|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 12:47:48   
Anonimen
Jaz nimam nobenega ,da bi meni pomagal oz. nam.Res? država pomaga?in kako pomaga? da dobim 40 tisočakov na mesec.kaj lahko s tem kupim?Že sedaj se komaj prebijamo iz meseca v mesec.Ja,sem takrat imela več finančnih sredstev,ker sem delala preko študenta.sedaj pa še delati ne morem in niti ne delam odkar se je prvi otrok rodil



To so pa tiste stvari, na katere pomisliš šele takrat, ko se otrok rodi. Ravno zato sem mnenja, naj otrok pride takrat, ko je zaželjen - in ne samo s strani enega. Kar si sejala, to boš žela, star pregovor, ki pa je še preveč resničen.
In otrok v zdravi zvezi ni vse, potrebno je poskrbeti tudi za materialne dobrine, ki mu jih boš nudila, ko se bo rodil. V tem primeru je to služba, stanovanje.....

In odločno sem proti splavu, vendar, kot pišeš, je bolje da ga narediš, saj je že 1 otrok pravi revček user posted image user posted image user posted image  življenje je pravljica, ki jo sam pišeš....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 14:29:20   
Anonimen
In kje ti vidiš da je bil otrok nezaželjen,da sem ga samo jaz hotela?
kako ti veš,da je moj otrok revček.Draga moja,moj otrok ima vse kar potrebuje.pojdi rajši pogledati,če tvojemu kaj ne manjka.Vse kar imamo smo si sami prislužili,brez podpore drugih.Dokler ene še pri 30 letih živite pri starših.zato prosim pometi pred svojim pragom,potem pridi pred mojega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 15:00:24   
Anonimen
Aja,sem pozabila: vsem,ki ste mi odgovorile in tudi marsikaj napisale HVALA.nati in podobne pa odprite drugo temo,kjer razpravljajte o tem kaj ima recimo ima moj otrok in nam podobnim družinam.v bistvu kakšni revčki so naši otroci,vaši pa..... saj veste
Še enkrat HVALA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 15:01:20   
malecka_mateja
nevem zakaj se anonimna tako razburjaš!če ima tvoj otrok vse potem pa res ni problem drugega met! cote nosi za prvim tudi igrače ostanejo od prvega in vse kar si potrebovala glede hrane pa eden več ni tako veliki strošek da nebi prećživel ali ne????ja od države dobiš veliko več sploh če si prijavljena kot mati samohranilka tako da nebi o tem! ja očitno je tvoj otrok nezaželjen če hočes splav naredit jaz te ne razumem več!noben ni rekel da si niste sami prislužili tako da se ne razburjaj!amapk če si si nekaj ustvarila potem imaš nekje neko podporo tako staršev prijateljev(mogoče fanta) ki ti bodo stali ob strani in ti pomagali!lačen ziher nebo!če ima tvojo ljubezen pa se da vs eovire premagat!


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 17:05:19   
Freycha
Pa kaj je z vami narobe ljudje?? Če ne bi bila debata preko interneta, bi pomislila, da nisem v 21. stoletju.
Kako jokanje otroka med splavom?? Pa se vam je čisto zmešalo al kaj.

Kako delanje splavov kot hoja na kavico. Pa se ve sploh zavedate, kaj splav pomeni? Se sploh zavedate, kako težko se je za to odločiti, narediti korak in to dejansko izpeljati?
Koliko od vas je bilo potrebno dati tedne in tedne agonije čez, ali obdržati otroka ali delati splav?? Pa nehajte obsojati ženske za odločitve, katere že tako sama težko sprejme. Zakaj? Ker NE POZNATE NJENE STISKE, KER NE POZNATE NJENIH RAZMER IN KER SE VAM SANJA NE, KAKO TEŽKO SE JE ODLOČITI ZA SPLAV KOT EDINO OPCIJO.
In ja, lahko govorim o tem, ker sem pred devetimi leti sama delala splav, ker sem bila premlada za obdržat otroka. In še danes sem hvaležna, da sem to naredila, ker sem bila premlada, premalo odgovorna, brez službe, s tistim fantom pa tudi nisva več skupaj, kar pomeni, da bi bila sedaj verjetno samohranilka.
Danes imam urejeno situacijo, moškega, s katerim si želim biti in tudi on z mano in sem v sedmem tednu nosečnosti in sem neizmerno vesela tega.

Zato vas prosim, ne obsojajte ljudi, ki jih ne poznate, ker ne veste, kako agonijo daš čez, preden se odločiš za kaj takega. In jaz DANES VEM, da sem se prav odločila in takrat in danes!

In še nekaj dejstev:
1. otroka, ko ga enkrat rodiš ni lahko dati v posvojitev. Ker tudi čisto normalna ženska z vsemi materinskimi nagoni, ki REALNO gleda na možnosti otroka naredi splav, a ko bi ga enkrat imela v rokah, ga ne bi mogla dati v posvojitev in bi matrala tako sebe, kot otroka
2. splav definitivno ni enako iti s kom na kavo. To lahko izjavi samo nekdo, ki ima izredno nerazčiščene pojme kar se splava tiče.
3. Ko si v taki stiski, da razmišljaš o splavu, ti malo dol visi za vse ostale, ki ne morejo imeti otrok, ker jih s tvojim otrokom ali pa brez tvojega otroka ne bodo mogli imeti.  Če jaz danes otroka obdržim zaradi tega ne bo nobena ženska lažje zanosila, je to dovolj razumno napisano?

Prosim vas lepo, dajte malo omiliti. Nihče vas ni vprašal, če je to, kar ona počne prav ali ne, vprašanje je bilo čisto nekje drugje. Če ste pozabile, si prosim še enkrat preberite vse.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 17:22:25   
Anonimen
[1. otroka, ko ga enkrat rodiš ni lahko dati v posvojitev. Ker tudi čisto normalna ženska z vsemi materinskimi nagoni,
Materinska ljubezen pa taka! Boljše da ga "očistijo v kanalizacijo", kot da bi zanj skrbel kdo drug.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 17:34:02   
Freycha
takim komentarjem niti ne moreš odgovoriti. Saj s svojo mero primitivnosti že vse sami povejo....... nažalost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: komisija -nujno
20.11.2006 19:25:16   
malecka_mateja
FREYCHA jaz sem rekla da se na uz vidi kako otrok odpira usta kot da bi jokal in se vidi da se ne počuti dobro! torej se ne razburjaj ker predobro vem da se za splav ni lahko odločit in vem da je vsaki težko ker sem medicinska sestra in sem dala marsikatero nosečnico skozi ko je preživljala te muke!tako da se ne spravljaj na nas kot na živali ker smo povedale svoje mnenje!
in nekatree punce so rekle da ene nemoreejo zanosti druge pa delajo splave ko po tekočen traku ker ene nočejo met zaščite ker se lahko zredijo enim ker ne odgovarja...ene pa pač nažalost zanosijo med kontracepcijo!tako da si ti malo preberi kaj so punce pisale in ne osbsojaj nas!
ja do 10t anonimna lahko delaš spalv potem moreš na komisijo!
ja tudi posvojitev je težka amapk nemoreš pa rečt boljše da ga očistijo v kanallizacijo!če boš že naredila splav ne rabiš tako krutih izvjavlat za otroka ki raste v tebi!

zaj pa mislim bolje da nehamo na to temoker smo že zabredle in ji pustimo odločitev ker tudi če ji bomo me govorile nevem kaj bo ona naredila po svopje!

želim ti anonimna oravilno odločitev in vso srečo!
tebi pa freycha pa hvala bogu da misliš da si se odločila prav vsa pohvala ampoak verjetno ti ni bilo lahko!
lep večer!
papa

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: komisija -nujno
22.11.2006 9:56:07   
dorina
Freycha, user posted image user posted image user posted image
Se popolnoma strinjam s tabo.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: komisija -nujno
23.11.2006 17:11:46   
smotka lonib
Anonimna1 To je res tvoja odločitev. Nobena od nas ne ve v kakšni situaciji si. Lahko je nekja napisati in biti pameten. Mislim, da je tista ženska, ki gre delat splav, ker je pač v stiski, že dosti kaznovana. Jaz te ne obsojam.

Jaz ne prenesem tiste družine, ki živejo pri starših v kakšni stari hiši in delajo otroke  kot po tekočem traku. Po možnosti je eden od staršev brez službe, potem pa preko raznih dnevnih časopisov dobesedno prosijo za denar dobre ljudje za novo hišo. Čez nekaj let pa se spomnijo, da rabijo še avto, da lahko pelje vseh 5 otrok v šolo. Take ful sovražim. (eni taki naj bili iz selške doline)če sta taka mlada dva vidla, da ne bosta mogla s starimi starši večno živet v stari hiši, pol naj ne bi delala otroke eden za drugim. Eni živijo na račun otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: komisija -nujno
23.11.2006 19:13:35   
Anonimen
Jaz sem absolutno proti splavu, ampak ob vseh komentarjih moram ironično pripomnit ANONIMNA POHITI, da ti gospod DROBNIČ ne pokasera 100 jurjev, ker kot praviš jih nimaš od kje uzet!

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: komisija -nujno
23.11.2006 20:27:19   
Anonimen
Draga anonimna,gospod drobnič ne bo od nobene pokasiral 100 tisočakov,ker se to sploh ne bo sprejelo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 7:59:30   
Strawberrie Cherrie
Anonimna, jaz te ne morem 'podpret', kjati sem že v osnovi proti splavu, ker če si dovolj odgovorna & odrasla, da lahkouser posted image , potem sprejmi to odgovornost in obdrži user posted image (zame je splav utemeljen samo v primeru ugotovljene težke invalidnosti , posilstva)

Malecka_mateja: U shit, a prav to ste mogli gledat...zdajle so mi pa prav solzice pritekle, ubogi otročki...user posted image Kot da si ne bi zaslužili življenja...šmrk šmrk... še posebaj, če pomislim na to v kaj tak otroček zraste - v ful lepo punčko ali prekrasnega fantka, ki bi bil v ponos vsaki mamici in očku...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 8:59:20   
Anonimen
london_paris a ni že dovolj otrok na svetu.....In kako naj otroka oblačim,hranim,mu kupujem oblačila,igračke?Imaš napačno razmišljanje.ker če nimaš osnov (to je recimo denar,da otroku nudiš kar potrebuje) potem ne imet otroka.a se ti ne zdi?A naj otrok bos in lačen hodi po svetu.Bo takrat OK?
Napačno razmišljanje res!!Potem pa ko se najde nekdo,ki je njegov otrok res lačen in bos,pa ga napadete ,da zakaj so ga imeli,če bodo vedeli da mu ne bodo mogli nič nuditi še osnovnih stvari ne.Potem ste pa tudi pametne zelo ,žal...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 9:43:53   
sazi
Anonimna: mislim, da če ti je bil kak nasvet namenjen, si ga že dobila.
Kar se pa debate same tiče, se niti ne mislim preveč vpletat, ker načeloma nisem proti splavu (v izjemnih primerih), ampak splav v 11., 12. tednu - no, tega si pač ne morem zamilsiti, saj se še predobro spominjam, kako sem se jaz takrat počutila v moji nosečnosti, ker sem ga res že dojemala kot otroka.

Želim povedati, da si se s svojimi izjavami močno zaplezala.
Kako lahko govoriš, da otroku ne moreš nuditi dostojnega življenja, da kaj če bi lačen in bos in kaj vem kakšno dramatiziranje še, hkrati pa praviš, da prevmu otroku nič ne manjka. Če je tako, potem tudi drugemu ne bo.
Finančno je bistvena razlika imeti 1 otroka ali nobenega, ni pa bistvene razlike med imeti 1 ali 2. Je pa razlika v vloženi energiji, potrebni volji... in hkrati v vrnjeni ljubezni in veselju.

No, pa da se vmešam še v debato: podprla bi te, če bi zanislia zaradi posilstva ali pa če bi se v teh tednih zgodilo kaj izjemno tragičnega, kar bi močno vplivalo na tvoje življenje (kaj hudega s tvojim partnerjem, 1. otrokom...)I, ampak kolikor razumem, to ni to.

Naredi kar te je volja, imaš pravico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 9:54:28   
Naja31
Punce, ma kaj vas to toliko prizadane, če gre ona delati splav)
To je njena pravica in ona se bo sama odločila. Ona bo nosila posledice.
Če se prav spomnim prvega posta, je vprašala če kod ve do kdaj se lahko naredi splav. Ne pa če ji vi dovolite! Punca se sama dobro zaveda, da očitno za drugega otroka ne bo mogla enako dobro poskrbeti kot za prvega. Ne vem, no, meni se zdi to bolj odgovorno, kot tisti , ki rečejo, "pa saj bomo že", pri tem pa oba starša nezaposlena, živijo od socialne podpore, so podnamejniki in še in še....

Res ste nestrpne.
Sicer pa ni ona najmanj kriva, da imajo nekatere druge ženske težave z zanositvijo in zato ni treba tako čustveno reagirati.

Anonimna, ta prva, pejt do tvojega G in se z njim zmeni.

Jaz sem zagovornica splava, mislim, da ima vsaka ženska pravico odločati o tem koliko otrok bo rodila. Ne rečem, da bi se sama odločila za to. Zdaj se ne bi, ampak 10 let nazaj, ko sem bila študentka, brez prihodkov, pa verjetno. ampak takrat na srečo kontracepcija ni zatajila.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 10:14:18   
pikecpokec
Mislim da je tale razprava že precej postov nazaj presegla meje dobrega okusa in predvsem prvotnega namena (Anonimna je želela samo podatek o komisiji glede splava). Punce, ne bit take kot so tile naši primitivni politiki, ki v Trenjih debatirajo o pravici do splava pri ŽENSKAH!!! Me zanima, če bi takole pametovali o kakšnih stvareh, ki zadevajo moške, in to njihovo najbolj intimno odločitev! Kok so me razkurili user posted image !

Drugače pa, Naja 31: tudi sama sem študentka, in ja, nekaj časa bomo res živeli od socialne podpore, in ja, tudi midva sva rekla "pa saj bomo že"! In niti enkrat mi ni padlo na misel da bi šla delat splav! 

Sreča je na strani pogumnih!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 10:20:38   
tatam
Mene pa zanima zakaj si tako dolgo čakala in nisi tega opravla že prej????


Jaz sem zagovornica splava, mislim, da ima vsaka ženska pravico odločati o tem koliko otrok bo rodila[/quote

Ženska ja,kaj pa otrok?????

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 11:34:01   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Mene pa zanima zakaj si tako dolgo čakala in nisi tega opravla že prej????



TOCNO TO vprasanje se meni postavlja od prvega posta.
Ampak ni moja stvar, kot ni moja stvar, a bo sla anonimna delat splav al ne, a lahko skrbi za enega, dva al 5 - se me ne tice in ne dotakne. Moje mnenje o splavu nima veze z anonimno, ne razumem pa tega, da mine tok casa, da moras it mal da ne na prezgoden porod, da bitje ni vec embrio, ampak dejansko zarodek user posted image user posted image user posted image  user posted image  velik 5,6 cm..

Komentarji, mnenja RRjev pa so malenkost proti obcutkom, ki jih odlocitev in dejanje umetnege prekinitve nosecnosti LAHKO pusti na zenski, dozivljenske traume, obtozevaja, nemir, zalost... Spomin ne nekaj, kar bi lahko bilo, pa ni...

Za anonimno je prav, da naredi, kar meni, da je najbolje.. Zelim pa ji dusevnega miru po opravljenem posegu, ce se za to odloci..

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 13:02:04   
Anonimen
Kakšne veze ima sazi prvi in drugi otrok??Drugemu moraš pravtako kupovat stvari kot prvemu.Če bi bilo tako kot ti praviš,potem bi imeli vsi po 5 do 10 otrok doma,saj itak ni razlike,če ima prvi vse,bo imel tudi 10.Joj,kakšno razmišljanje.
tatam a mogoče veš,da ima ženska lahko menstruacijo kljub temu da je noseča.ne ne veš,pa ti jaz povem
Nasvidenje,zame razprava končana.Ste preveč pametne zame user posted image


(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 16:07:05   
sazi
Najbrž brez veze, da objavljam talo post, pa ga moram.

Ja, anonimna, očitno smo res prepametne zate, če ne vidiš razlike med imeti 10 otrok ali pa 2.
Če si skromen in se ne afnaš z zadevami po zadnjih kolekcijah in podobnem, imaš z 2. otrokom bistveno manj stroškov kot s 1., saj ti ni potrebno ponovno kupovati vsega od vozička, posteljnine, oblek, avtosedeža in še česa. Edina res omembe vredna stroška so plenice (za katere odštejem 3.500 sit mesečno) in adaptirano mleko, če ne moreš dojiti.
Vsi ostali stroški kot so vrtec in podobno, pa se seveda plača več, ampak vsekakor manj za vsakega posebej, če nimate bajnih prihodhov, kjer se dohodek na družinskega člana kar precej spremeni, če ga deliš na 4 namesto na 3 člane.
Kar se pa 10-ih otrok tiče - tgoliko otrok ne prevozi noben voziček, ne zdrži noben avtosedež in tudi stanovanje, ki je dovolj veliko za 3, mogoče tudi za 4 ne bo nikoli dovolj veliko za 12 članov.

Sem napisala tole, kot da razlagam 5-letnemu otroku, samo tudi tvoj odgovor je tak, da sploh ne vemn, kam paše.

Pojdi na komisijo, naj ti naredijo splav, upam, da te travme ne bodo predolgo spremljale oziroma preveč zaznamovale.

Želela sem ti le napisati, da če te res skrbi samo materialna preskrbljenost tega 2. otroka in če prvemu res ne manjka ničesar - potem razmisli še enkrat, če je res vse tako črno. Če pa že zdaj komaj lezete skozi mesec, potem bi bilo pa res težje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 17:14:46   
Anonimen
Mene pa nekaj drugega bolj zanima. Imaš enega otroka, kateremu nič ne manjka, za drugega pa ne moreš poskrbet? user posted image user posted image Ok, pač tako je.
Zdej me pa zanima,kako,če težko preživljate iz meseca v mesec, plačuješ internet in mogoče tudi telefon,za nujne potrebščine pa nimaš denarja.

Jaz osebno ne podpiram splava in ga tudi nikoli ne bom, ker se mi smilijo ljudje, ki pa hočejo imeti otroke in jih ne morejo imet (nedavno nazaj mi je prijateljica povedala,da se ji maternica seseda in da ne bo mogla imeti otrok. Tega se ne da operirat in kar tako popravit. user posted image  Jaz nisem vedla, kaj bi ji reklauser posted image ). 

Pred kratkim mi je potekel status študenta in sem zdaj brezposelna; na borzi. Pri 23 letih sem hodila še v šolo in kljub tabletkam zanosila. Otroka sem obdržala in ni mi žal. Zdaj sem drugič noseča (namerno) in otroku bom nudila vse kar mu bom lahko.  Ne rečem,da se mi življenje ni postavilo na glavo,ker se mi je,ampak nikoli ne bom obžalovala,da bom imela dva otroka tako mlada. ČE SE HOČE SE VSE DA!!! 
 
Tvoja odločitev je kaj boš naredila,upam pa,da se boš prav odločila. Hujše je, da otrok ni zaželjen, kot pa da nima čisto novih cot in nevem kakih igrač (marsikatero igračo sem sama naredila doma zauser posted image  iz škatel itd., takrat ko ni bilo denarja in je otrok prav tako zrasel v lepega fantka. Pa še razvajen ni!!).
Tako kot sem napisdala: če se hoče se vse da.


LP


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: komisija -nujno
24.11.2006 19:27:15   
Anonimen
No,sazi še zadnjič pa te jaz tako vprašam.
Kje ti vidiš oz. po čem sklepaš,da imam jaz doma oblačila,lupinico,igračke v glavnem vse kar potrebuješ za otroka?Draga moja,jaz vse sproti podarjam družinam,ki so v stiski
anonimna bodi NE -anonimna pa ti mogoče povem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 22:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: komisija -nujno
25.11.2006 8:42:23   
tinaaja
Se pridruzujem temu, da me zanima tvoja odlocitev aninimna.

Glede materialnih zadev za zacetek jaz ne vidim problema, ker je tukaj gor tok punc, ki bi ziher priskocile na pomoc z vozickom, lupinico, ... kot so ze marsikdaj, da ne zacnem kok vsega se je zbralo za Blazka .. Tole je napisala ena in nekako se moram strinjat s tem: Hujše je, da otrok ni zaželjen, kot pa da nima čisto novih cot in nevem kakih igrač .. Nezazelen otrok v starsu zbuja negativne obcutke in ne ljubezni, zbuja zamere, da nekaj ni tko, kot bi bilo ce ga ne bi bilo...


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?