam PDP 11.08.2007; ginekologinja mi ga še ni določila. Dobila sem materinsko knjižico . Imam tudi 1. slikico in ginekologinja mi je rekla da jo naj zaščitim z prozornim lakom da zdrži dalj časa; a to z lakom za nohte ali katerim drugim? Katera ve mogoče?. Drugače sem pa zelo vesela in polna občutkov ki jih ne morem opisati; saj je to moja 1. nosečnost in zato še toliko bolj. Nimam nobenih slabosti, izcedkov, bolečin. Vse je super.   ti moram povedati, da si jo daj skopirati in potem fotokopijo slikice še plastificirati, ker samo tako bo sličica ostala dologo,dolgo (leta) v prvotnem stanju. originalna slikica bo zbledela na enak način kot fax-papir, pa čeprav jo boš plastificirala. Torej FOTOKOPIRAJ ORIGINAL,NATO FOTOKOPIJO PLASTIFICIRAJ.
  ti moram povedati, da si jo daj skopirati in potem fotokopijo slikice še plastificirati, ker samo tako bo sličica ostala dologo,dolgo (leta) v prvotnem stanju. originalna slikica bo zbledela na enak način kot fax-papir, pa čeprav jo boš plastificirala. Torej FOTOKOPIRAJ ORIGINAL,NATO FOTOKOPIJO PLASTIFICIRAJ.