|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
17.12.2006 13:33:42   
KatyMM
Sisy, hvala za tvoj odgovor. Si mi malo olajšla tole nedeljsko popoldne. A pa je bil tudi pri tebi na trenutke ta rjav izcedk zelo močan. Ker jaz od jutra nisem imela nič , ravnokar sem šla pa na WC in je bilo precej močno, ampak še vedno temno rjavo.

Hvala in lp, K.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Avgustovke
17.12.2006 16:05:32   
tonja
KatyMM  - ko sem bila jaz na prvem UZ je bilo nekje med 5/6 tednom nosečnosti in se je videla samo vrečka, ki je bila velika 1,08 cm. En teden kasneje je bila velika že 2,28 cm, najin otroček pa 0,39 cm.
Tako da, če si tudi ti v teh tednih (5/6), potem očitno nemoreš več pričakovati, kot samo vrečke. Ti kar lepo pokliči G, povej kaj je bilo pa bo vse OK. Enauser posted image za srečo.

Nisem vam še povedala, da imam kri AB neg. (-) mislim, da sem med redkimi osebami, ki jo imamo; ker je negativna bom morala v 28 tednu dobiti injekcijo.

Slabosti so kar nenkrat minile - upam, da se ne vrnejo. user posted image

LP

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Avgustovke
18.12.2006 8:04:05   
katis
Dobro jutro punce!

Jaz sem pa tako  user posted image  ker me poleg vseh slabosti še prhlad daje. Sem sicer zdajle še v službi in vas mal počekiram, potem popoldan grem pa k zdravnici, da me mal pregleda in preposluša pljuča.

Prav grozno mi je, ko tak težko diham, pa nos imam zabit pa ...eh... Prav tečna. Edino, kar je OK, je to, da nimam nobenih čudnih izcedkov. Ko vas takole berem, mi je kar hudo, s kakšnimi skrbmi se morate nekatere ubadati, tako da si potem rečem ' Ej, pa sej tebi ni še nič'... ampak saj veste...kljub vsemu...sem tečna.

Aja, pa kiham kot zmešana in včeraj, ko enkrat kihnem, se mi je zdelo, da mi bo kar pol trebuha raztrgalo - sem se prav ustrašila, če je vse OK user posted image  Ampak tako občutljive zadeve pa menda spet ne smejo biti.

Sedaj pa že prav odštevam do četrtka zjutraj, ko imam pregled. Pa sem včeraj še malo razmišljala in use spomnila, da je bil 25.10. kot prvi dan moje menstruacije kar čuden. Kajti takrat mi je je menstruacija v bistvu 5 dni zamujala, od 20. do 25. se mi je pa parkrat pojavil tak rjav izcedek. Sedaj pa razmišljam, če je mogoče, da bi morala šteti kot 1. dan ZM celo 20.10.? Kaj pravite ve? No saj bom tudi G vprašala, samo tako, me mal razmišljanje daje user posted image , če sem že za vse druga tečna... No ja, vsaj mojemu se ne zdim tečna, kar je pa pravzaprav še najbolj pomembno. Dokler me prenaša user posted image

No punce, kako pa kaj vreme pri vas? Pri nas še dežuje, le po okoliških hirbih menda že sneži. Mi v dolini pa še kar sneg čakamo....

Lep dan!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Avgustovke
18.12.2006 10:20:06   
Jumpy
Katis, po mojem je prvi dan tisti, ko zares krvaviš, ne vem. Itak pa se bo na UZ vidlo koliko je plodek star, in če bo preveliko odstopanje, se bo PDP korigiral. Vsaj meni se je prvič, ker je bila oploditev nekaj dni kasneje, prestavil PDP za 4 dni. Pa tudi pri drugem otročku je pediatrinja v porodnišnici dejala, da je mlajši kot je  bilo izračunano (bil je nedonošen). Kakorkoli, glej nase, hitro na bolniško in počivat, da ne boš še kaj "pridelela". Pa veliko pit!

Hja, jaz grem pa danes po enem tednu spet v službo (sem bla na bolniški), pa mi ni nič do tega. Sicer se pa malce bolje počutim, saj mi ni tako slabo - očitno imam dober dan user posted image .
Snega tudi pri nas ni, sem kar malo žalostna, ker se ga zares veselim, po okoliških planinah pa že pada.

Sicer sem vam pa kar malo "fovš", ker imate pregled vse prej kot jaz (10.1.). No, bom pa takrat že razločno videla pikico, saj bom že več kot 10t noseča.

KatyMM Tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti rjavkast izcedek, pa še maternica me je občasno špikala tako, da praktično tudi hodit nisem mogla, pa nizek pritisk, da sem skoz mislila, da me bo pobralo,... Pa se je rodila čisto zdrava punčara, ki je prejšnji mesec dopolnila 5 let. Jest upam, da bo tudi s tabo vse o.k.
Pa tudi ostale user posted image  se čuvajte in uživajte v nosečnosti, pa čeprav vam je slabo za znoret. Vedite, da bo to prej ali slej minilo.

p.s. trebuh imam pa tako napihnjen kot, da sem že v petem mesecu. Se sprašujem, če imam slučajno dvojčke user posted image

LP J

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Avgustovke
18.12.2006 12:54:56   
KatyMM
Drage moje, vedno manj verjamem, da se bo tole končalo dobro. Rjav izcedek je bil vedno močnejši in se mi zdi, da postaja vedno bolj rdeč. Že od jutra se mi solze ne ustavijo. POpoldan grem do ginegologa, da bom vsaj vedela pri čem sem.
Žal mi je, ker vaše veselje kvarim s svojimi solzami, samo tako hudo mi že dolgo ni bilo.

Imejte se lepo, lp. 

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Avgustovke
18.12.2006 13:01:51   
Klarita
Brez panike KatyMM, misli pozitivno. Mogoče pa ni tako hudo, kot se ti zdi. Ti pa verjamem, da ni prijetno gledat ta izcedek in mislit pozitivno, na pregled pa le čimprej.

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Avgustovke
18.12.2006 17:27:49   
KatyMM
No, vse skupaj le ni bilo tako nedolžno. Imam precej močne krvavitve, tako da mi je dal neke tablete, ki bodo morda ustavile splav, v kolikor do njega že ni prišlo. Posteljica je še vedno vidna na ultrazvoku, kaj več se pa ne vidi. Zdaj moram počivati do naslednje srede, potem imam pa ultrazvok, pa se bo videlo, kako stojijo stvari. Držite pesti:)

lp

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Avgustovke
18.12.2006 17:52:08   
Sisy
Katy-držim pesti zate in navijam da do vse ok! Ti je dal Dabroston za jemat? Le-ta malce pomaga da se zarodek obrdži tko da ga kar pridno jemlji...tui jaz jemljem podobne tablete že od začetka nosečnosti....

Imava pa obe ultrazvok naslednjo sredo user posted image  Ti rečem da bova poročali same lepe novičke user posted image

Mony,kje se pa ti skrivaš,kako je bilo na pregledu?

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Avgustovke
18.12.2006 20:03:07   
studentka
tudi jaz držim pesti za vse, ki imate kakršne koli težave..
jaz pa nestrpno pričakujem pregled v sredo. morem priznat, da me je kar malo strah, saj se skoraj ne počutim noseče (razen, da pojem vse kar vidim in, da bi 24 ur na dan spala).
upam, da sem bila dovolj pridna, da bo božiček prinesel najlepše darilo kar si ga lahko želiva.
sporočim kako bo šlo..

vsem želim en lep večer in uživajte v sanjarjenju o prihodnosti z vašimi pikicami.user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Avgustovke
18.12.2006 20:18:45   
Antigona
KatyMM držim pesti da bo vse Ok!!!
Pa en cel kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, povrh pa še enga user posted image , ti naj bi bili tudi za srečo user posted image !!!

Tudi jaz imam pregled naslednjo sredo. A ima katera G. v TPC Dravlje?
Mogoče se pa tam srečamo user posted image ...

No, meni je bilo danes kar cel dan nekaj slabo, pa sem že upala, da mi tokrat ne bo slabo...
Saj hudega še ni, bruhala nisem nič, tako da je vseeno še kar ok.

Lp,
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu studentka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Avgustovke
18.12.2006 22:52:50   
pimi
KatyMM probaj mislit čimbolj pozitivno, boš videla da bo vse ok.

Studentka tudi mene je kar malo strah saj se tudi sama ne počutim nič kaj noseča. Slabo mi je samo če ne jem, drugače pa, razen da sem utrujena pa še to pripisujem prehladu, ne čutim ničesar. V prvi nosečnosti me je nonstop bolel trebuh in me je nonstop nekaj tiščalo, na trebuhu že od začetka nisem mogla spati, sedaj pa nimam popolnoma nobenih bolečin in mi trebuh ni nič napoti.user posted image

Klarita, tudi jaz imam pregled 5.1. ker moje ginekologinje letos več ni. A hodiš mogoče k dr. Bosiljevi?

Pozdrav vsem nosečkam.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Avgustovke
19.12.2006 7:01:49   
Klarita
Ne pimi, k dr. Gavrič-Lovrec hodim. Upam, da bo 5.1 res prišla delat in me bo vzela, čeprav nisem naročena.

(odgovor članu pimi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Avgustovke
19.12.2006 8:09:42   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona


Tudi jaz imam pregled naslednjo sredo. A ima katera G. v TPC Dravlje?
Mogoče se pa tam srečamo user posted image ...


Jaz imam pregled v TPC Dravlje naslednjo sredo..in sicer že zgoooodaj zjutraj! Pa ti?user posted image user posted image

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Avgustovke
19.12.2006 8:20:09   
KatyMM
Ja, Sisy, dal mi je Dabroston. Pa to kaj vpliva na zarodek, vkolikor se obdrži? Čeprav imama že od včeraj popoldan močne krče in res močno krvavim, tako da ne vem, kako bo. Saj tisti začetni šok je šel mimo, tako da sem zdaj že bolj pozitivno. Čeprav je pa grozno biti takole sam doma. Vsi so po službah, tako da še na obisk nihče ne more.
Nič, grem ležat kot je predpisano.

Uživajte:)user posted image

(odgovor članu studentka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Avgustovke
19.12.2006 10:01:00   
katis
KatyMM, drži se! Mislimo nate in držimo pesti, da bo tvoja pikica močna user posted image user posted image


Midva sva pa včeraj povedala pri mojih doma user posted image  . Sicer ni bilo načrtvano ampak je moj šef povedal na kolegiju (ker smo iz našega oddelka kar 3) in seveda takoj po tem so začele prihajat čestitke. Problem pa je, ker večina teh ljudi pozna moje starše in bi se začelo dogajat, da bi jim kdo čestital, oni pa še ne bi vedeli. Zato nisva imela izbire in čakat do božiča...

Je bilo pa vseeno lepo. Sva povabila moje starše in mojo sestro na čaj in piškotke...pa smo malce čvekali...nato pa pravi moj možek, da sem noseča user posted image  in seveda moja sestrica skoči k meni in pravi, da je vedela, da se ji je prejšnji teden sanjalo....user posted image ...in potem seveda pravim še mami in atiju, kako kaj, babi in dedo...pa se jima je kar smejalo. Potem smo odprli vino in nazdravili (jaz samo en požirek).

No, potem sem jim le še rekla, da upam, da ne bodo okrog 1.8. na morju in poem so bili šokirani, kes so ugotovili, da dejansko skrivava že skoraj mesec user posted image  so rekli, da nama je dobro ratalo in da sva očitno res naštimala vse po pravilih - najprej poroka in nato še otročiček...

Sedaj so na vrsti njegovi - no, ker so tako daleč doma, bova lahko njim povedala šele za Božiča. Ker novica prej ne bo prišla do njih...

Sedaj pa res komaj čakam pregled v četrtek.

Aja, pa zaradi prehlada sem ila pri svoji zdravnici včeraj in sem povedala, da sem noseča. Bi me skoraj dala na bolniško zaradi tega ampak sva se zmenili, da trenutno še ne, če bo slabše pa. Nekako moram zadeve zaključit v službi, ker res ne morem izginit z danes na jutri. Saj vem, da nihče ni nepogrešljiv, ampak vseeno. Moram porazdeliti delo med sodelavce in jih uvesti. Če naredim do novega leta en 'šnelkurz' zanje, bo potem že lažje....

Lep pozdrav! In držimo se avgustovke...user posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Avgustovke
19.12.2006 12:53:10   
Antigona
Jaz imam pregled v TPC Dravlje naslednjo sredo..in sicer že zgoooodaj zjutraj! Pa ti?


Sisy jaz imam pa pregled ob 7:45, če boš še zmeraj tam se morda srečave.... Katero G. pa imaš? Jaz imam dr. Gordano Berginc Šormaz.



_____________________________

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Avgustovke
19.12.2006 14:00:24   
Klarita
Midva sva povedala naj-ožji družini in naj-ožjim prijateljem, čeprav sem vraževerna in nisem hotela povedat do prvega UV, ampak je moj tako vesel in komaj čaka, da lahko pove.
Ste kaj vraževerne glede tega? Tudi glede nakupa stvari za user posted image ?

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Avgustovke
19.12.2006 17:15:32   
Jumpy
Jaz sem zelo vraževerna glede tega. Kar preveč, po mojem. Zato o moji nosečnosti vedo le trije ljudje, med njimi je seveda tudi moj mož. Tudi nakupovala zauser posted image  nisem nikoli pred 7. ali 8. mesecem. No in me je nazadnje tako prehitelo, da nisva imela niti sestavljene posteljice, da ne govorim o oblačilih,... Samo, sem rodila brez opozorilnih znakov en mesec prezgodaj, tako, da imam izgovor.
Sicer pa zares mislim naznaniti o prihajajočem članu šele po NS, saj bom šele takrat sigurna, da je o.k. Pa tudi še težje bi prenesla razočaranje, če ne bi bilo vse o.k. v primeru, da bi že zgodaj razbobnala vsem.
V službi bom povedala verjetno še kasneje, saj nosečnice pri nas niso ravno na vrhu lestvice priljubljenosti.

KatyMM user posted image  zate! Zares držim pesti, da bi blo vse o.k.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Avgustovke
20.12.2006 14:33:17   
pimi
KatyMM Dabraston na zarodek ne vpliva zato ti ni potrebno skrbeti. Tudi sama sem ga v prvi nosečnosti jemala pa je s tamalo čisto vse ok, tako da si lahko brez skrbi. Držim pesti, da bo vse ok in se bo user posted image  boril s tabo do poroda, počivaj pa le.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Avgustovke
21.12.2006 8:54:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona


Tudi jaz imam pregled naslednjo sredo. A ima katera G. v TPC Dravlje?
Mogoče se pa tam srečamo user posted image ...


Jaz imam pregled v TPC Dravlje naslednjo sredo..in sicer že zgoooodaj zjutraj! Pa ti?user posted image user posted image


jaz tudiuser posted image user posted image user posted image potem se sigurno srečamouser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Avgustovke
21.12.2006 8:54:34   
KatyMM
Drage avgustovke,

zgodilo se je to, kar sem previdevala, da se je. Včeraj sem bila na ultrazvoku in je tudi ginekolog potrdil, da je prišlo do zgodnjega spontanega splava. Tako, da se poslavljam od vas in vsem skupaj želim srečno nosečnost in veliko veselja z vašimi pikicami in pikci.
Hvala za vso podporo.

LP, K.

(odgovor članu pimi)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Avgustovke
21.12.2006 9:47:58   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona


Tudi jaz imam pregled naslednjo sredo. A ima katera G. v TPC Dravlje?
Mogoče se pa tam srečamo user posted image ...




Jaz imam pregled v TPC Dravlje naslednjo sredo..in sicer že zgoooodaj zjutraj! Pa ti?user posted image user posted image


jaz tudiuser posted image user posted image user posted image potem se sigurno srečamouser posted image


jaz ga imam ob šestih pri dr.rešu....user posted image

KatyMM-iskreno mi je žaluser posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 21.12.2006 9:49:05 >


_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Avgustovke
21.12.2006 10:15:10   
tudiII
Draga KatyMM,
iskreno mi je žal. Drži se! En user posted image  zate!
Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Avgustovke
21.12.2006 11:12:07   
GB
katy spremljala sem te in moram ti reci ,da mi je ZELO ZELO ZAL. Probaj nekako misliti naprej in vedi ,da imas se nesteto moznosti za user posted image . Veliko srece  v prihodnje

(odgovor članu KatyMM)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Avgustovke
21.12.2006 21:42:44   
tonja
KatyMM - kako mi je hudo zate user posted image .


(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?