Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

,  zdaj so nam pa še sem na RR tega Zahota prilepl. K da ga moram res skos gledat... in na TV in na netu... grozn.  

Z Saro je pa vse ok- jo namreč poslušam vsak dan....

Vprašanje če bi mi ginekologinja sploh dala bolniško zarad takega razloga..Ah kaj pa vem.....  

. 
 , ni me bilo na srečanje 
 . ko smo se zmenile za srečanje, še nisem vedela, da bom morala spet it delat, tako da... sej bo še kako srečanje 
 . joj moje so vedno bolj močne 
 . 20ega sem imela nuhalno in je rekla g, da je vse okej in da je bebika že velika okoli 25cm in tehta približno 353g. noro. ja, pa tudi moj fant je že izvedel spol 
 . zdaj menda prehajamo v obdobje hitrega pridobivanja telesne teže pri dojenčkih in moram priznat, da se mi je včeraj prvič zaluštalo določene hrane-restanga krompirja oziroma praženega 
 .  

. Pa saj ni panike, tisti sladkor bom že popila
 . 
 . Bojde da najmanj 2 uri, če so pri prvem testu pozitivni izvidi... 
 . Očitno ta ne bo tako nežen kot Mojca. Njo sem v prejšnji nosečnosti zelo malo čutila, je bila zelo mirna. Takšna je tudi zdaj.  
  .... 
  , jutri pa spet en mučni dan v službi

. 

itak veliko prostora, da dobesedno kar plavajo v malem bazenčku in brcajo na vse strani

obnašanja: Baje moraš psu pustiti, da dojenčka (četudi je novorojenček) poliže, ker si ga tako vzame za sebi enakega (kot da bi bil dojenček še en pes v leglu
 , pa še PDP-je imava čisto skupaj pa še obe greva v Postojno

sva še vedno na bojni nogi