|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
24.7.2007 15:15:51   
Anonimen
HHH, kaj pa če imaš popadke? Se spomnim, da je meni to kar ti opisuješ delalo kakšna 2 tedna pred porodom, ko sem imela lažne popadke.

Jaz sem imela filing, kot da gre nekak od zunaj navznoter v krog neka rahla napetost, mogoče rahla vibracija. Ne znam opisati.  user posted image

Daj piši si te intervale dol, na koliko časa so. Pri meni so bili nekje na 1uro, potem vse pogosteje, do 20 minut. Potem pa kar naekrat izginili.

PA tudi Ctg mi ni nič takrat pokazal. user posted image  Ampak vem, da so bili popadki, ker so se tako tudi začeli ko sem rodila.

(odgovor članu zian)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
24.7.2007 15:24:45   
HHH
Mislim da niso poadki. To se dogaja zadnji mesec - nekajkrat na dan, pa ne vsak dan. Ali pa samo enkrat na dan. Ni nobenega pravila in zaporedja. Ne spominja na popadke - vsaj kolikor se spomnim od prvič. To je tako kot bi mu nekaj trzalo. Kaj vem kaj - mogoče trebušček ali pa ritka....

Vidim, da bolj kot skušam pojasniti, bolj čudno in grozno se sliši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
24.7.2007 15:30:44   
Anonimen
Kaj vem kaj - mogoče trebušček ali pa ritka....

Vidim, da bolj kot skušam pojasniti, bolj čudno in grozno se sliši.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj potem tvoj vseeno tam spodaj al pa zadaj prebrskauser posted image

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
24.7.2007 15:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jst grem jutr rodit in pika...

Sem se malo spomnila nate, ker vem da ima Žan jutri RD (vem, ker ga ima moj danesuser posted image ), pa vidim da bolj slabo kaže s tem njegovim RD darilom. Bo treba zvečer pošteno v akcijo...user posted image user posted image user posted image mislim, da bo tvoj takoj za - vsaj če gledam po mojemu možu.user posted image
No, javita, če bo obrodilo kaj sadov večerna telovadba...

Pa še vsem puncam čimlepši in lahek porod, pa raje naj bo kakšen dan prej kot kasneje. Vem, ker sem rodila 6 dni čez rok, pa je bilo mučno - predvsem, ker so vsi težili - a je že kaj?user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
24.7.2007 15:39:54   
saskija
HHH to se dogaja tudi mni, prejšnjič se je tako stresel, da ne boš verjela sem rekla mojima otrokoma ko sem jima brala knjigico, da je potresuser posted image user posted image user posted image Pa sta rekla mala dva mami midva nič ne čutiva. in včeraj zvečer isto takšna vibracija.

Naj se slišiši še tako noro je res. Jaz mislim, da gre za otrokove premike in ne popadkeuser posted image

(odgovor članu zian)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
24.7.2007 17:13:24   
*lenc@*
HHH, tud men se je to že zgodilo večkrat, pa sploh nisem pomislila, da bi kaj blo posebnega. Kot je napisala saskija, kot hiter potre ja, tud jaz čutm tko. Mislim, da ni nič posebnega... Upam... Smo že 3...

Drgač pa glede PCA-ena je spraševala, če stane kaj. V Kranju stane 50E.

Jutr pa spet ctg in 14 dni pred rokom. Zanimiva statistika julijk, full pred PDP. Kako se obvesti, da smo rodili? Kdo to objavi?
LP!

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
24.7.2007 17:35:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

.....ali pa ritka....

mogoče pa user posted image ... hi hi hi...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
24.7.2007 17:37:17   
tia01
Hello! Ja priznam, spet sem ropala trgovineuser posted image user posted image ... Kaj češ, če se pa ne morm opret. Sam sm pa dubla ful corti hlačke za Timona. Aja Antigona, slinčke sem potem vzela za vsak slučaj, ker so bli ful pocen, pa od moje prjatlce (tiste k sm šla z njo rodit) sinček se fuuul slin in bi mu ful prou pršu kšn takle slinčk, ker ma pol skos mokre bodije oz. oblekce. Bomo vidl.
No dons sm šla po s prjatlco po tist ležalnik (mi ga je ona kupla), vzela sm pa potem tistga ta prvega z rožicami. Je tooook corti. Sm se ji ful zahvaljevala.

HHH
- vem kaj mislš, ker sm mela neki časa nazaj iste probleme, ampak se mi ne dogaja več. Občutk je tak, kot da bi se otrok notr nenormalno tresu, sam to zihr ni to. Sigurno to nam nekaj notr utripa, pa potem hitro mine. Ker to res traja par sekund in si ne predstavlam da bi kej tazga notr počeu, ker tut ne more. To je nekaj našega, ki "vibrira" in potem neha. Mogoče otroček pritisne na kakšen živc, pa se potem tko čuti. Tako da se kar pomiri.

Pajac - ti pa le glej, da se v petek prikažeš, ker drugač bom user posted image . Zdej pa ni več izgovorov. Opravičeno ti je samo če greš v Rim!! Če si šla pešačt v hrib, boš pa že pršla do Orehka in kaj sladkega pojedla z namiuser posted image . Sm opazila, da bom tut jst kmal dobila dovoljenje. Jupiii!!! Ampak bi pa res rada vidla da pride ene 14 dni prej vn. Tm enkrat v 38. tednu bi blo idealno.

Mony - dobrodošla nazaj!! Sm ti kr mal fouš tega dopusta, pa glih v največji vročini si šla, ko smo me tuki gagale, ti si se pa lepo namakalauser posted image . Aja pa ne skrb, sm tut zate še mal stvari pustila v H&M-uuser posted image

Jumpy - a maš slučajno kakšno slikco od vašga fantička?? Me prou ferbc matra kakšn lepotc jeuser posted image ...

Sisy - kok je cute previjalna, pa postlca tut. Bom jst slikala moj košk, pa ga bom dala v album, če prou morm še pogruntat kako, ampak bom že... Oblubm da še dons.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
24.7.2007 18:10:58   
tia01
Jooj še dobr da sm pogledala v škatlo z chiccotovim ležalnikom, ker sm ugotovila da so mi dal napačnegauser posted image user posted image . Zdej bo treba pa še enkrat tjauser posted image .

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
24.7.2007 18:34:08   
pajac
TIA joooj ti pa res imaš smolo... Voziček, predalnik, ležalnik... 
hmmm.... a praviš, naj grem s tabo na sladkarije ...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
24.7.2007 18:38:27   
tia01
Jaaaaa, k sm res slabe voljeuser posted image user posted image . Zdej sm klicala tja v Chiccota in so rekl da morm pridt tja in sama it tja v njihovo skladišče da mi ga dajo. Res nism rojena pod srečno zvezdo zgledauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
24.7.2007 18:40:41   
tia01
Aja Saskija - učer sm pol že šla na burek, tko da mogoče se dons zvečer tipkamo kej...user posted image
Tuki pr ns je pa trenutno ful lepo hladno, pa dežek bo padu... No v bistvu bo kr nevihta..

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
24.7.2007 18:47:28   
pajac
Pri nas pa je že ves dan tako kot pred dežjem, pa še nobene kapljice.... Čeprav... moj se je z bratrancem spravil na sv. Jakoba, tak da bi jih znalo prat... Velikokrat prideta kot divja prašiča...

Bi bilo fajn če bi začel malo dežek zalivat....

Iz mojih ust v dejanje... ploha!!!!!!!!!!!!!!

TIA   user posted image ne bit žalostna....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
24.7.2007 19:00:26   
tia01
Ah sej bo. Tuki pr ns pa zgleda da bo taka nevihta ej. Fuuul grozn piha, me je kr mal strah. Sm sama v celi bajtiuser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.7.2007 19:00:34   
malamisha
Lenča78 - kar se tiče obveščanja...
jaz sem si kar izbrala eno iz foruma, oz. kar dveuser posted image  in smo si izmenjale tel, št.

Če želiš me kontaktiraj na ZS, pa ti dam telefonsko

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
24.7.2007 19:04:55   
pajac
Brez strahu... Tukaj je pred 10 min tako user posted image , da sem mislila da mi bo vsa okna razbilo, zdaj pa user posted image ...

Ej, zdaj sem se spomnila... jaz občasno tudi čutim vibracije v trebuhu, vendar je to moje črevo... Sem ugotovila, da kako user posted image raste težje hrana in zrak gresta naprej, potem pa prav vibrira.. Pri meni peristaltika, preverjeno s stetoskopom...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.7.2007 19:24:59   
tonja
Ja tud pri nas izgleda, da bo grozno neurje.

A so se vaši dojenčki sedajle ob teh vročih dneh umirili?
Jaz komaj ob 12h ali 13h naštejem 10 brc. Prej pa sem jih včasih že ob 6h ampak najkasneje ob 9h imela 10.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
24.7.2007 19:27:57   
pajac
Moj je pravi karate kid... Edino včeraj je bil bolj miren.... Se mu dopadejo moja jetra... Le kaj skrivam tam spodaj user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.7.2007 21:25:06   
malamisha
Ste že vse v postelji?

Tudi naš-a user posted image  se je umiril-a. Imam pa probleme - bruhanje.
Hudičauser posted image , celo nosečnost nič, zadnji mesec pa si komaj umijem zobeuser posted image ...

Vidim, da še veselo nabavljate stvari. Pri nas se je pri Mojci toliko nabralo, da imamo kamot še 5 otrok (vsaj punčk) naenkrat.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.7.2007 21:56:20   
pajac
Jaz sem pridna kot user posted image ... Delam nekaj za sužbo (no o pridnosti toliko, da bi to lahko bilo že zdavnaj gotovo, ampak bolje kasneje kot nikoli....)

Jaz sem se odločila dati veto na nakupe oblačil za
.. Zaenkrat imam kaj rabim, potem bom videla kaj bova dobila user posted image ali user posted image ... Rabim pa nakupit še par malenkosti....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.7.2007 21:57:36   
pajac
Ja res je!  Danes so vse pobegnile... ne vem če jih zebe pa se stiskajo pri svojih user posted image ...
Grem tudi jaz svojega poiskat, če se me ni že odpovedal....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.7.2007 22:16:25   
malamisha
Hudiča, nogomet ima podaljške
user posted image   Nisem največja ljubiteljica (očitno). Bom še pa tukaj nekaj časa visela. Čakam na Hausa, da mi malo polepša večer...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.7.2007 22:47:53   
tia01
Oj! Sm ugotovila da sm čist odvisna od vs tuki na RR že ratala. Ko sem na poti domov, že razmišlam, kako bom šla brat avgustovkeuser posted image .
Joj punce kok pa tale osvežitev dons paše... Fulllll!!! Prov fino je res.
Moj user posted image se ni prou nič umiriu, je še vedno ful živ. Skos me boksa in brca...
Vidm da ni nobene gor, zato bom jst tut spokala počas pred tv, al pa še eno rundo cunj dala prat, če se mi bo dal.

Grem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.7.2007 22:52:44   
Antigona
Oj!

Jst sem bla kr pridna in sem mojmu en album sestavla zdej grem pa počas pod tuš in spat...

Se beremo zjutraj...
Ne vem če bo kej z mojim Rimom jutri user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.7.2007 22:54:03   
Antigona
Jasna hvala za lepe želje, s telovadbo pa itak ne bo nič, je moj prelen user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?