Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)... Uglavnem se mu ful dogaja in uživa. Včeraj je bil z dedijem v centru Ljubljane in je po zvezda parku golobe preganjal, pa v Nami sta šla baje 5x gor in dol po tekočih stopnicah, da ga je dedi komi ven spravil
. Ko so pa domov prišli je pa spal 3 ure in pol.
....
... tudi pajki niso več kaj so bili...zadnič sem brela da se več ljudi boji pajkov kot smrti...no avgustovke so zgleda pripravljene na vse.... Nič bo treba hodit... Sončni žarek, Tia, pa še katera.... (oni dve sta na mojem seznamu
) gremo kar lepo izbrati stolpnico z 10 štuki in 5x gor, pa dol... April kje je v Ljubljani najviša ... ti kar za Tio poskrbi....
.......
- ga že dolgo, dolgo nismo imeli tako vsi skupaj in se prav veselim
1 RD (ravno danes). No, mi cel vikend nebo potrebno kuhati.....Malo pa se lahko pustim razvajati.....
in ne prehitevajte
, pa bi jih še, čebi jih še kaj bilo. Zdaj vsak dan pojem ful sadja, ker vem, da bo potem en čas bolj kriza.
, ja je nekaj vmes, je pa definitivno naraščajoča. Kot en huuuud zobobol, kot ena huuuuda menstruacija. Pa drži nekaj časa, pa potem spet postopoma mine. Jaz je nisem doživljala kot ostro, tako kot, da bi me rezal z nožem, npr., nein. Prej topa, a huda, močna, tečna, nadležna, neobvladljiva,....
danes čisto razigran... včeraj je bil bolj mir...
umirijo pred porodom.Mi je pa čmrljček včeraj zvečer tako norel,da sem mislila da bo čez popek ven prišibal
...